Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Pluk de dag

Home - Profile - Archives - Friends

Relatieplanet

Posted on 16/7/2010 at 12:07 - 0 Comments - Post Comment - Link

De wondere wereld van het online daten .
Je schrijft je in, onder je eigen naam of onder een valse naam.. Vult een paar vragen in, hoe groot je bent, hoeveel je weegt, welke kleur ogen je hebt, of je rookt, of je van huisdieren hebt, of je kinderen hebt, wat je zoal doet en wat voor eten je lekker vindt.
En dan ben je een online date object. Wanneer je een foto hebt toegevoegd heb je al snel een paar interesse berichtjes. Onder de leken onder ons, je hebt bij relatieplanet 2 soorten berichtjes die je kunt sturen. Wanneer je geen volledig lid ben, kan je alleen "interesse" berichtjes sturen. Dit is een standaard berichtje waarmee je aangeeft dat je het profiel wat je hebt gelezen interessant vindt. Dan heb je ook nog het persoonlijke bericht, dit kan je dus alleen sturen wanneer een volledig lid bent.

Dit weet ik natuurlijk omdat ik zelf lid ben, en ik dit dus aan den lijve kan ondervinden. Het mooie aan de berichtjes op relatieplanet is dat er bij elke profiel stukje ongeveer hetzelfde staat: " Ik ben hier uit nieuwsgierigheid" of " Ik ben niet op zoek maar.... " Kortom er lopen op deze wereld 1000den ontevreden vrijgezellen op de wereld. En nu zou je toch moeten zeggen dat er op ieder potje een deksel past......

Phileine zegt sorry..

Posted on 15/7/2010 at 14:21 - 0 Comments - Post Comment - Link

Phileine zegt sorry, heb ik net maar weer eens bekeken.
En eigenlijk is het einde het mooist/leukst van de film. Iemand die principieel geen sorry zegt, zegt sorry.

Ik ken ook mensen die geen sorry zeggen. Die blijven hangen in eigen waarheid. En vinden dat ze alles mogen zeggen, ook als ze daarmee mensen kwetsen. Sorry zeggen is voor sommige mensen een moeilijke zaak. Je ongelijk toegeven, je fouten erkennen. Ik vind sorry een mooi woord. En het is belangrijk dat je het zegt. Zo kan je het laten gaan.
Wanneer ik ruzie heb met iemand, wil ik het altijd goed hebben gemaakt voordat we uit elkaar gaan. Want stel je voor dat diegene als die persoon wegloopt, bijvoorbeeld onder een auto terecht komt. Dan heb je nooit sorry kunnen zeggen.
Wel vind ik dat er ook mensen zijn die TE vaak sorry zeggen. Gewoon om alles. Meteen de schuld op zich nemen, om er maar vanaf te zijn. En nee dat is ook niet goed..Je moet sorry zeggen wanneer je het fout had, je iets verkeerds gedaan hebt, of wanneer je je eigen waarheid hebt verzonnen.
Dan is het woordje sorry helemaal zo gek nog niet...

La vie en rose

Posted on 14/7/2010 at 20:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

Met een heerlijk deuntje van Edith Piaf op de achtergrond, zit ik voor mijn open raam. Mijn huis heeft namelijk geen balkon of tuin, daarom zit ik maar voor het open raam..
Een paar weken geleden toen ik ook voor dit open raam zat, zaten er voor mij op het pleintje, een jongen en een meisje van een jaar of 11, 12. Hij had een schouder om haar arm heen geslagen, en zo zaten ze heel lief op een bankje.
En af en toe gaf hij haar een kusje op haar schouder, of in haar nek.... En dan probeerde hij haar maar eens te zoenen. Ik moest stiekem denken aan de eerste keer ik werd gekust door mijn aller-aller allereerste vriendje.

Dat ging ook zo onbeholpen, niet goed wetend wat je moet doen, en maar hopen dat wat je doet, het een beetje ergens op lijkt.

En toen was het weer maandag...

Posted on 12/7/2010 at 14:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

Gisteren vlak voor de wedstrijd, had ik eigenlijk helemaal geen wedstrijd gevoel. Geen zenuwen, geen zin in bier, en al helemaal geen zin in een feestje. Maarja, soms moet je dingen doen die je eigenlijk helemaal niet wilt.
Dus met mijn beste gedrag en mijn mooie oranje details her en der, ging ik op pad met een vriendin van mij. We zouden bij mij in de stad kijken bij een kroeg. Waar ze nu voor het eerst ook een scherm buiten hadden (voor de rokers). Het was leuk, leuke mensen, leuk aangekleed, gewoon leuk. Het duurde even voordat we een plekje hadden gevonden, en ook hier moesten we de nodige strek en rek oefeningen om uberhaupt wat van de wedstrijd te zien.
En dan, WAT een wedstrijd! Mijn hartslag was op sommige momenten 150, en ik heb denk ik in totaal 30 minuten met mijn hand voor mijn gestaan, van verbazing/teleurstelling.
We weten allemaal hoe het is geeinigd, dus dat stuk sla ik gewoon even over. ( al wil ik nog wel een keer zeggen, dat het wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeel spannend is! En Maarten Stekelenburg voor mij echt de ULTIEME held is!)

Wat opmerkelijk was, is dat het plein na het eindsignaal denk ik binnen 3 minuten half leeg was, en wij ook een beetje met onze desillusie achter bleven. Dus zijn we maar naar huis gegaan en hebben we nog maar even een filmpje gekeken.. je moet wat tenslotte!

En toen was het weer maandag, en beginnen de normale dingen van de week weer. De kat die gespuugd heeft onderaan de trap, het laatste plakje beleg en de vermoeidheid van het weekend slaat weer toe..

Jup Holland Jup

Posted on 11/7/2010 at 11:37 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag is het zover, Nederland speelt de finale tegen Spanje. Er wordt wat afgetwittert, afgetwitterd, in ieder geval, heel Nederland is zenuwachtig voor vanavond half 9. Want zal het de jongens lukken om met de beker naar Nederland terug te komen? Om nog maar te zwijgen over DE voorspelling van octopus Paul. Want die heeft immers voorspeld dat Spanje gaat winnen.. Zal toch niet zo zijn dat WIJ, de nuchtere Nederlanders een octopus geloven?

Ik vind het altijd mooi om te zien hoe wij, Nederlanders, in de ban kunnen zijn van het voetbal. Wanneer Oranje speelt is alles ook echt Oranje. Oranje vlaggen,oranje kleding, oranje nagels, oranje schoenen, oranje haren. Je ziet het allemaal voorbij komen. Ik kan daar vanuit mijn raam uren naar kijken. Die mensen die zo genieten van het Oranje gevoel.

De vorige wedstrijd, tegen Slowakije, zat ik met een vriendin thuis te kijken. Mijn huis bevindt zich in een echte volksbuurt. Wij zaten in de woonkamer met de ramen wijd open, aangezien het iets van 100 graden was, en een man een paar huizen verder zat zich behoorlijk op te vreten over de wedstrijd.
Alle scheld woorden kwamen voorbij als er een kans werd gemist, en ook als er "gewoon" gevoetbald werd, was er behoorlijk wat aan te merken op de manier van spelen, de spelers zelfs en de scheidsrechter natuurlijk.
Op een gegeven moment hebben we het geluid van de tv uitgezet en hebben we een paar minuten geluisterd naar het commentaar van mijn buurman. Verwonderlijk hoe  iemand kan zich opwinden over 22 voetballende mannetjes, en een scheidsrechter. Heerlijk om naar te luisteren.

Het is nu kwart voor 1, de zenuwen spelen al op bij iedereen, of zoals ik ergens las, iedereen is SPAANS benauwd, zal Nederland, zullen WIJ de beker winnen? Of zullen ZIJ verliezen?

Een ding is zeker, ik zit morgen om 11:00 uur bij mijn oma, met kater of zonder..

Hosting door HQ ICT Systeembeheer