Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het zijn mijn zaken.....

11e vertaaldagen op 11 en 12 december

19:33, 19/9/2009 .. 0 comments .. Link
De 11de Literaire Vertaaldagen hebben plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2009. Het onderwerp van de symposiumdag is dit jaar ‘Leren vertalen – vertalen leren: de pedagogiek van het vertalen.’ Dat meldt taalmevrouw.

VO-leerlingen worden 'zoetgehouden' met OU-cursussen

20:10, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link
Leerlingen van het Cals College Nieuwegein gaan in het nieuwe schooljaar bij lesuitval korte cursussen van de Open Universiteit Nederland volgen. Lees verder.

Functieomschrijving en -eisen belangrijk bij zoeken nieuwe baan

17:38, 8/7/2008 .. 0 comments .. Link
Intelligence Group onderzocht waar werkzoekenden naar kijken als zij vacatures doornemen. Ruim de helft van de werkzoekenden kijkt als eerste naar de functieomschrijving, op ruime afstand gevolgd door de functie-eisen. Lees verder.

Wit Licht GSM's Marco Borsato in omloop gebracht

19:52, 17/5/2008 .. 0 comments .. Link
Vanaf afgelopen vrijdag zijn in Nederland ‘Wit Licht’ telefoonpakketten van Marco Borsato te koop. Lees verder.

Rookverbod geldt ook voor overdekte winkelcentra

10:27, 9/3/2008 .. 0 comments .. Link
Het rookverbod dat op 1 juli 2008 ingaat voor horecazaken, schouwburgen, sportkantines en poppodia geldt ook voor overdekte winkelcentra. Dat meldt Horecablog.

Vrouwen moeten over eigen leven kunnen beschikken

10:25, 9/3/2008 .. 0 comments .. Link
Wie vrouwen in staat stelt over hun leven te beschikken doet hun niet alleen persoonlijk recht, maar legt tevens de basis voor economische ontwikkeling. Niet voor niets vormen gelijke rechten voor vrouwen een zelfstandig Millenniumdoel. Daarvoor moeten vrouwen ook baas over hun eigen lichaam worden. Het verbeteren van de seksuele en reproductieve gezondheid is de meest kosteneffectieve investering in ontwikkeling.

Bron: vrouwenblog

Geen extra belasting op iPods

11:44, 9/1/2008 .. 0 comments .. Link
Er komt geen extra belasting op mp3-spelers en dvd-spelers om muzikanten te compenseren voor kopieën die worden gemaakt.

Bron: Muziek weblog

Beste cafe staat in Groningen

11:47, 22/11/2007 .. 0 comments .. Link
Café Wolthoorn & Co in Groningen mag zich een jaar lang Café van het Jaar noemen. De kroeg is als eerste geëindigd in de Café Top 100, de lijst met beste cafés van Nederland. Dat maakte het vakblad Misset Horeca donderdag bekend.

Horecapapieren Startpagina


Softwarestoring bij Skype

14:36, 18/8/2007 .. 0 comments .. Link
Door een softwareprobleem bij Skype hebben miljoenen mensen last gehad van inlogproblemen, meldt Weblog GSM. De oorzaak van de storing is een fout in de software dat het contact tussen de gebruiker en de server regelt.

De geruchten dat de site gehackt of gecrasht zou zijn worden tegengesproken door het bedrijf. Op dit moment kunnen veel mensen weer gewoon verbinding maken met het netwerk.

Banenoffensief Vluchtelingen succes

15:52, 12/8/2007 .. 0 comments .. Link
Het project Banenoffensief Vluchtelingen dat eind 2005 van start ging en SZW mede subsidieert, lijkt zijn doel -in drie jaar tijd 2500 vluchtelingen aan een baan helpen- te gaan halen, zo meldt  Hoger onderwijs in Nederland.


Cursus 'Hoe vind ik de juiste man?'

10:06, 27/5/2007 .. 0 comments .. Link
Zeven vrouwen van middelbare leeftijd benaderde relatietherapeut Marian van Veluwen een tijd geleden met de vraag of ze hun niet kon helpen bij het vinden van de' juiste' man. Hierop besloot Van Veluwen een cursus te geven voor vrouwen van veertig en vijftig plus die weer een man in hun leven wensen. Volgende week woensdag is het zover en gaat de eerste cursusavond van start.

Bron: Gooi en Eembode
Dating Startpagina

15.000 Engelse fans zonder tickets

17:49, 20/5/2007 .. 0 comments .. Link
In de Griekse hoofdstad Athene wordt volgende woensdag de Champions League finale gespeeld tussen AC Milan en Liverpool. De Griekse autoriteiten hebben vooral uit Engeland de melding gekregen dat er duizenden fans onderweg zijn zonder geldig ticket.

 

Doordat de vluchten en hotels in Athene bijna allemaal volgeboekt zijn, reizen de meeste laatboekers naar andere Griekse steden zoals Thessaloniki. Er worden ongeveer 15.000 supporters zonder een ticket in Griekenland verwacht. Het zou vooral om Engelse fans gaan.Meisje verspilt rijbewijs in 1 dag

11:21, 17/5/2007 .. 0 comments .. Link
Een 18-jarig meisje uit de gemeente Sluis is donderdag er in één dag in geslaagd haar zojuist behaalde rijbewijs kwijt te raken. 

Het meisje werd donderdagavond tijdens een snelheidscontrole op de Langeweg in Axel betrapt toen ze ruim 160 kilometer per uur reed.

Op dat moment had ze haar rijbewijs nog niet eens in haar bezit. Lang kan ze er dus niet van genieten.

Bromfiets examen gratis theorie
Autorijbewijs gratis theorie
Gratis theorie Drivers Only

Anthony Robbins in juni in Londen

09:18, 16/5/2007 .. 0 comments .. Link
Anthony Robbins is van 22 juni t/m 25 juni 2007 in London Excell Centre met zijn Unleash the Power Within seminar. Anthony Robbins is een gedreven persoonlijkheid. Zijn passie is mensen in beweging krijgen waardoor zij vervolgens voor zichzelf kansen creëren om dingen te doen waar ze plezier aan beleven en succes uit kunnen halen.

Bron: NLP Weblog
Anthony Robbins - Unleash the power within

Herkeuring: vervolg

09:36, 6/5/2007 .. 0 comments .. Link
Afijn, de herkeuring is achter de rug. Lijkt goed gegaan, hoewel husband nog naar een arbeidsdeskundige moet. Waar dat goed voor is: Joost mag het weten. De arts wist het ook niet: 'Maar het staat in de wet, dus die voeren we uit.'

Husband met spierziekte DM lijkt dus zijn gedeeltelijke uitkering te mogen houden. Ik zou ook niet weten wat voor werk hij zou kunnen doen in de uren die hij niet werkt. Hij ligt dan nl. in bed. Zijn dagen bestaan uit: werken, slapen en eten.

Wellicht nog geen gratis schoolboeken in augustus

17:50, 21/4/2007 .. 0 comments .. Link
Of leerlingen in het voortgezet onderwijs volgend schooljaar al gratis schoolboeken krijgen is zeer twijfelachtig.De schoolboeken vormen inmiddels onderdeel van onderhandelingen tussen Financiën en Onderwijs over een reeks van zaken die veel geld kosten. Minister van financiën, Wouter Bos, kampt met een toenemend financieringstekort.

Uit kringen rond beide ministers valt ook op te maken dat er verschil van mening is hoe de gratis schoolboeken worden ingevoerd. Onderwijs heeft een voorkeur om dit in één keer te doen voor alle betrokken leerlingen in het voortgezet onderwijs. Financiën zou het fasegewijs willen doen, te beginnen bij brugklasleerlingen om daarna per jaar uit te breiden.

Bron: Trouw

Willem naar de logopedist?

10:13, 14/4/2007 .. 0 comments .. Link
Prins Willem-Alexander deed vrijdag aangifte van de geboorte van de derde dochter van hem en prinses Máxima. De journalisten in het stadhuis hingen aan zijn lippen en hoorden de prins duidelijk Ariaan zeggen.

Vervolgens ontstond de eerste verwarring: Ariaan, Ariane of Ariana? NOS Teletekst veranderde Ariana na enkele minuten in de correcte naam, Ariane. Het ANP stuurde een zogeheten persalarm per sms aan zijn vaste afnemers met de tekst 'Dochter Willem-Alexander en Máxima heet Ariana Wilhelmina Máxima Inez'.
Later bleek zowel de eerste als de laatste naam fout weergegeven te zijn door het ANP. Het kind heet Ariane met als laatste naam Ines.

The Secret

22:59, 12/4/2007 .. 0 comments .. Link
En daar word ik dan toch weer vrolijk van: The Secret oftewel De wet van de aantrekkingskracht


Herkeuring

11:40, 12/4/2007 .. 0 comments .. Link
En ja hoor. Het is zover. Dachten we eerst nog dat mijn man onder de oude WAO-voorwaarden zou blijven vallen, daar klopt volgens de mevrouw van het UWV niets van. Hij moet dus in mei herkeurd worden.

Het zal me benieuwen. Mijn man heeft een progressieve spierziekte Ziekte van Steinert  (Dystrophia Myotonica) en werkt nog voor 30 uur. Voor de overige uren heeft hij een WAO-uitkering, omdat hij dan voor pampus in zijn bed ligt.

Ik maak me er best wel bezorgd over, omdat ik wéét dat hij al aan zijn maximum-uren zit met die 30. Eigenlijk zou hij naar 20 uur moeten. Maar dat zal er onder dit nieuwe regime vast niet van komen .... Met de hartelijke dank aan voormalig minister De Geus.

Links


Tekstueel
Vertaler Startpagina
Taal Startpagina
Taalcursussen Startpagina
Cursusje
Hoger onderwijs
Gratis puzzels
Sudoku's kopen
LOI, NHA, Studieplan, NTI alle cursusinstuten schriftelijk in NL
Onderwijs in NL
Informatie over beroepen
Afstandsonderwijs

Categories


Recent Entries

11e vertaaldagen op 11 en 12 december
VO-leerlingen worden 'zoetgehouden' met OU-cursussen
Functieomschrijving en -eisen belangrijk bij zoeken nieuwe baan
Wit Licht GSM's Marco Borsato in omloop gebracht
Rookverbod geldt ook voor overdekte winkelcentra
Vrouwen moeten over eigen leven kunnen beschikken
Geen extra belasting op iPods
Beste cafe staat in Groningen
Softwarestoring bij Skype
Banenoffensief Vluchtelingen succes
Cursus 'Hoe vind ik de juiste man?'
15.000 Engelse fans zonder tickets
Meisje verspilt rijbewijs in 1 dag
Anthony Robbins in juni in Londen
Herkeuring: vervolg
Wellicht nog geen gratis schoolboeken in augustus
Willem naar de logopedist?
The Secret
Herkeuring

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer