Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

-van alles- 

Aangrijpend

16:38, 31/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

Heey,

Zoals al gezegd zal er snel wat meer volgen. Dit keer een aangrijpend verhaal.

Er is een meisje van 10 (Guusje) overleden aan kanker. Elke dag sterven er weer mensen aan deze verschikkelijke ziekte. Wat een respect voor dat meisje, ze wou niet opgeven, en na een lange periode van strijd is zij uiteindelijk toch gestorven. Ik wens natuurlijk de nabestaande heel veel sterkte toe, wat is het rot om iemand te verliezen.

Helaas schelden er nog zoveel mensen met deze ziekte, en sommige weten niet dat je iemand hier heel erg mee kan kwetsen. Ik heb dan ook een hekel aan personen die met allerlei ziektes schelden, en amper beseffen waarmee ze schelden. Ik hoop niet dat jullie een van die personen zijn die hiermee schelden.

Daarom heb ik ook respect voor mensen die dit gewoon niet doen, schelden met die woorden. Heb jij ook respect? Laat het weten. Hoe meer respect, hoe beter. ;)

Greetz, me.

 Mijn eerste berichtje

16:15, 31/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

Hoi,

Vandaag deze weblog aangemaakt, en het gelijk allemaal maar eens uittesten. Natuurlijk hoop ik dat veel mensen het zullen lezen, ook al meld ik nu nog niet veel, maar dat komt nog 

Nou lekker kort stukje zoals jullie lezen, maar er volgen vast heel snel meer dingen:) Hebben jullie nog tips, of andere dingen, dan hoor ik die graag:)

Greetings

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Aangrijpend
Mijn eerste berichtje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer