Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

een bijdrage van marie!

Posted on 31/3/2006 at 10:14 - 2 Comments - Post Comment - Link

 

 

Ggcd451fc  o ;,,;o;,o;,,;:;,:p


     f

4562111111111111111116555555555554444444444444ùùm$ù$

 

 

 

 

Lhhy:y

G====================================================== fdffrffgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


D-Day

Posted on 30/3/2006 at 14:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Yooeeww lieve Storkertjes,

 

Vandaag was D-Day, de dag waar we gedurende 8 weken tegenop zagen. In het begin van de week hadden we beslist wie deze presentatie voor Stork MEC ging doen en wie de presentatie op het einde van het jaar zal doen.

 

En ja, ik zat bij de groep die de Stork MEC presentatie zou verzorgen. Dinsdag hadden we eigenlijk al een generale repititie gehad bij Mr. Frateur. De presentatie was op zich wel goed maar er moesten nog aanpassingen gebeuren.

 

Het begon al goe!!! Om kwart na negen aan de Metropolis, iedereen zal er zijn. Maar ik stond er alleen. Na tien minuutjes kwam om ons jokske opdagen. Ze was goe op tijd. Ook eva kwam op tijd opdagen. Ze had zich wel heel hard overslapen. Maar blijkbaar was er een misverstandje onststaan tussen tine en de groep. Blijkbaar wist Tine niet dat iedereen had afgesproken op de parkeerplaatsen van de Metropolis.

Ons Tineke stond helemaal alleen op school. Ocharme. Al een geluk dat de drie meisjes die naar Susswein moesten Tine nog even gezien. Dus Tine heeft dan in alle paniek naar Kevin gebeld, en heeft haar nog opgepikt.

 

Ja en heel de school weet het ondertussen; We waren een uur te laat!!! FOEI FOEI

Maar we beseffen wel dat dit heel onprofessioneel gedrag is. Later in ons professioneel leven komen we nooit meer te laat!!! En we zullen ook nooit meer een laptop vergeten!!!

 

De presentatie zelf ging vlotjes. Jokske wou snel terug naar huis want ze ratelde maar door. Maar iedereen was tevreden.

Behalve Jessie, zij was minder tevreden. ZO leek het ons.

 

Op naar de Peer Assessment en evaluatie van het project. Eerst nog even langs Mevr. Susswein passeren. Iedereen heeft de individuele evalutie doorstaan.

 

Mevrouw Van Looveren was wel heel tevreden, behalve op de flaters na dan. Ze vindt dat we als groep enorm gegroeid zijn. En ze heeft ons gerustgesteld. Want iedereen was nogal ontmoedigd na de negatieve kritiek die we over ons hadden heen gekregen.

Maar uiteindelijk hebben we van de Stork mensen nog een 14 gekregen. Niet schitterend, maar zeker niet slecht.

 

Dus ja, nu zitten we hier in lokaaltje 239. Het zal één van de laatste keren zijn. Want morgen stopt het project...

 

De projectbundel wordt nog helemaal aangepast en aangevuld. Joke C is al lang bezig met de projectbundel en hoopt dat er snel een einde aan komt. Kevin en Tine zijn stilletjes aan het engelse deel begonnen. Joke, Sophie, Ellen en Eva helpt mee de bijlagen voor de projectbundel in orde te maken.

Terwijl ben ik bezig geweest met het schrijven van deze mooie tekst.

 

Tot de volgende presentatie voor school en ESF!!!

 

Doei Doei

 

Groetjes

Veroke


Het einde is in zicht!

Posted on 28/3/2006 at 15:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

 Dag Storkies

 

 Vandaag een drukke dag! Om elf uur hadden we afgesproken in het redactielokaal, we zijn meteen in gang geschoten om verder te werken aan de presentatie en de powerpoint, de projectbundel en alle andere werken zijn ook afgedrukt en nog maar eens aangepast...

Het lijkt alsof de werkjes nooit af geraken maar het aftellen is bij iedereen toch begonnen, al is het af en toe met gemengde gevoelens. Iedereen wil nu eens iets nieuws maar de stage is na zo'n fijne projectperiode steeds minder aanlokkelijk...

 

Deze middag hebben we dan onze presentatie bij wijze van generale repetitie eens voor meneer Frateur gedaan. De hele presentatie verliep goed maar rommelig, iedereen gaf constant commentaar (wel steeds gegrond, we hebben enkele zeer nuttige aanpassingen kunnen maken) en praatte door elkaar, het verliep nogal informeel maar het was toch zinvol.

 

Doordat meneer Frateur nuttige commentaren heeft gegeven zijn we wel weer de hele middag bezig geweest met aanpassingen aan tekst en powerpoint. Dat is vooral gedaan door Sophie en Ellen. Veronique heeft gewerkt aan alle werkjes die nog afgedrukt moesten worden, dat is een heel karwei en Eva heeft haar daarbij geholpen. "De jok" heeft haar budget verder uitgewerkt en verbeterd, ook niet eenvoudig. Tine en Kevin hebben aan hun deelrapport verder gewerkt en ikzelf heb verder gewerkt aan de projectbundel, twas een drukke dag!!!!

 

tot morgen storkies, we houden de moed erin he

 

 


Final week

Posted on 27/3/2006 at 15:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo,

 

11.00u; Vergadering met Mevrouw Van Looveren. We bespraken vooral de power point presentatie voor de scholen. Deze power point mag volgens Mevr. Van Looveren toch wel iets meer tekst bevatten. We waren iets te hard van stapel gelopen en hadden alle tekst er gewoon uitgesmeten. Niet slim dus.

Joke, Ellen en Sophie zijn erna terug in gang geschoten en hebben de power point aangepast.

 

Daarnaast waren ook nog enkele aanpassingen te doen aan de tekst voor de presentatie. Tine en Kevin hebben de tekst aangepast zodat hij perfect zou zijn tegen donderdag. Dan moeten we ons project presenteren aan onze opdrachtgevers!!!

 

Marjolijn heeft haar activiteiten van de afgelopen dagen verdergezet. De projectbundel begint echt al vorm te krijgen.

 

Eva heeft de presentatie van Frans helemaal nagelezen.

 

Ellen en Eva wilde de affiches toch nog eens een keertje laten evalueren door Mevr. Van Praet. Maar ze konden haar niet vinden. Volgende keer dan...

 

Veronique is begonnen aan het afwerken van het onderzoek, bijlagen van het onderzoek en het campagneplan.

 

Doei

 

xxx

Ellen

 


Vrijdag 24 maart

Posted on 25/3/2006 at 15:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

yoo

 

vrijdagmorgen was het dus zover, het was tijd voor de debatten!

Alle groepen hebben dit vrij goed gedaan en er werd (eens) niet teveel kritiek gegeven door mr Frateur en mr Hye.

 

Na het middageten gingen we verder aan het werk. Sophie heeft aan de projectbundel gewerkt en Joke C heeft dit nadien verbeterd. Tine heeft verder gewerkt aan de presentatie voor Stork en Veronique heeft nog de laatste hand gelegd aan de verbeteringen van het onderzoeksrapport.

Ellen heeft nog enkele details aan de affiches veranderd en daarna Joke V geholpen met de definitieve versie van het campagneplan.

Eva heeft de franse tekst voor de presentatie op school gelezen en verbeterd. En ik heb me dan beziggehouden met het aanpassen van de bijlagen in het definitieve werk.

 

grtz,

Kevin


Kevin wordt nog steed gepest en we nemen er graag foto's van

Posted on 24/3/2006 at 18:14 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Tine fleurt de weblog weer op met de meest actuele foto's


Posted on 24/3/2006 at 18:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

ach kijk, de daltons


rookpauzes

Posted on 24/3/2006 at 18:06 - 0 Comments - Post Comment - Link


 KAPSALON

Posted on 24/3/2006 at 18:04 - 0 Comments - Post Comment - Link

 


Donderdag door Tine

Posted on 24/3/2006 at 14:04 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dag vriendjes,

 

Om tien uur zijn we vandaag begonnen.
Alles wordt stilaan afgewerkt.

Dit was onze dag:

Ik heb, zoals de voorbije dagen, gewerkt aan de presentaties.

Joke en Kevin hebben me geholpen door de teksten na te lezen.

Kevin heeft verder ook zijn vergaderverslag gemaakt en aan ons bezorgd.

Veronique heeft ook haar activiteit van de voorbije dagen verdergezet. Het onderzoek is nu helemaal af! (jaja, met paginanumummers en bijlangen -> 150 blz.)

Ze heeft zich ook creatief beziggehouden met het maken van een bakje voor de folders.

Eva heeft de laatste hand gelegd aan de affiches en Joke en Ellen hebben gewerkt aan de powerpoint voor scholen.

Zieke moderator Sophie heeft vandaag het debat goed voorbereid, net zoals de pro en contra groep. We zijn er helemaal klaar voor.

Er komt een einde aan...

 

Morgen 9.00u.


Woensdag 23 maart 2006

Posted on 22/3/2006 at 19:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo iedereen,

 

JAJA, Dit wordt mijn laatste bijdrage aan de weblog.

 

Maar goed, nu ik even tijd heb en dan zal ik eens kort uitleggen wat we vandaag allemaal gedaan hebben.

 

Vandaag begon net zoals alle andere dag om 10.00u. Vandaag moet alles af. Volgende week hebben we dan een paar reservedagen zodat we eventuele nog kleine aanpassingen kunnen doen.

Ik ben gisteren begonnen aan het onderzoek. Alles moet samen. Een praktische structuur vinden. Heb het wel een beetje onderschat. Sommige zaken verspringen gewoon, zonder enige reden en dan moet ik gaan uitzoeken waarom WORD niet naar mij wil luisteren. En ik ben dan al zo goe in het oplossen van problemen met de computer...

 

Mijn collegaatjes hebben vandaag ook erg hard gewerkt. Tine heeft de presentatie voor Stork MEC in elkaar gestoken. Ik heb haar af en toe wel tips gegeven. Maar het is haar toch maar gelukt.

Joke C heeft gewerkt aan de projectbundel. Bij Mevr. Van Looveren mochten we de projectbundels inkijken die vorige jaren ingediend werden. Zo kon zij eens kijken hoe de perfecte projectbundel eruit ziet.

 

Sophie heeft nog maar eens de opdracht gekregen om na lte ezen. "Niet erg", zegt ze, "nalezen vind ik wel een leuke job". Eva en Kevin hebben heel de middag samen geheimzinnig achter de pc gezeten. Maar op het einde van de middag kwam hun klein geheimpje boven. De folders is geboren. Echt knap werk!!! Goe gedaan mannen!!!

 

Joke VG en Ellen hebben vandaag de Power Point gemaakt. Ik was daar gisteren al mee begonnen, maar vond het onderzoek belangrijker. En was echt wel ontzettend blij dat ik mij met iets anders mocht bezig houden. Dus daarom besteedde ik de power point uit aan Ellen. Zij is op grafisch vlak net iets creatiever dan mij.

 

Om drie uur ben ik gestopt. Ik mocht weer even met De Merksemse Rijschool de wegen gaan onveilig maken. Maar geen nood. Morgen is de laatste rijles. En dan kan ik weer mee met jullie tot de laatste moment op school blijven...

 

Tot morgen lieve Storkertjes

 

Dikke zoenen

 

 


dinsdag evadag

Posted on 22/3/2006 at 16:07 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Hey Storkvrienden

 

Vandaag hadden we afgesproken met mevr. Van Looveren voor de wekelijkse vergadering. Alles is nog eens overlopen geweest en iedereen kreeg er terug een betere kijk op. Daarom zijn we ook meteen na de vergadering in den 239 beginnen te werken. Marjolein is begonnen met de samenstelling van de projectbundel. Eva en Kevin hebben goed doorgewerkt aan de folder. Vero en Tine hebben heel het werk samengezet, Sophie heeft zich bezig gehouden met heel het onderzoek na te lezen op foutjes. Joke VG en Ellen zijn vlijtig begonnen aan de powerpoint.

 

Het was weer een productieve dag vandaag, maar de kalmte voor de storm is wel gedaan nu... We zitten momenteel midden in de storm. Volgende week moet alles tiptop in orde zijn en we willen natuurlijk dat alles perfect verloopt en perfect wordt ingediend. Daarom dat we nu alle details verfijnen en laatste teksten zijn aan het maken zodat we toch wel misschien hééél goed zouden scoren (zowel bij Stork zelf als voor de school)???

 

Benieuwd naar wat ons volgende week te wachten staat....

 

Groetjes enzo, 

Eva

 

 

 


maandag door Marjolijn

Posted on 20/3/2006 at 13:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

 Een nieuwe week en meteen een goede start voor het Storkteam! In het begin van de week is iedereen altijd wat actiever en zo ook vandaag. Behalve Kevin (de arme jongen ligt in bed met koorts) was iedereen vanmorgen weer present in onze thuisbasis 2.39. Tegenwoordig is het altijd een drukte van jewelste in ons redactielokaal, de andere groepjes zijn hier tegenwoordig ook altijd bezig, zo zie je nog eens iemand da's wel leuk.

 

Vandaag zijn Sophie en mezelf bezig geweest met het nogmaals nalezen van het campagneplan, Eva, Vero, Ellen en Joke hebben aan de communicatiemiddelen verder gewerkt en Tine heeft zich vooral bezig gehouden met de franse powerpoint voor de eindpresentatie aan onze medeleerlingen. 

 

Morgen om elf uur op school voor weekvergadering met mevr. Vanlooveren  !


Posted on 17/3/2006 at 11:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Pfff, kutdag vandaag! we moesten om 9u op school zijn. We hadden een afspraak met Meneer Frateur en Meneer Heye om het onderwerp van ons debat te bespreken. We misten nog een belangengroep bij de contragroep. We hebben hierover gediscussieerd en waarschijnlijk zullen we iemand de groep 'stokers' laten verdedigen. We waren om kwart voor 10 reeds klaar. Dus we dachten er meteen in te kunnen vliegen om op tijd klaar te kunnen zijn. We zullen inderdaad op tijd thuis vandaag, maar de plannen verliepen iets anders dan verwacht. De projectgroep 3vision had donderdag en vrijdag lokaal 2.39 gereserveerd. Dus we wilden eerst aan het 'eilandje' werken, maar daar waren ook al de pc's gereserveerd. Dus trokken we met tegenzin naar het EMI, onze laatste optie. Dit viel ook tegen, het zat er stampvol, geen enkele pc. Na lang rondkijken en zoeken, hadden we uiteindelijk 1 pc. We hebben even geprobeerd, maar het haalde ook niet veel uit. Dus hebben we maar beslist dat we maandag op met frisse energie opnieuw zullen proberen!

 


donderdag sophie

Posted on 16/3/2006 at 16:13 - 0 Comments - Post Comment - Link

hoi hoi

 

donderdag splitsten we ons op in twee groepen. Vero, Ellen, Eva en Kevin hadden om 13u10 een afspraak met Jessie om de communicatiemiddelen die we al verbeterd hadden eens te tonen. Over het algemeen was Jessie enthousiast over de aanpassingen die we gedaan hadden. Toch vond ze de oranje vlakken een beetje te overweldigend. We mogen oranje gebruiken maar dan wel op subtiele wijze: een oranje lijntje, oranje letters enz. Jessie gaf ook teksten mee die we kunnen gebruiken voor onze folder. We weten nu ook dat Stork over de programma's illustrator en indesign beschikt. Een hele opluchting dus want anders waren onze verbeteringen bijna voor niets geweest! Jessie stelde ook voor om de teksten die we zullen gebruiken door te sturen naar haar zodat ze de inhoud kan checken.

 

De anderen werkten op school verder aan het campagneplan. De meeste veranderingen daaraan zijn gebeurd. Het plan moet wel nog nagelezen worden op taal en stijlfouten. Dat zullen Joke en Sophie vrijdag of maandag doen. We zullen het plan ook nog eens doorsturen naar mevrouw Van Looveren.

 

Tot een volgende keer maar weer! Sophie


woensdag ellen

Posted on 15/3/2006 at 15:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

vandaag begon de dag zeer vroeg want om 9.30 moesten we naar een les over debattechnieken.

Na deze snelcursus werkten we verder aan ons project.

Veronique, Ellen, Joke en Sophie werkten aan het campagneplan. Na de vergadering van dinsdag zei mevrouw van Looveren dat het werk al veel beter was. Er waren wel nog enkele stijlfouten en hier en daar moest de inhoud nog aangepast worden.

Eva en Joke c werkten aan ons debat. Zij zetten de pro's en con's die we gevonden hadden even op een rijtje.

Tine werkte stevig aan de eindpresentatie. Als verantwoordelijke voor de presentaties was deze opdracht voor haar weggelegd.

Onze Kevin moest ocharmkes vandaag naar de dokter voor zijn rug. Maar hij was in onze gedachten hehe!

 


dinsdag 14-3

Posted on 14/3/2006 at 23:44 - 1 Comments - Post Comment - Link

Vandaag hadden we pas om 13u afgesproken met mevrouw Van Looveren dus we konden nog eens lekker uitslapen (sommigen toch)

HEt 2e deel van het campagneplan werd besproken, de pear-assessement (of hoe schrijfde het nu weer? :s) en de voorlopige affiches.

 

Hierna gingen we allen terug nr ons vertrouwde lokaal 2.39 voor nog wat werk te verrichten.

Met een lekker techno-deuntje op de achtergrond , gingen we aan de slag. Ellen en Vero verbeterden het campagnaplan, ik en Tine begonnen aan het Franse deel van onze eindpresentatie op school, Joke en Sophie pasten de lay-out verder aan en Eva en Marjolein hebben zich beziggehouden met de debatten.

 

Dit duurde toch wel tot 16.15u en dan zijn we maar gestopt, er was gene fut meer :)

 

weeral een memorabele dag in het leven van  't Stork-team.

 

grtz, Kevin


Posted on 13/3/2006 at 12:58 - 0 Comments - Post Comment - Link


Maandag

Posted on 13/3/2006 at 12:23 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

In het begin van de week zijn we altijd actief en dat was vandaag niet anders :

 

om tien uur was iedereen present om verder te werken aan het campagneplan, verder hebben we nog een paar aanpassingen gemaakt aan de communicatiemiddelen om ze meer conform het campagneplan te maken. We hebben ook de raad van mevr. Vanpraet  opgevolgd en een paar aanpassingen gemaakt die zij nuttig vond. Véronique is ook al bezig geweest om een cartoontje te ontwikkelen voor de powerpoint we hebben de hele dag rustig gewerkt.

 

Morgen om 11u.00 vergadering, niet vergeten he iedereen!  


Vrijdag

Posted on 13/3/2006 at 12:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

we kunnen niet binnen want het weekend staat voor de deur!

 

Vandaag een rustige dag, we hebben verder gewerkt aan het projectplan, dat heeft nu een beetje beter vorm gekregen en het is zeker interessanter geworden. 

We hadden ook een afspraak met mevr. Vanpraet, over de ontwerpen van de communicatiemiddelen. Ze kon ons nog niet echt veel verder helpen maar heeft beloofd dat ze tegen volgende keer wel meer raad zal kunnen geven. Ze vond wat we al hadden in elk geval in orde.

 

Iedereen kijkt uit naar het weekend...

 

Tot maandag Storkies!


« Last Page :: Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer