Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Keuken verhalen en fabels

Home - Profile - Archives - Friends

Excursie visafslag

Posted on 29/6/2006 at 20:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

Excursie visafslag of kan ik beter zeggen "The Day After Schoolparty" , beide titels zijn van toepassing op deze dag (donderdag 29-6-2006).Wat een vlekkeloze ochtend op de visafslag in IJmuiden had moeten worden draaide uit op moeizame ochtend voor een aantal onder ons. Je leest het al er was één klein foutje in mijn planning geslopen. De schooldisco was aan het begin van het jaar gepland op de Dinsdag maar later is dit verschoven naar Woensdag. Raar was het dan ook niet dat er leerlingen naar mij toekwamen met de vraag of ik wel helemaal goed wijs was en hoe ik dit in godsnaam zo kon plannen.

De excusie zou om 06.15 uur  in de ochtend beginnen en het schoolfeest eindigd om 24.00 uur, ja dat zijn inderdaad niet al teveel uurtjes slapen en dan waarschijnlijk ook nog een drankje gedronken.

Ik was dan ook benieuwd hoeveel leerlingen ik op dit tijdstip zou aantreffen en dan vooral in welke toestand. Donderdagochtend 06.10 ik rij de halkade op en zie tot mijn verbazing dat bijna de gehele groep nog eerder als mij aanwezig is!

Hoe fit zouden ze zijn?

De meeste bleken erg wakker en bij de les. Op een tweetal na gingen we met zijn allen de vishal in, voor deze twee was de geur van verse vis teveel van het goede en ze gaven aan al te moeten overgeven bij het idee daar binnen te lopen. Al kijkend naar hun hoofden kom ik tot de conclusie dat dit misschien ook maar beter is. Na de visafslag, mijnkamer en een bezoek aan een visbedrijf gaan wij naar de boot voor een rondvaart.

Gelukkig is het mooie weer en valt er voor degene met een zwakkemaag niet veel te vrezen.

Alles verloopt goede en we hebben een hoop lol aan bord, aan het eind van de vaart zie ik toch wel een paar duffe hoofden en bij het van de boot afgaan zie ik er een wankelend en spugend de kade bereiken.

Ondanks dit alles heb ik een hoop respect voor jullie allemaal omdat jullie toch het karakter hebben getoond om hier op dit vroege tijdstip na het schoolfeest aanwezig te zijn en dit alles zonder te zeuren. Chapeau!!!!

 

En sorry voor deze verkeerde planning, al hoewel het wel leuke beelden heeft opgeleverd, bedankt daarvoor.

 

PS de foto's staan onder de volgende link of in het fotoalbum.

 

http://www.mijnalbum.nl/Album=YKANT47J


Hosting door HQ ICT Systeembeheer