Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stoere meiden

SALE SALE SALE SALE

13:31, 6/7/2011 .. 0 comments .. Link

Yep, het is weer zo ver de uitverkoop is weer begonnen!!! Dat is dus alle winkels afstrunen naar leuke koopjes. Je kunt natuurlijk de stad in gaan maar op internet shoppen is wel zo makkelijk. Alle webshops zoals; Wehkamp, Otto, Vero Moda, H&M en Neckermann hebben ook uitverkoop. En ik heb voor jullie een leuke SALE outfit samengesteld van de H&M.

Outfit H&M

 

Top: 7,95 euro

Slippers: 2,95 euro

Zonnebril: 2,95 euro

Broek: 12,95 euro

Zo heb je dus al een leuke outfit voor maar €26,80Leuke shirts bij Noppennieuws!!

13:49, 15/6/2011 .. 0 comments .. Link

Bij noppennieuws.nl kun je nu hele gave shirts bestellen met je eigen naam erop. Je kunt uit de volgende (basis)kleuren kiezen: oranje / rood / blauw / geel / groen. Ook komt je rijnummer achterop te staan. Voor volwassenen is er de keuze uit de maten XS t/m XXXL en voor kinderen van maat 104 t/m 176.

Zo ben je voor 65 euro lid een jaar lang lid van Noppennieuws ( je ontvangt dan 6 keer het magazine) en krijgt er een mooi cross-shirt bij t.w.v. 65 euro.  Normaal kost je een abonnement (25euro)+shirt (65euro) = 90 euro.

Deze aanbieding scheelt je dus 25 euro!

Als je al lid bent van Noppennieuws kun je het shirt bestellen voor 45 euro. (dus 20 euro korting!)

Bron: www.noppennieuws.nlOver mij

13:47, 15/6/2011 .. Posted in Over mij .. 0 comments .. Link

Mijn naam is Hanneke. Ik ben geboren op 10 september 1996.

Ik woon in het mooie Friesland, al sinds mijn geboorte en ik ben nog lang nog niet van plan hier weg te gaan!

Ik zit nu in 3 havo en hoop na de zomervakantie naar 4 havo te gaan.

Deze website ben ik begonnen, omdat er wel site's zijn over motorcross en grasbaanrace maar dit zijn niet echt super leuke site's met heel veel meisjes zaken ( leuke kleren, schoenen enz. voor op de motor). Ik rijd trouwens zelf niet, dat komt, omdat mijn pa en ma zeggen dat ik pas mag gan rijden als ik het zelf kan betalen ( en dat kan ik nog lang nog niet).

Mijn 3 passies zijn: 1. Motorcross/grasbaanraces 2. Oldtimer trekkers en 3. Mode en beauty

Nummer 1 heb ik al een beetje uitgelegd maar ik vind deze sporten gewoon zoooo leuk. Door mijn vader ben ik ermee in aanraking gekomen. Hij heeft vroeger namelijk ook gereden en daarom gingen we nogal eens naar een wedstrijd kijken toen hij gestopt was. Nummer 2; ben ik ook door mijn vader mee besmet geraakt. Wij hebben thuis een (oude) Mc Cormick D-326, een unimog en een woonwagen. Die woonwagen heeft mijn vader zelf gemaakt. We komen veel op oldtimerfestivals zoals Roel Bottema dagen in Oldeholtpade, maar ook de Feldtag in Nordhorn hebben we meerdere keren met de unimog bezocht. Nummer 3; ik vind mode en beauty ook leuk, leuke kledingsetjes bij elkaar zoeken, schoenen kijken ( en misschien kopen) en make-up testen, ik ben er dol op.

Deze 3 dingen zal ik allemaal terug laten komen op deze site.

 Welkom

13:44, 15/6/2011 .. 0 comments .. Link

Welkom op deze website!!!

Deze site is bedoeld voor alle meisjes/vrouwen die van de motorsport,mode en beauty en oldtimers ( trekkers) houden. Veel plezier!

HannekeAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Over mij

Recent Entries

SALE SALE SALE SALE
Leuke shirts bij Noppennieuws!!
Over mij
Welkom

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer