Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Make-up4you!


Welkom allemaal op onze make-up blog! Zoals je ziet hebben we niet echt veel, en ziet het er allemaal nog rommelig uit maar dat komt goed! We hebben deze blog opgericht voor onze sectorvaardigheden project en het leek ons leuk om een eigen blog op te richten. We vertellen o.a. over hoe je je huid het beste kan verzorgen, onze eigen producten enzovoort. Kijk gerust op onze blog en laat een reactie achter met wat jij ervan vindt en natuurlijk met tips als je die hebt! :)

Home | My Profile | Archives | Friends

Foundation crŤme.

Posted at 17:53 on 3/3/2014

Hey allemaal!

Daar ben ik weer, dit keer ga ik vertellen over een foundation creme. Vele mensen gebruiken foundation zodat ze meer het gezicht kunnen dekken voor pukkels en dergelijke.
Je hebt vele soorten foundation crťmes, je kunt het zo gek niet bedenken! In principe werken ze allemaal prima, of het nou een duur merk is of niet.
Ik zelf gebruik de ''Essence soft & Natural make-up long-lasting''.
Ik heb het gekocht op aanraden van het personeel, in het begin wist ik natuurlijk niet welke kleur ik nou moest kiezen en welke nou het beste bij mij past.
Uiteindelijk heb ik ''03 medium beige'' ik heb het gekocht bij de kruidvat, het is geen duur merk en het kost maar Ä3,95!
Niet zo duur vergelijken met andere foundation crťmes.
Je brengt het aan met een foundation kwast (met je vingertoppen kan het ook maar met een kwast is het makkelijker) doe niet teveel en smeer het daarna over je gezicht heen. Is gemakkelijk en duurt nauwelijks 5 minuten!
Eerder vertelde ik over ''The porefessional'' nadat je dat hebt gebruikt kun je ook de foundation erover heen smeren, dat is wat ik altijd doe en het geeft een perfecte resultaat!
Proberen dus :')

Permanent Link

The Porefessional.

Posted at 17:39 on 3/3/2014

Hey allemaal!

Vandaag ga ik vertellen over een speciale creme, genaamd ''The Pore Fessional'' het is een vrij duurmerk en verkrijgbaar bij de Douglas.
Wat houdt het eigenlijk in? Vele pubers hebben last van poriŽn en wilt het liefst dat ze weggaan.
Doordat je deze creme gebruikt, kan het de hoeveelheid poriŽn verminderen.
Je brengt het met je vingertoppen aan, je smeert het op de plekken waar het meeste poriŽn bij jou voorkomen.
De meest voorkomende plekken zijn meestal de wangen, onderkin, neus en de voorhoofd.
Smeer niet teveel! Je wrijft het een paar keer over de plekken heen en klaar! Het is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.
Je kan er altijd nog make-up erover heen doen zodat het nog minder lijkt. Het product kost Ä33,50 zelf vind ik het best prijzig maar ik heb het toch wel gekocht omdat ik zelf veel poriŽn hebt en het werkt perfect.
Zelf doe ik daarna nog foundation erover heen zodat alles niet meer zichtbaar wordt. Ik raad het zeker aan met mensen die veel poriŽn heeft.
Je kan natuurlijk ook altijd langs de Douglas gaan en om advies vragen. :)
Ik zal later nog een filmpje plaatsen hoe ik het aanbreng en misschien is het ook handig voor jou!

Tot dan :)

Permanent Link

Fake Up Concealer.

Posted at 17:13 on 3/3/2014

Ohayo allemaal!

 

Daar ben ik weer hoor, met de ''Fake Up Concealer''  je hebt veel soorten concealers. Veel mensen hebben last van donkere kringen onder zijn/haar ogen en willen het wegwerken en/of verminderen dat kan natuurlijk met de concealer. Alleen dit is wel een aparte, het lijkt namelijk op lippenstift (aan de buitenkant) maar dat is het niet. Als je het opent is het eromheen bedekt met gel, en daar binnen is de concealer. Heel gemakelijk aan te brengen met een kwastje, doe niet teveel op! Dat gaat te erg opvallen. Het product kost €24.- het is wel prijzig maar het geeft wel een mooi resultaat! 

Permanent Link

Eyes benefits cream.

Posted at 17:03 on 3/3/2014

Hi allemaal!

 

Ik ga vertellen over de ''Eyes benefits cream'' wat is het nou eigenlijk? Veel mensen hebben last van wallen, maar ook blijvende wallen. Dat komt meestal doordat er teveel vocht of vet in zit. Als je teveel vocht hebt kan je het verminderen door een créme te gebruiken. Maar als je teveel vet hebt wordt het wat lastiger. De Eyes benefits cream is speciaal voor mensen met blijvende wallen (met teveel vocht) het helpt de vocht te verminderen. Je kunt het zowel 's ochtends of 's avonds gebruiken of beide. Je brengt het met je vingertoppen aan, en je smeert het deppend van links naar rechts. Je kan zelf bepalen hoeveel je erop smeert. Je kan er daarna voor concealer om het nog minder zichtbaar te maken. Het werkt uitstekend en ik raad het zeker aan vooral aan mensen die veel last hebben van blijvende wallen! Het product kost €32,95 

Permanent Link

Culturele schoonheidsidealen.

Posted at 14:28 on 28/2/2014

Culturele schoonheden

We hebben verschillende landen die zelf een eigen cultuur hebben. Denk maar aan eten, kleiding en geloof. Elk land heeft waarschijnlijk een reden waarom dit hun ideale schoonheid is geworden. Wat is er nou verschillend bij sommige landen en wat vinden zij aantrekkelijk? Hier zie je een paar verschillende landen. 

Brazillië

In Brazilië is er maar een ding belangrijk: De lichaamsvorm. Vrouwen in Brazzilië doen er alles aan om hun achterwerk zo rond mogelijk te houden. Dit doen ze om minstens een uur te trainen in een sportclub. Omdat het altijd warm is gaan de meeste mensen vaak naar het strand en is een mooi lichaam alles voor hun. Krullen en een donkere huid zijn ook hun schoonheidsidealen.

Korea/Japan/Indonesië

Aziaten hebben veel schoonheidsidealen. Sommige zijn zelfs er pijnlijk, denk maar aan het breken van botten. Aziaten willen graag langer zijn, ze doen hiervoor soms erg hun best. Ze laten hun beenbotten breken en laten er metalen pinnen in plaatsen. Dit duurt dan wel even voordat het hersteld is, maar je bent wel een paar centimeter langer. China heeft dit verboden omdat de behandeling erg pijnlijk is.

Aziaten willen ook graag bleek zijn. Doordat er vroeger (Nu nog) veel mensen op het platteland werkten werden ze al gauw bruin door de zon. Deze boeren hadden weinig geld en moesten hard werken. Ze vinden dus dat bruin voor armoede staat. Ze gebruiken crèmes met vitamines B12 of C om zo wit mogelijk te blijven.

Grote ogen willen alle Aziaten. De meeste Japanners en Koreaanse mensen hebben geen Ssang-ku-pul. Dit is een plooi boven de wimpers die de twee delen scheidt. Een product die ze daarvoor verkopen is lijm. Ze lijmen hun huid tegen elkaar aan waardoor je een lijn hebt en je ogen er groter uit zien.

China

In China zijn de kleine voetjes bekend, ook wel lotusvoetjes genoemd. Vroeger moesten de voetjes van kleins af aan al worden aangepakt. Dit deden ze door de voetjes vanaf 5 jarige leeftijd in schoentjes te stoppen die niet groter waren dan 10 centimeter. De voetjes werden zo erg ingeklemd dat ze gingen verminken. Hierdoor konden de vrouwen niet werken en konden alleen mannen met een hoog inkomen met deze vrouwen trouwen. De geschiedenis achter dit is niet erg bekend maar begon in de Yang-dynastie omdat de keizer het waarschijnlijk mooi vond.

Mauritanië

Zoals in veel westerse landen mensen dun willen zijn, willen ze in Mauritanië dik zijn. Dit doen ze om veel te eten en melk op hun huid te smeren. De melk trekt dan in de huid wat vooral bestaat uit vet en wordt dikker. Dit vinden ze mooi omdat arme mensen niet veel voedsel konden kopen. Als je dik was kon dat dus wel en werd je beschouwd als niet arm.

Veel landen hebben dus hun eigen gewoontes en redenen waarom ze iets mooi vinden. Vaak is dit te achterhalen in de geschiedenis van hun land, of is er een bepaalde trend aan de gang. 

Permanent Link

Wat doet make-up met je huid?

Posted at 14:15 on 28/2/2014

Wat doet het met je huid?

We hebben veel discussies over: is foundation nou echt slecht voor je? Wat wel waar is, is dat de make-up de huid minder kan laten ademen waardoor je donkere vlekjes kan krijgen. Maar we dragen het niet meer dan 12 uur en we hebben niet meer de ordinaire foundation. Tegenwoordig zitten er allemaal voedingstoffen in die goed zijn voor de huid. Denk maar aan vitamine D en C.

Maar toch is het beter om geen foundation te dragen.  Er zitten stoffen in zoals:
- Synthetische conserveermiddelen wat huidproblemen kan veroorzaken en zelfs giftige stoffen bij het afbreken door warmte, die uiteindelijk terecht kunnen komen in de huid.
-  Synthetische geurstoffen kunnen voor irritatie, allergie, hoofdpijn, misselijkheid en kan zelfs kankerverwekkende stoffen oproepen.
- Propylene glycol kan de huid laten opdrogen waardoor het middel sneller in je huid wil trekken.
- TEA, dit zit in veel foundations en zorgt voor het verstoren van stofhormonen.

Hoe nu?

Maar wees niet bang, je kan Make-up ook op een goede manier gebruiken. Zorg ervoor dat de make-up bij je huid past, dus kijk altijd goed welk product je haalt en of het wel voor jouw type huid bestemt is. Doe niet teveel make-up op dat is niet nodig en ziet er meestal ook niet uit. Je moet je gezicht altijd schoonmaken in de avond met melk reiniger speciaal voor je gezicht en daarna een frisse tonic. Dit zorgt ervoor dat je huid ’s avonds weer goed kan ademhalen. Je wimpers kan je het beste eraf wassen door een paar seconden je wimpers in warm water te laten vloeien. Door de warmte en vocht gaat het er makkelijker af.

-Gabira

 

Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer