Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantie in italie

vakantie in italie

20:30, 30/11/2007 .. 0 comments .. Link

Welkom op Landgoed "Tartufo" in Le Marche.

              

Bekend van het TV programma "Ik Vertrek"

De vakantie appartementen van Tartufo liggen in het prachtige heuvellandschap van Le Marche. Ze zijn omgeven door een prachtige natuur met adembenemend uitzicht. Tartufo is het Italiaanse woord voor truffel die wordt gevonden in de directe omgeving en op het Landgoed. Truffels zijn een delicatesse en daarom zeer waardevol.
Geniet van de fantastische omgeving, het schilderachtige uitzicht, de zon die achter de bergen onder gaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Dit alles in combinatie met de rust, doet een mens goed. Je kan je laten verwennen door een overheerlijk ontbijt, geserveerd op het terras of in de ontbijtruimte, dat tevens de recreatieruimte van het appartementencomplex is.
De omgeving van Le Marche biedt meer dan genoeg bezienswaardigheden en voor een dagje strand aan de Adriatische kust hoeft je slechts 35 kilometer te rijden. De badplaatsen Fano, Ancona en Rimini zijn alom bekend. Zie ook onder omgeving  voor meer informatie. 
Vakantie.opzijnbest.nl


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

vakantie in italie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer