Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

True Love

Letters to Julia

11:32, 29/7/2011 .. 2 comments .. Link

 

True Love, Ware Liefde ...

Geloven jullie daar in ?

Ik geloof wel in ware liefde maar of het nou net zo romantische is als het verhaal van Romeo & Juliet dat weet ik niet. In films worden we overvallen met talloze romantische liefdes verhalen en de ene is nog mooier als de ander. En tuurlijk in films ziet het er altijd rooskleuriger uit dan dat het misschien in werkelijkheid is maar ik vraag me dan af is dat zo, ziet het er in de films rooskleuriger uit of zijn er echt mensen die echt zulke romantische verhalen mee maken of hebben mee gemaakt ?. Ik denk dat ik mijn ware liefde heb gevonden, we zijn samen gelukkig en hebben twee prachtige kinderen op aarde neer gezet maar is hij ook mijn ware liefde, wat als er toch nog ergens iemand rond loopt waar ik nog meer van kan houden, kan dat ? Op dit moment geloof ik er niets van want ik hou echt ontzettend van mijn man en zou hem voor geen goud kwijt willen maar toch blijft altijd de vraag hangen...

Wat als ....

Wat als ik die ene keer niet de rechter weg had gekozen maar juist de linker weg ? Had ik dan iemand anders ontmoet waarmee ik zielsgelukkig was geworden of was ik uiteindelijk toch bij mijn huidige man aangekomen ?

Vragen vragen en nog eens vragen, ik ben op een punt belandt in mijn leven waar ik met veel vragen in mijn hoofd zit. Wat zou er gebeuren bijvoorbeeld als ik op zoek ga naar True Love verhalen ? zouden ze bestaan ? Het lijkt mij zo geweldig om mijn koffer te pakken de auto in te stappen en naar de stad der liefdes willen rijden om zo alle verhalen te verzamelen. Maar waarom zou ik helemaal daar heen rijden, er zal toch in iedere stad op de wereld wel een True Love verhaal bestaan ?

Normaal heb ik geen doelen in leven, ik leef mijn leven van dag tot dag maar vanaf vandaag wil ik een andere weg in slaan.

Mijn doel is om vanaf vandaag iedere dag een True Love story te vinden, en ik bedoel dan niet de standaard verhalen maar de echte liefdes verhalen zoals het verhaal van Rome & Juliet, zoals je ze ziet in films die wil ik ..

Ik geef mezelf een jaar de tijd om 365 verhalen te verzamelen en deze te bundelen tot een ware liefdes bundel.

Doe jij mee ? Let me Know ! 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Letters to Julia

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer