Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Tanden Bleken


Alles wat je wilt weten over tanden bleken en witte tanden. Bezoek ons weblog met al het nieuws over wittere tanden.

Home | My Profile | Archives | Friends

Tanden Bleken - Verschillende Methodes voor Witte Tanden

Posted at 18:17 on 28/5/2010
Tand whitening producten zijn steeds elke dag veelbelovende goede resultaten te brengen in uw tanden bleken binnen een kortere tijdspanne. Als u op zoek bent naar de beste tanden whitening methodes, hier zijn enkele tips die wonderen kan leveren aan je tanden als je hen volgen strikt. Sommige gratis het bleken van tanden methoden zijn zelfs beter dan de betaalde degenen.

1. In-office bleken / laser whitening methode

Laser bleken van tanden wordt uitgevoerd door een tandarts met behulp van waterstofperoxide bleekgel en laserlicht. Het duurt slechts een paar uur van uw tijd, maar de procedure is kostbaar. In het kantoor van bleken is een effectieve methode die het bleken van tanden uitstekende resultaten in een mum van tijd.

2. Tanden bleken strips methode

Teeth Whitening strip bevat gel die formuleringen die kunnen inwerken op de vlekken en verwijder ze heeft. Je kon kiezen goede merken van strips zoals strips Craig of Listerine strips om glimmende heldere wittere tanden te krijgen. Tanden bleken strips zijn niet erg kostbaar en leveren uitstekende resultaten op regelmatige gebruik.

3. Tanden bleken gels

Het bleken van tanden methode gels bevat waterstofperoxide, terwijl de toepassing van deze gels op de tanden neemt de druk op het tandglazuur en maakt de tanden witter.

4. Tanden bleken tandpasta

Tandpasta die rijk zijn aan fluoriden zijn effectief in het geven van uitstekende resultaten bleken van tanden. Borstel minstens tweemaal per dag met fluoride tandpasta verrijkt zich te ontdoen van vlekken en andere gom gerelateerde ziekten. Hoewel het is goedkoop in vergelijking met alle andere tanden whitening methodes, kunnen sneller resultaten worden verwacht.

5. Kauwgom / mondspoeling

Het bleken van tanden kauwgom en mondwaters van verschillende merken zijn beschikbaar in de markt. Dit zijn goedkope methoden om uw tanden geurvrij en glanzend wit.

6. Home tanden bleken kits

Tanden bleken bij tandheelkundige klinieken zijn kostbaar, veel thuis tanden bleken kits beschikbaar zijn die belofte te maken en houd je tanden witter. Waterstofperoxide-baking soda mix is ​​een uitstekend huis gebaseerde tanden bleken methode die bleken kit en geeft uitstekende resultaten.

7. Aardbei / oranje vruchtvlees

Aardbei en sinaasappel pulp lijkt op grote schaal worden gebruikt whitening methode de voorkeur van mensen die graag het leven van de natuurlijke manier te leven. Deze methode is effectief, maar duurt langer duur om te produceren goede resultaten.

8. Andere tanden whitening producten

Natriumchloride, calciumcarbonaat, silica, fluoriden en chloriden zijn enkele van de andere tanden whitening producten van chemische aard. Chemische methoden bleken van tanden zijn kosteneffectief en levert resultaat sneller. U kunt kiezen voor een methode van tanden bleken is afhankelijk van uw behoefte, tijd en budget. Zorg ervoor dat u de juiste tanden bleken methode en whitening product te maken meeste uit hen om het beste resultaat dat u bladeren met een perfecte glimlach te krijgen gebruiken.

Wil je meer weten over tanden bleken en witte tanden bezoek dan onze website www.tandenblekennu.nl
Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer