Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Zeg nee tegen homodiscriminatie!

wat vind jij?

12:33, 23/5/2014 .. 0 comments .. Link

Hallo,

Wij zijn Laura en Joy en wij studeren Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Avans hogeschool in 's-Hertogenbosch. Voor het vak maatschappelijke betrokkenheid zijn wij gaan nadenken over wat ons nou in de wereld zo bezighoudt en vooral wat we daaraan willen doen. Wat kunnen wij betekenen voor onze samenleving? Al vrij snel kwamen we samen tot de conclusie dat we iets wilde toen tegen homodiscriminatie in Nederland. Ondanks het feit dat het homohuwelijk hier is goedgekeurd, gebeuren er in onze ogen nog te veel verschrikkelijke dingen. Denk maar aan het verhaal van Mathijs Beugelink, de musicalster die verlamd raakte omdat hij van een trap werd geduwd door een aantal homohaters. Hij kan nooit meer als musicalster het podium op. Waar hij zolang voor heeft gewerkt is in 1 klap weg. En dat alles omdat hij na een avondje stappen van een trap werd geduwd vanwege zijn geaardheid.

Het is toch verschrikkelijk dat er mensen zijn die niet op een normale manier met hun geliefde over straat kunnen, omdat zij dan worden uitgescholden of zelfs in elkaar worden geslagen?!
Laat ons weten hoe jullie hierover denken.

xxxAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

wat vind jij?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer