Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gestopt met Blowen, hoe nu verder?

• 12/11/2012 - Gestopt met Blowen, hoe nu verder?

Eindelijk heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met blowen, na 10 jaar elke dag de weg naar de coffeeshop gemaakt te hebben, en veels te veel geld weg gegooid te hebben heb ik nu meer dan ook de wil om door te zetten.

De laatste joint heb ik gerookt op 2 november 2012, ik heb bewust een week gewacht om hiermee te beginnen, kijken wat ik nu precies wil, teveel bezig zijn met het stoppen werkt ook niet echt mee heb ik gemerkt.
Maar ik denk toch dat het belangrijk is dit van mij af te schrijven en kijken hoe het verder gaat.

Ik ben nu 29, en ben begonnen op mijn 18de, zoals de meeste erg onschuldig door samen met een paar vrienden wat wiet te halen en helemaal dubbel te liggen om de raarste dingen, leuke tijden zijn het geweest.
Sinds het begin heb ik altijd ergens een gevoel van schaamte gehad omdat ik maar stoned was, zat niet echt lekker erdoor in mijn vel, maar de voordelen waren er toen ruimschoots dus waarom niet.

Op dit moment zit ik al een stuk lekkerder in mijn vel, maar wat heb ik nog steeds een trek in die joint, maar waarom? als ik 2 trekjes neem heb ik er alweer spijt van.

Mijn blogs zullen meestal een beetje verleden en heden bevatten, en ik wil dit in ieder geval dit eind dit jaar volhouden.

Later deze week zal ik wederom iets posten, als iemand hier op zit te wachten.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Sinds begin deze maand ben ik gestopt met blowen, door deze weblog wil ik mijn ervaringen delen, moeilijke momenten van mij afschrijven en eventueel andere mensen een hart onder de riem steken.

«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer