Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het Onbeschreven Blad

Te lang geleden weer..

10:14, 13/6/2014 .. 0 comments .. Link

"Het dagboek van een pas gescheiden vrouw".. Dat was het uitgangspunt van mijn blogje.. Mijn eigen privéblogje. Uiteindelijk staat er niet zo heel veel in. Maar toch, zo af en toe, is het wel leuk om er even iets bij te schrijven..

Wat is mijn status op dit moment?

Ik heb sinds onze eerste date op 12 juli 2013 een relatie met H. Een 41-jarige Zwollenaar, zonder kinderen, en zowat zonder "langetermijnrelatie-ervaring". 

Nu bijna een jaar dus alweer.. En weet je? Het is echt de meest fantastische vent die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ow geloof mij; hij heeft zijn "makken", net zoals ieder ander.. Hij is behoorlijk eigenwijs/eigengereid. Kan niet zo goed tegen kritiek, of hij denkt al heel snel dat iets kritiek is en heeft het gevoel zich te moeten verdedigen (kan ook wel aan mijn communicatie liggen soms hoor), houdt volgens mij niet echt van veranderingen, heeft zijn eigen leven/ vrijheid waar hij heel zuinig op is...  

Maar die dingetjes vallen in het niet bij wat hij is. Een fijngevoelig, diepzinnig, ingewikkeld, humoristisch, intelligent, onwijs aantrekkelijk wezen. Een man die, als hij in een straal van een meter bij me is, mij het gevoel geeft dat alle stress wegvalt.. Een gevoel van veiligheid.. Magnetisch, sexueel magnetisch.. Sensueel magnetisch.. Ik weet niet precies wat er gebeurt maar er is een chemische reactie die plaatsvindt als hij in de buurt is.. Kortom, ik zie mijzelf wel bij hem blijven. Natuurlijk is "voor altijd" erg lang maar voorlopig de eerst komende paar honderd jaar.. Mjoahhhh :)

Ik heb sinds eind mei de sleutel van mijn eerste eigen huisje. Het trouwhuis is verkocht met een hoop verlies waardoor de schuldsanering niet uit kan blijven. Het worden een paar erg lastige jaren denk ik, maar ik ben er niet bang voor. Het was mijn eigen bewuste keuze om te scheiden en dit is de consenquentie. Prima. Vrijheid moet je soms kopen. En dat heb ik gedaan. 

 

Voor nu weer heel even genoeg..over 3 dagen..

14:12, 4/12/2013 .. 0 comments .. Link

Over 3 dagen kennen we elkaar alweer 5 maanden.. H en ik.. En nog steeds heb ik kriebels in mijn buik als ik aan em denk.. Als ie bij me is.. Iedere keer weer voelt het alsof ik hem voor het eerst zie... 

Ik ben dan ook echt in staat om een hele tijd alleen maar naar hem te kijken.. Ware het niet dat hij ook nog eens gewoon echt leuk is. Grappig, intelligent, heerlijk lichamelijk, warm en de sex is super!... 

Natuurlijk zijn er wel wat dingen waar ik aan moet wennen, of die ik gewoon 'apart' vind..

De laatste zijn merk ik dat hij wat afstandelijker is geworden. Niet als we elkaar zien, maar wel op Whatsapp. Zijn statussen zijn niet meer 'verliefd'... Eerder heel nuchter of gewoonweg vaag. Dan krijg ik het idee dat het bedoelt is voor iemand anders..

Ook het 'praten' via Whatsapp is wat veranderd. Ik merk het aan de 'toon'.. Gevoelsmatig is dit... Moeilijk uit te leggen.

Aan de andere kant heeft hij me meegevraagd naar de verjaardag van zijn nichtje afgelopen zondag. Kennis maken met zijn hele familie. Wat een ontzettend leuke mensen. Ik voelde me er gelijk thuis.. Voor mijn gevoel was er wel een klik.. Veel gelachen vooral, ze hebben een geweldig gevoel voor humor!

En toch.. Toch.. Heb ik ergens het gevoel dat ik er bij hem nog niet ben. Alsof ik zijn diepste IK nog niet geraakt heb. Ergens houdt hij me nog op afstand. Het is er wel even geweest maar sinds een week of 2 voel ik dezelfde afstand als in het begin van onze relatie. En ik heb gewoon geen idee wat het is. 

Ik heb ook echt geen idee hoe hij onze relatie ziet. Hij zegt dat hij van me houdt. Dat ik belangrijk voor hem ben. Hij stelt me voor aan zijn familie, dus dat deel zit wel goed denk ik. En ik geloof ook echt wel dat hij van me houdt. Maar verder dan dat kom ik niet. Hij zegt niet dat hij me nodig heeft. Hij houdt zichzelf altijd onder controle. Hij zegt niks over onze relatie. Hoe hij die ziet, wat hij daarin verwacht... Ja.. Verwachtingen.. die vertelt hij nooit.. En dat is best lastig. 

Wat ik wil? Wat ik vind? Ik wil bij hem zijn. Voor altijd. Klinkt gek nadat ik zo heb lopen oreren over vrijheid. Maar dit gevoel wat ik nu heb, heb ik in alle eerlijkheid nog nooit gehad. Ik word ook gewoon misselijk als ik er aan denk dat ik hem niet meer in mijn leven zou hebben.. Klinkt heel dramatisch allemaal en ik zou het ook heus wel overleven.. Ik weet niet.. Hij voelt aan als 'thuis'... Thuis... Momenteel zie ik hem in de meeste weekenden en meestal door de week een nachtje. En het is niet genoeg. Ik wil meer, vaker, alles.. Maar het kan niet. Simpelweg.. pas 5 maanden bijelkaar, nog niet eens officieel gescheiden (duurt verdorie echt veel te lang), en waarschijnlijk binnenkort de schuldsanering in.. Dat ga ik hem absoluut niet aandoen. Het hele traject gaat 3 jaar duren. Ik wil een schone lei hebben voor ik  over dat soort dingen ga nadenken. Zucht... Ik hou van hem. IK HOU VAN HEM. 

 

 Het gevoel...

08:39, 27/9/2013 .. 0 comments .. Link

Heb natuurlijk alweer veel te lang niets geschreven en dat terwijl er zo verschrikkelijk veel is gebeurd.. In mei heb ik een account aangemaakt op Lexa, gewoon om het eens uit te proberen. Ik had er niet echt verwachtingen bij maar vond het wel leuk om wat aandacht te krijgen.. Iets wat ik wel nodig heb af en toe.

Al snel begon ik te mailen met een aantal mannen waarvan er een 3-tal was waar ik al snel mee WA-te.. En ook al snel een date mee inplande. Alle 3 de heren in 1 weekend zelfs... De eerste date was met een leuke en aardige man waar ik wel een klik mee had, maar vooral vriendschappelijk.. Na 2 uurtjes gezellig gekletst te hebben namen we afscheid met een kusje en gelijk wist ik dat dit hem niet ging worden... De tweede date was met een jongeman waar ik op WA de meeste klik  had. Na mijn eerste date ben ik diezelfde avond nog naar date 2 gereden en heb bij hem thuis tot diep in de nacht doorgebracht.. Geen sex.. Wel wat 'gefoezeld' en het was erg leuk..

De derde date was met een schrijver/militair. Een leuke vent, die graag praat, vooral over zichzelf, veel passie heeft voor verschillende dingen... En een enorme neus. We hebben gegeten, gezellig gedronken, wat 'gefoezeld' en bij het vertrek wist ik weer... Dit is 'em niet..

Dus ik bleef even bij nummer 2 hangen, waar ik een maand of wat een leuke tijd mee had. Maar hij bleef nogal oppervlakkig en kon niet door mijn muur heen komen, zoals hij het zelf aangaf. En ik had geen zin om hem er doorheen te laten breken dus ik heb het maar afgekapt.. Volledig. 

Toen kwam de zomer. Mijn eerste keer 3 weken helemaal op mezelf. En op de een of andere manier kon ik deze zomer ook echt helemaal mezelf zijn, ik had niemand om rekening mee te houden, alle keuzes die ik maakte waren voor mezelf... Via Lexa mailde ik al een tijdje met iemand, tegelijk met die anderen, maar tot een date kwam het een hele tijd niet. Sterker nog, deze meneer had de overtuiging dat wij niet bijelkaar zouden passen.. Maar in de tussentijd mailden we hele lappen tekst naar elkaar en ik werd hoe langer hoe nieuwsgieriger.. WA had ie niet gelijk zin in maar na een tijdje kwam het er toch van.. En toen dan toch maar die date... 12 juli, een warme zomerse dag..

We spraken af in Zwolle, waar hij woont. Een restaurant, niet gelijk bij hem thuis uiteraard... Ik weet nog dat ik binnen kwam en hem zag.. Wow.. Een mooie man, een goede uitstraling... En we begonnen te praten...

Ik houd het kort.. Vanaf die 12 juli tot aan nu zien we elkaar.. We hebben 1 weekend overgeslagen en hij is tussentijds 2 weken op vakantie geweest, maar sinds die tijd.. Ik heb geen behoefte meer aan anderen. Geen behoefte meer aan extra aandacht. Hij geeft me precies wat ik nodig heb en het gaat helemaal vanzelf. Natuurlijk ben ik nog wel eens onzeker, want heel eerlijk; hij is zoveel verder dan ik met veel dingen...

Hij is intelligent, zowel IQ als EQ.. Hij heeft geleefd, veel meegemaakt, veel gezien.. Qua uiterlijk is hij totaal niet waar ik normaal op val... Hij is mooi (knap is te platgezegd, hij is meer dan dat), met een onwijs lekker lichaam.. Heeft humor maar is ook serieus.. Sexueel gezien klopt het plaatje.. Ik weet niet.. Het hele plaatje klopt gewoon, ik wil bij hem zijn. Bij niemand anders.. Dit gevoel is nieuw voor me. Ik ben knuffelig ineens.. Aanrakerig.. Warm.. Als ik aan hem denk heb ik overal kriebels.

Ik ben waanzinnig verliefd en het gaat volgens mij zelfs dieper dan dat.. Hij heeft me al geschreven dat hij ook verliefd is op mij maar ik kan alleen maar hopen dat hij diezelfde diepte voelt die ik ook voel..

 Dateland...

11:18, 19/3/2013 .. 0 comments .. Link
Ik ben echt TE kritisch gewoon! Een tijdlang via een site met een man gewhatsappt. Maar hij wilde te graag.. en gaf virtuele knuffels en kusjes enzo. Bleh! Veel te aanhankelijk, veel te gewillig. En qua uiterlijk ook nog eens niet mijn type.. Maar ik heb het een eerlijke kans gegeven vind ik. Daarna via een andere site. Daar mailde ik al een hele tijd mee. Een Dom. Met ervaring. Afgelopen week maar eens koffie met hem gedronken. Echt een heel lieve man. Gezellig. Maar meer ook niet. Niet mijn type. En te soft. En vond mij te leuk. *zucht*... Tja.. Via Twitter ben ik een leuke man gaan volgen. Die volgde me terug. Ge DM'd.. En mijn nummer gegeven. Sinds een week nu op de WA. Maar ik heb het gevoel dat hij te afwachtend is. Niet het type wat snel zal doorpakken zeg maar.. Maar volgens mij wel mijn type qua uiterlijk, en hij heeft het ook nog over zinnige dingen. Goeie humor ook! Maar het 'koffie initiatief' zal bij hem moeten liggen. Hij zal het initiatief moeten nemen... Afwachten dus.. En dan woensdag nog een koffiedate met een vriend van een vriendin. Hij is wat ouder, waar ik eigenlijk helemaal niet van houd. Maar als ik zijn foto bekijk ziet hij er niet heel slecht uit.. En ach.. Het houdt me bezig ;-) Waar val ik op? Veel over nagedacht... Ik val op mannen met donker haar en lichte ogen. Dat is duidelijk. Ik val op mannen zonder buikje. Dat is duidelijk. Ik val op mannen die iets jonger zijn dan ik, of een jonge uitstraling hebben. Dat is duidelijk. Ik val op mannen met een natuurlijke arrogantie.. Een natuurlijk dominantie. Ik moet niet het gevoel hebben dat ik boven hen sta... Ik val op mannen met een sarcastische vorm van humor. Dat is duidelijk. Ik val op mannen met een hoge intelligentie, zowel op E als op I. Dat is duidelijk. Het ergste van alles. Ik val op mannen die een issue hebben blijkbaar. Er moet iets mis mee zijn. En ow ja. De naam. De naam moet goed zijn. De naam moet lekker klinken. Dus geen John, Johan, Jan, Kees, Mark of iets simpels. Maar ook niet te trendy. Gewoon... *zucht*.. Tja. Weet ik het! Dit was even mijn update voor vandaag. Tot gauw weer!

Pijn...

14:17, 11/3/2013 .. 0 comments .. Link
Ik heb het nodig. Ik wil het nu! Speelvriendje is vriend geworden. En dat is prima. Maar nu heb ik er geen meer en ik wil.. moet... heb het nodig... Grrrrrr.... Waarom is er nou niet een man die ik wil.. Even frustratie tussendoor... Er staan wel wat dates op stapel. Maar het duurt allemaal zolang. Die mannen neuzelen zo verschrikkelijk. Laat ze gewoon doen... En niet zoveel kletsen. Tja. Toch maar weer even afwachten.

Hoe ik me voel? Prima! Alles gaat goed! Prima! Had ik al prima gezegd?

09:22, 22/2/2013 .. Posted in Gedachten tussendoor .. 0 comments .. Link
And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life And sooner or later it's over I just don't wanna miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you're alive

En dan nog even dit..

01:17, 14/2/2013 .. 0 comments .. Link
Hmmm.. Friend with benefits is nog best lastig. Er zijn weinig friend-achtige en al helemaal geen benefit-achtige dingen aan op het moment. Het stomme is.. Ik begrijp het. Meneer zit in de knoop en daardoor voel ik me ook.. Anders. Maf. Ook al kennen we elkaar eigenlijk niet op een hele diepe manier, toch zit er ergens wel iets waardoor ik meevoel. Herkenning? Het resulteert erin dat ik niet vaak geil ben. Ik mis de sex natuurlijk wel, maar ik zou net zo lief gewoon bij hem willen zijn om te praten. Of gewoon zitten, muziek luisteren, gewoon.. Zitten.. Raar.. *zucht*.. Ik ben raar. Maar het blijft wel meneer. Op de een of andere manier.. Blijft dat wel zo... Ik weet zeker dat hij maar met die speciale toon in zijn stem hoeft te praten, of naar me hoeft te kijken.. En het is er weer.. Hopelijk zie ik hem maandag. We'll see.

zelfanalyse..

01:05, 14/2/2013 .. 0 comments .. Link
Straalt uit naar anderen (vanuit de oppervlakte): Kracht. Zelfvertrouwen. Altijd sterk, vooral in moeilijke situaties. Altijd lachend. Anderen een goed gevoel gevend. Grappig, 'one of the guys'. Gevend. Luisterend. Voelt 2-ledigheid: Enerzijds Vrolijk, krachtig, vol zelfvertrouwen, kan alles aan. Neemt anderen mee in enthousiasme. Houdt van discussies, kan urenlang praten over verschillende onderwerpen. Houdt van luisteren. Is oprecht geinteresseerd in anderen, luistert graag naar ervaringen, gevoelens en levens van anderen. Houdt van flirten. Houdt van aandacht. groeit door het krijgen van positieve aandacht. Van complimenten. Kan zich verliezen in prikkels als muziek, kunst, sex, voedsel. Lost problemen graag snel op. Pakt aan. Gevoelsmens. Intuitief. Pikt signalen van anderen makkelijk op. Wil graag in liefde geloven. Heeft 3 serieuze relaties gehad en 4 overige sexpartners. Momenteel 1 sexpartner. Anderzijds Zo snel groeiend met complimenten en aandacht, zo snel klein te krijgen zonder deze 'voeding'. Wil graag geaccepteerd worden door anderen. Heeft ALTIJD het gevoel Plan B te zijn. Altijd. Verwacht altijd 'ingewisseld' te worden voor een beter exemplaar. Pikt makkelijk signalen van anderen op maar heeft de neiging deze, bij voor haar 'bijzondere' personen, verkeerd te interpreteren. Meestal in, voor haar uitvallend, negatieve zin. Het 'zie nou wel ze moeten me niet' effect. Vindt zichzelf niet goed genoeg. Overdoseert. Geeft teveel van zichzelf, maar enkel bij degenen die ze het waard vindt. Bij anderen is ze juist kil. Vertrouwt de een te makkelijk, de ander compleet niet. Wie wel en wie niet is puur op gevoel gestaafd. Niet op realiteit en feiten. Duwt mensen weg als ze te dichtbij komen, juist door datgene te doen waar die mensen een allergie voor hebben. Terwijl ze dat eigenlijk niet wil. Bang. Bang voor intimiteit en doodsbang voor liefde. Antenne staat altijd open, signalen oppikkend van anderen, betrekkend op zichzelf. Geschiedenis Roerige jeugd. Ondernemersfamilie. Horeca. Vader met jeugdtrauma en een drankprobleem, moeder sprak slecht Nederlands, beide ouders veel aan het werk, waardoor veel van de communicatieve taken op jonge leeftijd werden overgenomen. Veel agressie. Overspannenheid in de familie. Moeder die emoties te weinig uit, vader die overdoseert in emotie. Zeer veel verhuizingen waardoor er iedere keer opnieuw begonnen moest worden. Niet passen binnen bestaande settings op scholen waardoor veel gepest. Daardoor nog grotere onzekerheid, niet meer weten hoe te gedragen. Misbruikt worden door een kennis van de familie. Grote brand. Verliezen van basis. Verlies. Van jeugd. Wegstoppen van diepe emoties. Er niet graag over pratend als het haarzelf betreft. Houdt van (lichamelijke) pijn. Heeft pijn nodig om te kunnen voelen. Een kameleon die zich altijd heeft aangepast aan haar omgeving. De kleuren van anderen aanneemt en daardoor haar eigen kleur vergeten is. Vergeten is wie ze echt is. Wat haar basis is. Pas onlangs, sinds een half jaar ongeveer beginnen haar eigen kleuren tevoorschijn te komen. Een langzaam proces wat nog steeds makkelijk verstoord wordt door externe prikkels. Moet meer vanuit zichzelf gaan denken. En meer vertrouwen hebben in anderen. Minder willen controleren. Meer voelen! Leert door anderen. Omringt zich graag met mensen die 'iets te melden' hebben. Houdt niet van oppervlakkigheid, raakt snel verveeld hierdoor. Heeft een grote kennissenkring opgebouwd, heeft een aantal zeer goede vrienden waar ze veel mee deelt. Wil lol maken, leren de controle uit handen te geven. Iets van haar spontaniteit terug krijgen. Zichzelf zijn! Zoekt een diepere connectie zonder haar eigen, pas verworven vrijheid, los te laten!

I Called Him...

13:07, 29/1/2013 .. 0 comments .. Link
En dus heb ik eigenlijk sinds 24 december al een leuke meneer waar ik contact mee heb... In het begin echt vreselijk veel contact mee gehad, zowel telefonisch, als WhatsApp als Skype.. Bizar veel zelfs. Teveel dus. Ik vond het helemaal geweldig, al die aandacht en ik ging er ook helemaal in mee. Stom hoe ik mezelf kan verliezen daarin... Maar goed... Uiteindelijk... Hebben we elkaar ontmoet. De eerste keer op 16 januari.. Woensdagavond. Het was leuk. Het was gezellig en we hebben 'gefoezeld'... Meer niet... Afgelopen vrijdagnacht ben ik er weer geweest. De sex was super! Hij weet precies wat ik wil en hoe ik het wil. Dus voorlopig vind ik dit prima! Moet heel eerlijk zeggen dat ik wel verliefd op hem begon te worden maar zo langzamerhand begint dat gevoel af te nemen en begin ik gewoon te genieten van de momenten enzo. Dit zou wil eens een echte 'friend with benefit' kunnen zijn denk ik... Hoop ik! Ik hoop dat we niet teveel doorslaan naar het 'friend' gedeelte, want dat zie ik wel gebeuren... We'll see!

Het Donker

10:40, 3/1/2013 .. Posted in Spannende gedachten .. 0 comments .. Link
Langzaam open ik mijn ogen.. Ik knipper een paar keer. Maar zie nog niks. Ik kuch. Het geluid weergalmt tegen steen. Waar ben ik? Voorzichtig steek ik mijn handen uit. Voor mij is niks. Ik voel kou achter me. Mijn handen tasten achter me. Steen. Muur? Nee. Rots. Koude rotswand. Beetje vochtig. Ik ruik ook vocht. Voorzichtig probeer ik op te staan en probeer me te herinneren hoe ik hier gekomen ben. Niks. Zwart. Net zo zwart als mijn uitzicht. Ik hoor licht geruis. Rechts van me. "Hallo?" Probeer ik.. Het komt er wat schor uit. Het galmt. Lijkt bijna alsof ik in een grot zit. Ik zit in een grot. Ik hoor het geluid weer. Draai mijn hoofd er naartoe. "Is daar iemand?" Aarzelend komt het eruit. Ineens worden mijn polsen gepakt en omhoog getrokken. In een flits zit ik vastgeboeid. Ik gil. Schrik. Maar door de schrik ben ik ook gelijk weer stil. "Praat en ik maak je af.." De stem komt weer van rechts. En is duidelijk. "Ja, maar.." En nog voor ik mijn zin kan afmaken grijpen vingers mijn tepels, door mijn BH heen en knijpen er hard in. "Aaaaah" ik schreeuw het uit. "Niet meer praten nu. Duidelijk?" Ik knik, durf niks te zeggen, hoop dat hij het ziet. Ineens voel ik dat handen mijn enkels beetpakken, ruw, en mijn benen uit elkaar trekken. En voor ik het weet zijn mijn enkels ook vastgeketend. Ik voel dat er tranen beginnen te lopen over mijn wangen. Ben bang. Wat gebeurt er allemaal? Vingers. Vingers over mijn rechterenkel. Naar boven strelend. Tot aan mijn rokje. Dan gemor. En lawaai. Mijn rok wordt van me afgescheurd. Dan weer stilte. Ik snik. En huiver. Het is hier koud. Ik voel vingers in mijn lies. Zoekend. Wrijvend. Over mijn kutje. "Auw"!! Een harde hand slaat me. En nog eens! En dan is ineens ook mijn slipje van me afgescheurd. De tijd staat stil. Of loopt door. Ik weet het niet, ben alle gevoel van tijd kwijt. Het is alweer een tijd stil. Ik hoor alleen mijn eigen hart kloppen. Mijn eigen adem, mijn bloed stromen.. Weer vingers.. Mijn borsten. Mijn tepels zijn hard. Van de kou? Mijn BH wordt aan de kant geschoven. Ik hou me muisstil. Bang om de ander kwaad te maken. Bang. Dan toch ineens een snik, van de kou, de angst. "Aaaargh".. Hij trekt aan mijn tepels. Ze gloeien. Worden heet. Tranen lopen in stromen over mijn wangen nu. Ik bijt op mijn lip om geen geluid meer te maken. Ik proef mijn eigen bloed. Weer stilte. Stilte. Ik word bekeken. Ik voel de ogen op me gericht. Handen. In mijn lies. Vingers. Grijpen me. Hard. Vingers duwen zich bij me naar binnen. Wrijven mijn klit. En hoe erg ik het ook vind.. Ik voel dat mijn lichaam reageert. Ik word nat. Mijn lichaam verraadt me. Vingers duwen harder. Dieper. Pompend. En ineens.. Weer weg.. Ik kronkel. Probeer te bewegen. Mijn billen schuren tegen de ruwe wand. Mijn rug wordt opengehaald. Mijn enkels en polsen worden afgekneld. "Niet bewegen!".. De stem klinkt iets anders nu. Iets heser. Maar nog altijd duidelijk. Geen twijfel mogelijk. Ik moet luisteren. Ik hou me stil. Wacht af wat er komen gaat. Ik voel een mond. Een tong. Zacht fladderen. Over mijn schaamlippen. Harder. Op mijn klit. Zuigend. Hard zuigend. Ik schreeuw! Zie sterren. Er wordt iets hard bij me naar binnen geduwd. Ik weet niet wat het is maar het is hard. En groot. Ik word geneukt door zwart. Door handen. Door mond. En dan.. Is het ineens weer weg. Mijn spieren trillen. Mijn rug bloedt van het schuren. Dan ineens.. Zie ik een schim dichterbij komen. Het laat zichzelf zien. Ogen. Glinsterende ogen. Lichte ogen. Hypnotiserende ogen. Ik voel al mijn restjes weerstand verdwijnen. Hij legt een hand over mijn rechterhand. Pakt de ketting beet. Duwt met zijn andere hand mijn heupen iets naar voren en stoot zichzelf hard bij me naar binnen. Hij blijft me aankijken. Dwingend. Hij stoot harder. Dieper. Wild. Maar gecontroleerd. Mijn lichaam reageert gelijk. Ik sta op ontploffen. Mijn lichaam wil zich bevrijden. En net op het moment.. Op het moment dat ik het wil laten gaan. Fluistert hij tegen me.. "Wil je voor altijd in dit moment zijn?" Ik murmel zacht "Ja.." Pijn.. In mijn hals.. Voel bloed stromen. Mijn lichaam geeft zich over.. Voor altijd.. In het zwart...

Even nog tussendoor...

11:04, 20/12/2012 .. 0 comments .. Link
Okť. Duidelijke afspraken zijn belangrijk. Geen liefde. Alleen sex. Check! Is ook mijn plan. Mijn bedoeling. Een speelvriendje. Check. Althans... Dat zien we na zaterdag, want dan heb ik afgesproken met hem. Ben vooral benieuwd of hij het durft. Of hij durft te komen. Ik heb namelijk het vermoeden dat hij het niet aandurft. Nou ja.. We zien het wel. Tot die tijd mailen we ons suf. Liggen op 1 lijn met onze gedachten. Spelen online. De meest veilige sex ooit verzonnen... (op de postduifsex na, en dat klinkt ranziger dan ik bedoel ;-))

De Wind...

10:59, 20/12/2012 .. Posted in Spannende gedachten .. 0 comments .. Link
Het is nacht. Diep in de nacht. Ik dwaal rond in het diepste van de nacht. Ik kan door deuren heen. Ik ben als de wind. Een zucht. Een warme vlaag. Ik reis van mijn huis naar jou. Je kamer. Je bed. Je ligt te slapen. Ik zie dat je naakt onder je dekbed ligt. Half. Je been is over het dekbed heen gelagen. Het lijkt alsof je droomt. Je beweegt een beetje. Je murmelt zacht iets. Ik kijk naar je. Hoe je daar ligt. Licht van buiten lampen schijnen een diffuus licht naar binnen. Ik zie je. Ik ben een zucht. Ik ben wind. Een warme vlaag... En ik kruip onder je dekbed.. Aai over je heen.. Mijn vingers beroeren je huid.. Ik zie je haartjes overeind komen. Je slaapt... Mijn adem gaat over je benen. Je benen naar boven. Naar je onderbuik, verder naar boven.. Je borst, je schouders.. Je hals.. Je gezicht.. Ik blijf boven je gezicht hangen.. En kijk naar je.. Ik zie je. Ik ben een zucht.. Ik ben wind.. Een warme vlaag.. Mijn vingers laten je huid tintelen.. Je krijgt kippenvel. Je slaapt.. Ik ga weer naar beneden. Naar je borst.. Je onderbuik.. Je pik.. En hier speel ik even.. Warme vingers pakken je. Spelen met je. Bewegen. Gaan op en neer. Langzaam. Loom. Warm. Andere vingers houden je ballen vast, bewegen mee.. Je droomt.. Je slaapt.. Je murmelt.. Je eikel wordt een beetje nat. Daardoor glijdt het meer.. Gaat het iets sneller.. Soepeler.. Tussen mijn vingers glijd je.. Mijn mond sluit zich om je eikel. Nog natter. Nog warmer. Heet. Heter. Mijn tong speelt met je. Plaagt je. Draait rondjes. Bijt zachtjes. Streelt je hele pik. Ik zuig. Eerst alleen je eikel. Daarna steeds een stukje dieper. Maar ik blijf zuigen. Zuigen.. Ik ben een zucht.. De wind.. Een warme vlaag.. En jij slaapt.. Je droomt.. Je murmelt.. Je bent hard. Klaar voor mij. Ik klim op je. Zit op je. Je ziet me niet. Maar ik ben er. Klaar voor jou. Ik laat mijn natte kutje op je zakken.. Nog heter dan mijn mond. Heetst. En ik berijd je. Mijn heupen bewegen langzaam. Met de muziek van je droom mee.. Met mijn armen naar achteren, mijn lijf naar achteren geleund, neem ik je. Half slapend. In een roes.. Langzaam, tergend langzaam... Maar voortdurend.. Ik knijp je, ik trek je leeg.. Constante beweging, constant wiegend... En ik zie je. Zie dat je slaapt.. Je droomt.. Je murmelt... En je komt. In mij. Je laat je gaan zonder het in de gaten te hebben. Je vult me.. Dan.. Je wordt wakker.. Verward.. Niks.. Ik was de zucht.. De wind.. De warme vlaag..

Diamonds

11:52, 17/12/2012 .. Posted in Gedachten tussendoor .. 0 comments .. Link
Als twee sterren aan de hemel Ieder met haar eigen licht Stralend in het donker Nooit elkaars licht kunnen zien Het eigen te verblindend Wel met elkaar dansend Het ene licht schijnt feller soms De ander wat minder De een verwarmt de ander dan Hoe zou het zijn? Twee versmeltende sterren Samen een explosie zijn Of een zwart gat?

Kerstmis

11:51, 17/12/2012 .. Posted in Gedachten tussendoor .. 0 comments .. Link
Een drukke winkelstraat Mensen lachen. Het is bijna Kerstmis. Ik loop tussen de mensen. En voel me alleen. Alleen tussen de mensen. Ik ben zoekend. Zoekend naar jou. Flarden van kerstmuziek bereiken mijn oren. Niet mijn ziel. Mijn ziel fluistert. "Vind hem".. Ik weet niet wie ik zoek. Wie ik vinden moet. Alleen dat het "hem" is. Wie is hem? Een bankje aan het einde van de winkelstraat. Ik besluit even te gaan zitten. Kijken wat er gebeurt. Er komt een man naast me zitten. We zeggen niks. Staren voor ons uit. Onze adem laat wolkjes van koud zien. Ik huiver. "Heb je het gevonden?" Hoor ik naast me. Ik draai mijn hoofd om. En zie hem. Ik zie hem. Het is Kerstmis.

Hart

11:49, 17/12/2012 .. Posted in Gedachten tussendoor .. 0 comments .. Link
Ik weet nu al dat het eigenlijk geen toekomst heeft Niet kan bieden wat je zou kunnen willen En toch ga ik mee met je In de wetenschap Dat mijn hart Gebroken Wordt Auw

Schuurtje...

11:17, 17/12/2012 .. Posted in Spannende gedachten .. 0 comments .. Link
Ik wandel in de schemering op de dijk. Mijn hoofd even leeg maken. Tijd voor mezelf. De wind waait. Het is koud, de wind snijdt in mijn gezicht. Al een minuut of 20 ben ik aan het lopen. Genietend van de stilte. Af en toe scheert er een vogel over mij heen. Hij laat zich schreeuwend horen. Het begint te regenen. Mijn neus kruipt de kraag van mijn halflange rode jas in. Eigenlijk houd ik niet van kou. Van regen nog minder. Zoekend kijk ik om me heen waar ik zou kunnen schuilen tot de regen voorbij is. Ergens waar ik even kan zitten. Mijn blik valt op een klein schuurtje, onderaan de dijk. Ik snel er naartoe en hoop dat de deur open is. Ja! Gelukkig! Trillend loop ik naar binnen. En zie dat ik niet de enige ben met dat idee. Een jongeman met een zwarte jas zit op de grond tegen de houten muur geleund. Zijn hoofd steunt op een arm, die weer op zijn omhoogstaande knie steunt. Hij kijkt verstoord op als ik binnenkom. "Oh.. Sorry.. Ik.. Het regent. Mag ik er bij zitten?" Onhandig probeer ik me te verontschuldigen. "Geen probleem" mompelt hij. Maar hij lijkt er niet blij mee. Ik voel me wat ongemakkelijk maar ben blij dat ik tenminste even uit de kou en nattigheid ben. Mijn haren plakken in mijn gezicht. Ik zal er wel charmant uitzien, denk ik met het nodige sarcasme over mezelf. Ik weet dat ik er niet slecht uitzie. Ik ben 1.69 cm, weeg 65 kg. Heb halflang kastanjebruin haar, groene ogen en heb borsten. De meeste mannen zien mij wel. Maar niet als ik natgeregend ben, zoveel zelfkennis heb ik nog wel. De man kijkt me wat arrogant aan. "Als je niet ziek wilt worden moet je je jas uitdoen". Ik begin te giechelen.. "Je kent me niet en je wilt me al uit mijn kleren?"... Maar hij heeft gelijk en ik trek zuchtend mijn jas uit. Gelukkig is het niet tť koud in het schuurtje. "Waarom heb jij je jas dan nog aan?" vraag ik nieuwsgierig. "Omdat ik niet ben natgeregend zoals jij. Ik wilde gewoon even een plekje voor mezelf. Uit de drukte. Weg van de stress".. Hij kijkt me onderzoekend aan. "En jij? Wat doe jij in de regen buiten?" Eigenlijk heb ik geen zin om te praten. Om te vertellen wat me allemaal bezighoudt. Ik begin weer te trillen. Heb het toch wel erg koud. Ook van binnen. Hij ziet iets in mijn blik blijkbaar want hij zegt "Kom naast me zitten. Ik ben warm. Dan heb je het niet zo koud. Hier tocht het het minst". En waarom weet ik niet maar ik doe het. Ik. Die altijd zo een moeite heeft met vertrouwen. Met vreemden. Ik zit naast een vreemde man op de grond in een hutje in het midden van nergens. Hij ruikt lekker. Ik ben gevoelig voor geuren. Hij ruikt naar zeep. En kaneel. Ofzo. Ik kan het niet helemaal plaatsen. "Je ruikt naar bloemetjes" zegt hij opeens.. Ik haal mijn schouders op.. Maar zeg niks. Want ik word warm. Hij zit zo dichtbij. Zijn rechterschouder is licht tegen mijn linkerschouder aangeleund. Zijn hoofd heeft hij ondertussen verplaatst tegen de muur achter ons. Ik kijk schuin tussen de wimpers door naar zijn hals.. Hij heeft een mooie hals. Het wordt snel donkerder buiten. Binnen ook. Hij fluistert "Stil is het hier he.." En inderdaad. Het is heel stil. Niks. "Kijk me eens aan".. Zijn stem is zacht en dichtbij mijn linkeroor. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. Hij haalt een natte lok haar uit mijn gezicht. " Je bent mooi..Je hebt een mooie mond.." Hij aait met zijn duim zachtjes over mijn onderlip. Uit reflex bijt ik in zijn duim. En zuig hem naar binnen. Ik word geil. Mijn tong speelt met zijn duim terwijl ik zacht zuig. Ik hoor hem zacht kreunen. Hij haalt zijn duim weg en trekt mijn hoofd naar zich toe. Hij likt mijn onderlip. Ook zijn lip bijt ik en zuig er zacht op. Ik voel hoe zijn tong in mijn mond komt. Verkennend speelt hij met mijn tong. Dan pakt hij ineens mijn schouders en tilt me half op. Zet me bij hem op schoot. Mijn benen over hem heen. Mijn heupen tegen zijn heupen. Op mijn knieŽn In het donker. Op de grond. Hij pakt me bij mijn haren en trekt mijn hoofd naar achteren. Hij kust mijn hals. Zijn andere hand gaat onder mijn trui. Naar mijn borst. Hij grijpt mijn borst en knijpt er in. Al mijn zintuigen staan op scherp. Ik schreeuw. Maar niet van pijn maar van opwinding. En dat voelt hij. Ik hoor hem mompelen.. "Fuck".. Dan laat hij me los. En staat op. Hij trekt me op en wil dat ik hem aankijk. Ik zie niet veel want het is te donker, maar wel het glinsteren van zijn ogen. Waarschijnlijk ziet hij hetzelfde. Aan mijn broekband trekt hij me tegen zich aan. En duwt zijn hand in mijn broek. Zijn vingers vinden hun weg naar mijn kutje. Soepel glijdt hij er in. Ik voel dat zijn adem stokt. Het is nat. Klaar. Hij haalt even diep adem. En beweegt zijn vingers. Hij glijdt van voren naar achter en af en toe erin. Hij is overal. Mijn benen houden mij bijna niet meer. Dit is te intens. Ik word duizelig en wil geneukt worden. Ik klem me aan hem vast. Hij haalt zijn hand weg en zet me tegen de houten muur. Met mijn gezicht naar hem toe. "Je gaat geneukt worden.. Nu." Met een vloeiende beweging trekt hij mijn broek en slipje naar beneden. Hij maakt zijn broek open en haalt zijn pik eruit. Hij pakt mijn handen vast met een hand, zet ze klem boven mijn hoofd, met zijn andere hand zorgt hij ervoor dat hij binnenkomt. Hij gromt. Ik ben totaal weerloos. Hij vult me helemaal. Hij is heet. Hard. Groot. Totaal overgeleverd ben ik aan zijn bewegingen. En ik geniet. Eerst is hij nog langzaam. Voorzichtig. Stoot diep. Maar algauw merkt hij aan mij dat ik steeds wilder word. Harder kreun. Het bijna niet meer houd. Mijn handen zijn losgeraakt en hebben hun weg gevonden onder zijn trui. Op zijn rug. In zijn rug. Hij draagt me bijna op zijn pik. En stoot steeds harder. Dieper. En sneller. Ik schreeuw.. Ik duizel. Zie sterren. Heb het gevoel dat ik alles weet. Niks weet. Alles voel en dat ik niks voel. Hij neemt me mee naar het eindpunt. Ik hoor hem schreeuwen. En dan.. Ineens.. Is het weet stil. Op hijgende geluiden na. Hij laat me zachtjes zakken en samen liggen we op de grond. Het is gelukkig niet koud meer..

Na kantoortijd...

11:13, 17/12/2012 .. Posted in Spannende gedachten .. 0 comments .. Link
Het is al een tijd na "kantooruren". In het pand waar ik werk, zijn alle lichten al uit, de gangen zijn donker en leeg. Ik wil naar beneden lopen om naar huis te gaan. Aan het einde van de gang, in de laatste kamer, brand nog een lamp. De deur staat op een kier. Stiekem kijk ik naar binnen. Ik zie dat er iemand aan het werk is. Hij kan mij niet zien. Het is donker waar ik sta. Ik kijk nog eens goed en zie dat het een jonge man is die geconcentreerd naar zijn laptop staart. Hij bijt nadenkend op zijn lip en typt af en toe wat. Hmmm.. Mijn blik focust zich op zijn lippen. En zijn hals. Zijn overhemd staat een beetje open waardoor ik precies de ruimte tussen zijn hals en sleutelbeen kan zien. Hij zucht hard. Dat geluid zorgt ervoor dat er iets beweegt in mijn buik. Oeh. Ik word geil. Ik kijk om me heen. Niemand in de buurt. Mijn hand vinden mijn tepel snel. Ik knijp er zacht in. Ze zijn al keihard. Ik kreun. Maar heel zachtjes. De jongeman ziet me niet. Hoort me niet. En hij werkt gewoon door. Mijn hand gaat in mijn rokje. Ow, ik ben nat. Zo nat. Mijn klitje is helemaal opgezet. Zachtjes, zodat ik geen geluid maak, wrijf ik over mezelf. En laat 2 vingers naar binnen glijden. Iets te hard kreun ik. "Is daar iemand?" De man kijkt verstoord op. Ik trek snel alles recht en doe de deur open. "Euh, ja, ik keek alleen wie daar nog zo laat aan het werk was" stamel ik verontschuldigend. Mijn wangen zijn rood. Mijn ogen glinsteren nog van opwinding. De man kijkt me aan. Taxeert me. Mijn lichaam. En kijkt me dan weer aan. Met een zwarte blik. En met 3 passen staat hij voor me. "Je keek alleen?" Ik knik. "Dan mag ik ook kijken" antwoordt hij. " Ga hier op het bureau zitten". Terwijl ik op zijn bureau ga zitten doet hij zijn deur op slot en sluit de luxaflex. Hij pakt zijn stoel en gaat er tegenover mij op zitten. Ik weet even niet goed wat ik moet doen. Maar ik zie zijn ogen. Hij verslindt me. Vindt me mooi. En dat geeft me zelfvertrouwen. Ik schuif 2 andere stoelen zo dat mijn rode pumps daarop kunnen steunen. En ga weer op het puntje van zijn bureau zitten. Langzaam doe ik mijn bloes open. Ik heb een zwartrode BH aan die zichtbaar wordt. Mijn vingers tillen mijn linkerborst uit mijn BH. Ik maak mijn vingers nat en trek zacht aan mijn tepel. Ik zie dat hij geÔnteresseerd is. Zijn wenkbrauw gaat licht omhoog. "Verder.." Zijn stem is wat zachter geworden. Net niet fluisterend, wel een beetje schor. Mijn benen zijn licht geopend. Mijn hand gaat mijn rokje in. Ik doe mijn benen iets verder open zodat hij ziet wat ik doe. Mijn roodzwarte slipje schuif ik iets aan de kant. Ik hoef mijn vingers niet nogmaals nat te maken. Ik krijg het zo warm. Ik word zo verschrikkelijk heet, dat niks mij meer kan schelen. Ik vinger mezelf, ik wrijf over mijn klitje, mijn vingers gaan in en uit. Ik heb mijn ogen dicht en geniet alleen nog maar. Ik zie niet eens meer wat hij doet. Zit in mijn eigen wereld. Mijn benen zijn wijd nu. Echt wijd. Mijn slipje is nat en helemaal aan de kant geschoven. Mijn heupen bewegen ritmisch mee terwijl ik mezelf met mijn vingers neuk. Ik kreun. En terwijl ik mezelf hoor kreunen, in de wetenschap dat hij naar me kijkt.. Kom ik.. Hard. Sidderend. Rillend.

Acteren...

20:14, 13/12/2012 .. Posted in Gedachten tussendoor .. 0 comments .. Link
Ik ben een topactrice. Ik acteer mijn hele leven bijelkaar. Nog altijd die glimlach. "Ja hoor! Alles gaat supergoed! Tuurlijk! Onkruid vergaat niet, hahahaaaa".. Ben de hele dag druk. Druk met de kinderen. Druk met het werk. Druk met het huishouden. Druk met dat waar we druk mee zijn. En dan 's avonds. Zit ik op de bank. Zoals nu. Alleen... Wat ik eigenlijk wel lekker vind hoor, dat doe ik eigenlijk al jaren. Maar toch. Nu is er een gevoel bijgekomen wat ik eerder niet had. Angst. Zal ik ooit iemand tegenkomen waar ik een band mee heb? Vraag ik niet iets onrealistisch? Passie met liefde.. Liefde met passie. Ik wil het wel. Maar ook niet. Ook angst. Dan de financiŽle onzekerheid. Natuurlijk ben ik altijd positief. Maar toch ben ik soms ook bang. Kan ik het wel echt? Voor genoeg geld zorgen om te kunnen leven? Samen met de kinderen? Ik probeer er niet teveel over na te denken. Ik Twitter wel. Ik Facebook. Ik Linkedin. Ik socialmedia me rot. Zo sociaal is dat niet. Het is heerlijk oppervlakkig. Heerlijk onnadenkend. "Hoe ik er uit zie? Als een lelijk mokkel. Volkomen uitgezakt met swiffers onder dr oksels. Met een whiskyrookstem. 190 cm. lang en 48 kilo zwaar. Grijs haar van de zorgen, rimpels als de grond van een oceaan".... Heerlijk dat je niet hoeft te zijn wie je bent. Lekker anoniem. Ik zorg er altijd voor dat anderen zich goed voelen. Daar ben ik goed in. In geven. Ontvangen niet. Nooit geweest ook. Ben volgens mij zo geboren. Een kameleon die haar eigen kleuren vergeten is...

Warmte... Een heet verhaal....

20:07, 13/12/2012 .. Posted in Spannende gedachten .. 0 comments .. Link
. Je doet de deur open en daar sta ik dan. Verkleumd van de kou. Sneeuw in mijn haren. Een beetje zenuwachtig. Maar met twinkelende groene ogen. Je trekt me naar binnen. Sluit de deur en kijkt me aan. Je vraagt of ik wat drinken wil. Ik schud nee. Ik doe mijn jas uit. Ik heb het nog steeds koud.. Ik tril een beetje. Van de kou.. Zenuwen.. Een beetje verloren sta ik daar. "Kom.." Je trekt me mee.. "Eerst warm worden.." Tot mijn verbazing lopen we een badkamer binnen. Je zet de douche alvast aan. Op de heetste stand. Je kleedt me uit. Een voor een vallen de kledingstukken op de grond. Het begint warm te worden in de badkamer. Stoom verdrijft de kou. Terwijl ik daar naakt sta blijf je me aankijken en kleedt je jezelf uit. Je zet de douche iets minder heet. En neemt me mee.. Het warme water in. Je staat tegen me aan. Ik sta voor jou. Ik voel je tegen me aan drukken. Mijn tepels beginnen hard te worden en ik kreun zacht. Je draait mijn hoofd naar je toe. En je kust me. Je lippen. Hmm. Eerst zacht. Dan harder. Dwingender.. Dan laat je los.. je pakt zeep en zorgt ervoor dat je veel schuim hebt. Je wrijft over mijn lichaam. Eerst mijn hals, je glijdt naar mijn borsten. Je wrijft over mijn tepels die al rechtop staan. Langzaam ga je met je handen naar mijn buik. Ik voel elektrische schokjes. Je vingers glijden over mijn klit. Ik begin hoorbaar te hijgen. Je vingers draaien rondjes en dan glijden ze naar binnen. Ik ben heet en nat. Dan.. Dan draai je me om. Ik zie dat je hard bent. Ik kijk je aan en zie je ogen branden. Je mond staat hard. Je kaak gespannen. Ik pak zeep en wrijf jou ermee in. Terwijl ik je aan blijf kijken. Ik wrijf over je sleutelbeen. Je schouders. Naar je handen. Elke vinger krijgt een wolkje schuim. Langzaam. Terug naar je borst. Langzaam naar beneden. Je buik. Naar beneden. Ik ga op mijn knieen zitten. Je pik is hard. Langzaam proef ik je eikel. Die is glad en een beetje nat. Met mijn tong ga ik over de hele lengte. Je ballen zijn strakgespannen. Ik neem ze even in mijn mond. En lik weer naar boven. Zachtjes zuig ik je eikel in mijn hete mond. Terwijl mijn tong rondjes maakt. Met mijn rechterhand houd ik je pik vast. Terwijl mijn linkerhand zacht je ballen vast heeft. Ik neem je helemaal. Je glijdt in en uit, langzaam, zuigend.. Je kreunt en houdt mijn hoofd vast. Je staat met je rug tegen de muur geleund. Je houdt het bijna niet meer. En ik ook niet. Je duwt mijn hoofd weg en trekt me overeind. Je geeft me een harde kus en duwt me met mijn borsten tegen de muur. Dan..

Twitter... en de voordelen ervan!

15:44, 12/12/2012 .. Posted in Speeltijd .. 0 comments .. Link
Sinds enige tijd volg ik een jongen op Twitter. Ja, ik mag wel zeggen dat het een jongen is. Pas 26 lentes jong. Ik volgde een tijdje zonder te reageren op wat hij allemaal vertelde. En hij vertelt veel. Heeft een blog waarin hij zijn gevoel voor een jongedame beschrijft. Hij is verliefd. Dat laat hij weten ook! Maar ook hij heeft last van het "ik wil wel maar kan niet principe'. Vanuit haar kant in dit geval. En dus ging het over. En brak zijn hart. Zo poŽtisch als hij zich kan uitdrukken... Dat deed wel iets met me. En dus begon ik te reageren op zijn Tweets. We zijn nu ongeveer een week verder. We mailen intussen. Op Twitter reageren we soms op elkaar. Op een ongegeneerd sarcastische manier eigenlijk. En dat maakt het grappig. Want de mailtjes zijn niet sarcastisch. Die zijn mooi. En sexueel. Die jongen kan schrijven! Heel goed schrijven! Iedere keer als mijn telefoon een bliepje geeft dat er een mail binnenkomt, slaat mijn hart een keer over en trekt mijn buik samen. Tekst... Ik ben een sucker voor tekst... Het doet nogal wat met me... Dan probeer ik te koken... Komt er zo'n bericht binnen. Shit... Pasta te ver doorgekookt... Mijn fantasie slaat op hol. Ik denk veel in beelden. Nou het probleem. Ik wil ook echt sex met hem. Precies die sex die hij omschrijft. Maar hij is 26. Op zich kan het natuurlijk wel. Hij is maar een jaar jonger dan mijn zomer toyboy... Maar toch... En hij is volgens mij wel een redelijk gevoelstype. En ik wil echt alleen sex. We hebben afgesproken dat we elkaar gaan ontmoeten. Eigenlijk zou hij vandaag komen. Maar ik heb net mijn maandelijkse ritueel, dus dat lijkt me niet handig. En ik wil eerst koffie met hem drinken. Want ik weet helemaal niet hoe hij eruit ziet. Ja, hij heeft een kleine foto op zijn profiel. Maar niets is zo nietszeggend als dat. Zijn ogen zie ik wel. Die staan goed. Al kijkt hij verdrietig en ietwat melancholiek. Als hij het is tenminste.. Wie weet is het een ouwe rukker die de hele dag alleen thuis zit met zijn hand in zijn broek en de PC voor zijn neus... Eigenlijk durf ik niet goed. Stel dat hij komt. En hij is wel degene die hij zegt dat hij is... En ik vind hem in het echt niet leuk? Dan ben ik mijn leuke mailcontact kwijt. Mijn fantasie. Aan de andere kant. Als hij komt en ik vind hem wel leuk genoeg... Dan kunnen we een leuke tijd hebben. Dilemma's, dilemma's... Ik heb altijd geleerd dat de tijd zelf beslissingen neemt. Dus ik laat het gewoon zo. En zie wel of hij komt. En of hij het is. Of niet. In de tussentijd geniet ik nog even lekker van mijn berichtjes... p.s. ben er achter gekomen dat ik zelf ook niet geheel onverdienstelijke teksten uit mijn telefoon weet te halen.

{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Gedachten tussendoor
Spannende gedachten
Speeltijd

Recent Entries

Te lang geleden weer..
over 3 dagen..
Het gevoel...
Dateland...
Pijn...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer