Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Tante Gretje

Wat een theaterbezoek teweeg kan brengen

12:55, 21-Jan-2012 .. 2 comments .. Link

 

We hadden kaarten voor het Bres theater in Brielle. Mocht u denken dat ik zelf op het idee gekomen ben om eens gezellig met mijn man naar het theater te gaan  Helaas dan moet ik u teleurstellen en  u snel uit de droom helpen.  Theaterbezoeken worden voor mij geregeld. Kant en klaar in een  klein envelopje de kaartjes en een klein blaadje met een gironurmmer ligt begin september  op mijn bureau.  Na een aantal weken verplicht ik mijzelf om in mijn agenda  op de laatste dag van december 2011 de data voor 2012 te noteren. en voor je het weet gil ik dan op een maandag "We moeten vrijdag naar theater" Mijn man antwoord dan natuurlijk "Waar gaan we naar toe"Ja en dan is het even stil. Snel ruk ik de lade van de kast open en ritsel het envelopje eruit We gaan naar "Op sterk water"een cabaretgroep. Verder kan ik geen informatie geven omdat ik nog nooit gehoord heb van deze cabaretgroep.

Blijkt het een improvisatiegroep te zijn en halen de ideeen uit het publiek. Wat heeft u vandaag gedaan? was de eerste vraag . Omdat ik nou eenmaal een functie heb waar je niet met je armen over elkaar kan zitten riep ik "HARD GEWERKT" Direct werd er op gereageerd dit omdat ik nogal een harde stem heb .

Wat doet u voor werk?? Nou ik ben coordinator van de Volksuniversiteit Hellevoetsluis riep ik terug . Ohhh ik zag mijn man al geirriteerd kijken.Maar ik kon nu niet meer afhaken want er werden nog meer vragen aan mij gesteld . U begrijpt dat al deze info van mij de rest van de avond gebruikt werd voor de scenes die ze speelden. In de pauze kwamen veel mensen op mij aflopen Ohhh dat is Margareth we herkenden je stem.Ja een Tineke Schouten accent valt wel op onder het rotterdamse.Op het einde van de avond vroegen de cabaretiers of de coordinator van de volksuniveristeit nog wel in de zaal zat.Na afloop hebben we niets meer gedronken en zijn snel naar huis gegaan. Mijn man had geen leuke avond gehad en liet weten dat hij voortaan niet meer mee ging naar een improvisatie gezelschap.

PS Zelfs op straat werd ik aangehouden. Dit maar niet verteld thuis

 

 Vakantie vieren

17:03, 20-Jan-2012 .. 1 comments .. Link
Bij de wereld draait door hebben ze op dit moment een item: "Wat wil je nog doen voordat de wereld vergaat op 21 december 2012". IK WIL NAAR NEW YORK! Geen woorden maar daden in dit vreemde jaar.
Mijn vriendin is een grote organisator en kan geweldige vakanties plannen. Op oudjaarsdag kwamen we op het lumineuze idee om met de dochters naar deze wereldstad te gaan. De vliegreis is al betaald en het appartement met twee slaapkamers geboekt. Mijn dochter was even heeeeel bang dat we met ons vieren  in één slaapkamer de nachten moesten doorbrengen. Dat zou desastreus worden want één van ons snurkt enorm. Ik verklap natuurlijk niet wie dat is. Het verslag van deze reis krijg je natuurlijk hier te zien.

Mijn eerste blog

16:58, 20-Jan-2012 .. 1 comments .. Link

Hai
Op deze weblog kan ik lekker mijn verhalen kwijt. Op facebook is dat niet gebruikelijk.  Mijn zoon heeft mij daar op aangesproken. Dus hier ga ik voortaan mijn gang.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wat een theaterbezoek teweeg kan brengen
Vakantie vieren
Mijn eerste blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer