Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Run And Win!


Run And Win alleen in studio 1 van entertain-group. Gepresenteerd door: GaanHetMaken!

Home | My Profile | Archives | Friends

Run And Win!

Posted at 18:42 on 19/4/2007


The Run And Win Show Is er eindelijk! Gepresenteerd door GaanHetMaken!

Deze show heeft elke uitzendig 2 WINNAARS (1 SPELER 1 BEZOEKER!)


Doel Bezoekers:

Bezoekers kunnen 1 credit in zetten op 1 van de 2 spelers! (MAXIMAAL 1 CR per show) Als 1 van de 2 spelers wint en 3 habbo's 1 credits op die speler heeft ingezet. Kan de bezoeker ook nog winnen 1 van de 3 bezoekers wint een Meubi van het aantal credits dat ingezet is op de speler!

Doel speler:

Je begint links in de kamer op een stoel. Er word een vraag gesteld uit de Habbo Regels! Wie die vraag goed heeft mag beginnen met dobbelen! Het aantal wat jij gooit zijn je aantal stappen! Haal jij als eerste de rechter kant van de kamer? Dan win jij het aantal credits wat op jou ingezet was door de bezoekers!


Credits?

Wij nemen meubels aan van de waarde 1 credit of van de wisselkoers, die je vind in de catalogus. Na dat de spelers de studio zijn binnen gelopen roept de kassier om dat je kunt inzetten. Het word meteen op het gele briefje boven de kassier geschreven.  LET OP HET IS NIET VERPLICHT OM IN TE ZETTEN!


Show bijwonen?

Dat kan, Je hoeft je er niet voor aan te melden. Je kan op de dag van de show gewoon binnen lopen en gaan zitten als je wilt kan je na het begin van de show in zetten op een van de spelers!

Een speler zijn?
pas als de show is begonnen kan je aanmelden voor speler.
Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer