Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Life of Svangsta

Bankroll nit

13:48, 12/2/2011 .. Posted in Februari .. 0 comments .. Link

De week is ook weer voorbij voor je het weet, enigsinds jammer. Tijd vliegt al zo lekker hard.
Vooruitkijkend op het jaar 2011 waren er weer zat voornemens, het meeste lukte alleen ook weer zo lekker. Maar evengoed wel weer een hoop om naar uit te kijken. Wederom in maart lekker op wintersport, weekje vertroeven in Fiss, oosterijk. Veel bier, hopelijk zon en heerlijke pistes. Evenals de kwalificaties die lopen voor het EPT seizoen, word weer druk in de weer grinden om eindelijk eens te proberen om een ept te kunnen spelen. Daarnaast lekker cash grinden en af en toe eens een mtt.
ik ben sinds kort echt een soort bankroll nit geworden, zoals het algemeen bekend is dat wel wat geld achter de hand moet houden om wat swings op te vangen, ben en blijf ik een waterman en heeft mijn eigenwijsheid mij in 2010 wel eens in de problemen gebracht. Nu wilde ik met een bankroll van 15 buy-ins maar eens gaan starten ergens. Nu blijkt zelf een 10 buy-in swing niet heel ongewoon als je 10 tafels tegelijk speelt. Dus jah, kan wel zeggen dat dat echt te weinig is. Gisterenavond ook een 6-buyin up swing gehad op de 50 nl wat resulteerde in een 312dl profit over 1800 handen. Wat mijn bankroll net boven de 1k brengt. Nu vind ik deze 20 buy in marge best lekker maar wil proberen om eens te gaan kijken of ik tot aan de 3k door kan gaan met 50 nl spelen en van daaruit een 30buy-in te hebben voor de 100nl. Al wil ik niet in een sprong overstappen maar langzaam van 1 tafel 100nl en 9 50nl naar 10 maal 100nl. En hopelijk zal ik dan bij een 3,5k bankroll voledig overstappen op 10nl.
Voor mtt's en sng's is het nog beroerder, aangezien mijn focus op het cashgamen ligt wil ik een mtts spelen met een max van 0,5% van mijn bankroll, het zelfde geld ook voor sng's.

We zullen vanavond maar eens kijken of we weer wat cash kunnen spelen en proberen deze maand goldstar te worden, en de extra cash van de vipstellars kunnen vrij spelen. Nu ff pauze aan het houden en zo weer ff werken aan de g-klasse van mij schoonouders, blijf je ook aan bezig.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Februari

Recent Entries

Bankroll nit

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer