Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het overwinnen van dagelijkse tegenvallers en onzekerheden

Sneeuwwitje

{ 15:06, 14/5/2014 } { 0 comments } { Link }

“Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land?”. Ik vraag het elke ochtend aan de spiegel, maar mijn spiegelbeeld antwoord nooit wat ik eigenlijk wil horen. Ze antwoordde gister ochtend: “Vraag het maar niet meer, jij bent het in ieder geval niet”. Nou ja zeg, wat een respect! Ik vroeg: “Waarom niet?”, mijn spiegelbeeld antwoordde: “Kijk nou eens naar jezelf; make-up loos, lelijk, je haar zit niet en je staat er bij als een zoutzak”. Mijn spiegelbeeld behandeld me elke morgen respectloos en bekijkt me altijd alsof ik grof vuil ben. Stom spiegelbeeld! Daardoor zal ik altijd onzeker door het leven gaan! Ik zal nooit voldoen aan mijn alterego.

Gelukkig kwam ik dezelfde dag de beeldschone sneeuwwitje tegen op weg naar mijn college en zij vertelde me het volgende: “Wanneer je geen respect voor jezelf toont, doen anderen dat ook niet. Anderen reflecteren jouw zelfbeeld. Dus als jij jezelf mooi vind, zullen anderen dat ook vinden”.  Met deze wetenschap in mijn achterhoofd stond ik de volgende ochtend voor de spiegel.

Ik zei tegen mijn spiegelbeeld: “Ik ben de mooiste van het land”, mijn spiegelbeeld antwoordde: “Ja, dat klopt, jij bent de mooiste van het land”. Eindelijk gaf mijn spiegelbeeld het antwoord dat ik wilde horen! Ik ben zo mooi als dat ik zelf denk dat ik ben en mijn omgeving reflecteert dit weer terug op mij.

Elke morgen als ik voor de spiegel sta vertel ik mezelf dat ik mooi en sterk ben. Ik heb respect voor mezelf en zo heeft mijn omgeving dat ook.

What goes around comes around!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Sneeuwwitje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer