Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het vrouwelijke probleem

Mijn werk!

{ 10:15, 30/10/2007 } { 1 comments } { Link }

Daar ga ik dan op mijn fietsje richting mijn werk! Een super baan heb ik gekregen en ik geniet er met volle teugen van! Terwijl ik hard aan het vechten ben tegen de wind die mij niet echt helpen wil, denk ik flink na over wat mij vandaag allemaal te wachten staat op mijn werk! Met welke collega's zou ik vandaag weer mogen werken? En welke mensen mag ik vandaag helpen bij hun gezondheid?

Ik zet mijn fiets op slot en loop het inmens grote gebouw in. Ik loop natuurlijk weer eens een keertje te hard waardoor de draaideur weer eens vast komt te zitten. Ik krijg allemaal boze blikken naar me toe geworpen, maar dat kan me niet schelen want ik ben opweg naar mijn super baan! Niemand kan mijn dag verpesten! Als ik eenmaal kom waar ik zijn moet, hoor ik al allemaal mensen gezellig kletsen in de garderobe. We mogen allemaal vandaag ons witte pakje weer aan. Ik hoor mijn collega's al kletsen over het feit dat er nergens uniformen te vinden waren en dat we de volgende keer maar 3 uniformen in 1x moeten gaan halen want zo gaat het niet meer. De een loopt in een grote soepjurk jas en de andere in een veel te kleine broek. Maar we mogen niet hamsteren met onze uniformen, zoals het hoofd dat dan noemt, hoe orgineel.

Als ik eenmaal klaar ben met het omkleden en ik weer fris en fruitig in mijn witte pakje over de afdeling "zweef" mag ik kijken op welke zaal ik vandaag sta. Vervolgens moet ik de namen een voor een opschrijven en ik merk dat de achternamen niet allemaal meer zo makkelijk zijn. Je komt alles tegen, de gekste achternamen en ik verbaas me er elke keer weer over waar die achternamen dan weer vandaan komen. Terwijl ik de achternamen aan het opschrijven ben zit ik me alweer te bedenken wat voor gezicht er bij zo'n achternaam zou passen, zou het een "normaal" iemand zijn of toch een beetje gek? Nou daar kom ik straks wel achter.

Ik sta vandaag op een zware zaal, met de ziektste patienten van onze afdeling. Dat wordt dus hard werken en veel rennen en vliegen. Terwijl ik de eerste map al pak van de patient vliegen mij de moeilijke woorden om de oren. De helft snap ik niet en schrijf ik op mijn briefje om het later maar eens een keer uit te gaan zoeken.

Tijd om aan het werk te gaan, de overdracht zit er inmiddels op en vanavond is de taak aan mij om de mensen fris en fruitig in bed te leggen voor de o zo lange nacht in het ziekenhuis. Deze zaal is zo verschillend qua patienten. Op de ene kamer ligt een flink dementerende vrouw terwijl daarnaast een jongen vrouw ligt met een klein baby'tje van 4 weken oud. Terwijl in mijn oren het geschreeuw klinkt van een dementerende man, die schreeuwt "He blonde, blondeeeeeee" tja dat moet ik dus zijn! Ik kijk met een glimlach om en zie de man verward zwaaien! Terwijl ik op hem afloop krijg ik allemaal lieve dingen naar mijn hoofd geslingerd! Wauw wat ben ik een mooi meisje, met mijn mooie roze wangetjes! Of ik vannacht wel eventjes bij hem in bed wou kruipen! Dan was hij niet zo alleen, en zijn vrouw had hij toch al de hele dag niet gezien dus het kon prima!

Wat een erge ziekte is dat toch, dementie. Volgens mij is dat een van de ergste dingen wat je kan krijgen. In het begin stadium heb je het zelf nog door, je wordt gek van al de namen vergeten enz. Later heb je het niet meer door maar des te moeilijker wordt het voor de familie. Terwijl hij loopt te flirten met mij, komt zijn dochter binnen. Ik probeer de man een beetje tot bedwingen te houden terwijl hij vraagt wat voor moois er op mijn borst hangt, het is mijn kaartje met mijn foto's en mijn naam erop. Ik vertel de man mijn naam en zo heb ik dat nog ritueel nog wel 5 keer meegemaakt in mijn avond dienst!

Terwijl het eten wordt geserveerd ga ik bezig met de medicijnen. Sommige mensen slikken helemaal niets en sommige kunnen zich helemaal vol slikken met de medicijnen! Wat een verschillen toch. Daarna is het tijd om zelf lekker te eten. Terwijl ik mijn eerste broodje naar binnen zit te werken komt er een vrouw aan de balie dat ik eventjes moet komen, ik loop met mevrouw mee en zie het al. De dementerende vrouw zit voor de zoveelste keer naakt in haar bed, ze heeft weer al haar kleren uitgetrokken en wij mogen helpen om haar weer goed in bed te leggen.

Nog een paar uurtjes en dan ben ik lekker vrij! Dan kan ik samen met mijn huisgenootje naar huis en de avond nog eens gaan bespreken! Dat is heerlijk om te doen! Terwijl ik de laatste lichten uit doe en de laatste mensen weltrusten wens gaat het geschreeuw en gepraat op in de slilte van de nacht! Mijn dienst zit erop. Ik mag lekker naar huis om vervolgens morgen weer terug te komen en weer mijn super baan mag uitoefenen!!

Ja ik ben blij met mijn baan! Het is zo veelzijdig en geen dag ziet er het zelfde uit!Een belangrijk onderwerp voor ons Vrouwen

{ 13:01, 29/10/2007 } { 0 comments } { Link }
 

Een bekend onderwerp voor ons vrouwen, Menstruatie.

Vanochtend werd ik wakker, gisteren voelde ik het al. Een zeikerige pijn in mijn onderbuik een ongelofelijk kut gevoel, een gevoel waarvan ik wist dat ik niet zwanger zou zijn maar weer eens een zure en zware week tegemoet zou gaan. Een week die ik een keer in de maand, weer liever zie gaan dan komen. Een week die ik al ken vanaf mijn twaalfde en eentje, waarvan je volgens mij blij moet zijn, als je dan eindelijk in de overgang zit en je er geen last meer van zult hebben......

Brrr als ik alleen zit te denken aan zo'n week dan voel ik al rillingen over mijn rug lopen. Rillingen omdat ik weet dat het een week wordt vol chagrijnigheid en nog veeeeeel meer chocolade. En ja hoor vandaag was het dan zover. Het moest maar weer eens gebeuren omdat mijn lichaam zo nodig weer wou laten zien dat ik nog lekker gezond ben. Dat ik nog steeds vruchtbaar ben "joepie"

Zodra ik mijn hoofd van mijn kussen til ga ik direct weer liggen, ik verga van de pijn. Mannen lopen altijd zo over ons te zeuren, dat we altijd zo sjago zijn als we ongesteld zijn maar hun moesten het maar eens een keer meemaken, ik denk dat ze het niet eens overleven! Ze zijn te zwak voor die pijn, geloof me, zelfs een bevalling zouden ze geestelijk al niet aankunnen! Na een kwartier liggen kreunen van de pijn, stap ik dan toch maar uit bed! Ik bedenk me direct al wat ik ga eten, een reep chocolade? of zal ik toch die zak chips maar opentrekken die ik het weekend zo goed heb laten liggen. Eerst maar eens een douche nemen en kilo's paracetamol inslaan want dat ben ik de komende dagen nodig! In mijn gedacht vliegen de tampons al om mijn oren en ik zie er weer verschrikkelijk tegen op om ze om de 2 uur te verwisselen.

Hoe lang het ook gaat duren, de dagen dat ik mijn maandelijks probleem weer heb kan ik geen sex hebben, ook al zou mijn lieve vriend het wel willen het is ontzettend onhygiënische, tenminste dat vind ik dan.  Ondertussen denk ik al mijn vriend die mij voorzichtig op zijn bed duwt om vervolgens zijn prooi helemaal te verwennen maar dan moet ik poeslief aan hem vertellen dat het deze week niets wordt, en ja hoor ik zie de uitdrukking al op zijn gezicht, ze is ongesteld. En daar wordt ik nou chagrijnig van! Ik kan er toch niets aan doen, het ligt op dit moment gewoon allemaal even wat gevoeliger!  De tranen staan al in mijn ogen, emotioneel zijn dat hoort er ook  bij. Janken om de kleinste dingen, bij wijze al van een bloedromantische film op de televisie.

Maargoed terwijl ik sta te douchen, bedenk ik me nog eens wat ik zal gaan eten, ik heb nu tenminste een excuus om lekker veel te gaan eten als mijn moeder of iemand anders mij verward aan staat te kijken als ik een reep chocolade naar binnen zit te werken terwijl ik de vorige week nog heftig aan het Sonja bakkeren was. Mam, ik ben ongesteld dus dan mag het toch? Totaal geen schuldgevoelens over mijn eetgedrag deze week, volgende week sport ik wel een keer extra hard!

De komende week bestaat uit heel veel eten en heel veel paracetamolletjes eten. Veel eten nuttigen en lekker veel slapen en chagrijnig zijn! Een week zonder sex en een week vol tranen! Als mijn week erop zit voel ik mezelf vast een stuk beter en dan mag ik al het eten wat ik de vorige week heb genuttigd er weer flink af gaan sporten! Veel voor en nadelen maar toch ben ik blij dat ik een vrouw ben! Blij dat er ook zulke weken in mijn leven voorkomen, elke keer kan ik er weer beter mee omgaan, en elke keer voel ik me weer een beetje meer vrouw! Het maandelijks probleem is een goed teken, en teken dat mijn lichaam nog helemaal werkt zoals het hoort!  

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  February 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 

Links


Categories


Recent Entries

Mijn werk!
Een belangrijk onderwerp voor ons Vrouwen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer