Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

batteries de portable

HP Envy 13 Accu online Kopen

15:51, 19/2/2017 .. 0 comments .. Link

De Nexoc G734IV is een krachtige 17,3-inch gaming notebook die soepel alle huidige games op de mat Full HD-scherm loopt. Gebruikers die genieten van het upgraden kan extra hardware te installeren op de computer.
De Nexoc G734IV is het identiek ontworpen opvolger van de G734III , die we al hebben beoordeeld. Het enige verschil tussen de twee modellen is te vinden op de binnenkant: de G734IV heeft een Kaby Lake processor aan boord; het G734III heeft een Skylake CPU. Onze beoordeling blijkt dat de vraag of de nieuwe processor heeft geen voordelen. Rivalen van de notebook zijn apparaten zoals de MSI GT72VR 7RE , de HP Omen 17 , de Gigabyte P57X v6 , en de Acer Predator 17 .

Omdat de G734IV en de G734III identiek zijn in de bouw, zullen we niet in detail treden over de zaak, havens, input devices, en de luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de Nexoc G734III beoordeling .
De G734IV heeft een heldere, contrastrijke IPS-scherm met stabiele kijkhoeken en een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het is hetzelfde paneel dat in het wordt gebouwd Nexoc G734III . Toch is de gemeten waarden zijn enigszins verschillend, maar dit is normaal, aangezien twee structureel identiek panelen niet overeenkomen 100%.
Met de G734IV, Nexoc levert een 17,3-inch gaming notebook die is gebaseerd op de P670HS-G barebone gemaakt door de vennootschap Clevo. Het apparaat kan individueel geconfigureerd worden op de website van Nexoc's. Onze review unit kan worden gehouden voor ongeveer 2.400 euro (~ $ 2547). Er zijn ook vooraf geconfigureerde versies beschikbaar in de Nexoc winkel; de op dit moment meest betaalbare model sport een prijs van rond de 1600 euro (~ $ 1698). Accu HP Folio 13 .
Hoewel Intel's Core i7-6700HQ (Skylake) processor wordt gebruikt in de Nexoc G734III , wordt de G734IV aangedreven door zijn opvolger: de Core i7-7700HQ (Kaby Lake). Het is een quad-core processor die werkt op een basis frequentie van 2,8 GHz. De kloksnelheid kan worden verhoogd tot 3,4 GHz (vier kernen), 3,6 GHz (twee kernen) of 3,8 GHz (één ader) met Turbo, waardoor het bereiken van 200 tot 300 MHz hogere kloksnelheden dan zijn voorganger, die enigszins betere resultaten leidt in onze CPU test. Er zijn nauwelijks architectonische verschillen tussen Skylake en Kaby Lake. De CPU Turbo is maxed out, zodat de CPU handvatten single-threaded applicaties op 3,4-3,8 GHz en multithreaded toepassingen op 3,4 GHz.
Een krachtige processor en een bliksemsnelle NVMe SSD voorzien van een systeem dat zeer snel werkt. Onze subjectieve indruk wordt bevestigd door de zeer goede resultaten in de PCMark benchmarks. Hoewel de Nexoc G734IV vooral een gaming notebook, kan ook worden gebruikt in andere toepassingsgebieden, zoals fotobewerking en videobewerking. De algehele prestaties kan niet worden verhoogd, als Nexoc alles al heeft uitgeput.
Een razendsnelle Samsung PCIe / NVMe SSD fungeert als het systeem rijden. Het is een M.2 model (2280) met een totale capaciteit van 512 GB. De SSD's overdrachtssnelheden zijn uitstekend. De G734IV heeft een tweede M.2 slot ook. Wilt u beiden te bezetten, moet je SATA SSD's, die vervolgens kunnen vormen een RAID-0 of RAID-1 array. De binnenkant van de notebook biedt bovendien ruimte voor twee 2,5-inch harde schijven. Een daarvan is reeds aan boord; het heeft een capaciteit van 2 TB en werkt op 5400 RPM.
Wat de GPU betreft, is de G734IV en de G734III zijn identiek ingericht: Beide computers worden geleverd met Nvidia's GeForce GTX 1070 grafische kern. De GPU ondersteunt DirectX 12 en bereikt snelheden tot 1886 MHz. Echter kan deze waarde slechts gedurende een korte tijd. Bij onze tests, de gemiddelde snelheid van de GPU rond 1700 MHz. De kern wordt ondersteund door 8192 MB GDDR5-geheugen. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn op een normaal niveau voor deze grafische kern. Accu COMPAQ 610 .

In het controlecentrum van de Nexoc notebook, kunt u kiezen tussen twee modi: "MSHybrid" en "Afzonderlijk". De eerste betekent dat de ingebouwde schakelbare grafische kaart (Optimus) geactiveerd. De tweede optie activeert G-Sync. Vervolgens alleen de dedicated grafische core actief is. We voerden alle tests met Optimus.
Alle titels in onze database kunnen worden afgespeeld op het Nexoc G734IV, zelfs in Full HD-resolutie en met een hoge maximale kwaliteit instellingen. De rekenkracht van de ingebouwde hardware is ook meer dan voldoende voor 4K-resolutie, maar je zou hebben om een ​​geschikte monitor aan te sluiten voor.
De automatische ventilator wordt geactiveerd tijdens onze test. Nexoc moet passen, als een van de drie fans is altijd actief in idle-modus, wat resulteert in een permanente lawaai. Zo nu en dan, het koelsysteem onnodig werkt op volle kracht. Als u minder lawaai wilt, moet je jezelf zorgen voor het: De ventilator controle kan worden gemanipuleerd in het controlecentrum van het notebook. Echter, de laptop is altijd duidelijk hoorbaar onder belasting. Tijdens onze stress test, meten we een geluidsniveau van 56 dB; in een alledaagse gaming situatie, is het geluidsniveau tussen de 46 en 50 dB.
De G734IV eindigt onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) hangt af van de vraag of het draait op batterijen of aangesloten. In het laatste geval, de processor werkt op 2,8 GHz, zo nu en dan wordt vertraagd tot 700 MHz. De GPU kloksnelheid ligt rond de 1400 MHz. In de batterij, de CPU werkt voornamelijk op 1,7 GHz, terwijl de grafische kern schommelt tussen de 600 en 1443 MHz. De notebook is niet opwarmen significant tijdens de test; één meetpunt bereikt een aanzienlijk verhoogde temperatuur. De warmteontwikkeling is niet zo extreem in dag-tot-dag te gebruiken, omdat onze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in het dagelijks gebruik. Accu HP Envy 13 .
We meten een maximaal stroomverbruik van 22 watt in idle-modus. De G734IV is dus iets bescheidener dan zijn Skylake voorganger . De resultaten zijn verschillend onder belasting: het benodigde vermogen van de Nexoc laptop omhoog naar 224 watt tijdens onze stress test, langzaam indrukken van de 230-watt voeding tot het uiterste. het verbruik van de notebook varieert tussen de 74 en 92 watt (gemiddelde: 86 watt) tijdens het gamen.
In onze realistische WLAN test, waar we simuleren de werklast van het laden van webpagina's met een script, het profiel "Balanced" actief is, de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt verlaagd tot ongeveer 150 cd / m², de Nexoc G734IV bereikt een batterijduur van 3:25 uur (voorganger: 02:57 h). De notebook eindigt onze video test na 03:15 uur (voorganger: 03:28 h). Hier laten we de korte film Big Buck Bunny (H.264-codec, 1920x1080 pixels) draaien in een lus. De draadloze modules en de energiebesparende functies uitgeschakeld en de helderheid is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. In termen van runtime, de G734IV en G734III zijn in strakke competitie: Elke behaalt betere resultaten dan de andere in twee gevallen. Beide computers hebben dezelfde 60 Wh batterij.
De Nexoc G734IV kan vooral worden gestoken in de categorie "model-update". De nieuwe Kaby Lake quad-core processor heeft slechts een geringe prestatie voordeel ten opzichte van zijn voorganger Skylake. Net zoals de G734III , kan de G734IV ook draaien alle huidige games vloeiend in Full HD-resolutie met een hoge maximale kwaliteit instellingen. Het activeren van Nvidia's G-Sync-technologie zorgt voor vloeiende beelden op de 60 Hz display. De matte IPS Full HD-scherm lekkernijen met een hoge mate van helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken.

Met de G734IV, Nexoc levert een afgeronde gaming notebook voor gamers die graag hun laptop te upgraden.warmteontwikkeling De notebook is binnen de normale grenzen voor een gaming laptop. Nexoc moeten verbeteren van de automatische ventilatorregeling in idle-modus: De ventilator is altijd op en soms onnodig versnelt, wat vervelend na een tijdje wordt. Gelukkig kunnen gebruikers dit zelf op te lossen. Accu COMPAQ 615.

Een snelle NVMe SSD staat garant voor een zeer snelle systeem. De benodigde opslagruimte wordt geleverd door een eveneens aanwezige 2,5-inch harde schijf die een totaal van 2 TB aan opslagruimte biedt. Een tweede 2,5-inch harde schijf kan worden geïnstalleerd als dit niet genoeg is. Om de aandrijving te schakelen, zou de onderbehuizing van de notebook te worden verwijderd.Asus X71Q Laptop Accu

13:49, 15/2/2017 .. 0 comments .. Link

Acer 14-inch laptop wil met zijn geruisloze systeem en de zeer lange levensduur van de batterij. Dit is te danken aan de combinatie van een Braswell processor en batterij met hoge capaciteit. Tegen een prijs van 400 Euro, het apparaat is ook betaalbaar.
De Swift 1 is het instapmodel in Acer's Swift-opstelling. Core i en Core m processors zijn hier afwezig. Acer is gebaseerd op Braswell CPU's. Het bedrijf slaat twee vliegen in één klap met het apparaat: Ten eerste is de Swift is een betaalbare, duurzame laptop in de serie, en ten tweede, het is een rivaal voor de Chromebook zonder dat de betrokken beperkingen. Een permanente internetverbinding is niet nodig en er zijn geen desktop-applicaties. Laptops, zoals de Medion Akoya S4219's , Lenovo's E31-70 , HP's streamen 13 en HP Chromebook 14 , behoren tot zijn rivalen.
De behuizing van de Swift 1 is van plastic. Slechts bovenzijde van het basisstation is gemaakt van aluminium. Ondanks het gebruik van plastic, kan het apparaat stijlvol te noemen. Met betrekking tot de bouw, heeft de laptop geen grote tekortkomingen vertonen. Dit ziet er iets anders in termen van stijfheid. Naar onze mening, kan het basisstation worden vervormd een beetje te sterk. Dit geldt in nog sterkere mate voor het deksel.

Acer levert de Swift 1 met de meest noodzakelijke interfaces. Eén van de twee type-A USB-poorten de USB 3.0 standaard. Acer zou een verdere Type-C-poort hebt geïnstalleerd. De interface distributie is een lust: Ze zijn in de achterste aan beide zijden. De ingebouwde WiFi module sport een WiFi-chip (QCA9377) van Qualcomm. Het ondersteunt de 802.11a / b / g / n WiFi standaarden en de snellere ac standaard. Echter, de overdrachtssnelheden zijn zeer slecht, zelfs onder ideale omstandigheden (geen andere WiFi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en server-pc). Accu Asus X75V .

De geïnstalleerde geheugenkaartlezer is niet de snelste in zijn soort. Een maximale overdrachtsnelheid van 34,5 MB / s wordt bereikt bij het kopiëren van grote hoeveelheden gegevens blokken. Overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij 20,6 MB / s. We testen de geheugenkaart lezer met een Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. Helaas, SD-kaarten kunnen niet volledig worden ingebracht in de lezer; zij uitsteken ongeveer 5 mm.
De Swift 1 wordt geleverd met een onverlichte chiclet-toetsenbord. De vlakke, licht opgeruwd toetsen hebben een korte drop en duidelijk drukpunt. Het toetsenbord rendementen enigszins bij het typen op. Maar, we hebben dit niet vervelend vinden. In totaal heeft Acer een zeer fatsoenlijke toetsenbord dat is ontworpen voor nog langere typesessies geïnstalleerd. De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10.6x6.1 cm. Zo zorgt het voor voldoende ruimte voor het gebruik van gebaren. slanke oppervlak van de pad maakt het gemakkelijk voor de vingers glijden over. Het pad heeft een korte daling en gedefinieerd drukpunt.
De matte 14-inch scherm in de Swift heeft een native resolutie van 1366x768 pixels. Noch de helderheid (247,2 cd / m²), noch haar contrast (474: 1) overtuigt. De tarieven zijn in het licht van het niveau van de laptop prijs acceptabel, dat wel. Helaas, het scherm vertoont PWM flikkering met een frequentie van 200 Hz in helderheid van 90 procent en lager. Dit kan leiden tot hoofdpijn en / of oogproblemen in gevoelige gebruikers. Om de zaken nog erger te maken, het scherm flikkert permanent zonder de voeding, dus ook bij een helderheid van 100%. De tweede screenshot onder PWM (pulsbreedtemodulatie) illustreert dit.
Het paneel verrast met een relatief goede kleurweergave bij levering. Het mist gewoon het doelbereik (DeltaE minder dan 3) met een DeltaE 2000 verschuiving van 3,01. Echter, het beeldscherm vertoont een blauwachtige tint.
Acer installeert een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. De Swift 1 kan buiten worden gebruikt wanneer de zon niet schijnt. Het scherm van de laptop is ontworpen voor gebruik binnenshuis.
Acer heeft een 14-inch laptop die geschikt is voor het gebruik van elementaire kantoor en internet applicaties met zijn Swift 1. De geïntegreerde video decoder maakt het ook mogelijk het afspelen van video's - in de woonkamer of op de weg. Onze review-exemplaar is geprijsd op ongeveer 400 euro. Slechts een ander model (Celeron N3060, 64 GB eMMC) was beschikbaar voor 300 euro op testtijd. Accu Asus X71Q .

De Swift wordt aangedreven door Intel's Pentium N3710 (Braswell) quad-core processor. De CPU's rekenkracht is genoeg voor simpele kantoor en internet applicaties. De SoC lage TDP maakt passieve koeling en dit wordt ook hier toegepast. De CPU klokken op een basis snelheid van 1,6 GHz, die tot 2,56 GHz via Turbo kan worden versterkt. Onze CPU tests werden uitgevoerd op volle snelheid. Het is jammer dat Acer is gebaseerd op de Braswell platform en niet op de nieuwe Apollo Lake platform. De CPU en GPU prestaties van de laatste is aanzienlijk gestegen in vergelijking met Braswell.
Het systeem maakt een vlottere indruk tijdens het gebruik dan we gewend zijn van andere vergelijkbare apparaten. Acer heeft blijkbaar afgestemd De componenten goed. De zeer fatsoenlijke PCMark 8 scores onderstrepen deze indruk. Het is niet mogelijk om de totale prestaties te verhogen. Positief: De gesoldeerde werkgeheugen is actief in dual-channel mode.
Gegevens kunnen worden opgeslagen op een eMMC module met een totale capaciteit van 128 GB. Niet helemaal 96 GB van deze kan worden gebruikt. Het opslagapparaat transfer tarieven zijn op een normaal niveau voor eMMC modules. De opslagcapaciteit kan worden uitgebreid via een SD-kaart wanneer nodig. Dit is echter eerder een theoretische mogelijkheid. Aangezien SD-kaarten uitsteken uit de geheugenkaartlezer met ongeveer 5 mm en de kaarten zijn niet vergrendeld, dit streven is niet echt praktisch.
Intel HD Graphics 405 GPU is geïnstalleerd. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken met een snelheid van maximaal 700 MHz. De 3DMark scores zijn op een normaal niveau voor de GPU hier geïnstalleerd. De dual-channel werkgeheugen heeft een positieve invloed hier. Een blik op onze vergelijkende tabel blijkt dat de HD Graphics 505 opvolger is aanzienlijk sterker - op een laag niveau.
De geïnstalleerde SoC kan alleen renderen een paar spelletjes soepel. Hoe ouder een spel is het eerder het zal draaien op de Swift. Toch zal de gebruiker moeten tevreden zijn met lage resoluties en kwaliteitsinstellingen laag. Aanzienlijk meer speelbare spellen zijn te vinden in casual games in Windows Store.
De Swift is passief gekoeld. Aldus is een ventilator die ruis kan produceren niet geïnstalleerd. Af en toe gekraak vanuit de laptop was hoorbaar tijdens onze gaming-test. Echter, de laptop luidsprekers moeten worden uitgeschakeld en de gebruiker moet in een rustige omgeving om dit helemaal horen. Dit werd niet waargenomen in routine op kantoor. Accu Asus X75A .
De Swift deed onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) op dezelfde manier in AC en batterij-modus. De CPU en GPU geklokt bij hoge snelheden slechts enkele seconden voordat de processor werd gesmoord tot 800 MHz en de grafische kern 480 MHz. Deze tarieven werden gedurende 20 tot 30 minuten. Vervolgens wordt de CPU en GPU geleidelijk gesmoord een beetje verder naar 720 MHz (CPU) en 460 MHz (GPU). temperatuurverloop van de laptop is binnen de perken. Veertig graden werden overtroffen op twee meetpunten tijdens de stress test. De temperaturen waren veel lager in routinegebruik.
De stereo luidsprekers bevinden zich aan de onderzijde van het apparaat. Ze produceren een dun geluid zonder veel bas. Hoofdtelefoon of externe luidsprekers moeten worden gebruikt voor een betere geluidskwaliteit.
De Swift's stroomverbruik is onopvallend. De energiebehoefte is op een normaal niveau voor de geïnstalleerde hardware-platform over de gehele lading bereik.
Een sticker op de Swift belooft een batterijduur van maximaal 13 uur. Deze keer bleek heel realistisch in de praktijk te zijn. Acer laptop behaalde een batterijduur van 11:01 uur in onze praktische WiFi-test - een zeer goed resultaat. Hier gesimuleerd de belasting nodig voor het openen van websites. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energie-besparing modus is uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m².
De Swift 1 is de laagste-prestaties en de laagst geprijsde model in Acer's Swift-opstelling. Dit betekent echter niet te verbergen. Hoewel de behuizing in hoofdzaak is vervaardigd uit kunststof, kan de Swift 1 modieus genoemd. Dit komt ook door het slanke uiterlijk. De Swift 1 kan niet concurreren met de Core i en Core m processors in zijn duurdere broers en zussen. De geïnstalleerde Pentium N3710 processor is geschikt voor basis kantoor en internet applicaties.

Acer heeft een stijlvol, slank, en duurzaam schrijfmachine en browsen machine in zijn portfolio. De prijs van net onder de 400 Euro maakt het apparaat ook betaalbaar voor leerlingen en studenten.

De laptop is altijd geruisloos en warmt niet overdreven. De opslaginrichting heeft een capaciteit van 128 GB. Niet helemaal 96 GB die kunnen worden gebruikt. Dit moet genoeg voor de meeste gebruikers. De laptop beschikt niet over een toetsenbord met achtergrondverlichting. De ingebouwde aggregaat maakt een zeer goede indruk en kan worden gebruikt voor frequente typen. De uitstekende levensduur van de batterij toevoegt aan dat. De laptop relatief lage prijs is terug te vinden in het scherm. Acer installeert een donkere, lage contrast, kijkhoek afhankelijk panel. Niettemin: Het scherm is met het oog op de lage prijs acceptabel. Accu Asus X71SL .

Tenslotte een zoeklijst voor een mogelijke opvolger: zou Geachte Acer, naast een Apollo Lake SoC, een verlicht toetsenbord, en ten minste één type C USB poort duidelijk. Een IPS scherm zou dingen af ​​te ronden, maar dit zal waarschijnlijk nog een wens gezien niveau van de Swift 1's prijs.Koop Accu Asus X53SV

06:17, 7/2/2017 .. 0 comments .. Link

HP's 17,3-inch apparaat is gemaakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige 17,3-inch notebook voor thuisgebruik. Bijgevolg is de computer wordt geleverd met veel bergruimte (1 TB) en een meer dan voldoende hoeveelheid RAM-geheugen (8 GB, dual-channel mode). Echter, deze zijn alle hoogtepunten van de laptop. De lijst van tekortkomingen is uitgebreider.
De HP 17-y044ng is identiek in ontwerp met zijn grote broer, de onlangs herziene HP 17-x110ng ; alleen het kleurenschema is iets anders. Er zijn echter meer duidelijke verschillen tussen de inwendige laptops. Onze huidige test apparaat wordt geleverd met een APU gemaakt door AMD; de HP-17-x-modellen dragen Intel-processors. 
De HP 17-y004ng en de onlangs herziene HP 17-x110ng identiek zijn in de bouw. Het enige verschil is de kleur. Het deksel en de bovenkant van de basiseenheid zijn zilver op de HP 17-y004ng (HP 17-x110ng: zwart). Een imprint simuleert geborsteld metaal op de bovenzijde van het basisstation. De zwarte en de zwarte en zilveren behuizing kan worden gevonden in zowel de HP-17 serie.
De HP notebook's mat 17,3-inch scherm heeft een native resolutie van 1600x900 pixels. De helderheid (232 cd / m²) en het contrast (447: 1) ons niet overtuigen, maar gezien de prijsklasse van de notebook, ze zijn nog steeds goed. Goed: Het display wordt niet vertonen PWM-flikkering op elk moment.
De kleurweergave komt ook overeen met de prijsklasse van de laptop. De DeltaE-2000 kleurafwijking bedraagt ​​10,58 in fabrieksinstellingen. Een waarde onder de 3 moet worden nagestreefd. Bovendien, het display lijdt aan een aanzienlijke blauwe tint. 
HP rust de 17,3-inch notebook met een TN paneel dat smalle kijkhoeken heeft, wat betekent dat de content op het scherm niet goed kan worden gezien vanuit elke positie. De HP 17 is moeilijk te gebruiken buiten op een zonnige dag, die ook door de slechte helderheid en weinig contrast. Het is een ander verhaal in bewolkte omstandigheden of in de schaduw. Accu Asus X53E .
Met de 17-y044ng, HP heeft een 17,3-inch office notebook in zijn line-up die voldoende rekenkracht voor office applicaties en surfen op het web heeft. Ons testmodel kost ongeveer 500 euro (~ $ 539), maar er zijn ook andere versies. De momenteel meest betaalbare model van de serie kunnen worden gehouden voor minder dan 300 euro (~ $ 323). Het is echter alleen met de zwakke E2-7110 APU. Het aanbod is bovendien vergroot door de identieke bouwde modellen van de HP 17-xXXXng serie. Deze laatste worden geleverd met CPU's gemaakt door Intel. We hebben al een desbetreffende model, de beoordeeld HP 17-x110ng . 
HP rust de 17,3-inch notebook met een AMD A10-9600P APU (Bristol Ridge). Er zijn vrijwel geen verschillen met de APU van de vorige generatie (Carrizo); Bristol Ridge is in feite een optimalisatie van Carrizo. Met een TDP van 15 watt, de ingebouwde APU is ongeveer op gelijke voet met Intel ULV-processors. De CPU een deel van de APU bestaat uit een quad-core processor met een basis frequentie van 2,4 GHz. Een verhoging tot 3,3 GHz is mogelijk met Turbo. Echter, Turbo Boost nooit ten volle benut in onze CPU-tests. Single-thread tests worden behandeld op 2,6 GHz. Een kern wordt af en toe vertraagd tot 2,4 GHz. Multithread proeven beginnen bij een frequentie tussen 2,4 en 2,6 GHz, maar ze zijn snel gesmoord ongeveer tussen 2 en 2,4 GHz. Toch is de maximale snelheid van 3,3 GHz vaak bereikt tijdens dagelijks gebruik.
Het systeem loopt soepel en zonder hik; we hadden geen problemen. De PCMark 8 resultaat is goed en komt overeen met de ingebouwde APU's vermogen. Toch is de HP 17 valt achter de meeste Intel-rivalen. Dit komt door de single-thread prestaties van de AMD APU, wat tamelijk slecht in vergelijking met de huidige Core-i processors. Echter, de single-thread prestaties is de sleutel voor dagelijks gebruik. de algehele prestaties van de laptop kan nog worden vergroot door de harde schijf te vervangen door een SSD. 
Een gemeenschappelijke 2,5-inch harde schijf van Western Digital functioneert als het systeem rijden. Het draait bij 5400 omwentelingen per minuut en biedt een capaciteit van 1 TB. De transfer rates van de harde schijf zijn op een normaal niveau voor de 5400-rpm schijven.
De GPU van de ingebouwde APU heet Radeon R5 (Bristol Ridge) . De grafische kern ondersteunt DirectX 12 en bereikt snelheden tot 720 MHz. Het kan gebruik maken van RAM werken in dual-channel mode. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn ongeveer op hetzelfde niveau als die van Intel HD Graphics 620 GPU (ook met actieve dual-channel mode). Accu Asus X55A .
Nogal een groot aantal van de games draaien soepel op de HP 17, vooral titels met lage hardware-eisen of games die een paar jaar geleden kwam. Onze grafiek blijkt dat de enige games uit 2016 die eigenlijk speelbaar zijn Farming Simulator en - in mindere mate - Civilization VI. De onlangs verschenen Resident Evil 7 bereikt ook speelbare framerates. Echter, moet je genoegen nemen met lage resoluties en kwaliteitsinstellingen laag in ieder geval. 
In de standby-modus, de ventilator is langzaam maar constant lopende. Zoals bij veel HP notebooks, de reden hiervoor is de geactiveerde BIOS optie "Ventilator altijd aan". Toch is de ventilator nauwelijks waarneembaar, omdat de swooshing van de harde schijf is luider. Deactiveren bovengenoemde optie en de HDD vervangen door een SSD, althans wanneer stationair, leiden tot minder lawaai, gedeeltelijk zelfs stilte. De ventilator wordt luider onder belasting, maar meten we een geluidsniveau van slechts 34.8 dB tijdens onze stress test. Maar laat je niet misleiden door deze waarde: de CPU en de GPU draaien op hun laagst mogelijke snelheid tijdens onze stress test, wat betekent dat de ventilator niet nodig om veel sneller draaien. In dag-tot-dag te gebruiken, hoewel de ventilator neemt soms meer snelheid. Het duurt slechts een lage belasting om de ventilator te versnellen.
De HP laptop eindigt onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) met dezelfde resultaten op accuvoeding of aangesloten. De processor zorgt voor een frequentie van 800 MHz, terwijl de grafische kern begint de test op 500 MHz, maar is later vast geknepen tot 300 MHz. Er is echter geen zorgen te maken dat de snelheden zo laag in praktijk zou dalen en: Deze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in dag tot dag te gebruiken. De notebook is niet opwarmen significant tijdens de stress test; slechts één meetpunt overtreft licht de 40 ° C te beperken.
Bij stationair toerental, meten we een maximale energieverbruik van 9 watt - een goede prijs voor een 17,3-inch notebook. Het benodigde vermogen stijgt tot 38,3 watt tijdens onze stress test. De hoge CPU en GPU throttling hier merkbaar, anders zou de waarde hoger zijn. De voeding meegeleverd in de doos heeft een nominaal vermogen van 65 watt.
Onze realistische WLAN test simuleert de werklast van het laden webpagina's. Het profiel "Balanced" actief is, de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt verlaagd tot ongeveer 150 cd / m². De HP 17 bereikt een batterijduur van 4:23 uur. Dit is aanzienlijk korter dan de looptijd van de Intel-gebaseerde zustermodel (05:46 uur).
De rekenkracht van de AMD APU is volkomen voldoende voor kantoor en webapplicaties. De laptop warmt nauwelijks op en kunnen - althans bij stationair toerental - werken in stilte. Je zal niet opraken van de opslagruimte snel dankzij de 1 TB harde schijf. de harde schijf te vervangen door een SSD mogelijk zou zijn, maar dit zou vereisen het openen van de zaak, en de notebook heeft geen onderhoud doorgeefluik. Het ingebouwde toetsenbord is goed genoeg voor thuisgebruik. De levensduur van de batterij zal niet iedereen knock off hun voeten, maar het is nog steeds goed voor een 17,3-inch apparaat. Het matte scherm biedt een slechte helderheid, een laag contrast en instabiele kijkhoeken.

Afgezien van de voor de hand liggende zwakke punten, zijn er anderen, die niet direct merkbaar: Bijvoorbeeld, HP biedt slechts een garantie van een jaar; veel concurrerende modellen worden geleverd met een garantie van twee jaar. Daarnaast is de ingebouwde WLAN-chip biedt geen ondersteuning voor de snelle AC standaard. HP maakte ook bezuinigingen op het gebied van Ethernet: De 17,3-inch laptop biedt alleen Fast Ethernet. Bovendien is er geen USB type C poort. Accu Asus X53SV .

De HP 17 kost ongeveer 500 euro (~ $ 539). Voor deze prijs, zal het moeilijk zijn om kopers te vinden, aangezien de concurrentie biedt meer voor het geld. De Acer Aspire E5-774 is een opmerkelijk voorbeeld. Het model dat we getest biedt een aanzienlijk meer krachtige Core i5-7200U processor, een helderder Full HD-scherm, USB Type-C, Gigabit Ethernet, een onderhoud luik, en een gratis M.2 slot. De prijs is momenteel ligt ongeveer 550 euro (~ $ 593, zonder Windows-besturingssysteem), dat is slechts iets duurder dan de HP-17.nieuwe Laptop Accu Asus G75V

04:18, 15/1/2017 .. 0 comments .. Link

HP Pavilion X360 lijn biedt een relatief betaalbare toetreding tot de converteerbare markt voor die ongeïnteresseerd in de franje van de typische high-end Ultrabooks, maar nog steeds niet bereid om voorjaar voor bargain bin-tarief. model van vandaag heeft zelfs een solid-state drive en IPS scherm. Is dit de ideale middenweg?
Sinds Lenovo's Yoga merk enkele jaren geleden lanceerde de 360-graden scharnier cabriolet rage, hebben een aantal concurrenten voorbeeld gevolgd met hun eigen aanpassingen van het concept. Onder hen zijn groter geweest convertibles-wier praktisch waarover we meer recentelijk onze twijfels-en minder duur, budget versies van de oorspronkelijke Yoga begrip hebben geuit. HP was een van de pioniers in de laatste markt, die inmiddels opgepikt heel veel stoom onder de algemene consument.

In tegenstelling tot de onlangs beoordeeld 15,6-inch Envy X360 15t , de HP X360 13t-U100 is voorzien van een 13,3-inch display en een zeer beheersbaar gewicht en grootte te gaan met haar. Natuurlijk, het eveneens het touchscreen, hoewel een lagere resolutie (en dus goedkoper) alternatief voor de norm voor machines in dit segment. Andere hoogtepunten zijn een stijlvolle (indien voornamelijk plastic) case design, Core i5 CPU, 8 GB DDR4 geheugen en solid-state opslag. Dit alles komt op een prijs van rond de $ 665 momenteel (Amazon), die de 13t-U100 plaatst een inkeping boven het budget segment, maar nog steeds goed binnen het bereik van mensen die op zoek binnen.
De Pavilion X360 13t-U100 is voorzien van een plastic behuizing afgewerkt met een metallic glans. Van een afstand lijkt de notebook zeker hoger-end dan het is, recht naar beneden om de flitsende chromen scharnier covers en HP logo op het schermcover. Closer up, de compromissen in bouwkwaliteit geworden wat vaker, en mensen met een scherp oog heeft dezelfde plastic productie naden bericht in de rand van de basiseenheid die bijna op het eerste gezicht om kleine scheurtjes zijn. Nog steeds, al met al, de X360 13t eruit ziet en voelt bevredigend.

Hoewel meestal vaste behoeft de zaak bezwijken vrij gemakkelijk aan een verdraaiing, en druk op de achterkant van het deksel leidt tot zichtbare verstoringen op het display. Hoewel meestal vast terwijl het rusten op een harde ondergrond, de basiseenheid lijdt aan een merkbare beetje van de opbrengst in het gebied net tussen de touchpad en toetsenbord, waar zelfs matige druk resulteert in fantoom klikken van de geïntegreerde touchpad knoppen. Afgezien van dit, de X360 lijkt goed geschikt voor algemeen gebruik, en het is zeer comfortabel, zowel op de schoot of op een bureau.
Het gewicht van slechts 1,58 kg zet het in dezelfde categorie als de Dell Inspiron 13 5368 in termen van draagbaarheid, merkbaar zwaarder dan de premie-grade Spectre X360 (1,3 kg) en Yoga 3 Pro 13 (1,2 kg), maar minder dan de Asus VivoBook Flip (1,7 kg), dat is zwaar voor een 13-inch model. Het is dus zeer bruikbaar als een cabriolet, en hoewel nog steeds aan de zware kant voor een tablet, veel praktischer in een dergelijk gebruik dan de 15,6-inch Envy X360 broer of zus. Het is ook het vermelden waard dat-mede dankzij scharnieren het kleinere scherm-the 13t's hebben ook een gemakkelijkere tijd van het stabiliseren van het scherm dan heeft de 15t's. Er is nog steeds een beetje bounce bij het tikken, maar het is niets bijna net zo uitgesproken als het was de laatste. Accu Asus K52J .
The Pavilion X360 beheert een standaard reeks van poorten voor zijn klasse. Er zijn in totaal drie USB poorten, waarvan twee USB 3.0 snelheid, samen met HDMI voor video-uitvoer. Ethernet niet de cut te maken, en hoewel de meeste gebruikers in de doelgroep segment waarschijnlijk niet voor de geest, is er een andere omissie die zou maken het waardevol-die wat we laten zien in de volgende sectie.
Wat precies het is dat we verwijzen naar boven? Het ontbreken van Wireless-AC-verbinding en, in feite, zelfs dual-band N connectiviteit. De X360 is beperkt tot N snelheden, en 150 Mbps degenen op dat. Dat is ongelooflijk traag door de normen van vandaag, in het bijzonder wanneer internet snelheden zelfs nu nog vaak hoger is dan 200 of 300 Mbps. Helaas is er geen manier om dit onderdeel te upgraden zonder het verwijderen van het moederbord, dat een bijna volledige demontage vereist. In plaats daarvan, de enige rationele oplossing is gebruik maken van een externe USB WLAN adapter met betere mogelijkheden. Met een Ethernet-poort aan boord, misschien is deze omissie zou niet zo pijnlijk zijn, maar de X360 voorziet niet in een van die, hetzij.
De adapter die bij de X360 13t is een standaard 45 W HP Ultrabook AC Adapter. Een gewicht van ongeveer 316 g, is het niet de kleinste rond, maar het is nog steeds relatief licht van gewicht, en het zorgt voor veel lengte van het snoer.
De demontage procedure voor de X360 13t onnodig complex, net als dat van de grotere Envy X360 15t. Ten eerste moet de gebruiker beide lange rubber voetjes van de onderzijde van de machine samen te verwijderen met een cosmetische sticker in het midden waarna tien totale schroeven aan de onderkant van het apparaat kan worden verwijderd. Vervolgens wordt het apparaat omgedraaid en opende, en de polssteun (de bovenklep) wordt volledig verwijderd door voorzichtig omhoog nieuwsgierige op de lip in de buurt van een van het scharnier covers. Twee platte kabels met ZIF connectoren overbruggen van de bovenklep om het systeem hieronder raad, dus deze moet zorgvuldig worden losgekoppeld in het proces vóór het deksel helemaal opzij kan worden gezet. Eenmaal binnen slechts enkele componenten zijn vervangen, zoals de SSD M.2 en de batterij. Iets anders zou het verwijderen van het moederbord nodig, en het RAM-geheugen kan niet worden opgewaardeerd at all.
Hoewel de belangrijkste oppervlakken bestaan ​​uit een goedkope plastic (in tegenstelling tot de hogere kwaliteit materialen gevonden in mooiere Ultrabooks), de Pavilion X360 beheert nog steeds een overwegend comfortabele type-ervaring te bieden. De toetsen zijn strak aangebracht en hebben geen wiebelen of rammelen bij aanraking. Key reisafstand is kort en bediening van kracht is relatief licht, maar feedback is helder, dus na enige aanpassing het toetsenbord moet voldoende zijn voor langere typesessies zijn. Accu Asus G74SX .

De lay-out is vertrouwd en aanvaardbaar. We betreuren de afwezigheid van een achtergrondverlichting, maar het is een relatief kleine omissie.
Hoewel de ELAN Clickpad is ruim gezien de kleinere grootte van het scherm en de resolutie, de wijzer responstijd is merkbaar trager dan normaal, en de geïntegreerde knoppen zijn lastig (zoals ze zo vaak). Waarschijnlijk dankzij de eerder genoemde vertraging, we tenminste hadden geen problemen met onderpand wijzer beweging tijdens het klikken, maar slepen en neerzetten irriteerde ons op meerdere gelegenheden, en feedback van de knoppen op de mushier kant. Gebaren, ondertussen, werden geïnterpreteerd zonder mankeren. Het touchpad oppervlak is plastic, maar het is afgewerkt met een soft-touch oppervlak waardoor het glijden over het moeiteloos.
The Pavilion X360 13t bevat een 1366x768 resolutie glossy IPS touchscreen, wat natuurlijk niet zal draaien elke heads-maar in ieder geval krijgt de klus te klaren. Daarentegen is het scherm in de Envy X360 we beoordeeld vorige maand die een hogere aanbevolen resolutie-significant dimmer (ongeveer 60 cd / m² gemiddeld) en niet echt lijken meer levendig zijn.
Wat betreft onze metingen, namen we een gemiddelde helderheid van 251,5 cd / m en een contrast van 712: 1. Deze waarden zijn redelijk minimaal en hoewel het contrast niet kan overeenkomen met die van de duurdere, "duurdere" Jaloezie x360 , de helderheid is veel beter (31% beter). De zwartwaarde is aanvaardbaar op 0,36 cd / m², en de helderheid verdeling van 84% betekent een tamelijk uniform beeld in termen van helderheid.

Het paneel in geslaagd om slechts 61% van de sRGB spectrum in onze tests, die een zwak resultaat te dekken, maar nauwelijks ongewoon voor machines van deze prijs. Zelfs de Envy alleen bereikt 64%, dus afgezien van resolutie en een klein verschil in contrast, de beeldkwaliteit op het paviljoen eigenlijk aantoonbaar beter dan de Envy dankzij de helderheid en het ontbreken van PWM.

Calman metingen geven een paar verrassingen. Blauwe tinten zijn vooral afwijkend, met zuivere blauwe het registreren van een DeltaE waarde ten noorden van 14 (ideaal is 0, wat aangeeft perfecte nauwkeurigheid). Magenta is ook een probleem, en een aantal andere kleuren ook zweven rond de 5-6 mark. Gemiddeld ColorChecker DeltaE is nog slechts 6,7 dankzij een flink aantal van redelijk lage waarden elders, maar in het kort, dit is niet een PC die wordt gebruikt voor een soort van kleur-accurate werk (zoals het bewerken van foto's). Zelfs na kalibratie, had de waarden slechts enigszins verbeterd. Meestal kalibratie resulteerde in een verbeterde grijswaarden waarden, het nemen van de CCT gemiddelde van tot 6538 uit 6235 en grijsschaal DeltaE tot 1,6 van 5,4. Totaal Gamma is dicht genoeg bij 2.2 al.
Buitenshuis, het paneel worstelt dankzij de edge-to-edge glanzende afwerking, maar het nog steeds beter omgaat met lichte omgevingen dan de Envy dankzij de verbeterde helderheid. Kijkhoeken zijn goed (zoals verwacht voor IPS) en lijken ook stabieler dan de 15,6-inch Jaloezie, waarschijnlijk als gevolg van verschillen in beeldschermklep ontwerp en de scheiding tussen de digitizer laag en het paneel eronder zijn. Accu Asus G75V .
The Pavilion X360 we ontvangen voor herziening was uitgerust met een Intel Core i5-7200U en 8 GB van DDR4 2133 MHz single-channel geheugen. Dit zijn stevige specs recht uit de gate, maar wij moeten herinneren dat het geheugen is niet uitbreidbaar-je hebt geplakt met wat je krijgt. De enige teleurstelling is dat, omdat het single-channel geheugen, je bent niet in staat om een ​​aantal van de andere voordelen die naast een tweede match SODIMM parallel lopen komen oogsten (in het bijzonder, sterk verbeterde geïntegreerde grafische prestaties, mits thermische stahoogte bestaat) . Toch, nogmaals, voor de gemiddelde gebruiker, deze specs zijn volkomen voldoende-en wanneer gecombineerd met de M.2 128 GB SSD, moeten we respectabele algemene prestaties van het systeem te zien.

De machine heeft geen problemen met het uitvoeren tijdens unplugged; een tweede run van 3DMark 11 terwijl de batterij stroom leverde een bijna identiek resultaat naar het origineel (1521 vs 1523). Elders LatencyMon meldt wat problemen met DPC Latencies af en stekelige die kunnen leiden tot stottert tijdens real-time audio en video streaming, maar deze pieken waren zeer zeldzaam in onze observaties, dus het is eigenlijk waarschijnlijk niet veel van een zorg.
De Kaby Lake Intel Core i5-7200U is, voor het grootste deel, een hoger geklokte versie van de Skylake Core i5-6200U . Elders, architectonisch, de verschillen zijn heel klein, zodat de extra 300 MHz (kloksnelheid: 2,5 GHz - 31 GHz) is in de eerste plaats, wat resulteert in de prestatiebonus. Deze CPU is vervaardigd met behulp van een 14 nm FinFET proces, en het is voorzien van een 15 W TDP.

We hebben tal van vergelijkingen gedaan om deze processor in context met al zijn voorgangers te zetten; zie onze speciale pagina hier voor een volledige lijst van deze. Wat betreft hoe het paviljoen X360 behandelt zich ten opzichte van zijn collega's, het is helemaal niet slecht. Prestaties in de meeste benchmarks was over het algemeen in de buurt van de mediaan van deze processor, en in multi-CPU-prestaties, het erin slaagt daadwerkelijk op de beat Spectre X360 en de Intel Core i7-7500U . Dit is waarschijnlijk dankzij het feit dat de Spectre niet kunnen handhaven volledige Turbo kloksnelheden en zich in plaats daarvan afgestaan ​​tot 2,7 GHz voor de duur van de CPU stress test, terwijl de Pavilion X360 daadwerkelijk permanent op 3,1 GHz blijft zitten (zoals we zullen ontdekken in meer detail later).
Dankzij de behendige solid-state opslag, de Pavilion X360 13t-U100 excelleerde in ons systeem prestatietests. Voordat we naar de werkelijke scores, moeten we vermelden dat persoonlijke prestatie was altijd snel en zonder stottert of wachttijden. De X360 presteert als een premium Ultrabook-minus de fancy case design, prachtige scherm en bijbehorende premium prijskaartje.

In onze PCMark 8 synthetische prestatietests, alleen de Spectre X360 13-w023dx produceert consistent hogere scores, en alleen door single-digit marges, om op te starten (tussen de 2 en 8 procent). Scores van 4821 en 4365 in PCMark 8 Werk Versnelde en Creative Versnelde vertegenwoordigen een zeer capabele machine, en de plaatselijke Versnelde score van 3694 (opnieuw, slechts 3% onder die van de Spectre) gemakkelijk verduisteringen die van de Envy X360 we beoordeeld een maand geleden (3236) door een volledige 14%. Ter vergelijking, subjectief, de Pavilion voelt aanzienlijk sneller dan de Envy; Dit is het verschil een solid-state drive maakt.Accu Asus K53E .
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de SanDisk SSD Z400s dat de bevoegdheden van de Pavilion X360 13T-U100, maar in de grote regeling van dingen, zoals meegedeeld door onze grafiek hieronder, dit is nauwelijks een van de snelste SSD's rond. Mediocre schrijfsnelheden (171,2 MB / s sequentiële en 126 MB / s 4K-64, zoals gemeten door AS SSD) en slechts gemiddeld 4K prestaties in het algemeen betekenen dat de Z400s gemakkelijk overvleugelen door duurdere NVMe drives. Toch is het verschil zelfs een goedkope solid-state drive maakt om de algehele prestaties van het systeem mag niet worden onderschat, en de tijd neemt om deze cijfers te vergelijken met de Envy X360 onderstreept dit zo goed als niets.

De omvormer kan worden vervangen door een grotere capaciteit rijden zodra de machine is gedemonteerd. Natuurlijk, zoals vermeld in ons onderhoud afdeling, dat proces is niet echt eenvoudig, maar in ieder geval is het mogelijk.
Een gebied waar de Pavilion X360 nooit zal uitblinken is dat van de GPU prestaties. Het is niet slecht, maar in vergelijking met, bijvoorbeeld, dual-channel geheugen configuraties met Core i7 (zowel Skylake en Kaby Lake) CPU's, maar blijft met bijna 30% in onze benchmarks. De 3DMark 11 GPU scores laten een kleiner gat van 5 tot 10%, maar zelfs nog, de totale prestaties, met scores zoals 1125 in 3DMark 11 prestaties in combinatie en 704 in 3DMark Fire Strike, is niet van plan om te resulteren in een speelbare framerates in bijna elke moderne spel bij verteerbaar instellingen.

Onze gaming benchmarks zijn het bewijs van deze: het Paviljoen X360 beheert slechts 43 fps op lage instellingen bij een resolutie van 1024x768 in Bioshock Infinite, en op hoge instellingen op native resolutie, zakt de hele weg naar 20 fps. Rise of the Tomb Raider, ondertussen, is volledig onspeelbaar, ongeacht de instellingen. Dual-channel geheugen zou waarschijnlijk geholpen hebben hier heel veel, maar hoe dan ook, is de X360 nooit bedoeld voor gaming om mee te beginnen.
Tijdens onze synthetische stresstests (met behulp van Prime95 en FurMark), de Pavilion X360 overtrof de verwachtingen. Tijdens de volledige CPU stress, de processor in geslaagd om te blijven geblokkeerd op 3,1 GHz voor de gehele duur van de test, met een stabiel genoeg temperaturen (76 ° C max) dat we zijn comfortabel te zeggen dat we niet verwachten dat dit meer dan een zou zijn veranderd zelfs op langere termijn. GPU stress, ondertussen, geproduceerd kloksnelheden schommelen tussen 950 en 1000 MHz na een korte tijd.

Gecombineerde spanning natuurlijk een beetje meer problematisch voor de kleine machine. Terwijl de GPU frequenties steeds dezelfde waarden gehouden, de CPU ontslag zich slechts 1,6 GHz (onder de basis kloksnelheid) gedurende de duur van de proef. Ondanks deze temperaturen nog nooit hoger dan 68 ° C, wat suggereert dat dit een beperking TDP plaats van een thermische één. Accu Asus G75VW .
Fan The Pavilion X360 is relatief rustig in de meeste gevallen, maar het doet produceren een hoge toon janken die irriterend zijn voor sommige gebruikers kunnen zijn. Ook bij lagere ventilatorsnelheden, was er een zeer bijzondere ratelend geluid die bijna klinken alsof de ventilatorlagers ons bepaalde eenheid kan gaan slecht. Toch zullen we de laatste symptoom krijt op een eigenaardigheid met onze specifieke test machine, omdat het zeer waarschijnlijk is niet indicatief voor een breder probleem. Een totale belasting maximaal slechts 40,3 dB (A) en een mediaan van slechts 36 dB (A) zijn zeer goede resultaten.Accu Asus X52F online kopen

17:41, 9/1/2017 .. 0 comments .. Link

Een krachtige huidige generatie i7 CPU in combinatie met een dedicated GPU - op papier, de 15,6-inch HP Pavilion 15t-au100 lijkt een zeer gewilde notebook. Een langzame conventionele harde schijf, een dim display en de korte levensduur van de batterij zijn de meest opvallende nadelen.
Zoals deze is geconfigureerd, de 15,6-inch HP Pavilion 15t-au100 wordt geleverd met 8 GB RAM en dezelfde Nvidia GeForce 940MX grafische kaart als zijn kleinere 14-inch broertje Pavilion 14-al003ng , die we beoordeeld minder dan 6 maanden geleden. De grotere beoordeling notebook is voorzien van een huidige generatie dual-core Kaby Lake Core i7 processor, maar komt met een 1 TB schotel-gebaseerde harde schijf - de 14-inch model geleverd met een 256 GB SSD in plaats daarvan.

Op het moment van schrijven, zijn we niet in staat om een ​​exacte match voor onze 15,6-inch Pavilion op HP's Amerikaanse website te vinden. De huidige modellen zoals de T9Y85AV - HP noemt de notebook een "creatieve powerhouse" - zijn uitgerust met de GeForce GTX 950M en quad-core processors Skylake. De laagste configuratie - geprijsd op $ 620 - begint met de Intel Core i5-6300HQ (2,3 GHz tot 3,2 GHz, 6 MB cache, 4 cores), 8 GB SDRAM (geconfigureerd als 1x 8GB) en de eerder genoemde GeForce GTX 950M. Er zijn nog andere verschillen: deze configuratie wordt geleverd met een conventionele 1 TB harde schijf als goed, maar zei schijf draait nu op 7200 RPM in vergelijking met de herziening notebook schamele 5400 RPM. By the way: de upgrade naar een 256 GB PCIe NVMe M.2 SSD kost slechts $ 60, dus kunnen we van harte aanbevelen. Een touchscreen FHD IPS-scherm (1920 x 1080) kost $ 70 extra; de UHD (3840 x 2160) IPS UWVA touchscreen-versie kost $ 220 extra. De Intel Core i7-6700HQ (2,6 GHz tot 3,5 GHz, 6 MB cache, 4 cores) is ook verkrijgbaar met een Nvidia GeForce GTX 960m. Met deze CPU / GPU combo, 16 GB RAM-geheugen (2 x 8 GB) en de UHD touchscreen, de prijs klimt boven de $ 1300. Accu Asus X52J .
Gezien de lage instapprijs punt, kunnen we niet verwachten van een high-end aluminium clamshell design, dus het zal niet als een verrassing komen dat de Pavilion 15t volledig is gemaakt van plastic. De kleur van onze review notebook heet "Modern Gold", hoewel andere kleuren zijn vermoedelijk ook beschikbaar. De hoeken van het chassis zijn afgerond en de oppervlakken zijn licht geweven, zodat vingers niet gemakkelijk ontaarden en vingerafdrukken zijn geen probleem, ook niet. De bodem bestaat uit een reservoir waarin de tray wordt geplaatst. Gekleurde strepen sieren de polssteun; een chroomkleurige logo siert de deksel. De scharnieren zijn bedekt met chroom-gekleurde plastic. Stijfheid is verre van stellaire: drukken op het toetsenbord lade of het deksel wordt begeleid door merkbaar buigen. Vooral de linker polssteun is nogal zwak - de vermoedelijke dader is de DVD-RW drive zitten recht onder. Torsiestijfheid is ook vrij laag, hoewel krakende geluiden op worden gehouden op het minimum. 
Hoger-end - en dus duurdere - notebooks zoals de Asus Zenbook UX510UW of de Dell XPS 15 9550 niet alleen gebruik maken van meer luxe materialen zoals aluminium voor de bouw, ze zijn ook dunner en hebben een kleinere footprint.
De HP Pavilion 15t-au100 is dun zover het compliment van de fysieke poorten betreft uitgerust. USB Type-C is niet aan boord en geen van beide zijn meerdere video-outs - HDMI is de enige optie. Terwijl de onlangs herziene HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV een DVD-RW drive niet voorzien, is onze review notebook uitgerust met één. De haven plaatsing is naast ideaal met alle belangrijke poorten zich aan de linker- en rechterkant naar achteren.
SD-kaartlezer prestatie is - volgens tests uitgevoerd met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart en AS SSD - ook niet overdreven indrukwekkend op ongeveer 88 MB / s. Deze prestatie is nog steeds goed genoeg om boven de Asus Zenbook UX510UW, echter, die lijdt aan bijzonder middelmatig transfer rates. 
Draadloze connectiviteit is hoffelijkheid van een RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC (b / g / n) module. Onze real-world-test een meter van onze Linksys EA8500 router-test toonde overdrachtsnelheden van 53 Mbps , Die verbleekt in vergelijking met de broer of zus Pavilion 15 UHD T9Y85AV met de dual-band Intel 7265 module en opgenomen overdrachtsnelheden dichter tot 500 Mbps. We tegenkwamen nooit druppels of andere connectiviteit problemen tijdens onze tijd met de notebook. Accu Asus X71SL .

Afgezien van de laptop zelf en de power adapter, HP bevat geen accessoires. HP's homepage heeft ook geen speciale accessoires, alleen generieke degenen zoals muizen of draagtassen.

Zelfs na het verwijderen van de negen Philips schroeven aan de onderkant, konden we het demonteren, waarschijnlijk omdat er extra schroeven verborgen onder de rubberen strips aan de onderzijde. Kijk dan op de relevante sectie in onze review van de HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV voor meer informatie. In theorie zou het mogelijk zijn om de bestaande 2,5-inch harde schijf, beide ram slots, evenals de (open) M.2 slot voor upgrades.

HP beschermt de notebook met een 12 maanden garantie tegen defecten. Een 2-jaar garantie met "Accidental Care met haal- en brengservice" kost $ 80 op het moment van aankoop.
De toetsen zijn glad zwart plastic en licht hol. Zoals we eerder aangegeven, is er een behoorlijke hoeveelheid toetsenbord flex, zodat de feedback is niet zo stevig als we zouden willen. De achtergrondverlichting - on / off alleen - is een nice-to-have functie die het typen in donkere omgevingen verbetert. We moeten erop wijzen dat de functie-balk met zijn half-sized toetsen lijkt te veel helderder dan de andere rijen zijn. Tijdens het werken in het volledige donker, kan het helderder licht storend.

De HP Imagepad met multi-touch gebaren ondersteuning werkt redelijk goed voor zover responsiviteit en controleerbaarheid betreft, maar zoals we hebben opgemerkt in een eerdere beoordeling, verlaat het klikmechanisme te wensen over. Naast de sponsachtige feedback, het touchpad van de herziening notebook rammelde merkbaar bij het tikken.

Voor meer informatie over het toetsenbord en de touchpad kunt u ook een kijkje nemen op onze review van de te nemen HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV .
Onze review laptop is uitgerust met een 15,6-inch FHD IPS UWVA-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 141 ppi. In tegenstelling tot de niet-glare panelen die momenteel worden aangeboden op de website van HP's, het scherm is glanzend en vergelijkbaar met die HP gebruikt voor de kleinere Pavilion 14-al003ngnd . Op het moment van schrijven, HP biedt zowel FHD en UHD IPS weergeeft, met of zonder touch functionaliteit. Accu Asus X52F .

Helaas, het display is erg zwak op 175 cd / m² - zeker in vergelijking met de 4K UHD matte paneel in de HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV , die 320 cd / m² bereikt. Nog steeds, een blik op de directe concurrenten blijkt dat lage helderheid is niet per se ongewoon in dit segment. De helderheid distributie is ronduit verschrikkelijk op slechts 69%, maar de contrast ratio van meer dan 1000: 1 is heel fatsoenlijk. Backlight bloeden is ook beperkt doordat de helderheid is zo laag en treft vooral de onderkant van het scherm.
De dekking van de AdobeRGB en sRGB kleurruimte is ook laag op 45% en 65%, respectievelijk. Alleen de Acer Aspire E5-575G-549D doet hier erger. Kluis te zeggen, de Pavilion 15t is niet geschikt voor foto of video-editing, maar voor tekstverwerking of surfen op het web kleur dekking is veel minder een probleem. 
Onze check met de X-Rite spectrofotometer onthult wederom weinig inspirerende prestaties zover kleurnauwkeurigheid betreft. Hoewel een gemiddelde DeltaE kleurafwijking van 5,7 is niet onverwacht voor dit type paneel, de maximale DeltaE afwijking van 22,5 voor blauw is behoorlijk indrukwekkend op een negatieve manier. Toch is de grijstinten DeltaE, de gamma-waarde en de kleurtemperatuur zijn perfect aanvaardbaar. Een kalibratie niet zorgen voor de outlier-kleuren blauw en magenta, maar de beeldkwaliteit verbetert nog steeds aanzienlijk.

Outdoor slecht zicht vanwege de marginale helderheid van het scherm in combinatie met de glare-type paneel. Zelfs in de schaduw, moesten we regelmatig aanpassen van de tilt-paneel om vervelende reflecties te voorkomen. Omdat het scherm is gebaseerd op IPS-technologie, de kijkhoek stabiliteit is heel goed zonder grote kleurverschuivingen of inversies.
De dual-core Intel Core i7-7500U processor is in staat om zeer fatsoenlijke prestaties. Zoals vermeld in onze inleiding, biedt HP de Pavilion 15t met quad-core i7 CPU's, die beter geschikt voor zware multitasking, vooral als de toepassingen gebruik van de extra cores kunnen zijn. De 8 GB DDR4-2133 SDRAM nemen een single slot, zodat het RAM-geheugen in dit geval loopt in enkele en niet dual-channel mode. Een maximum van 16 GB (2 x 8 GB) worden ondersteund. Vanwege de discrete graphics die door de Nvidia GeForce 940MX, dual-channel mode is niet zo belangrijk als het zou zijn voor systemen met een beroep op een geïntegreerde GPU. Onze beoordeling notebook is uitgerust met een 5400 RPM 1 TB harde schijf; HP's huidige selectie noemt een 7200 RPM 1 TB schijf als de optie entry-level. SSD-schijven zijn optioneel. Sommige Pavilion 15t modellen - bijvoorbeeld de X7P45AV - worden geleverd met een 128 GB SSD M.2 plus een 1 TB 7200 rpm SATA-schijf, die snel opstarten en laden snelheden evenals ruime opslag garandeert. Accu Asus X53S .
De Intel Core i7-7500U is een sober dual-core processor een deel van de Intel's Kaby Lake generatie met een TDP van 15 watt. De core snelheid van 2,7 GHz kan worden opgevoerd tot 3,5 GHz (voor beide cores) via de Turbo. Terwijl zijn single-core prestaties is bijna identiek, de i 7-6700HQ trounces de ULV CPU als het gaat om multi-core-gebruik, het aanbieden van ongeveer twee keer de prestaties dankzij de twee extra cores.

Enigszins teleurstellend is het feit dat de HP smoort de prestaties van het Paviljoen 15t zodra het draait op de batterij. Case in point: een volgende run van Cinebench 15 toonde een vermindering van de multi-core prestaties van ongeveer 20%.
We maken gebruik van PCMark 8 om een ​​globaal idee van de prestaties van het systeem te krijgen. The Pavilion 15t doet haar heel goed, ondanks de magere prestaties van de harde schijf: afhankelijk van de sub-score we kijken, zelfs notebooks zoals de Dell XPS 15 en HP's eigen Pavilion 15 UHD met quad-core i7-processors en solid state drives niet veel beter presteren. Tijdens onze tijd met de laptop, hadden we geen problemen, zoals onverwachte vertragingen of driver glitches tegenkomen.Vervangende Laptop Accu Asus A32-N50

04:05, 5/1/2017 .. 0 comments .. Link

Cabrio's met sterke prestaties zijn altijd een favoriet van het publiek. Asus packs een Skylake i7 processor in een flat zaak en hoopt op het beste, maar er zijn een paar problemen. In onze uitgebreide evaluatie, zullen we de Transformer 3 Pro en zijn plaats in de competitieve converteerbare markt te bespreken.
Iedereen wil een krachtige cabriolet, maar vaak een compacte behuizing lager dan dat van de mogelijkheden van een full-sized laptop. In feite, vaker wel dan niet, tabletten en cabrio zijn van onderling zeer conservatieve processoren en een dedicated videokaart is een zeldzaam gezicht in dit segment. Dat laatste geldt ook voor ons testmodel, de Asus Transformer 3 Pro. De technische specificaties van deze 12,6 inch convertible zijn indrukwekkend: een Intel Core i7-6500U , 16 GB RAM en een 512 GB SSD. Asus biedt een alternatief voor de opslag apparaat en de processor, zoals de zwakkere Intel Core i5-6200U . De opslagapparaten variëren van 128 GB tot 1 TB. De M.2 SSD's worden aangeboden door de fabrikant werken met SATA3 en PCIE Gen3 x4.

Ons testmodel maakt gebruik van een 512 GB SSD op SATA 3 snelheden. Het model heeft de snellere processor en 16 GB RAM. Het pakket wordt vermeld voor 1599 euro.

We kozen interessante convertibles om te concurreren met de Asus Transformer 3 Pro in onze review. We hadden niet onze zoektocht naar de cabrio's met dezelfde CPU als ons testmodel te beperken. In feite, sommige van onze vergelijking modellen maken gebruik van zeer conservatieve Intel Core m CPU's. Dit zal leiden tot een aantal interessante prestaties verschillen later in deze review.
De glazen gevel is stijlvol en dient als input medium. De zaak en de kickstand van de Asus Transformer 3 Pro zijn gemaakt van een zeer innovatieve maar robuuste magnesium-aluminium-legering. Dit houdt het apparaat zeer dunne (8,35 mm) en licht, zonder in te boeten stevigheid. De kickstand kan worden opengesteld voor 155 graden, maar de twee scharnieren zijn nogal stijf, wat betekent dat de gebruiker zal hebben om een ​​beetje geweld te gebruiken. De Asus Transformer 3 Pro heeft een zeer dunne toetsenbord dock, die hang naar de cabriolet met een magneet connector van onderen. Als de converteerbare is gesloten, dit dok beschermt het scherm. Accu Asus AP21-T91 .

Asus is de verkoop van het apparaat met twee kleuren: Icicle-Gold en Titanium-Grey. Het toetsenbord dock kan worden gekocht in 4 kleuren (groen, bruin, organge en beige), wat betekent dat er in totaal 8 kleurencombinaties. De afwerking is erg leuk: de verschillende onderdelen van het apparaat zijn netjes geïnstalleerd en de kloof tussen de materialen zijn zelfs. Over het algemeen, het ontwerp is zeer aantrekkelijk (subjectieve), maar we moeten een aspect van dit apparaat kritiek: de keyboad dok van de Asus Transformer 3 Pro moet zich magnetisch vast te zetten aan de bovenkant van de converteerbare wanneer het wordt gesloten.
De grootte vergelijking blijkt dat de Asus transformator 3 Pro is een van de dunste toestellen. De HP Elite x2 1012 G1 is een beetje slanker (dikte). Het gewicht van ons testmodel is 1130 gram (inclusief toetsenbord). Afzonderlijk, het toetsenbord dock weegt 340 gram en de tablet weegt slechts 790 gram. De Asus Transformer 3 Pro is slechts iets zwaarder dan 1 kg - relatief licht.
Door de compacte bouw, wordt de converteerbare beperkt tot een bepaald aantal interfaces. Aan de rechterkant, zal de gebruiker een USB 3.0-poort naast een HDMI-interface en een USB-C 3.1 te vinden. De laatste wordt gebruikt om de converteerbare laden. Aan de andere kant, de zaak sport een kaartlezer (alleen MicroSD-kaarten) en een audio-aansluiting. Dit is de volledige omvang van de connectiviteit die door de Asus Transformer 3 Pro. De USB-C 3.1 interface ondersteunt Thunderbolt 3 en kunnen variuos adapters gebruiken om de connectiviteit van de tablet uit te breiden. Een dergelijke adapter is beschikbaar voor het uitvoer (HDMI) en een andere aanbiedingen Ethernet. Toch moeten we er rekening mee dat deze adapters te gebruiken, moet men opgeven de enige poort opladen van deze cabriolet. De plaatsing van de poorten verzekert gebruikscomfort ze allemaal vrij hoog.
De Intel Dual-Band Wireless-AC-7265 WLAN module van de Asus Transformer 3 Pro ondersteunt 2,4 en 5 GHz-netwerken. Theoretisch, het biedt tot 867 MB / s, maar we konden deze snelheid in onze review niet te bereiken. We zetten de optimale omstandigheden, maar ons testmodel bereikte slechts 685 MB / s (verzenden) en 560 MB / s (ontvangen). De vergelijking tabel blijkt, de Asus Transformer 3 Pro heeft een klein nadeel tijdens het ontvangen van gegevens. Bij het verzenden van het testmodel presteert op een vergelijkbaar niveau van de concurrentie. De Apple MacBook Pro 13 2016 de best presterende model van onze vergelijking.
De Asus Transformer 3 Pro is voorzien van de Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Bovendien kan de Windows login worden ontgrendeld met behulp van gezichtsherkenning. Dit is meer een gimmicky feature dan een betrouwbare, beveiligingsfunctie. Accu Asus A32-N50 .
De tablet en een toetsenbord-dock meegeleverd. Het pakket bevat ook verplichte accessoires, zoals de power adapter, garantie-informatie en een korte handleiding. Een ASUS Pen actieve stylus kan ook worden gevonden tussen de inhoud van de levering. Optionele accessoires, zoals een grafische dock, kunnen worden gekocht bij Asus en direct verbonden via de Thunderbolt-interface 3. Dit zou vergroting van de grafische prestaties. Officieel is er nog geen informatie over de prijsstelling van de graphics dock. Bovendien kunnen onderdelen van 3rd party fabrikanten worden gebruikt met de Thunderbolt 3 en USB 3.0 interfaces. Asus biedt een zeer mooie uitbreiding, de Universal Dock (via de Thunderbolt-interface 3). Op het moment van testen, dit accessoire is beschikbaar voor 129 euro.
Upgrade-opties voor de Asus Transformer 3 Pro maakten geen deel uit van het plan. Als zodanig is het niet mogelijk om te wisselen van de SSD voor een grotere (handmatig).

De Asus Transformer 3 Pro sport een camera aan de voorzijde en de achterzijde. De camera aan de voorkant (2 MP) wordt vooral gebruikt voor video-overdracht, zoals Skype sessies. Aan de achterzijde, de belangrijkste camera maakt foto's tot 13 MP. De OmniVision OV13850 camerasensor biedt voldoende kwaliteit voor snapshots. Echter, voor hoogwaardige foto's, raden wij u aan een DSLR camera plaats.
Volgens de informatie op de website van Asus, de Transformer 3 Pro is verkrijgbaar met Windows 10 Thuis of Pro. Asus heeft geen officieel geen andere besturingssystemen ondersteunen. In de download secties worden alle drivers voor Windows 10 64-bit. 
De WQHD + multi-touch scherm doet goed werk. Input wordt snel herkend en uitgevoerd. Als je van het werken met een touchscreen, dan moet u op de Windows opschaling naar 200%. De hoge resolutie van het 12,6 inch scherm geeft de symbolen en bijschriften zeer fijn en klein te maken. De ASUS Pen actieve stylus (meegeleverd met de tablet) is een zinvol alternatief als je wilt om het touchscreen te gebruiken. De Active stylus werkt goed, maar het kan niet worden opgeborgen in de converteerbare.Accu Asus A42-G74 .
De Asus Transformer 3 Pro biedt een mooi toetsenbord dock, die een ClickPad omvat. De dock kan worden aangesloten met behulp van de magnetische sluiting. Het toetsenbord dock wordt geleverd in 4 verschillende kleuren en de individuele toetsen meten 16 x 15 mm (breedte x hoogte). De zeer dunne toetsenbord heeft een slag afstand van 1,4 mm. Hoewel het drukpunt van elke toets is tastbaar, zouden we vonden het leuk om een ​​beetje sterker. Typisten moet op zoek naar een beter toetsenbord, zoals het toetsenbord dock heeft een goede baan, maar kan niet professioneel keyboards vervangen.

De multi-touch ClickPad meet 10,6 x 6,2 mm en is mooi geïntegreerd in de bodem van het dok. Het oppervlak is glad, waardoor de vinger gemakkelijk glijden over. Echter, in vergelijking met de kwaliteit van het toetsenbord dock en het geval, de ClickPad is zeer slecht. Deze glazen touchpad lijdt aan diverse kwesties en chief onder hen is de onbedoelde beweging van de cursor. Hoewel de touchpad punten kunnen scoren met de ondersteuning van Windows 10 gebaren, vaak, springt de cursor naar een andere plek. Voorts is het niet goed geïntegreerd in het dok, waardoor zij iets klepperen gebruikt. Een hoorbaar klikgeluid bevestigt een uitgevoerde klik (in de buurt van de onderkant van het touchpad).
Asus heeft een WQHD + display met een resolutie van 2880 x 1920 pixels in de Transformer 3 Pro geïnstalleerd. De 12,6 inch diagonaal van het paneel vertaalt een pixeldichtheid van 275 dpi. De multi-touch IPS paneel heeft een gemiddelde helderheid van 307 cd / m². Dit betekent dat onze cabriolet is een beetje helderder dan de Lenovo ThinkPad X1 , maar de rest van de concurrenten zijn zeker helderder dan ons testmodel. Het grote contrast (1090: 1) en de lage zwartwaarde (0,29) zorgt ervoor dat de kleuren sterk blijven en dat de getoonde zwarte bevredigend is. We hebben niet een grijze tint in elke scène te vinden. De verlichting van het paneel is een zelfs bij 91%.

Gezien de prijs van het testmodel, de kwaliteit van het scherm aan onze verwachtingen. Asus geen andere panelen bieden voor dit model. Naar onze mening, andere panelen zou niet hebben extra toegevoegde waarde van deze converteerbare, als het scherm van ons testmodel past wonderwel aan. Accu Asus A42-G75 .

We zijn blij te merken dat, tijdens onze review, hadden we geen problemen, zoals "Screen Bleeding '(vooral in donkere scènes) tegenkomen.Laptop Accu Asus A32-K53 vervangen

08:44, 28/12/2016 .. 0 comments .. Link

HP biedt nu Kaby Lake processoren in hun 15-inch Pavilion X360 convertibles. Naast de verbeterde 7de generatie Intel-chips, zijn enkele andere wijzigingen doorgevoerd. Zijn deze verbeteringen genoeg om ons te spiegelen over de Pavilion, of is het niet aan de landing plakken?
Kaby Lake is aangekomen in HP's X360 convertible notebooks. Terwijl de bijgewerkte Spectre X360 is afgestemd voor power users, is het Paviljoen X360 lijn gericht op consumenten die een 2-in-1 notebook tegen een lagere prijs willen. The Pavilion X360 15t is de grootste van hybriden HP's. We keken naar de Skylake versie van dit apparaat niet al te lang geleden en nu opnieuw de 15-inch Pavilion X360 om te zien welke verbeteringen de upgrade naar Kaby Lake kunnen brengen.

Ons testexemplaar is uitgerust met een Intel 7 Generation Core i5-7200U en de nieuwe Intel HD Graphics 620 GPU, maar draagt dezelfde 8 GB RAM-geheugen en 1 TB harde schijf van zijn oudere broer. Onze configuratie verkoopt momenteel op HP's site voor US $ 799. Potentiële kopers op zoek naar wat geld te besparen kunnen kiezen voor de meer betaalbare i3-7100U, 4 of 6 GB RAM, en een resolutie van 1366 x 768 resolutie display voor zo laag als US $ 540. Er zijn ook 11- en 13-inch varianten verkrijgbaar bij HP.

Dit onderzoek zal zich vooral richten op de verschillen tussen onze Kaby Lake model en de eerdere Skylake versie ( HP Pavilion 15-bk001ng ). Concurrenten als Lenovo zijn niet tevreden te rusten op hun lauweren geweest en hun Yoga lijn naar Kaby Lake upgrade ook; als zodanig, zullen we ook vergelijken met onze Pavilion X360 om de bijgewerkte versies van de apparaten Lenovo's: de Lenovo Yoga 510-15IKB en de Lenovo Yoga 710-14IKB . We zullen ook vergelijken met de Dell Inspiron 15 5568 , een andere 15-inch convertible.
Het chassis blijft ongewijzigd ten opzichte van zijn voorganger plastic sparen voor de kleuropties. Naast een standaard zilverkleurige afwerking (genaamd "Natural Silver"), het apparaat is nu verkrijgbaar met een aantal zeer gewaagde kleur opties ( "Hoofd Rode" en "Sport Purple") voor een extra $ 10. Onze review unit draagt ​​de Sport Purple afwerking, en de kleur is opvallend en zeker steekt in een menigte. De matte afwerking is heel gevoelig voor sneetjes en krassen, nochtans; onze review unit toonde enkele opmerkelijke slijtage na een paar weken gebruik. Accu Asus A32-N56 .

Hoewel het chassis is bedekt met kunststof, blijft vrij stevig. Wanneer het toetsenbord dek en de basis worden ingedrukt, hebben ze geen haperingen. Het midden van het deksel kan gemakkelijk worden ingedrukt (vooral bij uitoefenen van druk op het logo in het midden), maar de displaybehuizing niet buigen of draaien veel. De onderzijde blijft stabiel onder druk en vertoont geen grote vervorming. Het toetsenbord dek is stevig ook. Ondanks constante druk, het toetsenbord nauwelijks beweegt en er geen flex helemaal tijdens het typen. Openingen rond het toetsenbord zijn zichtbaar, maar klein.

De scharnieren zijn stevig en houdt het scherm op zijn plaats tijdens het typen met absoluut geen wobble. Indien aanraakinvoer wordt gebruikt, het scherm niet met een beetje maar snel herstelt zich in de oorspronkelijke stand. Magneten worden gebruikt om het deksel te houden op de basis als de notebook gesloten of tabletwerkstand, zodat twee handen nodig om deze te openen. De scharnieren wacht tot het scherm volledige cirkel draaien, het draaien van de notebook in een tablet. Deze beweging is soepel en gemakkelijk.

Het apparaat is vrij groot en erg zwaar voor tablet-gebruik; de Inspiron 15 5568 en Yoga 710-15IKB zijn ongeveer 0,23 kg (0,5 lbs) lichter ondanks het feit dat het dezelfde grootte. Onze Pavilion is het moeilijk om vast te houden in de tablet-modus voor langere tijd.
De nieuwere Pavilion X360 is even groot als de oudere en niet significant anders dan de andere machines. Het Dell is iets groter, hoewel de toename in grootte is minimaal. De Lenovo Yoga 710-14IKB heeft zeker de kleinste voetafdruk van de notebooks, maar heeft ook een kleinere 14-inch scherm.
De upgrade naar Kaby Lake heeft verlaten de haven lay-out onaangeroerd. Het apparaat is uitgerust met drie USB type-A-poorten (waarvan één USB 2.0), HDMI, een combo audio-aansluiting, en een Gigabit Ethernet-poort. Hoewel er voldoende connectiviteit, het zou leuk geweest zijn om een ​​USB type-C-poort te zien op dit apparaat. Helaas, de moderne haven is nog steeds afwezig.
De SD-kaartlezer is erg diep en ingebracht kaarten zitten gelijk met de zijkant. Met behulp van onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II Referentie-Card, we gemeten snelheden vergelijkbaar met die in onze laatste test. Het apparaat zit nog steeds boven het gemiddelde voor zijn categorie en handig verslaat de Dell Inspiron met lees- en schrijfsnelheden die meer dan drie keer sneller.
The Pavilion X360 is uitgerust met een Intel 802.11 ac 1x1 draadloze kaart met geïntegreerde Bluetooth 4.2. Vanwege de compatibiliteit met zowel de 2,4 GHz en 5 GHz band, WiFi-verbindingen zijn zeer solide. In ons signaal test, onze apparaat behaalt een ontvangende snelheid van 344 Mbit / s en een verzendende snelheid van 309 Mbit / s. Dit is vrij dicht bij het theoretische maximum van 433 Mbit / s en is meer dan snel genoeg voor dagelijks gebruik. Streaming media moet geen probleem zijn, maar overdracht van grote bestanden via draadloze verbindingen kan enige tijd duren. Accu 32-K55 .
Onderhoud kan nogal moeilijk zijn. Er zijn twaalf kruiskopschroeven aan de onderkant, maar slechts vier zichtbaar zijn. Zes schroeven kan worden gevonden onder de rubberen voetjes van het apparaat, terwijl twee meer zijn verborgen onder plastic lipjes die zijn beveiligd met lijm. Wees gewaarschuwd: in het verwijderen van deze tabbladen, het chassis kan gemakkelijk worden gejat. Zodra de schroeven uit zijn, kan het binnenwerk worden benaderd door het losmaken van het toetsenbord dek.

Wees voorzichtig met het uit het nemen van het toetsenbord. De plastic clips die zijn plaats kan gemakkelijk worden gebroken, en de randen van de behuizing krassen zonder veel inspanning. Er zijn ook drie dunne lintkabels het bevestigen van het toetsenbord aan op het moederbord. Deze moeten worden losgekoppeld voordat u onderhoud uitvoert.

De enige onderdelen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld zijn de harde schijf, batterij en draadloze kaart. De RAM-module kan worden opgewaardeerd, maar verdere demontage vereist is. De CPU is gesoldeerd op het moederbord.
Het toetsenbord is sterk verbeterd ten opzichte van het vorige model. Onze huidige test unit heeft een Amerikaanse lay-out met een numeriek toetsenblok. De pijltjestoetsen krap als het omhoog en omlaag pijltjestoetsen zijn de helft van de grootte van de linker en rechter. Het toetsenbord bevat nu een functie node gemist van onze vorige unit: een backlight. Er is slechts één niveau, maar het witte licht voldoende licht en maakt het toetsenbord leesbaar in het donker. Merk op dat de achtergrondverlichting niet standaard opgenomen; het moet op het moment van aankoop voor een extra $ 30 US worden toegevoegd.

Zoals we in onze eerdere beoordeling opgemerkt, zijn de toetsen zijn zacht en niet klepperen. Er is een lage, holle "dreun", toen we met geweld en snel getypt. Toetsen zijn responsief en registreren elke druk op, maar zijn een beetje papperig en lijden aan een korte drop en undefined stop. Over het algemeen, het typen is een veel betere ervaring dan voorheen, en het toetsenbord is meer dan redelijk. Hoewel professionele typisten niet kan worden opgewonden om dit toetsenbord te gebruiken voor lange sessies, het zeker krijgt de klus te klaren. Accu Asus A32-K72 .

Het toetsenbord dek heeft een grote vijand: vingerafdrukken. Vinger en palmolie lijken onmiddellijk houden aan de belangrijkste oppervlakken na contact en kan enige moeite om af te vegen nemen.

Het touchpad is nogal slordig. De kunststof heeft een lichte textuur erop dat er voldoende wrijving biedt, terwijl de resterende onopvallend, maar de touchpad niet altijd registreren tracking. We waren niet zeker of dit was een probleem met onze specifieke unit, maar het werd toch storend. Scrollen met twee vingers ook inconsistent geregistreerd, leidt tot een aantal frustrerende ervaringen. Links en rechts-klikken zijn consistent, maar de touchpad hol klinkt en voelt niet erg stevig. Gebruikers zullen regelmatig vinden zelf kiezen om te navigeren via het touchscreen.

Het touchscreen is een genot. Het is zeer snel reageert en onmiddellijk herkent multitouch gebaren. Terwijl de trackpad is frustrerend, het touchscreen is een geweldige optie voor input en navigatie. De scharnieren wiebelen een beetje als contact wordt gebruikt, maar het scherm is snel te stabiliseren.
De nieuwe unit heeft dezelfde IPS-paneel als voorheen, en de 1920x1080 resolutie blijft ongewijzigd. De gemiddelde maximale helderheid van 210,7 cd / m2 is een kleine verbetering, maar nog steeds achterblijft bij de concurrentie. Er is enige merkbare ontluchting van de verlichting aan de onderzijde van het scherm.

Responstijden zijn fatsoenlijk, maar onder het niveau van concurrenten. De PWM-frequentie is ook vrij laag en kan enige vermoeidheid van de ogen na langdurig gebruik veroorzaken.
Zwartniveaus en contrast ratio zijn ook indrukwekkend. Donkere scènes in video clips hebben een onaangename "block" effect en merkbaar lawaai. Interessant zwartniveaus op onze review eenheid waren veel slechter dan de Skylake model; als zodanig, kunnen deze problemen gebreken specifiek ons ​​apparaat en niet de gehele lijn.

kleurweergave is ook vrij gemiddeld en in lijn met concurrerende notebooks, maar kunstenaars en anderen die kleuraccurate displays iets anders moesten zoeken. Kleuren moeten voldoende zijn voor kantoorwerk en casual gebruik zijn, maar gebruikers zullen willen het scherm te kalibreren voor het beste resultaat. Out of the box, het scherm van de notebook is voldoende maar heeft geen noemenswaardige voordelen te bieden.Accu Asus A32-K53 
Als gevolg van de dim achtergrondverlichting van het scherm en de glanzende afwerking, het Paviljoen is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Terwijl het scherm binnen trillend, is het zeer moeilijk om buiten gebruik. Zelfs in de schaduw is het scherm sterk reflecterend en moeilijk te zien. Het display niet goed doen bij bewolkt weer en was volledig onbruikbaar in direct zonlicht..
Kijkhoeken zijn goed dankzij de IPS-technologie in het display. Het scherm is te gebruiken vanuit vrijwel elke hoek, maar krijgt opvallend dimmer wanneer bekeken vanaf de zijkant. De lage helderheid maakt het bekijken moeilijker afgelopen 45 graden, maar de kleuren nauwkeurig blijven en afbeeldingen zichtbaar zijn.
Dankzij de krachtige Kaby Lake Core i5-processor, de Pavilion X360 behandelt algemeen gebruik en kantoorwerk met aplomb. Iets meer veeleisende, zoals foto / video editing of gaming, brengt het apparaat op de knieën. De zwakke onboard graphics en langzaam 5400 RPM storage drive veen het apparaat in zwaardere workloads.
De belangrijkste verandering in onze apparaat is de upgrade naar de 7de generatie Intel Core i5-7200U processor gebaseerd op Intel's 14 nm Kaby Lake architectuur. De 15 W-chip is voorzien van twee hyperthreaded cores en een 2,5 GHz base clock die kan verhogen tot 3,1 GHz. Dit is matig sneller dan de Skylake uitgerust paviljoen, dat een 2,3 GHz base / 2.8 GHz boost gehad.

Dankzij de mid-range CPU, de bijgewerkte apparaat behandelt de meeste taken met gemak. Typische bureauwerk, surfen op het web, en de media zijn geen probleem. De processor blijft stabiel op de boost klok van 3,1 GHz onder belasting, met een paar druppels tijdelijk naar 2,5 GHz. Dit is het geval op de batterij werkt als goed, hoewel de dalingen zijn een beetje vaker. We zien een verbetering van 10-15% ten opzichte van de Skylake versie, die ook soepel liep. Rivalen gelijke tred houden met de Pavilion.
Het apparaat is boterachtige glad. Er zijn geen hik in web browsing of productiviteitssoftware, en het apparaat kan eenvoudig multitasken. Overschakelen naar de tabletmodus gebeurt vrijwel direct en de oriëntatie van het scherm verandert snel wanneer het apparaat wordt gedraaid. In algemene prestaties, onze apparaat blijft ongeveer 10% achter zijn rivalen. grootste zwakte van het paviljoen is hetzelfde als zijn oudere's; de langzame HDD houdt het terug en apps kan veel tijd om open te nemen. Een SSD zou mooi koppelen met de bijgewerkte processor, maar dit zou de gebruiker installatie vereisen na aankoop.
Ons model is uitgerust met een 1 TB harde schijf van Western Digital. Snelheden ongewijzigd blijven, en ze zijn traag. Terwijl de opslagruimte is royaal, het station is traag in vergelijking met de SSD's in zijn rivalen. Waarom HP onze machine uitgerust met een langzame 5400 rpm harde schijf is verwarrend; zelfs andere budget machines zijn meestal uitgerust met een snellere 7200 RPM harde schijven of SSD's lage capaciteit.
De geïntegreerde Intel HD 620 grafische chip is een verbetering ten opzichte van HD vorig jaar 520. De HD 620 heeft een basis klok van 300 MHz en kan stimuleren tot 1050 GHz. Net als andere geïntegreerde grafische kaarten, deelt systeemgeheugen met andere componenten. Hierdoor GPU prestaties van de Pavilion's lager dan dat van apparaten met grafische kaarten. Over het algemeen, grafische prestaties is middelmatig, zeker in vergelijking met de Yoga 510-15IKB's dedicated Radeon GPU. De HD 620 is genoeg voor de ondersteuning voor meerdere beeldschermen tegen een redelijke resolutie (1920x1080), kantoorwerk, en vooraf gerenderde mediaconsumptie, maar niet veel anders. Accu Asus A42-G73 .

Games zijn een zwak voor het Paviljoen. De geïntegreerde graphics kan oudere, minder veeleisende titels op lage resoluties en minimale grafische instellingen lopen. Casual games moeten verlopen, maar de moderne titels die zwaardere workloads eisen zijn niet speelbaar. De wedstrijd krijgt een belangrijke opstap hier te wijten aan sneller DDR4 geheugen en dedicated grafische kaarten.goedkope Accu Voor Dell Inspiron 1501

08:05, 18/12/2016 .. 0 comments .. Link

De AMD model begint voor ongeveer $ 200 USD minder dan de Intel ProBook 450 equivalent. Helaas, de hit om de prestaties en de levensduur van de batterij in vergelijking met uw standaard ULV Core ix CPU is heel tastbaar.
Afgezien van Intel-based business notebooks, HP biedt ook een aantal AMD-gebaseerde oplossingen die meestal meer betaalbaar en down-to-earth in termen van functies zijn. De ProBook 455-serie is visueel identiek aan de ProBook 450-serie, behalve voor de processor swap, dus we raden het controleren van onze vorige ProBook beoordeling pagina's voor meer informatie over het chassis en series als geheel.

Kan de mainstream A10-8700P Carrizo APU concurreren tegen de meest voorkomende Intel i5-6200U of i7-6500U CPU's gevonden op de meeste Ultrabooks of klein bedrijf notebooks? Betekent dit bijzondere ProBook 455 AMD SKU draaien warmer of langer is dan de ProBook 450 Intel tegenhangers? 
Het ontwerp is onveranderd ten opzichte van de bestaande ProBook 450 G3 als de 455 G3 is gewoon de AMD variant van hetzelfde chassis. Gebruikers krijgen nog steeds de aluminium basis en met rubber beklede matte buitenste deksel dat belooft MIL-STD 810G-normen te hebben doorstaan. Ondanks dat het een business-class notebook en design, het deksel voelt erg zwak en kan gemakkelijk worden gebogen rond de hoeken of depressief in het midden. De basis en het toetsenbord kan enigszins worden ingedrukt met een beetje kracht, maar het kromtrekken is niet groot genoeg om een ​​reden tot bezorgdheid zijn. De dubbele scharnieren zijn voldoende stijf tot de maximale 150-graden zonder Wankelende van het scherm tijdens het typen.

Bouwkwaliteit is uitstekend met onbedoelde openingen tussen materialen en slechts minimale kraken bij een poging om de basis te draaien. De binnenste beeldscherm zit vlak tegen de randen van het scherm in tegenstelling tot op een aantal van onze recente MSI gaming modellen. Zoals de meeste notebooks met optische schijven, het oppervlak direct boven de aandrijving is zwakker dan de rest van de base in termen van stijfheid. Het systeem laat een goede indruk, maar de fragiele deksel voelt alsof het op een goedkope consumenten notebook had moeten zijn in plaats daarvan.
In termen van grootte en het gewicht, de ProBook 455 G3 ligt direct rond het midden voor zijn klasse en categorie. De ThinkPad E460 is ongeveer 200 gram zwaarder en 2 mm dikker, terwijl de Dell Latitude E3570 15 is ongeveer 100 gram lichter en 2 mm dunner. Met andere woorden, de HP niet breken welke grond dan ook met betrekking tot zijn bescheiden design. Accu Dell 0F310J .
Eigenaren zullen het feit dat het systeem integreert 4x USB-poorten en 2x video-out opties, waaronder legacy VGA waarderen. Helaas zijn er geen Smart Card, WWAN, of USB Type C-opties te vinden en de nauwe plaatsing van de video-out poorten kunnen nemen kostbare ruimte op het bureau aan de linkerkant van het toestel niet anders dan op de ThinkPad E560. We zouden niet erg laten vallen van de optische schijf voor één of twee van de bovengenoemde alternatieven voor de veelzijdigheid van de ProBook verbeteren.
Transfer tarieven van de geïntegreerde kaartlezer zijn relatief traag bij slechts 80,6 MB / s lezen en 54.5 MB / s schrijven volgens AS SSD. Moving 1 GB ter waarde van beeldbestanden van onze SDXC UHS-II-test card kost iets minder dan 20 seconden.
WLAN en Bluetooth 4.0 worden beide geleverd door een Realtek RTL8723BE M.2 module. Netwerksnelheden worden beperkt door de 802.11n-standaard en dus we waren alleen in staat om een ​​maximale overdrachtsnelheid van ongeveer 89 Mbps in iPerf3 opnemen bij het staan ​​een meter van onze Linksys EA8500-test router. We ondervonden geen uitval problemen tijdens onze tijd met de ProBook.
Inclusief extra's zijn licht op slechts een korte installatiegids, garantie-informatie, en het herstel DVD. De notebook mist een dedicated docking poort voor compatibiliteit met gespecialiseerde docking stations van HP.

Toegang tot de kern upgradeable componenten (2x SODIMM, 2,5-inch SATA III, M.2 2230 WLAN) is eenvoudig via twee aparte luiken onder de notebook. Extra onderhoud van het moederbord de verwijdering van extra schroeven en grendels rond de randen en hoeken van het bodempaneel vereist.
De plastic toetsen zijn licht hol en bieden een heldere feedback met ondiepe reizen. Ze klepperen een bitt meer dan over de recente XPS 13 en de bediening punt voelt lichter zo goed, dus fouten vaker voor mensen met grotere handen kan zijn. Anders dan de zachtere half-size omhoog / omlaag pijltjestoetsen, verschijnt feedback zelfs over elke toets.

De optionele achtergrondverlichting wordt geleverd in twee niveaus van helderheid in tegenstelling tot de single-level achtergrondverlichting op de nieuwste Spectre notebooks. De zwarte toetsen contrast beter tegen de witte letters hier in vergelijking met de zilveren sleutels op HP's huidige consument lineup, maar vet en vingerafdrukken opbouw sneller als gevolg.

De kleine (~ 10,3 x 5,4 cm) touchpad is in wezen identiek aan de touchpad van de laatste generatie ProBook 450 G2. We ondervonden geen problemen met betrekking tot eenvoudige cursor controle en het glijden is even soepel en responsief rond de randen en hoeken van het oppervlak. Helaas, het gebied is zo klein dat multi-touch gesture controls enigszins onbetrouwbaar kunnen zijn. Er is geen TrackPoint voor zakelijke gebruikers die gewend mogelijk om de functie. Accu Dell KM742 .

De speciale muis toetsen zijn erg rustig met zijn relatief zachte feedback als het belangrijkste nadeel. Reizen is redelijk diep, maar het is nog steeds erg makkelijk om de sleutel te drukken zonder het invoeren van een klik te maken voor een "zacht" te klikken ervaring.
Het display is misschien wel het meest teleurstellende aspect van de ProBook 455 G3. De configuratie is beperkt tot 768p matte met geen andere resolutie opties. Het Chi Mei CMN15BE panel is ook te vinden op andere budget notebooks met inbegrip van de ProBook 650 G2 en de twee jaar oude Acer TravelMate P255-M . Er is een lichte korreligheid aan de algemene scherm en de helderheid van de achtergrondverlichting verdeling wordt minder, zelfs in vergelijking met andere 15,6-inch budget zakelijke notebooks. Veel van deze nadelen komt veel voor bij notebooks met goedkope 768p TN-panelen. HP's krediet, het paneel is hier niet significant beter of slechter dan de concurrentie op het gebied van contrast en responstijden.

Merk op dat de maximale helderheid van het display zal dalen als op batterijen werkt, tenzij als de optie "Vari-Bright" is uitgeschakeld in de AMD Catalyst nut. Dit is vooral belangrijk voor de meer comfortabele outdoor bekijken of wanneer de netstroom is niet beschikbaar.
Kleurruimte is smal bij slechts 66 procent van de sRGB-standaard te zijn in lijn met de meeste andere budget panelen op goedkope notebooks. Zelfs subjectief, hoeft de kleuren op het scherm niet zo diep als op duurdere IPS panelen op moderne Ultrabooks en convertibles. Dit zou geen probleem voor algemene tekstverwerking of surfen op het werk.
Grijstinten en kleuren zijn uiterst onnauwkeurig out of the box zoals gebruikelijk is op goedkope 768p panelen. De kleurtemperatuur is overdreven koel, kleuren zijn ondiep, en de algehele Blue tint is een onaangename aanblik. Gelukkig, een kalibratie met een X-Rite spectrofotometer lost de meeste van deze kwesties voor sterk verbeterde kwaliteit van het scherm. Kleuren nog nauwkeuriger worden hoe hoger het verzadigingsniveau door de beperkte sRGB dekking.
Kijkhoeken zijn smal als gevolg van de onderliggende TN paneel. Dit is voordelig in dat zakelijke gebruikers niet willen de inhoud op het scherm met passerbys onbedoeld delen, maar kan ook een nadeel voor bij gebruik van de notebook voor multimedia doeleinden. De beperkte kijkhoeken en in het algemeen dim backlight beide bijdragen aan de armen outdoor zichtbaarheid van het scherm, zelfs wanneer u op de maximale helderheid van de display. Accu Dell F310J .
De ProBook 455-serie bestaat uit een verscheidenheid van AMD Carrizo opties. De lagere-end, mid-range en high-end configuraties zijn uitgerust met de A4-7210 , A8-7410 , en A10-8700P, respectievelijk. Onze test-eenheid is de hoogste-end SKU met de quad-core A10-8700P en de bijbehorende geïntegreerde Radeon GPU R6. Ondanks het feit dat de duurdere SKU, de A10-8700P is nog steeds een begroting die zijn bedoeld voor goedkope systemen.
Raw CPU-prestaties is een stap onder de generaties oude Core i5-4200U volgens Cinebench R15 in zowel single- en multi-threaded werklasten. De nieuwste Kaby Lake i5-7200U is ongeveer 60 procent sneller dan de A10-8700P zonder verhoging van de TDP envelop. Prestaties van de AMD APU is nog steeds ruim voor de goedkopere Celeron en Atom CPU's als gevonden op zeer low-end configuraties.

Zie onze speciale pagina op de A10-8700P Carrizo voor meer technische details en de benchmark vergelijkingen.PCMark 8 rangschikt onze AMD ProBook in dezelfde marge als oudere Intel systemen sportieve ULV Haswell processors zoals de Lenovo IdeaPad Z40 . Meer moderne systemen met Broadwell of nieuwer processors en primaire SSD's zullen handig overtreffen de HP.

Subjectief, de algehele prestaties van het systeem voelt traag bij het opstarten of het installeren van applicaties. Er zijn zeer opvallend vertragingen die anders niet aanwezig zou zijn op SSD-gebaseerde alternatieven.
Slechts een enkele opslag baai interne beschikbaar is. De meegeleverde 7200 RPM Toshiba harde schijf is relatief snel met sequentiële transfer rates van iets meer dan 103 MB / s volgens HD Tune. Toch is het competities uit de buurt van de prestaties voordelen van systemen met primaire SSD's in zowel sequentiële en 4k read / write snelheden.
De Radeon R6 Carrizo GPU is niet krachtig, zelfs door geïntegreerde GPU-normen. Volgens 3DMark Cloud Gate and Fire Strike benchmarks, de AMD GPU valt goed achter de HD Graphics 520 zoals te vinden op vele Ultrabooks uitgerust met ULV Skylake processors. De prestaties van delta's zijn kleiner tussen AMD en Intel GPU's in de oudere 3DMark 11 benchmark echter.
Real-world gaming prestaties is ongeveer op gelijke voet met de HD Graphics 520 en de HD Graphics 620 . Dit is enigszins teleurstellend gezien het feit dat de A10-8700P is over het algemeen meer op macht belust dan Broadwell of Skylake ULV CPU zonder zelfs het verstrekken van een significante grafische prestaties voordelen. Intensieve 3D-titels zal nauwelijks draaien op de laagste grafische instellingen, zodat gebruikers zal worden beperkt tot oudere of minder veeleisende degenen zoals DOTA 2 of Starcraft II.
We benadrukken het notebook met onrealistisch hoge belasting te identificeren voor eventuele throttling of stabiliteitsproblemen. Wanneer Prime95 onder spanning, zal de CPU in staat zijn een stabiele kern kloksnelheid van 2,3 GHz handhaven tegen een basiskloksignaal van 1,8 GHz. Dit weerspiegelt onze eerste A10-8700P proef waarbij kloksnelheden max uit op 2,3 GHz wanneer alle vier de cores worden benadrukt. Evenzo wanneer FurMark onder spanning, zal de Radeon GPU kunnen een stabiele klok van 720 MHz te handhaven. Kerntemperatuur blijft relatief koel in de lage 60 C bereik, ongeacht de werklast. Accu Dell D951T .

Running zowel Prime95 en FurMark gelijktijdig zowel CPU en GPU prestaties wurgen, terwijl de temperatuur in de lage jaren '60 blijft. Interessant is dat de GPU werkt op een lagere kloksnelheid toen onder Unigine Valley spanning ten opzichte van FurMark stress, dat is het tegenovergestelde van de meeste systemen met Intel of Nvidia GPU's.

Op batterijen werkt niet CPU of GPU macht te beperken. Een 3DMark 11 run op batterijen terug Physics and Graphics scores van 2285 en 1446 punten, respectievelijk, in vergelijking met 2310 en 1443 punten wanneer deze is aangesloten op het lichtnet.

Het systeem fan is altijd actief, ongeacht de werklast op het scherm. Gelukkig is het hoorbare bereik smal is zoals verwacht van een low-power budget office notebook. We waren in staat om een ​​geluid van de ventilator van iets meer dan 36 dB (A) op te nemen, wanneer onder extreme verwerking belastingen naar iets rustiger dan de HP 15z en ThinkPad E560 onder gelijkwaardige omstandigheden.
Oppervlaktetemperaturen zijn niet zo plat als we zouden willen wanneer het systeem stationair draait. Onderaan in het midden van het notebook, bijvoorbeeld, kan zo warm als 31 C zijn gewoon vanaf stationair toerental op het bureaublad. Oppervlakken kunnen zo warm als 44 C, wanneer onder extreme verwerking van belastingen, zowel op de voor- en achterzijde zijkanten van de notebook. De hot spot zit nog direct aan het midden van het toetsenbord oppervlak waar typiste kan vinden het nadelig zijn. De polssteunen blijven koel in de vergelijking en we werden niet gehinderd door de opwarming oppervlakken tijdens de normale dag-tot-dag belasting.
De geluidskwaliteit van de interne stereoluidsprekers is acceptabel voor een zakelijke notebook. Bass is zeer slecht zoals blijkt uit onze microfoonmetingen hieronder waar het geluid curve steil afvalt en met een hogere frequentie in vergelijking met de Dell XPS 13 of HP Spectre 13. Volume harder dan de Dell, maar algehele kwaliteit voelt balans vooral bij hogere volume-instellingen. Gelukkig is de sprekers introduceren geen statische of oppervlak nagalm. Accu Dell Inspiron 1501 .
De AMD ProBook is iets minder energiezuinig dan veel vergelijkbare grootte concurrenten. Stationair draaien op het bureaublad zal ongeveer 6 W tot 10 W afhankelijk van de helderheid van het scherm en de kracht Profile vergelijking met 5 W tot 8 W op de ThinkPad E560 eisen. Gaming belastingen zal ongeveer 37 W eisen dat met name hoger dan Intel ULV Skylake oplossingen zijn deels te wijten aan de hogere TDP limiet van de A10-8700P.Laptop Accu Voor Asus X71SL

14:13, 13/12/2016 .. 0 comments .. Link

Asus liefert mit dem GL502VM ein schlankes Gaming-Notebook im 15,6-Zoll-formaat, das alle actuele Spiele flüssig auf den matten Full-HD-Bildschirm bringt. Allzu lärmempfindlich sollten Potentielle Käufer des Rechners nicht sein, denn sterven Hardware Bedarf intensiver Kühlung.
Mit dem Asus GL502VM liegt uns das weitgehend baugleiche Schwestermodell des bereits von uns getesteten Asus GL502VS vor. Das GL502VM fällt etwas schlanker aus als das GL502VS. Der Hauptunterschied zwischen beiden geraten findet sich aber im Inneren: Während das GL502VS mit einem GeForce GTX 1070 Grafikkern bestückt ist, kommt beim GL502VM eine GeForce GTX 1060 zum Einsatz. Zu den Konkurrenten ZAHLEN Geräte wie das MSI GS63VR 6RF Stealth Pro , das Schenker XMG P507 , das Acer Predator 15 oder das HP Omen 15 (2016) .

Da das GL502VM und das GL502VS weitgehend baugleich sind, gehen wir nicht weiter auf das Gehäuse, sterven Ausstattung, sterven Eingabegeräte, sterven Lautsprecher und das display ein. Entsprechende Informationen können dem Testbericht des Asus GL502VS entnommen Werden.
Das Gehäuse des GL502VM fällt etwa 5 mm dünner aus als das des Schwestermodells GL502VS . Genau gesagt ist die Unterschale etwas Dünner. Das GL502VS benötigt Aufgrund des stärkeren Grafikkerns etwas mehr Volumen zur Luftzirkulation. Ansonsten Gleichen sich sterven Gehäuse.

In unserem Forum finden sich Fragen bezüglich des Type-C-Steckplatzes innerhalb der GL502-Reihe: Das GL502VM ist mit einem Type-C-Steckplatz ausgestattet, der nach dem USB-3.1-Gen-1-Standard arbeitet. Ein Thunderbolt-3-Steckplatz ist nicht vorhanden und innerhalb der Serie anscheinend auch nicht vorgesehen. Weder im Handbuch des Notebooks noch auf der Asus-Webseite wird Thunderbolt 3 erwähnt. Das 17,3-Zoll-Modell Asus GL702VM ist hingegen mit einem Thunderbolt-3-Steckplatz zu bekommen. Das kürzlich von uns getestete Asus GL702VM-GC102D ist entsprechend bestückt. Accu Asus X71Q .
Das GL502VM ist mit dem Gleichen matten Full-HD-IPS-Bildschirm ausgestattet, wie das bereits von uns getestete Schwestermodell GL502VS . Es handelt sich um ein helles, kontrastreiches Display, das über stabiele Blickwinkel verfügt. Es unterstützt Nvidias G-Sync Technologie. Die Messwerte der Bildschirme unterscheiden sich etwas. Hierbei handelt es sich um einen normalen Zustand. Zwei baugleiche Panel stimmen nie zu einhundert Prozent überein.

Laut der Asus-Webseite ist das GL502VM auch mit einem 4k-Display zu haben. Wir konnten zum Testzeitpunkt noch kein entsprechend ausgestattetes Modell ausfindig machen.
Asus hat mit dem GL502VM ein schlankes Gaming-Notebook im 15,6-Zoll-Format im Sortiment. Der Rechner bringt alle actuele Spiele flüssig auf den Bildschirm. Auch für alle Anderen ANWENDUNGSBEREICHE bietet das Notebook mehr als genug Rechenleistung. Uns liegt das aktuelle Top-Modell der Reihe vor. Etwa 1.700 Euro müssen dafür auf den Tisch gelegt Werden. Das günstigste Modell der Serie ist für knapp 1.300 Euro zu haben. Auf ein Windows Betriebssystem muss bei diesem Modell verzichtet Werden.
Vierkernprozessoren der Kaby-Lake-Generation Werden erst im Jahre 2017 verfügbar sein. Daher setzt Asus mit dem verbauten Core i7-6700HQ noch auf ein Skylake Modell - wie viele andere Hersteller von Gaming-notebooks auch. Auf technischer Seite unterscheiden sich Kaby Lake und Skylake praktisch nicht. Intel hat bei Kaby Lake Primar Optimierungen vorgenommen. Mit einer von TDP 45 watt zählt der Core i7-6700HQ nicht zu den sparsamen ULV-Prozessoren (TDP: 15 Watt). Die CPU arbeitet mit einer Basisgeschwindigkeit von 2,6 GHz. Per Turbo kann der Takt auf 3,1 GHz (vier Kerne), 3,3 GHz (zwei Kerne) bzw. 3,5 GHz (ein Kern) gesteigert Werden. Der Turbo kommt im Netz- und im Akkubetrieb zum Einsatz.
Subjektiv gibt es an der Gesamtleistung des Rechners Nichts zu bemängeln. Das System arbeitet flink und flüssig. Die sehr guten Resultate in den PC Mark benchmarks bescheinigen dem Notebook auch objektiv eine hohe Gesamtleistung. Mit dem GL502VM ist man nicht nur für Computerspiele gerüstet, sondern auch für alle Anderen Anwendungsgebiete wie beispielsweise Bildbearbeitung oder Videoschnitt. Eine Steigerung der Gesamtleistung ist kaum möglich. Asus hat fast alles ausgereizt. Accu Asus X71SL .
Als Systemlaufwerk dient eine Solid State Disk der Firma Micron. Es handelt sich um ein Modell im M.2-Format (2280), das eine Gesamtkapazität von 256 GB bereitstellt. Davon können etwa 200 GB genutzt Werden. Der restliche Speicherplatz wird von der Glaszetters und der Herstelpartitie in Beschlag genommen. Die Transferraten der SSD gevallen insgesamt gut aus. Es handelt sich hier um eine SATA-III-SSD. In dem Steckplatz können aber auch deutlich schnellere (und teurere) PCIe- / NVMe-Modelle betrieben Werden.

Neben der SSD steckt auch eine herkömmliche 2,5-Zoll-Festplatte (1 TB, 5.400 rpm) in dem Rechner. Mit dieser wird der für heutige Spiele Notwendige Speicherplatz bereitgestellt. Beide Speichermedien können getauscht Werden; dazu musste sterven Unterschale des Rechners demontiert Werden. Eine Wartungsklappe gibt es nicht.
Notebooks, sterven neben der integrierten GPU noch einen dedizierten Grafikkern mitbringen, arbeiten in der Regel mit einer Umschaltlösung. Die dedizierte GPU kommt nur zum Einsatz, wenn viel Grafikleistung gefordert ist. Ansonsten arbeitet sterven sparsame integrierte GPU. Beim Asus GL502VM sieht anders aus sterft, sterft HD Graphics 530 ist nämlich abgeschaltet. Nvidia GeForce GTX 1060 arbeitet dauerhaft. Der Grafikkern stellt Nvidias Aktuelles Einstiegsmodell in die GPU-Oberklasse dar. Er basiert auf der Pascal Architektur und unterstützt DirectX 12. 6,144 MB GDDR5-Speicher stehen dem Modell zur Verfügung. Die GTX 1060 erreicht Geschwindigkeiten von bis zu 1.889 MHz. Dieser Wert kann aber nur kurz gehalten Werden. Die Resultate in den 3DMark benchmarks Bewegen sich auf einem normalen Niveau für diese GPU.
Asus Packt viel Rechenleistung in ein schlankes Gehäuse. Entsprechend wird das GL502VM mit allen aktuellen Spielen Fertig. Die meisten Titel können in Full-HD-Auflösung und mit hohen Qualitätseinstellungen genutzt Werden. Oftmals kann auch das Maximale Qualitätsniveau gewählt Werden. Ein Blick in unsere Datenbank zeigt, dass lediglich beim Spiel X-Plane Auflösung bzw. Qualitätsniveau konservativer gewählt Werden müssen. 4k-Gaming ist möglich. Allerdings hält sich sterven Auswahl entsprechender Titel in Grenzen. Diesbezüglich empfiehlt es sich, einen Blick auf das Asus GL502VS zu werfen. Der verbaute GeForce GTX 1070 Kern bietet mehr Reserven für 4k-Gaming.
Im Leerlauf produziert das GL502VM nicht sonderlich viel Lärm. Einer der zwei Lüfter arbeitet dauerhaft mit sehr niedriger Geschwindigkeit. Als störend hat sich das nicht erwiesen. Es kommt bei Gaming-notebooks gerne mal vor, dass der bzw. sterven Lüfter im Leerlauf immer wieder mal kurzzeitig aufdrehen. Dieses Verhalten hat unser Testgerät nicht gezeigt. Unter Laatste ist es mit der Ruhe vorbei. Im Spielealltag ist mit einem Schalldruckpegel um 44 dB (39 bis 49 dB) herum zu rechnen. Während unseres Stresstests steigt der Pegel auf ganze 53 dB. Von Nebengeräuschen bleibt man leider nicht verschont: Der Rechner gibt ein gelegentlich Elektronisches Spratzeln von sich. Dies tritt beispielsweise beim Start von Anwendungen oder bei Ladevorgängen auf. Hauptverdächtiger ist die SSD. Accu Asus X75A .
Unseren Stresstest (Prime95 und Furmark laufen für mindestens eine Stunde) durchläuft das GL502VM im Netz- und im Akkubetrieb auf leicht Unterschiedliche Weisen. Im Netzbetrieb geht der Prozessor mit 2,7 bis 2,8 GHz zu Werke. Der Grafikkern erreicht einen Takt von ca. 1,400 MHz. Im Akkubetrieb bewegt sich sterven Arbeitsgeschwindigkeit der GPU um 900 MHz herum. Die CPU springt zwischen 800 MHz und 3,1 GHz hin und haar. Während unseres Stresstests erwärmt sich der Rechner deutlich. Een zwei Messpunkten wird die 60-Grad-Celsius-Marke überschritten.
Infolge der Deaktivierung der integrierten GPU benötigt das GL502VM gerade im Leerlauf etwas mehr Energie als nötig wäre. Wir im messen Leerlauf ein Maximum von 23 Watt. Der Leistungsbedarf sollte bei aktiver iGPU um etwa 5-7 Watt niedriger ausfallen. Während des Stresstests steigt sterven Energieaufnahme auf bis zu 157 Watt. Würden CPU und ihre GPU maximale möglichen Geschwindigkeiten ausschöpfen, fiele der Wert höher aus. Im Spielealltag sollte sich der Energiebedarf um 70 Watt (+/- 20 Watt) herum Bewegen. Die Nennleistung des Netzteils beträgt 180 Watt.
Eine Akkuladung reicht für eine Laufzeit von 03:40 uur in unserem praxisnahen WLAN-Test. Wir simulieren hier mittels eines Skripts sterven Auslastung beim Aufruf von Webseiten. Das Profil "Ausbalanciert" ist aktiv, sterven Energiesparfunktionen sind deaktiviert, und die Displayhelligkeit wird auf etwa 150 cd / m² gesenkt. Ein paar Minuten länger hält der Akku in unserem Videotest durch. Nach 03:55 h muss das Notebook den Betrieb einstellen. Wir lassen den Kurzfilm Big Buck Bunny (H.264-Kodierung, 1.920 x 1.080 Bildpunkte) in einer Dauerschleife laufen. Die Funkmodule sowie sterven Energiesparfunktionen sind deaktiviert, und die Displayhelligkeit wird auf etwa 150 cd / m² geregelt.

Auch bei den Akkulaufzeiten macht sich sterven deaktivierte iGPU negativ bemerkbar. Eine actieve iGPU würde für deutlich bessere Laufzeiten Sorgen. Alles in allem hat das GL502VM minimale bessere Laufzeiten zu bieten als das mit einer stärkeren GPU bestückte Schwestermodell GL502VS .

In unserem Forum finden sich Hinweise einiger Leser, dass sich der Akku des GL502VS während der Nutzung von Computerspielen Leert. Dies tritt bei unserem aktuellen Testgerät nicht auf. Während unseres Stresstests hat sich sterven Akkuladung nicht Verändert. Wir haben dann noch einmal das Spiel Dirt Rally (Full-HD, max. Instellingen) in einer Dauerschleife laufen lassen. Auch in diesem Fall konnten wir keine Entleerung des Akkus feststellen. Accu Asus X75V .

Die potente Hardware-Ausstattung bringt praktisch alle actuele Spiele in Full-HD-Auflösung mit hohen bis maximalen Qualitätseinstellungen auf den Bildschirm. Nvidia's G-Sync-Technologie sorgt für eine flüssige Darstellung der Bilder. Um die leistungsfähige Hardware ausreichend zu kühlen, müssen sterven Lüfter deutlich aufdrehen - unter Last wird es ook laut. Auch erwärmt sich das Gehäuse recht deutlich. Alles in allem erscheint uns das GL502VM aber stimmiger als das GL502VS. Dus scheint der stärkere Grafikkern des GL502VS das Netzteil unter bestimmten Umständen zu überfordern. In der Leert Folge sich der Akku. Bei unserem aktuellen Testgerät tritt sterft nicht auf.

Eine schnelle SSD sorgt für ein flink laufendes System. Eine 1-TB-Festplatte stellt den für Spiele nötigen Speicherplatz bereit. Beide Laufwerke könnten getauscht Werden. Dazu musste sterven Unterschale des Rechners demontiert Werden. Der matte IPS-Bildschirm erfreut mit stabilen Blickwinkeln und guten Messwerten. Die verbaute Tastatur erfüllt sterven Anforderungen an den Hausgebrauch. Vielschreiber sollten zu einem Anderen Modell greifen.

Wer es etwas größer mag, sollte einen Blick auf das 17,3-Zoll-Schwestermodell GL702VM werfen: Es arbeitet insgesamt etwas Leiser und erwärmt sich weniger. Darüber hinaus ist das von uns getestete Modell mit einem Thunderbolt-3-Port ausgestattet. Das GL502VM nicht.Koop nieuwe ASUS X53SV laptop accu

08:54, 9/12/2016 .. 0 comments .. Link

Huawei Nova Plus laat een premie indruk in de mainstream-segment en is de eerste smartphone van de Chinese fabrikant met Ultra-HD video-opname. Echter, Huawei heeft zijn eigen Kirin SoC, maar een chip van Qualcomm niet gebruiken. Hoe werkt de smartphone uit te voeren in de competitieve segment van maximaal 400 euro (~ $ 432)?
De Chinese fabrikant Huawei maakt gebruik van de Nova Plus zijn mainstream smartphones doorstart onder een andere naam. We bekijken de grotere Nova Plus, waarbij het ontwerp is geïnspireerd door de Mate serie. De kleinere Nova anderzijds, vertoont overeenkomsten met de Nexus 6P .

De specificaties omvatten een 5,5-inch Full HD IPS-scherm, een modern mainstream SoC, 3 GB RAM-geheugen en 32 GB intern geheugen, dat via een microSD-kaart kan worden uitgebreid. De capaciteit van de batterij is vrij gul in 3340 mAh en de 16 MP camera belooft goede foto's. De Nova Plus is ook Huawei's eerste smartphone met Ultra-HD video-opname.
Het ontwerp van de Huawei Nova Plus is vrij eenvoudig en doet denken aan Huawei's eigen Mate serie. Het ziet er eigenlijk een beetje als een dikkere versie van de Mate S . Dankzij de afgeronde hoeken, de smartphone voelt goed in de hand en laat een verfijnde indruk.

Het aluminium chassis ziet er goed uit en de tactiele gevoel is geweldig. Het glas aan de voorkant is licht afgerond aan de randen en laat een goede indruk ook. Het verdraaien pogingen zijn geen probleem voor de Nova Plus, en we moesten heel veel druk om rimpels op het scherm ontstaan ​​toe te passen.

De meeste openingen zijn klein en zelfs alleen de kunststof inzetstukken voor de antennes aan de achterkant zijn iets zwakker in dit opzicht. De kunststof frame tussen de zaak en het beeldscherm glas is ook vrij lastig, zowel in termen van visuals en ergonomie. Accu Asus X53SV .

De kaart tray is gemaakt van metaal, maar helaas, de kleur verschilt van het frame van de Nova Plus, die niet goed uitziet. De kaart tray zelf is geschikt voor twee Nano-SIM-kaarten of één SIM-kaart met een microSD-kaart. De batterij is geïntegreerd in het chassis.
Zoals met vele andere apparaten in dit segment, is de Huawei Nova Plus uitgerust met een USB type-C-poort. Het is echter toch slechts 2,0 UB connector. Video-signalen kunnen niet worden overgedragen via USB, maar je kunt in ieder geval bevestigen externe opslag drives en input apparaten op de smartphone dankzij OTG ondersteuning.

Volgens de fabrikant, de microSD-kaartslot ondersteunt kaarten met een capaciteit van maximaal 128 GB. Echter, kunt u alleen foto's en andere mediabestanden op de extra opslagruimte te besparen; apps of delen van hun bestanden kunnen niet worden overgedragen. Het is ook niet mogelijk om de kaart te formatteren als interne opslag.

Verder is de Nova Plus uitgerust met Bluetooth 4.1, NFC, FM radio en een twee-kleuren LED aanmelding, maar deze kan niet worden geconfigureerd.
Het besturingssysteem van de Nova Plus is het heel modern Google Android 6.0 Heemst met Huawei's eigen user interface EMUI 4.1 (build: MLA-L11C432B132). Een update naar Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0 wordt aangekondigd voor Q1 / 2017.

Een soortgelijk besturingssysteem wordt ook gebruikt voor de Huawei P9 , en je kunt meer informatie in deze recensie.
De Huawei Nova Plus laat een goede indruk op het vlak van mobiele communicatie en ondersteunt een snelle LTE Cat. 7 met een fatsoenlijke dekking van de frequenties. Echter, het 3G-netwerk is een beetje mager met slechts twee bands. Toch hebben we geen beperkingen in het grootstedelijk gebied, waar de 4G-netwerk het grootste deel van de tijd toch wordt gebruikt merken.

Binnen onze vergelijkingsgroep, de Nova Plus is de enige smartphone zonder 5.0 GHz WLAN-ondersteuning. U kunt alleen gebruik maken van de IEEE 802.11-standaarden b / g / n, terwijl alle andere rivalen hier ten minste de een-standaard ook. De transfer rates zijn eigenlijk niet slecht voor een 2,4 GHz Wi-Fi-apparaat, die wordt weergegeven door onze test met de referentie-router Linksys EA8500. Het beheert nog betere overdracht tarieven dan de ZenFone 3 met ac-Wi-Fi. Zowel de stabiliteit en het bereik waren overtuigend.
Het zat fix van de Huawei Nova Plus is vrij snel, zelfs als we zijn nog steeds in het gebouw. Het ondersteunt de GPS, GLONASS en Beidou satelliet netwerken.Om een ​​betere indruk van de nauwkeurigheid te krijgen, hebben we de smartphone op een kleine fietstocht en vergeleken de resultaten met de fiets navigatiesysteem Garmin Edge 500. Accu Asus X53S .

Ons kenmerk apparaat had een aantal kleine problemen aan het begin van de tour, dat is de reden waarom de Nova Plus beter uitgevoerd tijdens de eerste 2 kilometer (~ 1,2 mi). Vanaf dat moment, de Garmin gaf ons meer nauwkeurige positie gegevens, bijgewerkt de locatie vaker en meer nauwkeurig was, dus het pad is nauwkeuriger. Gezien de eerste sectie, het totale verschil tussen de twee apparaten is niet zo groot, en de smartphone beheert een behoorlijk resultaat, dat meer dan voldoende moeten zijn voor de dagelijkse navigatiedoeleinden.
Huawei slechts geringe visuele veranderingen in het uiterlijk van de telefoon app gemaakt, maar de functionaliteit is in principe identiek aan elke andere Android smartphone.

De geluidskwaliteit van de Nova Plus is echt goed als je het te houden aan uw oor. Beide zijden van het gesprek kunnen genieten van een duidelijk gesprek zonder onderbrekingen. De ruisonderdrukking werkt goed en kan luid ambient geluiden te blokkeren, zodat de Nova gebruiker is nog steeds makkelijk te begrijpen, maar het kan niet allemaal filteren. Met behulp van de hands-free mode, merkten we kleine en frequent drop-outs op het apparaat, en we waren niet perfect gehoord. In plaats daarvan, onze stem klonk erg geperst en enigszins vervormd.
De camera aan de voorkant van de Huawei Nova Plus heeft een 8 MP sensor met een fixed focus. Video's kunnen worden opgenomen in Full HD. Tot nu toe niet zo spectaculair, maar de smartphone kan echt overtuigen met zijn software en biedt niet alleen de gebruikelijke schoonheid mode met een soft focus, maar ook een make-up mode met verschillende looks. Het geldt een zachte focus op de wangen en het voorhoofd, kleuren oogleden en lippen en verlengt wimpers. De resultaten zien er goed uit. De camera aan de voorkant werkt vrij goed in het algemeen, en is goed voor selfies.

De belangrijkste camera maakt foto's met 16 MP, en is uitgerust met een drie-assige optische beeldstabilisator en autofocus. De Huawei Nova Plus is ook de eerste smartphone van de Chinese fabrikant met Ultra-HD video-opname. De resultaten zijn vrij goed in het daglicht en te overtuigen met fatsoenlijke kleurbalans en goede dynamisch bereik. De witbalans is soms een beetje te koud, maar ambitieuze smartphone fotografen kunnen ook een professionele wijze te gebruiken met de instellingen voor de lichtgevoeligheid, sluitertijd, focus en witbalans. De beeldkwaliteit daalt merkbaar in situaties met weinig licht en details zullen vrij snel onscherp worden weergegeven.

De kwaliteit van de video-opnames is goed, maar het beeld stabilisator en het object tracking is helaas alleen beschikbaar in de Full HD-modus (30 fps). Video's bij 60 frames per seconde worden niet ondersteund in het algemeen. Je moet ook de autofocus te helpen heel vaak. Het geluid wordt opgenomen in stereo en het resultaat is fatsoenlijk.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.
We controleerden ook de prestaties van de hoofdcamera onder gecontroleerde lichtomstandigheden. De resultaten waren niet achteraf aangepast. In tegenstelling tot onze steekproef shots, de witbalans is een beetje te warm in de ColorChecker Passport beeld. Kleuren zijn mooi verzadigd om meer levendige foto's te produceren.

De scherpte van het beeld kan worden geëvalueerd met onze test grafiek. De gegevens in het centrum in het bijzonder zijn echt goed gevangen genomen door de Huawei Nova Plus en de kleurovergangen ook laat een goede indruk achter. De contrast laat duidelijk naar de randen. Accu Asus X53E .
De doos van de Huawei Nova Plus is voorzien van een modulaire power adapter met een nominaal vermogen van 10 watt (5V, 2A), een USB-kabel (type-A naar Type-C), een headset, een SIM-tool, een quick-start guide en een folder met informatie over de beveiliging. De fabrikant heeft geen speciale accessoires aanbieden.
Het capacitieve touchscreen van de Huawei Nova Plus herkent maximaal tien ingangen gelijktijdig en biedt een zeer goede glij-mogelijkheden. Ingangen zijn ook snel en betrouwbaar uitgevoerd in de perifere gebieden.

De fabrikant gebruikt zijn eigen Swype-toetsenbord lay-out, die ook ondersteunt swipe-ingangen en woord voorspellingen. De toetsen zijn een beetje te druk voor onze smaak, maar dit is natuurlijk geen probleem, omdat u een ander toetsenbord uit de Play Store kan het gewoon installeren.

De fysieke knoppen hebben een goed drukpunt en laat een verfijnde indruk. De vingerafdrukscanner aan de achterkant ontgrendelt de smartphone zeer snel en herkent opgeslagen vingerafdrukken zeer betrouwbaar. U kunt ook het oppervlak te gebruiken om de camera te activeren of bladeren door uw foto's, tonen de kennisgeving bar en het accepteren of beëindigen, respectievelijk.
De Huawei Nova Plus heeft een 5,5-inch IPS-scherm met 1920x1080 pixels. De resulterende pixeldichtheid van 401 PPI zorgt voor heldere inhoud. We kunnen een luminantie van 504 neten, hetgeen een goed resultaat te meten. 0.5 cd / m, de zwarte waarde geeft een contrastverhouding van 970: 1. Dit is ook een goed resultaat, maar iets daalt tot 949: 1 met een gelijkmatige verdeling van donkere en heldere oppervlakken (APL 50). De luminantie wordt niet verder verhoogd met de geactiveerde helderheid sensor.

We konden geen enkele vertroebeling op ons testmodel niet bepalen. Je zal net als de optionele modus om de zichtbaarheid te verbeteren als u vaak te lezen in het donker. Het filtert blauw licht en vermindert dus druk op de ogen.
Kleuren op de Huawei Nova Plus lijken rijk en fris. We hadden een kijkje op hen met een spectrofotometer en de analyse software Calman. Het testmodel beheert een gemiddelde positie in ons vergelijkingsgroep qua kleur en blijft onder een DeltaE van 5 zowel de ColorChecker als de grijswaarden. Dit is althans het geval voor het kleurprofiel Warm; de kleuren nog koeler met het standaardprofiel, en de afwijkingen zijn ook hoger als gevolg. Rood is de grootste uitschieter een DeltaE van 7,9, die een gevolg is van de oververzadigde kleuren. Dit is echter niet merkbaar in de praktijk.
Buitenshuis, de Huawei Nova Plus laat een goede indruk en kunt u de inhoud van het display te zien in de meeste lichtomstandigheden. Dankzij de hoge helderheid en de goede contrast ratio, kunt u ook het scherm inhoud op heldere dagen. U moet echter, vermijd direct zonlicht als je wilt om lange teksten te lezen.
Zoals verwacht, de IPS-paneel van de Huawei Nova Plus biedt een brede kijkhoek en geen kritiek veroorzaken. Er zijn geen kleur omkeringen en de luminantie nauwelijks daalt, zelfs van zeer vlakke hoeken. We konden alleen maar opvallen dat sommige IPS gloeiende op zwarte foto.
Huawei heeft zijn eigen Kirin SoC voor de Nova Plus, maar geen gebruik maken van Qualcomm's Snapdragon 625 . De mainstream SoC maakt gebruik van acht energiezuinig Cortex-A53 cores geklokt met snelheden tot 2,0 GHz. Graphics worden behandeld door de Adreno 506 , en de SoC wordt ondersteund door 3 GB RAM-geheugen, die typisch is voor deze klasse. Smartphones zoals de Lenovo Moto Z Speel en de ZenFone 3 gebruik dezelfde onderdelen.

De benchmark resultaten van de Nova Plus zijn op gelijke voet met de vergelijkbaar uitgeruste concurrenten. Het kan alleen duidelijk winnen van de Moto Z Spelen in Geekbench 4, dat is waarschijnlijk een gevolg van de vermiste 64-bits ondersteuning. Als u op zoek bent naar meer prestaties, de OnePlus 3 of Axon 7 zou een goede keuze zijn, omdat beide modellen zijn uitgerust met moderne high-end SoCs. Accu Asus X55A .

Het systeem benchmarks laten een gemengd beeld zien. Terwijl de Nova Plus is iets voor de andere Snapdragon 625 smartphones in AnTuTu en Basemark OS II, het is verrassend traag in PCMark. We hebben ook gemerkt af en toe hapert in de praktijk. Het lijkt erop dat EMUI niet zo soepel zoals gewoonlijk draaien zonder Kirin SoC.
Subjectief, het web surft op de Huawei Nova Plus is goed. Alleen een blik op de browser benchmarks zal onthullen dat de smartphone is niet zo snel als de concurrentie. Ons testmodel is meestal vrij ver aan de onderkant van de ranglijst, alleen de Galaxy A5 is nog langzamer.
Huawei heeft de Nova Plus uitgerust met 32 ​​GB eMMC flash-opslag, die goed presteert op alle terreinen. De prestaties van de micro-SD sleuf aan de andere kant is minder overtuigend en we kunnen alleen maar middelmatige resultaten in combinatie met onze referentiekaart Toshiba Exceria Pro M401 te meten. De meeste rivalen zijn veel beter in dit opzicht.vervangen Accu Voor Asus N56VM

15:36, 5/12/2016 .. 0 comments .. Link

Het HP 15-ay116ng kost 500 euro (~ $ 532) - een hoop geld voor een simpele kantoor notebook. Maar de laptop heeft veel te bieden: een Kaby Lake processor, een Full HD-scherm en een SSD. Toegevoegd aan dit is een zeer goede levensduur van de batterij en een laag geluidsniveau.
Met de 15-ay116ng, HP levert een goed uitgerust kantoor notebook voor thuisgebruik. De zeer goede levensduur van de batterij maakt het ook mogelijk mobiel gebruik. De laptop lijkt misschien bekend voor frequente bezoekers van onze website. Het is identiek in ontwerp aan zijn zustermodel, de HP 250 G5 , die we al hebben beoordeeld.
Het prijsniveau van de laptop doet het al vermoeden: we te maken met een plastic chassis. Het beeldscherm en de onderste schelp zijn gemaakt van zwart plastic. De top dop van de basiseenheid en de achterkant van het deksel zijn geschilderd zilver. De bovenkant van de basiseenheid heeft bovendien een patroon het simuleren van geborsteld aluminium. De achterkant van het deksel heeft een gegroefde structuur. Het is echter niet uitgerust met een onderhoudsluik. De zaak moet worden geopend om het inwendige. Meer daarover later. De batterij is verwijderd.

Ten aanzien van de bouwkwaliteit, is de HP 15 geen grote gebreken te hebben. Aan de linkerkant van het deksel kun je wat materiaal overhang van het beeldscherm te voelen. Het plaatsen druk op het gemeenschappelijke plekken (aan beide zijden van het toetsenbord onder het touchpad) maakt het chassis flex een beetje. De basiseenheid verdraait een beetje te veel, maar, voor onze smaak. Zelfs het deksel kan worden gedraaid zonder veel inspanning, waardoor beeldvervorming. De laatste is ook aanwezig als druk op de achterkant van het deksel. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats; kan worden geopend met één hand.
De poorten dragen geen verrassingen: De laptop wordt geleverd met drie USB type-A-poorten, waarvan er slechts één ondersteunt de USB 3.0-standaard. Een HDMI-poort is beschikbaar voor het aansluiten van de laptop op een TV / extern beeldscherm. Zelfs in 2016, HP heeft een Fast Ethernet-poort, terwijl Gigabit Ethernet de norm al jaren is geweest. De lay-out van de poorten is niet bevredigend: Ze zijn op de hoogte van de polssteun.
De SD-kaartlezer is geen haast. Tijdens het kopiëren van grote bestanden, bereikte een maximale overdrachtsnelheid van 27,3 MB / s. De overdracht van 250 JPG-bestanden (elk ongeveer 5 MB) werd uitgevoerd bij een snelheid van 22,2 MB / s. De competitie niet veel beter doen. Veel sneller zou mogelijk zijn, zoals blijkt uit de resultaten van de Dell Latitude 14 5414. We testen memory-card readers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
De WLAN module van de HP laptop sport een Realtek chip (RTL8723BE). Het ondersteunt de Wi-Fi 802.11 b / g / n - maar niet de snelle AC standaard. De resultaten van onze snelheidstest onder optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en de server-pc) zijn niet bijzonder goed. Ten minste de verbinding tussen de laptop en de router was altijd stabiel. HP ging ook met het bedrijf Realtek voor de bekabelde verbinding en gebouwd in een Fast Ethernet-chip van de RTL8101 / 2/3-familie. Het volbrengt zijn taak perfect.
De ingebouwde webcam maakt foto's met een maximale resolutie van 1280x720 pixels. De camera produceert iets uitgewassen foto's en ligt op hetzelfde niveau als andere notebooks.Afgezien van een quick-start poster en informatie over de garantie, is de laptop niet met een accessoires. Accu Asus N56V .

De HP-15 biedt geen onderhoud doorgeefluik. Om toegang te krijgen tot het binnenwerk, moet je om de zaak te openen. Ten eerste kunt u de batterij en de optische drive te verwijderen. Dan is de back rubberen voetjes (links en rechts naast het batterijcompartiment) kan worden verwijderd. Er zijn schroeven achter de voeten. Na het verwijderen van alle schroeven op de bodem, kunt u af te nemen van de onderste schelp met een kleine spreader. Het wordt aanbevolen om te beginnen nabij het optische station sleuf. U kunt de SSD, RAM slots (2 stuks), WLAN module, BIOS batterij en de ventilator na het nemen van de onderste schelp.
HP rust de notebook met slechts een garantie van een jaar - met inbegrip van pick-up service. De tijdspanne kan worden uitgebreid; een garantie van drie jaar, bijvoorbeeld, kost 42 euro (~ $ 44).
De HP-15 wordt geleverd met een niet-backlit chiclet-toetsenbord, die ook een numpad. De vlakke, licht opgeruwd toetsen hebben een medium reizen en een duidelijk drukpunt. Over het geheel genomen kon hun weerstand scherper zijn. Het toetsenbord geeft soms tijdens het typen, maar het bleek niet hinderlijk zijn. Al met al levert HP een toetsenbord dat aan de eisen van huishoudelijk gebruik voldoet.

De multi-touch touchpad in staat is een deel van de polssteun. Het pad neemt een ruimte van ongeveer 12,3 x 5 cm. De werkelijk bruikbare oppervlakte meet ongeveer 11 x 4,5 cm. Dit biedt voldoende ruimte voor het gebruik van het gebaar controles. De verschillende gebaren kan individueel worden in- en uitgeschakeld in het contextmenu van het touchpad. Het gladde oppervlak maakt glijden gemakkelijk. Onder het touchpad zijn twee aparte muisknoppen. Ze bezitten een korte reis en een duidelijk drukpunt.
De HP laptop's mat 15,6-inch scherm heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. De helderheid (233,7 cd / m²) en het contrast (566: 1) in het algemeen te laag. Maar beoordeeld door het prijsniveau van de notebook, de resultaten zijn goed. Op een positieve noot: Het display vertoont nooit PWM flikkeren.
In de fabrieksinstellingen, het display een DeltaE 2000 kleurafwijking van 11,71. Het doelbereik (DeltaE kleiner dan 3) is ver weg. Bovendien is het beeldscherm lijdt aan een duidelijke blauwe tint. Dit kan worden verbeterd met het kleurprofiel die wij leveren. Als u ons profiel gebruiken, moet u ervoor zorgen dat hetzelfde scherm model (fabrikant + modelnummer) als in onze review unit is ingebouwd. Notebook fabrikanten willen verschillende display modellen te gebruiken. Met een ander paneel, kan het kleurprofiel leiden tot een slechtere kleurweergave. De kleurruimten sRGB en AdobeRGB kan niet worden weergegeven. De dekkingsgraad oplopen tot 56% (sRGB) en 36% (AdobeRGB).Accu Asus N55SF .
HP biedt de notebook met een TN-paneel met instabiele kijkhoeken. Dit betekent dat het scherm is niet leesbaar vanuit elke positie. Het gebruik van de laptop buiten is alleen mogelijk bij bewolkt weer of in de schaduw.
De HP 15-ay116ng is een kantoor notebook in de 15,6-inch formaat. Met de ingebouwde Core i5-processor, je bent uitgerust voor alle gemeenschappelijke ruimtes van het gebruik voor de komende jaren. Bij een prijs van 500 euro (~ $ 532), de op dit moment beoordeeld laptop past in het midden van de HP 15-ayxxx serie prijsklasse. De prijzen beginnen bij ongeveer 350 Euro (~ $ 372). Als je bereid bent om 800 Euro (~ $ 851) te betalen, kunt u een model met een Core i7 processor, een 1TB HDD, 12 GB RAM-geheugen en een speciale Radeon GPU krijgen.
HP leverde de 15,6-incher met een Intel Core i5-7200U dual-core processor. De CPU is een onderdeel van de huidige Kaby Lake generatie Intel's. Het is een mid-range model dat voldoende rekenkracht biedt voor alle gangbare gebruik scenario's. De extra kosten voor een meer krachtige Core i7 processor zou het niet de moeite waard voor de meeste gebruikers. Een iets betere prestaties zou haalbaar voor 100 tot 150 euro (~ $ 106 tot $ ~ 159). De Core i5-7200U processor is een van de meest efficiënte ULV processors (TDP: 15 watt). Het werkt op een basis snelheid van 2,5 GHz, terwijl de Turbo kan verhogen dat tot 3,1 GHz (beide cores). De volledige rekenkracht beschikbaar is tijdens het laden of bij het draaien op de batterij .

De Kaby Lake processor bereikt tot 15% betere resultaten dan zijn voorganger Skylake ( Core i5-6200U ) in onze CPU test. Dit komt door de hogere verwerkingssnelheid, aangezien de Skylake en Kaby Lake nagenoeg identiek qua techniek.
Een Solid State Drive en een krachtige processor maken het systeem goed te presteren. We hadden geen problemen. De resultaten van de PCMark benchmark zijn daarom solide. Een blik op de vergelijking bord toont aan dat de resultaten van de HP-15 niet veel verschillen van de concurrentie. De Extensa 2520 en de Lenovo B50-50 presteren iets beter, maar dit is nauwelijks merkbaar in het dagelijks gebruik. Daarom is de aankoopbeslissing niet per se hoeft te worden gemaakt op basis van de processing power. Andere factoren, zoals de levensduur van de batterij, connectiviteit, gemak van onderhoud en het ontwerp zijn potentieel kritischer. Het verhogen van de prestaties van het systeem van HP laptop is mogelijk door het installeren van een tweede RAM-module. Dit verhoogt enigszins de grafische prestaties.
Het systeem drive is een Solid State Drive van Samsung. Het is een M.2 model (2280) met een capaciteit van 256 GB, waarvan 190 GB beschikbaar. De rest wordt in beslag genomen door de herstelpartitie en Windows installatie. De transfer rates van de SSD blijken goed te zijn.
Intel HD Graphics 620 grafische kern ondersteunt DirectX 12 en klokken met snelheden tot 1000 MHz. De resultaten van de 3DMark benchmark zijn daarom op een normaal niveau voor de geïntegreerde GPU. Het installeren van een tweede geheugenmodule (= actieve dual-channel mode) kan een verbeterde grafische prestaties. De nieuwe 3DMark resultaten zijn op gelijke voet met speciale entry-level grafische cores. Het klopt zeker de Skylake voorganger ( HD Graphics 520 ). Indien u wenst voor meer grafische prestaties, kunt u de HP krijgt 15 modellen met een dedicated Radeon R7 M440 grafische core. Accu Asus N55S .

De decoder is ingebouwd in de GPU ontlast de processor bij het afspelen van video's. Er zijn een aantal nieuwe functies in vergelijking met de Skylake decoder: De Kaby Lake model ondersteunt nu ook de VP9 en HEVC Main10 codec met een 10-bits kleurdiepte.
De HP laptop CPU en GPU combinatie geeft een flink aantal spellen soepel - bij lage resoluties en lage tot middelmatige kwaliteit instellingen. Maar dit geldt vooral voor games met een relatief lage hardware-eisen. Het installeren van een tweede RAM module kan de frame rate te verbeteren. De grafische kern kan beter worden uitgeput door de toenmalige actieve dual-channel-modus, waardoor het verbeteren van de frame rate. Toch is de huidige best-sellers als Deus Ex: Mankind Divided en Mafia blijven onbespeelbaar.
Zoals bij veel laptops gemaakt door HP die we hebben beoordeeld, onze huidige testmodel heeft ook het BIOS optie "Fan always on" geactiveerd. Dit betekent dat de ventilator constant. Na uitschakelen van de optie, de stationaire ventilator niet meer waarneembaar, omdat het merendeel van de tijd stilstaat. De ventilator is niet te luid onder belasting te krijgen. Tijdens de stress test meten we een geluidsdrukniveau van 36,15 dB. Zodra de ventilator aanslaat, begint snorrende, maar dit is alleen vervelend bij hogere snelheden.
De HP 15 passeert onze stress test (laten Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) met dezelfde resultaten, of het opladen of op de accu. De processor werkt slechts enkele seconden bij 3 GHz, dan klokt het op 2,3-2,5 GHz. De grafische core werkt altijd op volle snelheid (1000 MHz). Onze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in het dagelijks gebruik. In het dagelijks gebruik, de processor presteert op volle kracht. Een snelheidsvermindering, zoals in onze stress test is onwaarschijnlijk. De notebook is niet aanzienlijk warm krijgen tijdens de stress test. Alle meetpunten een temperatuur beneden 40 ° C.
De stereo luidsprekers bevinden zich aan de voorkant van het onderste reservoir. Ze produceren helder geluid met nauwelijks bas. Hoofdtelefoon of externe luidsprekers zijn aanbevolen voor een betere geluidservaring.
In een rusttoestand, het maximale energieverbruik hebben we gemeten is 7,4 watt - een goed resultaat. Tijdens de stresstest het stroomverbruik stijgt tot 29 watt. Dit zou nog hoger zijn, als de CPU de Turbo technologie zou gebruiken. Het nominale vermogen van de voeding is 45 watt.
De HP laptop klaar waren met onze realistische Wi-Fi test na 06:52 uur. Met behulp van een script, simuleren we de werklast van het laden webpagina's. Het profiel "Balanced" wordt geactiveerd, wordt de energiebesparende modus uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². Onze video test leverde vergelijkbare resultaten: Een volledig opgeladen batterij duurde 7:10 uur. We laten de korte film Big Buck Bunny (H.264-codec, 1920x1080 pixels) draaien in een lus voor deze test. De draadloze modules en de energiebesparende modus zijn uitgeschakeld; De helderheid wordt verlaagd tot 150 cd / m². Al met al, de HP 15 verrassingen met een zeer goede levensduur van de batterij.
HP's 15,6-inch laptop liet een algemene goede indruk. Dankzij de Kaby Lake processor, is de notebook uitgerust voor alle gangbare gebruik scenario's - voor nu en in de komende jaren. De notebook blijft relatief koel, ondanks de vrij krachtige CPU. Een snelle SSD houdt het systeem goed draait. SSD vervangen zou kunnen worden, maar dat zou vereisen de behuizing opent. De geïnstalleerde toetsenbord voldoet aan de eisen van thuisgebruik. Het komt ook met een zeer goede levensduur van de batterij.Het matte scherm wil met een Full HD-resolutie, maar het is te donker en heeft een lage contrasten. Bovendien is het niet stabiel kijkhoeken. Echter, het scherm is aanvaardbaar gezien de prijs van de laptop. Accu Asus N56VM .

Met de 15-ay116ng, HP voegt een all-round office notebook aan zijn assortiment dat een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt.HP rekent 500 euro (~ $ 532) voor deze notebook. Een groot deel van het budget wordt besteed aan de processor, het scherm en SSD. Dit betekent dat bezuinigingen moeten elders worden gemaakt: De laptop wordt geleverd met slechts een garantie van een jaar. Zelfs in het budget-prijs segment, twee jaar standaard tegenwoordig. Bovendien, de laptop slechts een Fast Ethernet-poort. Als Gigabit Ethernet is een must, moet je kijken naar alternatieven. De notebook ontbreekt ook een WLAN-module ter ondersteuning van de snelle AC standaard.Accu Asus K93SV online Kopen

12:30, 2/12/2016 .. 0 comments .. Link

De MacBook Pro 13 Touch Bar is Apple's nieuwe 13-inch topmodel. Naast de duidelijke OLED display boven het toetsenbord, maar er zijn meer verschillen met het basismodel functietoetsen. Is het de moeite waard de $ 300 premie? 
Update 11/30: Wi-Fi-prestaties, het stroomverbruik
Nadat we al beoordeeld twee nieuwe MacBook Pro ( MacBook Pro 15 en MacBook Pro 13 zonder Touch Bar ), werd de nieuwe MacBook Pro 13 Touch Bar eindelijk afgeleverd, ook. Evenals de OLED-display boven het toetsenbord, waardoor de conventionele functietoetsen vervangt, zijn er meer verschillen met de entry-level model. Dit omvat twee extra Thunderbolt-3 poorten, evenals een iets kleinere batterij (49,2 versus 54,5 Wh). De Touch Bar model is ook uitgerust met een snellere processor en een krachtige Intel Iris GPU. Intel's nieuwe Kaby Lake chips zijn echter niet beschikbaar voor de MBP 13 Touch Bar.

Ons testmodel was opnieuw besteld in Apple's online winkel (geen druk monster). We kregen de kleinste configuratie, maar het is ver van goedkoop op $ 1799. In ruil krijg je een 2,9 GHz Intel Core i5-processor (dual-core) met de Iris 550 GPU. Anders, de prestaties cijfers zijn redelijk vergelijkbaar. Een interessant aspect is het interne ontwerp hoewel, omdat het verschilt heel veel van de 13-inch model zonder Touch Bar. Wij verwijzen naar onze collega's van iFixit op dit punt; ze al beide versies gedemonteerd.
Naast de verschillen in vergelijking met de MacBook Pro 13 zonder Touch Bar en de voorganger (die nog beschikbaar is), we zijn vooral geïnteresseerd in de nieuwe dynamiek OLED-scherm boven het toetsenbord. Is het echt verbeteren van de workflow, of is het meer een gimmick die eigenlijk compliceert dingen in de praktijk?
De haven selectie van de nieuwe MacBook Pro is waarschijnlijk een van de meest besproken en bekritiseerde wijzigingen. Apple voorziet de nieuwe MBP 13 Touch Bar met een totaal van vier Thunderbolt 3 poorten. Ze zijn zeer veelzijdig, maar je zal waarschijnlijk nodig hebben (dure) adapters in de nabije toekomst. In tegenstelling tot de grotere MacBook Pro 15 , lijkt er een verschil ten opzichte van de Thunderbolt-poorten zijn, omdat Apple zegt dat alleen de twee poorten aan de linkerkant ondersteunen de volledige Thunderbolt 3 bandbreedte. De twee poorten aan de rechterkant anderzijds ondersteunen alleen helft. Last but not least, krijgt u ook een klassieke 3,5 mm headset-poort aan de rechterkant. Accu Asus K72F 

Hoewel de havens zijn uiteraard zeer veelzijdig, zouden we liever een minder radicale aanpak, want zelfs Apple's eigen hardware (bijvoorbeeld de iPhone of iPad) niet kan worden bevestigd zonder adapter. Hier zijn enkele voorbeelden voor adapters van Apple: USB-C-naar-USB-adapter A: $ 19 Thunderbolt 3 tot Thunderbolt 2 (MDP): $ 49, USB-C naar Gigabit Ethernet: 34,95 $.

De transfer rates van de MBP 13 Touch Bar zijn uitstekend in onze gestandaardiseerde WLAN-test (router Linksys EA8500). Op ongeveer 950 Mbps (verzenden / ontvangen), het testmodel de aandelen van de eerste plaats in onze vergelijking met de MacBook Pro 15 (eind 2016) . Het model zonder Touch Bar achterblijft met ongeveer 30%; de Windows concurrentie nog verder achter. Er is geen reden voor kritiek op een grotere afstand, hetzij. De prestaties in de 2,4 GHz-netwerk was zelfs beter in vergelijking met de MacBook Pro 13 eind 2013 , dat was op de top tot nu toe.

Echter, de 13-inch model met de Touch Bar ook beïnvloed door de 2,4 GHz WLAN problemen wanneer een USB-C is bevestigd. Er kunnen af ​​en toe een signaal problemen, zowel met MacOS en Windows. Naast een software probleem, kan dit ook een hardware probleem zijn als de USB-poorten of de WLAN-antennes, respectievelijk niet goed afgeschermd (meer informatie beschikbaar is hier ).
We hebben al vermeld dat de interne ontwerp van de twee nieuwe MacBook Pro 13-modellen verschilt. De MacBook Pro 13 Touch Bar is eigenlijk in feite een kleinere versie van de MacBook Pro 15 . We kunnen verschillen op het gebied van koeling oplossing, de positie van de luidsprekers, de batterijen enz merken
Vanwege de extra beeldscherm en de gesoldeerde componenten - de SSD is hier ook gesoldeerd - de onderhoudbaarheid / repareerbaarheid is nog erger dan voorheen. Het verwijderen van het onderste paneel vereist een speciale Pentalobe schroevendraaier, maar je kunt vrijwel alleen de fans te reinigen. Een overzicht van de componenten wordt in de demontage van collega's van iFixit , die ook de bron van het volgende beeld.
Apple geeft een garantie van een jaar voor de MacBook Pro 13. Het is mogelijk om de garantieperiode te verlengen tot drie jaar (met inbegrip van telefonische ondersteuning) voor $ 249.
Zoals verwacht, het 13,3-inch IPS schermen van de twee MacBook Pro-modellen zijn zeer vergelijkbaar. We kunnen een ander paneel ID (APPA033 vs. APPA034) te vinden, maar onze meetresultaten niet veel van elkaar verschillen. We zien ook het grote verschil ten opzichte van het vorige model : de resolutie is nog steeds 2560x1600 pixels (227 PPI), maar de nieuwe modellen zijn veel helderder rond de 550 nits en ook versloeg de Windows concurrentie vrij duidelijk. Ons model zonder Touch Bar was iets helderder, maar de verschillen kunnen worden verklaard met de gebruikelijke variatie. Accu Asus K53SV .

U zult blij met de lage minimale luminantie van slechts 6,1 neten zijn als je wilt werken in het donker. Het nadeel van de hoge helderheid is de hoge zwartwaarde (0,56 cd / m²), dus het contrast ratio (~ 1000: 1) is nog steeds op de (goede) niveau van de vorige versie. Sommige rivalen zoals de Dell XPS 13 (1489: 1), echter, het beheer van betere resultaten. Ondanks de enorme helderheid, die beschikbaar is op de batterij is, kunnen we een zeer goede helderheid verdeling van 90% te meten.
Net als bij de versie zonder Touch Bar , kunnen we zeer nauwkeurige kleuren meten van out-of-the-box. De gemiddelde DeltaE-2000 afwijkingen ten opzichte van de P3 referentie kleurruimte zijn slechts 1,4 voor de kleuren en 1,8 voor de grijstinten, respectievelijk. Geen uitschieters boven het belangrijkste kenmerk van 3, dus een beeldschermkalibratie is niet vereist.
Het IPS-display is niet bijzonder snel in onze tests, maar we willen het gebrek aan pulsbreedtemodulatie. We kunnen niet eens eventuele schommelingen van de helderheid te meten op de laagste stand. De achtergrond verlichting van het toetsenbord lijkt niet te PWM gebruiken, hetzij. Alleen de Touch Bar moet zijn (zoals gewoonlijk voor OLED) gedimd PWM; onze oscilloscoop toont een duidelijk signaal.
De twee 13-inch modellen van de MacBook Pro zijn uitgerust met verschillende componenten, en de Touch Bar model krijgt sneller componenten in het algemeen. Dit wordt ondersteund door de processor klok (2,0 versus 2,9 GHz voor de entry-level modellen), de grafische kaart ( Intel Graphics Iris 540 versus 550 ) en de snelheid van het geheugen (LPDDR3-1866 vs. LPDDR3-2133).

Quad-core processors of dedicated grafische adapters zijn niet beschikbaar voor de MacBook Pro 13 al; ze zijn gereserveerd voor de grotere MacBook Pro 15 . Het geheugen configuraties verschilt niet tussen de modellen en je kunt krijgen tot 16 GB RAM-geheugen en tot 1 TB SSD opslag, maar de updates zijn duur. De volledig uitgeruste model met Core i7 processor, 16 GB RAM-geheugen en 1 TB SSD verkoopt voor $ 2.899.

De dual-core processor van ons testmodel draagt de benaming Core i5-6267U . Anders dan populaire ULV processors met een TDP van 15 watt, kan deze processor verbruiken tot 28 watt, zodat meer hoofdruimte voor de klok en de geïntegreerde GPU. De processor is nog steeds gebaseerd op het Skylake architectuur, die werd geïntroduceerd in september 2015. Intel's nieuwe Kaby Lake chips zijn nog niet beschikbaar in 28-Watt-configuraties, dus zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot de volgende refresh om ze te zien. De hoge basiskloksignaal van 2,9 GHz (Turbo tot 3,3 GHz) valt, zodat de chip een voordeel zou hebben dan de standaard ULV modellen, vooral in multithread scenario. Accu Asus K72JR .

De processor laat een zeer goede indruk in onze eerste Cinebench R15 testen in MacOS. Na 20 runs (loop), kunnen we scores tussen 335-339 punten (338 gemiddeld) te zien, en de maximale score wordt ook bereikt in de 10e run. Throttling is dus geen probleem. De processor is ongeveer 10% hoger dan de Core i5 in de MacBook Pro 13 zonder Touch Bar .
We evalueren het systeem prestaties met PCMark 8 draait op Bootcamp Windows. Dankzij de lagere schermresolutie, kan de Touch Bar model het eigenlijk verslaan MacBook Pro 15 in de Thuis-test en is op de top van de rangschikking. De score in de Werk test is ook erg goed en alle systemen zijn vrij dicht. Geen beperkingen hier.
Graphics berekeningen worden afgehandeld door de geïntegreerde Intel Graphics Iris 550 GPU. Het is de GT3e model van de Skylake GPU (Intel Gen. 9) met 48 execution units geklokt met snelheden tot 1050 MHz. Anders dan de zeer populaire ULV versies zoals de HD Graphics 520 , bijvoorbeeld de grafische Iris 550 is voorzien van 64 MB EDRAM en biedt daarom veel prestaties. Meer technische informatie over de GPU is beschikbaar in onze Tech sectie .

De 3DMark benchmarks draait op Windows (Bootcamp) te bepalen zeer goede resultaten en de MacBook kan alle Windows-apparaten die zijn uitgerust met de Intel Graphics iris 550. Het winnen van de MacBook Pro zonder Touch Bar valt achter met 11-16%, afhankelijk van de test, terwijl het voordeel over de vorige model met Iris Graphics 6100 is vrij significant (minus 37-40%).
De gaming benchmarks tonen een voordeel ten opzichte van de MBP 13 met functietoetsen, maar de test model met de snellere Iris 550 GPU is nog steeds niet een goede gaming machine. U moet zich richten op oudere of minder veeleisende titels als Bioshock Infinite of DOTA 2, die ook soepel zal lopen met hoge details. Anders dan het synthetische criteria, de specifieke GeForce 940MX sneller is dan de Iris GPU in de game tests.
In tegenstelling tot de MacBook Pro 13 zonder Touch Bar , Apple rust de duurdere model met twee ventilatoren. We kunnen niet in de gaten een geklepper klinkt deze tijd. De fans niet draaien bij stationair toerental en met licht workloads volgens de iStat menu's. Nog grotere uitdaging workloads, in dit geval 30 herhalingen van de Cinebench R15 benchmark alleen maar leiden tot 2.000-2.800 tpm en een zeer rustige 30.8 dB (A) volgens onze meetapparaat. 3D belasting gesimuleerd door Unigine Valley referentie resulteert in een naadloze rpm toenemen. Na ongeveer 15 minuten, het koelsysteem werkt op 4150 rpm en 4500, respectievelijk, en een stille 36,8 dB (A). De fans kunnen op gang te komen 6336 en 6864 toeren per minuut en zal heel luid op 47.9 dB (A) te zijn, maar we hebben niet dit niveau zo ver te bereiken tijdens onze tests.
De MacBook niet opwarmen helemaal bij stationair toerental of met licht workloads en heeft verblijft op een gunstige cool. Apple kon de snellere componenten voorkomen met de tweede ventilator, omdat we bijna identieke gemiddelde temperatuur van ongeveer 36 ° C ten opzichte van de uitvoering zonder Touch Bar kan bepalen. Het achterste gedeelte van de top in het bijzonder krijgt een beetje warmer op tot 45 ° C, maar zowel de polssteun en de trackpad zijn koeler in ruil. Er moet opnieuw worden geen problemen wanneer u de MacBook op uw schoot. Accu Asus K73SV .

We maken gebruik van de hulpmiddelen Prime95 en FurMark draait op Windows voor onze stress test, en de MacBook presteert zeer goed. Na ongeveer 2,5 uur, kunnen we 36,8 dB (A) gemeten. De tool hwinfo was helaas een beetje werkt niet zoals verwacht en niet te melden de hele test, dus we kunnen niet geven exacte cijfers voor de klokken. Een interessant aspect is het stroomverbruik wel. Vergelijkbaar met andere MacBooks, wordt de processor niet beperkt door de 28 Watt TDP en kan er meer energie verbruikt. We zagen een constante waarde van 35 Watt, dus throttling is geen probleem voor het testmodel.
We hebben al gezien de verschillende luidsprekeropstellingen van de twee 13-inch modellen, en de locatie in de zaak verschilt ook. In de praktijk ziet u vooral de hogere maximale niveau (86,9 vs. 83,2 dB (A)), maar anders klinken ze zeer vergelijkbaar. Dit wordt ook ondersteund door onze metingen en de Touch Bar model heeft te overtuigen met een zeer goede geluidskwaliteit, vooral voor zo'n dunne basiseenheid.

We hebben al gezien de verschillende luidsprekeropstellingen van de twee 13-inch modellen, en de locatie in de zaak verschilt ook. In de praktijk ziet u vooral de hogere maximale niveau (86,9 vs. 83,2 dB (A)), maar anders klinken ze zeer vergelijkbaar. Dit wordt ook ondersteund door onze metingen en de Touch Bar model heeft te overtuigen met een zeer goede geluidskwaliteit, vooral voor zo'n dunne basiseenheid.

De MacBook Pro 13 Touch Bar beheert uitstekende resultaten in onze consumptie metingen. Ondanks de enorme helderheid, zowel het model zonder Touch Bar evenals de voorganger zijn geslagen in de standby-tests. We kunnen wel merken hoe sneller onderdelen onder belasting, en we kunnen meten tot 60 Watt. De meegeleverde 61 Watt adapter is dus net voldoende, maar er is niet veel hoofdruimte als je wilt om de batterij in dit geval rekening te brengen.
Apple adverteert met een looptijd van 10 uur voor zowel de 13-inch modellen van de nieuwe MacBook Pro. De kleinere versie met de functietoetsen duurt gemakkelijk dat lang (11,5 uur), maar de Touch Bar model mist het gewoon. Onze WLAN test bepaalt iets meer dan 9,5 uur. Dit is nog steeds een zeer goed resultaat, en het overtreft zelfs de oude MBP 13 , ondanks de aanzienlijk lagere capaciteit van de batterij. Dell XPS 13 is vrij dicht, terwijl de twee rivalen van Lenovo duidelijk worden geslagen.

De Touch Bar modellen voert een beetje erger in de video-test (08:03 uur) in vergelijking met de WLAN-test. Niet alleen doet het goedkopere uitvoering zonder extra OLED-paneel langer duurt, maar ook de voorganger en de X1 Carbon Lenovo. Hier kunnen we de verminderde capaciteit van de batterij merken.
We willen onze eerste indrukken samen te vatten op dit punt. Kijkend naar de prestaties, de Touch Bar model van de MacBook Pro 13 is ongeveer 10% (CPU) en 15% (GPU) sneller dan de functietoets model. Het lawaai ontwikkeling laat een betere indruk, omdat de twee fans blijven zeer rustig en er is geen vervelende kletteren. Het display is een tikkeltje donkerder, maar de algemene meetresultaten zijn in principe identiek. Accu Asus K93SV .

De eerste WLAN test blijkt reeds dat de batterijduur is - zoals verwacht - korter vergeleken met de niet-Touch Bar versie. De capaciteit van de batterij is een beetje lager en er is een extra OLED-display dat stroom verbruikt. Een ding dat we hebben nog steeds om uit te vinden of de Touch Bar is erg handig of meer van een gimmick.

De duidelijke nadelen nog de poort selectie en de prijs. De Touch Bar model heeft een totaal van vier Thunderbolt 3 poorten te bieden, maar je zal zeker nodig adapters. Apple rekent $ 1.799 voor de entry-level Touch Bar MBP 13; een premie van $ 300 over de functietoets model.Koop Accu Asus Eee PC 1008HA

15:35, 28/11/2016 .. 0 comments .. Link

Lenovo heeft een grotendeels nutteloze dedicated grafische kaart in zijn nieuwe 14 inch cabriolet. Gelukkig, de andere componenten zorgen voor de inrichting kan zijn werk te doen als een mobiel kantoor metgezel. In onze gedetailleerde beoordeling genoemd, zullen we dit model controleren en te zien hoe de beperkte levensduur van de batterij en andere fouten stapelen in vergelijking met de concurrentie.
Een 14 inch convertible? Dat is vrij ongebruikelijk. Er zijn maar weinig convertibles van deze omvang in onze database en degenen, die er zijn, moeten concurreren met een onevenredig hoger aantal van 13 inch of kleiner convertibles. De Yoga 510 gebruikt de 360 ​​graden scharnier die andere fabrikanten, zoals Asus, ook. Hierdoor kan de cabriolet om te zetten tussen de verschillende modi: notebook, stand, tent of tablet. De exacte naam van ons testmodel is de Lenovo Yoga 510-14IKB en, helaas, het is het enige model die momenteel beschikbaar zijn op de Duitse Lenovo website . Na een klein onderzoek, waren we in staat om 9 verschillende modellen gevonden in de Yoga 510 (met dank aan een prijsvergelijking website). Deze modellen verschilden in diverse aspecten: CPU, geheugen, opslagcapaciteit en kleur. Ons testmodel is genoteerd met 15 verschillende prijzen, terwijl de andere modellen hebben een maximum van 3.

De Yoga 510 is ontworpen als een kantoor notebook, die dankzij de dedicated grafische kaart ( AMD Radeon R5 M430 ), kan ook worden gebruikt voor multimedia werk. De CPU is een gloednieuw Kaby Lake dual-core processor, de Intel Core i5-7200U (2x 2,5-3,1 GHz, Hyper-Threading, TDP 15 W) en het model is uitgerust met 8 GB aan RAM DDR4. De glanzende IPS touch display heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en de SSD heeft een capaciteit van 256 GB. Op het moment van testen, Lenovo vroeg om 799 euro voor de Yoga 510-14IKB en we hadden geen andere winkel, die het bood voor een signficantly lager bedrag niet te vinden.

Wij selecteerden drie cabrio's voor onze vergelijking. Voor de toepassing van dit onderzoek, hebben we besloten om het kleine verschil in grootte (13,3 tot 14 inch) te negeren en zich liever focussen op de overeenkomsten in connectiviteit, prestaties en prijs, die deze modellen dichter concurrenten leveren aan ons testmodel dan andere 14 inch convertibles. Deze lijst omvat: Accu Asus A52J .
De auteur had geen (nieuw) wit notebook gezien bijna een jaar, maar de laatste tijd heeft hij tegenkomt twee dergelijke modellen: een van hen is het testmodel, de Yoga 510. Is dit een trend? Normaal gesproken, als fabrikanten gebruiken metaal voor het geval, ze willen adverteren. Echter, zoals het testmodel geen dergelijke kenmerken heeft bogen, zijn wij van mening dat wordt meestal gemaakt van kunststof, die niet per definitie een nadeel, zoals het geval voelt lekker.

Lenovo doet beweren dat de hand rust regio's een diamant polish hebben ontvangen, maar we zien niet iets speciaals: het synthetische materiaal in deze gebieden is een beetje ruw, maar biedt een mooie grip. Het wordt ook gebruikt voor de achterkant van het scherm en de onderkant van de laptop. Gelukkig is zeer resistent tegen vingerafdrukken, omdat we geen na gebruik een tijdje kon zien. De zaak heeft duidelijke visuele accenten dankzij de zilveren scharnieren, glanzende randen en de verhoogde Yoga logo op de achterkant. Het beschermglas van het scherm dekt ook zijn grenzen (typisch voor touch laptops).

Het is mogelijk om de zaak enigszins vervormen, maar de gebruiker moet hard te drukken. Hoewel de zaak kraakt een beetje, het voelt nooit zwak. Ondanks dat nogal stijf, het beeldscherm is niet zo sterk als het geval onder druk. Het vereist twee handen te openen en kan gemakkelijk wiebelen. We keken nauw voor vakmanschap gebreken, maar kon niet vinden. De stukken worden bijna naadloos op elkaar gemonteerd. Inderdaad, het is niet elke dag dat we een 800 Euro notebook, die krijgt 5 van de 5 sterren voor vakmanschap.
Zoals de Lenovo Yoga 510 is de enige 14 inch apparaat in onze vergelijking, is het niet verwonderlijk dat het de grootste oppervlakte. Anders, de verschillen tussen de vergeleken modellen slechts minimaal. Bijvoorbeeld, de Dell Inspiron is slechts 1 cm breder en iets dikker dan de Yoga 510. De Lenovo Yoga 3 Pro is aanzienlijk compacter. De HP Spectre X360 heeft de kleinste afmeti
De enige haven, die we niet verwachten in een cabriolet, is de Ethernet-poort, die wordt verborgen door een klep. De converteerbare biedt alle usual suspects: HDMI (full size), 3x USB (1 USB 2.0) en ga zo maar door. De poorten zijn al geplaatst in de richting van de achterkant, die gebruikers op zoek naar hun externe muis ontward te houden zal helpen. De webcam heeft niet tot een beeld, maar we geloven dat dit te wijten aan problemen met stuurprogramma's zijn (kan worden vastgesteld met een update).

De SD-kaartlezer in ons testmodel kan troef de trage USB 2.0-snelheden van zijn concurrent, de Dell Inspiron 13. Echter, toen we probeerden om meerdere jpg-foto's te kopiëren, is het niet uit te voeren om het verwachte niveau en zat vast achter de anderen aan een gemiddelde van 64 MB / s. We gebruikten onze referentie-geheugenkaart, de Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II, voor het testen. Accu Asus A93 .

In plaats van de kant van Intel, heeft Lenovo een Qualcomm Atheros draadloze netwerkadapter (QCA9377) geplukt. Deze module ondersteunt de typische normen van de 2.4 GHz frequentie en de laatste ac standaard, maar alleen op de 5 GHz frequentie. We konden de MIMO configuratie van ons testmodel niet bepalen, maar zelfs in ideale omstandigheden (1 meter van de router), produceerde relatief lage snelheden van 125 MB / s (ontvangen) en 103 MB / s (verzenden). Deze prestatie zinspeelt op een MIMO 1x1 setup, die (in theorie) zou zorgen voor een transfer snelheid tot 433 MB / s. Als je moet downloaden / uploaden van een heleboel dingen, kijk elders.
Lenovo heeft een vleugje vingerafdruklezer en de tweede herziening van de Trusted Platform Module (TPM) in dit model om de veiligheid te verbeteren inbegrepen.

Geen verrassing hier: de verplichte voedingsadapter en andere diverse folders (garantie-informatie, gebruik, enz.) Zijn inbegrepen. Tot nu toe, Lenovo heeft geen speciale, optionele accessoires voor de converteerbare aangeboden. Wij raden het verlaten van de recovery-partitie onaangeroerd, want er is geen recovery media meegeleverd.

Blijkbaar heeft Lenovo niet wilt dat de gebruiker aan te moedigen om rond morrelen in de laptop. De batterij is niet verwijderbaar is van de buitenkant en de gebruiker moet de gehele laptop demonteren om toegang tot de binnenkant te krijgen. Na het verwijderen van de schroeven 10 van de bodemplaat, de gebruiker moet waarschijnlijk bovenkant laptop tillen naar binnen gluren. Deze methode van binnenkomst (vanaf de bovenkant van de laptop) meer problemen dan een toegangspad van onderaf veroorzaken.

Lenovo heeft ontvangen 2 jaar fabrieksgarantie, maar heeft niet gezegd geen verdere details. Voor gedetailleerde informatie, raden wij het invoeren van uw serienummer hier .
Het toetsenbord van het testmodel is heel goed. Het oppervlak is bestand en de zwarte, platte toetsen met een lichte rubber textuur hebben een witte bijschrift, wat geweldig contrast biedt. De toetsen zijn duidelijk leesbaar zonder verlichting, maar de gebruiker kan zetten de achtergrondverlichting wanneer dat nodig is (2 verdiepingen). De gemiddelde slag afstand en duidelijk drukpunt zorgen voor een goede feedback. Het effect is een beetje te zacht (subjectieve). Accu Asus G73JH .

De lay-out is standaard en dankzij de royale afmetingen van het toetsenbord, kan de gebruiker gemakkelijk typen zonder zich te bekommeren over twee toetsen per ongeluk drukken op een moment. Helaas, dit geldt voor alle toetsen behalve die in de bovenste rij, die half zo groot als de anderen. Dit maakt het gebruik wat onhandig. De cursortoetsen rechtsonder geplaatst en zijn goed formaat, waardoor speciale toetsen, zoals "Shift" (rechts), moesten worden aangepast aan de grootte van de lettertoetsen. De toetsen produceren een duidelijke, clacking lawaai, die dit toetsenbord een beetje lastig in een rustige omgeving maakt.

Lenovo heeft besloten om te gaan met een ClickPad zonder fysieke toetsen (gescheiden). De afmeting van het apparaat is goed (subjectief), maar reageert niet aanraakt in de buitengebieden. Het is mogelijk om de vinger (zelfs nat) via licht ruw oppervlak gemakkelijk glijden. De ClickPad is nauwkeurig en reageert snel. Drag & Drop, dubbelklikken en snelle bewegingen zijn allemaal erkend en uitgevoerd zonder problemen.

De toetsen vervangende muis zijn heel mooi. Ze hebben een korte slag afstand, maar dankzij de grote druk punt, de comfortabel luid klikkend geluid en de harde botsing, zal de gebruiker duidelijke feedback ontvangen. Gebaren worden ondersteund voor maximaal 4 vingers en kan in de instellingen Synaptics driver worden geconfigureerd.

De 10-punts touchscreen kan moeilijk om te communiceren met zijn, als je een beetje vochtig vingers. De vingers uiteindelijk vasthouden aan het reflecterende oppervlak, dat is niet erg leuk. Echter, als je je vingers droog te houden, zal het scherm betrouwbaar zijn, zelfs herkennen inbreng in de verste uithoeken. De reactietijd is laag en het werkt zonder (grote) problemen.

Lenovo heeft IPS FHD gekozen weergave en vanwege de aanraakfunctionaliteit (10 punten), is reflecterend. De 2.000.000 pixels zijn verdeeld over 14 inch, waardoor een pixeldichtheid van 157 ppi. Op een afstand van 45 cm, deze dichtheid voelt dicht bij de maximale resolutie van het menselijk oog kan onderscheiden: 188 ppi. Dit betekent dat van dichtbij, kunt u mogelijk hier en daar op te stellen, een paar pixels. Lenovo niet in andere schermen bieden.

Bij 91%, de verlichting is geweldig. Subjectief, we waren niet zo gelukkig, als gevolg van de duidelijke "Screen Bloeden" we gemerkt met zwart of zelfs helder content. De converteerbare moeten worden gebruikt in verschillende omgeving, waardoor de helderheid van 248 cd / m is veel te laag om de leesbaarheid te allen tijde. Tenminste, binnenshuis, de converteerbare heeft een goede baan en de inhoud is duidelijk herkenbaar. De HP Spectre X360 is veel helderder, maar het heeft nog erger verlichtingssterkte (gemeten waarden).
De fatsoenlijke zwartwaarde van 0,32 cd / m 2 kan de Lenovo Yoga 510 om een goede contrast ratio 759 presenteren: 1. De HP Spectre X360 neemt de kers met een grote 996: 1, wat in combinatie met de hoge helderheid en identieke zwartwaarde, maakt het een aantrekkelijke concurrent. De zwarte waarde van de Lenovo Yoga 3 Pro is veel te hoog op 0,57, wat zich vertaalt naar een bescheiden 551: 1. Accu Asus Eee PC 1008HA .

Met de fabrieksinstellingen, de kleurnauwkeurigheid (idealiter Delta E waarden moeten lager zijn dan 3 zijn, kleurprofiel is gekoppeld) is veel te af van de optimale waarde: CCT waarde van 7.799 Kelvin is te hoog in vergelijking met het ideaal van 6500 Kelvin. Dit veroorzaakt een lichte blauwe tint op het paneel. De kleurruimte dekking is beperkt in vergelijking met de moderne IPS normen. Dit betekent dat in tegenstelling tot de Spectre X360 en Lenovo Yoga 3 Pro, onze Yoga 510 en de Inspiron 13 zijn niet eens geschikt voor het bewerken van afbeeldingen in de vrije tijd.Laptop Accu Voor Asus X71SL

16:52, 22/11/2016 .. 0 comments .. Link

Elke Fall, hebben we nieuwe versies van single- en multiplayer shooter games te evalueren. Naast de regerende leiders "Battlefield 1" en "Call of Duty Infinite Warfare", "Titanfall 2" is ook op zoek om uit te spitten haar stukje van de gaming taart voor 2016. Hier hebben we de prestaties te testen op een verscheidenheid van (Notebook) GPU's .
Na een opmerkelijke inspanning in het begin van 2014, toen game-ontwikkelaar Respawn Entertainment aangesloten met spel uitgever Electronic Arts (EA) naar Titanfall 1 te creëren, deze zelfde team probeert nu haar spel, niet alleen met de multiplayer-modus, maar ook met een echte in- spel militaire campagne. Het kan echter niet slim zijn om te veel van hun laatste inspanningen verwachten. Hoewel de game trailer en zelfstudie zijn vrij glad en whet eetlust spelers voor het echte werk, werken via de negen missies die deel uitmaken van "Titanfall 2" wordt al snel te eentonig.

Zoals in de meeste first-person shooters, het spel legt meer nadruk op vaten doen door je tegenstanders dan het verhaal campagne. Opdrachten zijn meestal standaard (naar punt X, vinden voorwerp Y, en drukknop Z). Echter, in overeenstemming met de nu bekende thema van de robot assistenten of alter ego's, zoals verteld in de hit films als Pacific Rim, Avatar en Transformers, en bij de voorbereiding van de multiplayer rollen, de in-game campagnes zijn overtuigend en aansprekend zijn. Accu Asus X52F .

De ongelooflijk vloeiende gameplay in Titanfall 2 is wat echt het beste werkt. Dankzij de ingebouwde navigatie, vele mogelijke bewegingen (zoals die op de muren of het plafond, dubbele sprongen, enzovoort) en gelikte animatie, we voelden ons ondergedompeld in een Parkour wereld die doet denken aan " Mirror's Edge Catalyst " of " Assassin's Creed Syndicate ". Met andere woorden: bijna geen FPS games spelen als vloeiend, met zoveel interessante varianten beschikbaar. Maar ondanks zijn steun voor complexe beweging, "Titanfall 2" is meer als " Call of Duty " dan " Battlefield ", in die zin dat legt meer nadruk op tactiek en ernstige militaire manoeuvres. Het spel leent zich uitstekend voor een snelle, goed doordachte actie. Het benadrukt ook ongedwongen spelen en veelzijdige upgrade trends (spelers kunnen selecteren en tweak in-game opties naar hartelust ').
Voor zover in-game graphics betreft, ze zijn allebei fatsoenlijk en stabiel. "Titanfall 2" maakt gebruik van de sterk verbeterde versie van de Source engine, die we al in talloze Valve spellen (zoals "hebben gezien Dota 2 ',' Counter-Strike GO ", "Portal 2" en "L inks 4 Dead 2" .) Texturing blijft scherp op grote oppervlakken, hoewel je moiré patronen of aliasing zullen tegenkomen in sommige scènes hier en daar aan de positieve kant, meer gedetailleerde renderings -. in het spel avatars en hun robots - blijven fris en herkenbaar hele gameplay.

De verlichting en zonwering systeem creëert tegenstrijdige indrukken. Hoewel het interieur scènes zijn mooi verlicht met opmerkelijke atmosferische invloeden, outdoor scènes komen over als overdreven fel ( " waakhonden " de geest komt in dit verband). Anti-aliasing is standaard ingeschakeld in het spel, en geeft het een bioscoop als kwaliteit, maar vormt ook soortgelijke tegenstrijdigheden. Het beoordelen van al zijn grafische mogelijkheden als een geheel, "Titanfall 2" beheert heel aantrekkelijk om naar te kijken, ook al is het niet waarschijnlijk dat Frostbite-3-based games (zoals "Battlefield 1") op korte termijn uit te dagen. Accu Asus X71SL .
PC-gebruikers zullen tevreden zijn met de video menu in één oogopslag. De bovenste helft laat spelers regelen een heads-up display, beheren beeldweergave en resolutie, helderheid en selecteer een bepaald gezichtsveld. Het menu Geavanceerd kunnen gebruikers te beheren grafische kwaliteit, schakelen verticale synchronisatie en edge smoothing-instellingen te wijzigen. "Titanfall 2" ondersteunt ook controles op verschillende niveaus van TSAA, MSAA en / of CSAA. Over het algemeen is het duidelijk dat de anti-aliasing is het verbeteren van de grafische kwaliteit zoals te zien is als we kijken naar scherpe randen weergegeven in het spel (zie de trap en ventilatieroosters in de vergelijking scherm vangt hieronder).

De meeste grafische opties bruikbaar zijn tijdens het spelen. We waren minder blij te vernemen dat het spel wordt geleverd zonder pre-sets of vooraf gedefinieerde configuraties die eenvoudige 1-klik tuning (een gemeenschappelijke en essentieel kenmerk in veel moderne pc-games) zou steunen. Maar in ieder geval het spel ondersteunt per-instelling tekstbeschrijvingen zodat beginners niet volledig in de kou gelaten.
Als je diep graven in de fijnere details van de graphics (ontbrekende schaduwen, wazige textures, enzovoort) "Titanfall 2" niet achter de concurrentie in het FPS genre vallen. Mid-level details in het spel zijn goed weergegeven, en er goed uitzien op hoge grafische instellingen. Voor sommige functies, zelfs de uitdagende Very High instelling is aanvaardbaar (Insane @Texture Kwaliteit). Subjectief, konden we niet veel ruimte voor verbetering zien. Vanuit een technisch perspectief, het spel komt over als goed uitgevoerd. We hoefden niet te maken hebben met crashen of belangrijke grafische fouten tijdens het uitvoeren van dit spel (met een kleine uitzondering voor Intel GPU's, nooit erg handig bij real-time verwerking van alle, maar de meest bescheiden grafische instellingen van welke aard dan ook). Accu Asus X53S .

Voor zover multi-player mode gaat - voor zover we kunnen zien na een handvol van deze wedstrijden - graphics en gameplay zijn eveneens stabiel. Laadtijden en installatie grootte (~ 37 GB om het spel te starten) zijn gemiddeld voor een 2016-vintage FPS. Prestaties junkie waarschuwing: "Titanfall 2" grenzen frame rates tot 144 FPS (iets dat alleen de meest geschikte systemen toch kan leveren). De ontwikkelaars kan ook een betere baan hebben gedaan op het gebied van het display erkenning. Een aantal van onze testsystemen konden niet hun hoogste resoluties te leveren bij de eerste poging. We moesten beide rebooten die systemen, of verander de graphics schalen, om deze problemen op te lossen. Na zo'n gedoe, hoewel, alles werkte redelijk goed.
Voor onze prestatie-analyse, hebben we ons gericht op het begin segment van de vierde missie in de "Titanfall 2" campagne, getiteld 'Into the Abyss. "Na de hoofdpersoon begint te lopen voor een paar seconden, er is een stijlvolle overgang naar de robot cijfer , die toevallig de naam "Titan." In de laatste halve minuut van dit segment is er een slecht verlichte wandeling langs een water-logged pad omgeven door rotsen aan beide zijden.

In de loop van onze testen van deze reeks liep op over de verwachte gemiddelde frame rate, zowel in enkel- of multiplayer mode (voor Ter vergelijking, we dubbel gecontroleerd zowel kaarten in Amped-Hardpoint mode, gewoon om zeker te zijn). Zware, verhitte actie met andere spelers tegemoet te komen en laat hoofdruimte voor koele manoeuvres, hebben we besloten de gemiddelde framerate mag niet dip onder de 40 FPS.
De hardware-instellingen in "Titanfall 2" direct vergelijkbaar met die van "Battlefield 1 ". Office en in staat om multimedia-systemen met ingebouwde graphics (zoals de Intel HD Graphics 4600 ) of een speciale low-end GPU (zoals een GeForce GT 720M ) zal problemen ondervinden waardoor vloeiende beweging op het scherm, zelfs bij minimale detail instellingen en 1280x720 pixel resolutie. Voor deze instellingen, en ook voor 1366x768 plus normale detail instellingen, een mid-range model in de orde van een GeForce 940m echt nodig is. Accu Asus X52J .

Voor resoluties in de full HD range (1920x1080 of daaromtrent) een gaming-georiënteerde GPU wordt opgeroepen. De combinatie van FHD en Middelgrote vraagt om een GPU als de GeForce GTX 860m , terwijl FHD en High behoefte zoiets als de GeForce GTX 870M . Maximum instellingen zullen niet volledig verlopen met iets minder dan een GeForce GTX 880M of GeForce GTX 965m .

Voor 3840x2160 resolutie, aka 4K of UHD, moet een top-of-the-line GPU beschikbaar. De GeForce GTX 1070 is ongeveer net zo laag als die hier durft te gaan. Wel blijft de CPU heeft zeer weinig invloed op de framesnelheid, zolang het is redelijk modern (Haswell uitstekende of hoger). Beperkingen op gameplay vrijwel altijd afhankelijk van grafische mogelijkheden.Kopen Accu Voor Asus A32-K93

10:51, 19/11/2016 .. 0 comments .. Link

Dankzij HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR, virtual reality opleven eindelijk. We hadden de kans om deze veelbelovende technologie te onderzoeken in samenwerking met MSI. Hier zijn onze indrukken van de nieuwe virtuele wereld. (Gesponsorde artikel.)
Degenen die zich willen verwennen met een HMD (Head Mounted Display), zoals HTC Vive of Oculus Rift vereisen een voldoende snelle hardware-platform in aanvulling op een headset. Een krachtig genoeg laptop kan ook een goede keuze voor de VR-ervaring. Het is bijzonder gemakkelijk om een ​​VR-capable MSI gaming notebook kiezen, omdat ze zijn gemarkeerd met de snelkoppeling VR in de productnaam. Dit geldt voor alle nieuwe Pascal notebooks in de GS, GE, en GT serie, waarvan wij reeds de volgende modellen beoordeeld:
Hiervoor VR artikel, gebruikten we de momenteel snelste high-end notebook als MSI testsysteem. De GT83VR wordt geleverd met een over-geklokte Intel Skylake processor ( Core i7-6820HK of Core i7-6920HQ ) en twee Nvidia chips uit de Pascal generatie. Een dual GPU-configuratie van twee GeForce GTX 1070 of twee GeForce GTX 1080 grafische kaarten belooft voldoende prestaties voor een perfecte VR-ervaring. 32-64 GB DDR4 RAM en een combinatie van m.2-SSD (RAID 0) en 2,5-inch HDD zijn ook nuttig voor. Verwijzen wij u naar onze grondige beoordeling voor meer informatie over de GT83VR.
Om te duiken in de nieuwe wereld en de mogelijkheden te verkennen, maken we gebruik van een van de beste en duurste VR headsets, in aanvulling op de MSI GT83VR notebook, met de HTC Vive. De specificaties van de Oculus Rift concurrent zijn zeer indrukwekkend. Bijvoorbeeld, de geïntegreerde OLED beeldscherm heeft een resolutie van 2160x1200 pixels (1080x1200 voor elk oog). De kijkhoeken zijn gespecificeerd op 110 graden, de verversingssnelheid is 90 Hz. Een breed bijhouden gebied zorgt voor een voldoende grote speeltuin voor de bewegingen. Echter, de systeemvereisten van HTC's VR oplossing zijn vrij hoog: Accu Asus A32-K93 .
Hoewel veel gaming notebooks bereiken van de minimum vereisten op papier, zijn verdere uitvoering reserves nodig om te genieten van alle VR games in de beste kwaliteit. Momenteel is de Vive kost ongeveer 900 euro (~ $ 983). In ruil daarvoor zul je krachtige technologie te krijgen. Naast de VR bril, zijn er twee sensoren en een adapter kastje met Vive verbindt met de PC of notebook, inbegrepen. De grootste hoogtepunt en unieke functie in vergelijking met de belangrijkste concurrent Oculus Rift is de speciale controllers, die speciaal zijn ontworpen voor VR en liet een grote indruk. Meerdere kabels, adapters en informatiebladen maken het pakket compleet.
Ondanks de vele onderdelen, het opzetten van de Vive systeem is niet zo ingewikkeld als het lijkt op het eerste. Dankzij een gedetailleerde installatie-gids, die u door de installatie stap voor stap na het downloaden van een installatiebestand vanaf de website van HTC's (zie screenshots), mag zelfs newbies geen grote problemen. de koper moet ten minste 2,0 x 1,5 m van hun kamer vrij als speelruimte om te voorkomen dat beperkt tot de bureaustoel. Er kunnen maximaal 5 x 5 m kan worden gebruikt als speelplaats voor de VR tour. Daarna Vive benodigde software moet worden gedownload. Hetzelfde geldt voor de Steam client, tenzij het is al beschikbaar.

De volgende stap is het monteren van de twee basisstations, die lijken op kleine luidsprekers nodig zijn voor het volgen van de bril. U kunt of leg ze op een geschikte camera statief of monteer ze aan de muur. Nadat de twee sensoren goed geplaatst (minimaal 2 meter boven de vloer, tegenovergestelde hoeken, hoekig 30 tot 45 graden beneden), moeten ze worden gevoed en op het vlak van elk basisstation kanalen moeten worden ingesteld op b en c resp.

Daarna het linkvakje moet worden aangesloten op de Vive en de computer. Terwijl de hoofdtelefoon op de oranjekleurige ingangspoorten (power, HDMI, USB) is aangesloten, wordt de VR-systeem in staat is verbonden met de rest (voeding, USB en HDMI (optioneel: DisplayPort)). Tenslotte is een korte beschrijving van de twee controllers. Het is handig dat zij kunnen worden gebracht ofwel via USB of via een stopcontact. Accu Asus A32-K52 .
Maar hoe is de VR-ervaring in de praktijk? We hebben geprobeerd om een ​​antwoord op deze vraag te vinden door het uitvoeren van verschillende programma's, games en video's. Zodra het VR-systeem wordt opgezet en alles wordt gevoed, het is verrassend eenvoudig te gebruiken. centrale setup MSI's tool, genaamd Dragon Center, controleert meteen of een head-mounted display is aangesloten en geeft een pop-up venster voor het VR optimalisatie van het systeem. De rest van de procedure is altijd hetzelfde: Open Steam, activeer SteamVR, en zet de headset op - dat is alles. Top: Wanneer SteamVR actief is, kunt u altijd zien een klein informatie venster dat u informeert over de status van de componenten (bril, controllers, tracking stations). Het is ook erg handig dat elk VR geschikte software in het menu bibliotheek met dezelfde naam is vermeld.
Onderstaande foto's tonen de volledige setup voor onze eerste pogingen, die we zouden noemen fantastisch. De onderdompeling ervaring is dat authentiek dat het newbies knock hun sokken uit. Of is het 3D-programma's of VR-video's - het is bijzonder grappig voor niet-deelnemers om u te observeren wanneer je wild zwaaien in de kamer of bukken van objecten met een schreeuw. Voor de persoon die de bril draagt ​​de indrukken verschijnen zeer reëel. Ze waren dat echt en intens dat we durfden niet te proberen een VR-ervaring van het horror genre.
Momenteel blijft het moeilijk om de prestaties van een VR systeem te bepalen, aangezien er nauwelijks ijkpunten nu toe. De ongeveer 5 GB groot SteamVR performance test kan een ruwe schatting zijn. Het analyseert de beschikbare hardware (OS, GPU, CPU) met een 3D benchmark voor de VR-vermogen en displays "niet klaar", "geschikt" of "klaar". De MSI GT83VR geslaagd voor de test met vlag en wimpel.
De VR Funhouse software van Carnival Games, die het mogelijk maakt het spelen van een groot aantal mini-games zoals boogschieten en figure-boksen, ontwikkeld door Nvidia zorgt voor een meer realistische evaluatie. In combinatie met vele effecten (Hairworks, PhysX, etc.), de hardware-eisen van het spel zijn vrij hoog. Bijvoorbeeld, tenminste een GTX 1060 vereist voor lage details, terwijl medium instellingen soepel lopen met een GTX 1080 of hoger. Hoge presets zelfs vragen om een SLI-verbinding van twee GTX 1080 chips . Met de MSI GT83VR, meten we een gemiddelde van 50-60 fps op maximaal niveau (referentie: kijkrichting optie tafel voor 10 seconden). De frame rate verhoogd tot ongeveer 70-80 op gemiddeld niveau. Subjectief, veeleisende 3D-applicaties zoals VR Funhouse draaien gunstig probleemloos op de MSI GT83VR zolang je niet een van die ongelukkige mensen die over het algemeen last van reisziekte. Accu Asus A32-M50 .
Met de top modern en zeer krachtige Pascal generatie, de gloednieuwe MSI notebooks zijn uitermate geschikt voor het duiken in virtual reality. In combinatie met een high-end VR headset (bijvoorbeeld de HTC Vive), wordt gaming en video-ervaring naar een geheel nieuw niveau dat nog ondenkbaar slechts enkele jaren geleden was. Spannend: Met de VR Een MSI zal lanceren VR rugzak voor gaming liefhebbers aan het einde van 2016. Het dragen van de PC op de rug zal problemen met storende kabels te voorkomen.Laptop Accu voor Dell Studio XPS 1647

12:36, 16/11/2016 .. 0 comments .. Link

Wilt u een tablet die ook een grafisch tablet? wil ook een toetsenbord? De Lenovo Yoga Book Android biedt dit alles en nog veel meer. Wij controleren hoe goed het toestel presteert in onze diepgaande beoordeling.
Zo nu en dan, Lenovo brengt verrassende concepten op de markt. Ze hebben een tablet met een beamer (ontworpen Tab Yoga 3 Pro ) en een modulaire ThinkPad X1 Tablet . De nieuwe Yoga boek is ook een innovatief apparaat: in plaats van de verpakking een keyboard dock voor hun tablet, heeft Lenovo een grafisch tablet die kan veranderen in een toetsenbord en een touchpad als dat nodig is ontworpen. De stylus is een bijzonder hoogtepunt als het wordt geleverd met twee verwisselbare koppen: een balpen met echte inkt voor papier en een zachte hoofd voor het scherm. Als je een stuk papier te plaatsen op de grafische tablet, kunt u gemakkelijk schrijven en tekenen, terwijl de tablet digitaliseert al uw notities.

We hebben al de geteste Windows-versie van de Yoga Boek en vond het een spannende apparaat. Natuurlijk, de Yoga Book is een niche-apparaat en zal gunst niet vinden met elke gebruiker. Lenovo heeft nu de Yoga Boek met Android en we willen weten wat het kan doen: doet de digitalisering zo goed werkt als op het Windows-apparaat? Wie zou geïnteresseerd zijn in dit apparaat? En natuurlijk: kan de Android-versie langer duren dan de Yoga Boek met Windows 10?

Het is moeilijk om directe concurrenten te vinden, zoals Lenovo een bijzonder concept heeft gecreëerd. We zullen het vergelijken van het testmodel van de Google Pixel C en de iPad Pro 9.7 . We zullen ook de Sony Xperia Z4 Tablet ter vergelijking, aangezien het een high-end tablet. We zullen actief vergelijking van de Windows-versie van de yogaboek ons testmodel te bepalen hoe de twee apparaten verschillen.
De test model heeft dezelfde behuizing als de Windows-apparaat . Het is verkrijgbaar in antraciet of goud en heeft indrukwekkende stevigheid dankzij de sterke materialen. De "horlogeband" scharnieren zijn een ander hoogtepunt van de zaak omdat ze niet alleen goed uitzien, maar ze werken ook goed. Accu Dell Studio XPS 1647 .

De tablet lijkt nagenoeg ongevoelig voor druk zijn. Echter, onder zeer sterke druk, kan de weergave verstoren. Het kan ook worden gebogen nogal wat.

Als de grafische tablet met Halo toetsenbord niet kan worden verwijderd, is het gewicht van de begrenzers 690 gram. Dat betekent dat ons testmodel is zwaarder dan de traditionele tabletten. Hij weegt zelfs meer dan de Google Pixel C met een standaard toetsenbord dock. Echter, de Lenovo Yoga Book nog steeds te gemakkelijk worden vervoerd in een zak en is lichter dan de dunste Ultrabooks.
De connectiviteit van de Yoga Book Android is een tweesnijdend zwaard: aan de ene kant zijn er zeker cabrio's met meer poorten. Aan de andere kant, de Yoga Book heeft een extra mini-HDMI-poort naast de USB-poort (USB 2.0), die speciaal voor Android-tablets. A Type-C USB-poort zou de waarde van dit apparaat hebben gemaakt sterk, want er zijn al diverse docks beschikbaar voor deze haven.

Ons testmodel is niet uitgerust met een WWAN-module, die de koper rond de 100 euro (~ $ 108) bespaart. We testten de prestaties van deze module in de Windows versie van de yogaboek .

De tablet heeft een microSD-slot, die is verborgen achter een klep zoals in het WWAN-model. Een SIM-tool is noodzakelijk om deze klep te openen. Hoewel dit een beetje lastig is een gebruikelijke procedure voor tabletten en smartphones. Het geheugen kan worden uitgebreid tot 128 GB.

USB-OTG wordt ondersteund. Dit betekent dat externe opslagapparaten kunnen worden aangesloten via een adapter aan op de USB-poort. Hier kan echter conflicten te verhogen, de USB-poort ook wordt gebruikt voor het opladen. Wireless Display is niet beschikbaar.
Met dank aan projecten zoals "Android-x86", kan Android goed draaien op x86-processors. Comfort van de gebruiker te verhogen, wordt de menubalk op de bodem van het scherm: alle openstaande apps worden weergegeven als symbolen op de balk (zoals de Windows-bar). De gebruiker kan snel wisselen tussen apps, maar de symbolen niet kan worden vastgemaakt aan de start bar. Accu Dell Studio XPS 1645 .

Apps worden geopend in windowsand kan worden geplaatst naast elkaar of op het volledige scherm (... zoals Windows). Het enige minpunt: het klassieke Android menuknoppen (huis, terug en overzicht) zijn een beetje te klein. All-in-all, deze bar is een goede aanvulling.

Lenovo heeft Android 6.0.1 op het apparaat geïnstalleerd. De security patches zijn vanaf 1 juli 2016 en hebben nood aan een update.

De fabrikant heeft ook verpakt in sommige software. Er zijn twee interactieve apps voor gebruikers om naar de tablet te leren kennen. Het is echter niet mogelijk om ze te pauzeren wanneer ze beginnen. Lenovo maakt gebruik van de Google Office suite en ArtRage voor tekenen met de grafische tablet.
Zoals eerder vermeld, ons testmodel wordt geleverd zonder WWAN, maar de gebruiker kan nog steeds toegang tot het WWW met het WLAN in dit apparaat. De WLAN module ondersteunt de 802.11 a / b / g / n / ac-normen. In onze praktische WLAN test, wordt het apparaat geplaatst één meter van de referentie-router, de FritzBox 6490, en de Yoga Book Android presteert heel goed: 452 MB / s bij het ontvangen en 322 MB / s bij het verzenden. Er zijn zeker sneller modellen die er zijn, maar de tablet werkt goed genoeg voor dagelijks gebruik.

De kwaliteit receptie is erg goed: in de buurt van de router, kan de tablet websites snel laden en heeft volledige bars. Op 10 meter, drie wanden tussen het apparaat en de router, de receptie daalt tot 3/4 bars, maar de websites net zo snel als voorheen beladen (subjectief).
De GPS-module van de Yoga Book Android was een probleem voor ons: het kan ons niet binnen of buiten te vinden. Het is normaal voor apparaten slechte ontvangst binnenshuis te hebben, maar het feit dat de tablet een satelliet niet buiten kon vinden is een beetje zorgelijk. Zelfs Google Maps was niet in staat om het apparaat te lokaliseren en wij geloven dat het testmodel een defecte GPS module zou kunnen hebben.

We liepen nog een test om de GPS-module te controleren. We namen de tablet met onze referentie professionele navigatie-apparaat, de Garmin Edge 500, uit voor een fietstocht. Hoewel de GPS module van de yogaboek ontvangst, het was niet erg nauwkeurig, aangezien het toestel ingesteld veel te weinig meetpunten. De Garmin-apparaat produceerde een nauwkeuriger pad als het geregistreerd meer punten.
De Yoga Book biedt twee fatsoenlijke camera's (voor een tablet): we moesten zoeken naar de 8 MP hoofdcamera als het zit boven het Halo toetsenbord. De 2 MP camera aan de voorkant is geplaatst op de bovenkant van het scherm.

Beide camera's doen een fatsoenlijke baan. De gebruiker moet niet veel van voren camera verwachten vanwege de lage resolutie en slechte dynamiek. Echter, de foto's hebben wel degelijk kleuren en scherpte. Deze camera volstaat voor video chats. Accu Dell Studio XPS 1640 .

De belangrijkste camera maakt kleurrijke foto's. Objecten hebben een kleur pony en de opgenomen foto's zijn van het niveau van de details die door de Apple iPad Pro 9.7 . Toch, de foto's van de tablet fatsoenlijk scherpte en voldoende details voor de occasionele snapshot. Video's kunnen worden opgenomen in 1080p met 30 frames per seconde. De helderheid overgang van donker naar licht onderwerpen is snel, maar kan niet worden vergeleken met hoogwaardige camera's. In goede lichtomstandigheden, kan de camera worden gebruikt om video's op te nemen.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.

Om verder te analyseren van de beeldkwaliteit, brachten we het testmodel om ons lab en nam een ​​paar foto's met vooraf gedefinieerde verlichting. We controleerden de kleurnauwkeurigheid en vond de camera ver van de ideale waarden te zijn: de kleuren zijn te licht.

De referentiekaart lijkt te wazig en het lijkt alsof de camera niet te komen met de studio verlichting kunnen komen en uiteindelijk over-het blootstellen van de afbeelding. Wanneer ingezoomd, de kleurvlakken verschijnen korrelig en vertonen duidelijke compressie-artefacten.
De levering van het testmodel is voorzien van een USB-kabel, de digitizer pen met verwijderbare koppen en een magnetische Boek Pad met papier. Een SIM-tool is ook voorzien. Dit helpt gebruikers opent u de SIM-kaart en / of microSD-card slots (afhankelijk van het model).

Lenovo biedt een passende hoes voor ongeveer 40 euro (~ $ 43). De RealPen kan weer worden gekocht voor 50 euro (~ $ 54). Voor 10 euro (~ $ 11), zal de gebruiker drie inktvullingen ontvangen. Papier en een vervangende Boek Pad zal ook binnenkort beschikbaar zijn.

Een van de meest opwindende aspecten van de Yoga Book is de input devices. Dit innovatieve concept voor het toetsenbord en touchpad enige tijd nodig om te wennen aan. Het beeldscherm is een standaard touchscreen, waardoor, afhankelijk van de modus, wordt het toetsenbord getoond als een toetsenbord op het scherm of het wordt weergegeven als verlichte toetsen op de grafische tablet. Dit laatste wordt ook wel de "Halo toetsenbord".

De technologie voor de grafische tablet is afkomstig van Wacom (grafisch tablet deskundigen). De stylus, genaamd RealPen, werkt zonder batterijen en kan worden gebruikt met een zachte of balpen weg. Er is geen slot voor de stylus of het 'Boek Pad "in de tablet. Echter, het Boek Pad magnetisch kleeft aan het grafisch tablet en biedt vele pagina's om op te schrijven. Terwijl de gebruiker comfortabel schrijft met de bal pen-hoofd van de pen op het pad, zal hun notities worden gedigitaliseerd.

Dit werkt ongelooflijk goed: tekst en diagrammen worden snel en accuraat overgebracht naar een digitaal formaat (zie YouTube video hieronder). Er is een kleine vertraging tussen de ingang en de digitalisering maar niet de werkwijze lastig maken. Accu Dell FK890 .

De RealPen kan ook werken op het touchscreen, maar de gebruiker moet eerst wisselen van de bal-pen hoofd voor de zachte kop. Het display ondersteunt de AnyPen technologie van Lenovo waarmee de gebruiker om een ​​object te nemen, van een wortel van een pen, en gebruiken voor touch input. Uiteraard zal dit resulteren in verschillende niveaus van invoernauwkeurigheid, afhankelijk van het object gebruikte. De RealPen of vinger blijven de meest betrouwbare input devices beschikbaar.

De Halo toetsenbord automatisch aan en uit, afhankelijk van de positie van de 360-graden grafisch tablet. Ondanks de toetsen zijn gewoon verlichte gebieden, het toetsenbord werkt heel mooi. Lenovo adviseert beginnende gebruikers om hun ogen op het toetsenbord te houden tijdens het typen, omdat dit hen in staat om meer vertrouwd met het apparaat en later het type sneller zonder naar beneden kijken. Het toetsenbord beschikt over automatische correcties op het scherm, waardoor het typen proces verder te vereenvoudigen. De feedback is goed en wordt geleverd via geluiden en trillingen.

Het toetsenbord op het scherm van het touchscreen is de naam "TouchPal". Het hotel beschikt over diverse instellingen en input opties. Elke toets vertegenwoordigt twee karakters. Dit ontwerp kan geen beroep doen op alle gebruikers. Persoonlijk, we liever de standaard Google-toetsenbord, omdat het zorgt voor een beter overzicht. Het is mogelijk om het toetsenbord van het wijzigen of plaats een andere van de Play Store.

Verdere details over de input devices zijn te vinden in de "Input Devices & Interface" sectie van de Yoga Boek met Windows beoordelen .
De 10,1-inch display van de Yoga Book mag niet optimaal worden gedimensioneerd voor elke dag, kantoorwerk. Echter, on-the-go, lijkt het een ideaal compromis tussen draagbaarheid en grootte. De FHD scherm presteert goed in onze tests: de helderheid meet 421 cd / m², dat is zelfs helderder dan de Yoga Boek met Windows . De verlichting is evenwichtiger bij 86%, maar er is ruimte voor verbetering. De verschillen in helderheid over het hele scherm zichtbaar zijn als we kijken naar grote kleurvlakken.
Bij 0,32 cd / m², de zwarte waarde van de Yoga Book Android is zeer laag en resulteert in een contrast ratio van 1403: 1. Nogmaals, kan ons testmodel boven het Windows-model. Het display kan niet worden geoptimaliseerd met de vooraf geïnstalleerde apps of de beschikbare instellingen.

Echter, dit is niet echt nodig: hoewel de kleuren zijn een beetje te licht, het scherm heeft een goede baan van de presentatie van de inhoud. De objectieve metingen met behulp van een spectrofotometer en de Calman software bevestigen onze indruk: er is een opvallende blauwe tint, maar het is veel lichter dan die van andere tablets. De kleurafwijkingen misschien een beetje hoger dan die van het zijn Windows-versie van de Yoga boek , maar beide apparaten doen een echt goed werk en worden alleen verslagen door de iPad Pro 9.7 .
Buitenshuis, de maximale helderheid is net hoog genoeg om de inhoud op het reflecterende scherm herkennen. De helderheid sensor werkt goed. Halo toetsenbord is ook een probleem, aangezien de toetsen zijn moeilijk te herkennen in heldere verlichting. Accu Dell U4873 .

De kijkhoeken zijn zeer goed en we hadden geen kleurafwijkingen waarnemen vanuit extreme kijkhoeken.De tablet is uitgerust met een Intel Atom x5-Z8550 , hetgeen een SoC met 4 x 86 kernen van de "Airmont" Intel series. De processor kan draaien op 1,44-2,4 GHz, waarbij de Yoga betekent Book Android plaatsen goed tegen andere tablets. De super-fast (en dure) iPad Pro 9.7 neemt de kroon in deze sectie. Dezelfde SoC van ons testmodel is te vinden in de Windows-versie van de Yoga Book .

De Google Pixel C is heel dicht bij ons testmodel in de processor en het systeem benchmarks. Subjectief, moeten beide apparaten even snel zijn.

De grafische chip van ons testmodel is de Intel HD Graphics (Cherry Trail) . Dit stelt ons apparaat achter in de rij in termen van prestaties.
Het geheugen overdrachtsnelheden van de Yoga Book Android plaats deze stevig in het midden van de tafel weer. De sequentiële lees / schrijf snelheden zijn nogal traag, terwijl de random access snelheden zijn sneller dan de andere Android-tablets worden gebruikt voor de vergelijking.

De geheugenkaart leessnelheden met behulp van onze referentie micro-SD-kaart, de Toshiba Exceria Pro M401, schetsen een vergelijkbaar beeld: de toegang snelheden zijn prima, maar ze zijn niet groot.
De Yoga Book beperkt zijn scherm tot slechts 30 frames per seconde, maar het doet dit frame rate consequent in beide games die we getest: Asphalt 8: Airborne en Dead Trigger 2. Eenvoudiger games, zoals Angry Birds moet geen moeite voor onze tablet. Kortom, het apparaat heeft genoeg kracht om soortgelijke games draaien.
De oppervlaktetemperatuur kan snel worden samengevat: op geen enkel moment was de tablet te warm. Met een maximale temperatuur van 31,3 ° C, de tablet nauwelijks warm. De adapter blijft aangenaam koel.

Tijdens de GFXBench batterij testen, testen we om te zien of het systeem smoort na lange periodes van belasting. De snelheden van de tablet sterk schommelen, maar ze komen altijd terug naar dezelfde waarde. We nemen aan dat als gevolg van de relatief lage warmteafgifte, de SoC kan volledige capaciteit ook na langere lading bieden.
Lenovo heeft twee stereo speakers in het apparaat. Ze zitten op de linker- en rechterkant van het grafische tablet. Volgens onze analyse, de luidsprekers zijn netjes luid en bieden meer bas dan de vergelijking apparaten. De hoge noten zijn goed uitgebalanceerd. De vooraf geïnstalleerde Dolby app kan de gebruiker om het geluid te tweaken.

Klassieke muziek lijdt aan de altijd aanwezige hoge noten. Echter, popmuziek is een vreugde op deze tablet. Het apparaat kan een kamer te vullen ook. Films en spraak klinkt ook goed.

De gebruiker kan de 3,5 mm audio jack of Bluetooth gebruiken om externe luidsprekers of een hoofdtelefoon aansluiten en genieten van nog beter geluid.
Het goede nieuws is dat de Yoga Android-tablet minder stroom nodig heeft dan de Windows-versie . Bovendien, terwijl inactieve, de Apple iPad Pro 9.7 verbruikt meer stroom. Tijdens het laden, het apparaat moet 11,26 W, die relatief laag. Accu Dell CF623 .

Terwijl uitgeschakeld, de Yoga Android-tablet moet 0,12 W. Dit is een beetje te veel. Echter, all-in-all, het apparaat moet een zeer goede levensduur van de batterij te hebben, toch?
Ja, de levensduur van de batterij is goed. In feite is duidelijk beter dan die van de versie van Windows. De tablet kan worden gebruikt om te surfen met de WLAN voor een goede 10 uur. Echter, de Google Pixel C en de Apple iPad Pro 9.7 kan veel langer duren.nieuwe Laptop Accu Asus A42-M70

08:41, 14/11/2016 .. 0 comments .. Link

De nieuwe MacBook Pro laptops zijn aangekomen. De meest opvallende nieuwe feature: een Touch Bar in plaats van de functietoetsen. Apple biedt nog steeds een model zonder deze noviteit, en wil de "entry-level sector" target - prijs: 1.699 euro ($ 1.499). We hebben al een apparaat in onze redactie en zal in deze live beoordeling onze resultaten te delen. 
Zoals altijd, waren er veel geruchten en speculaties over nieuwe functies voorafgaand aan de aankondiging op 27 oktober. Velen van hen werden bevestigd, met name de nieuwe Touch bar, een multifunctioneel aanraakscherm strook in plaats van de functietoetsen, die geacht wordt te veel extra input mogelijkheden afhankelijk van de toepassing bieden. De nieuwe MacBook Pro 13 is ook dunner, lichter en vermindert de haven verscheidenheid aan havens Thunderbolt.

De line-up bestaat uit 13, alsmede 15-inch systemen, hoewel de 13-inch model is ook verkrijgbaar als afgeslankte versie zonder Touch Bar, slechts twee Thunderbolt-poorten (in plaats van vier), en minder krachtige CPU / GPU-configuraties. We hebben al deze revue, die geacht vergelijkbaar met de Touch bar siblings behalve de genoemde verschillen zijn. De "volledige versies" met Touch Bar worden verwacht in ongeveer drie weken. Apple's verzenddatum voor onze orders zijn tussen 24 november en 1 december. We zullen uiteraard herziening van de Touch Bar versies zodra we ze te krijgen.
Dunner, lichter en ook verkrijgbaar in 'Space Gray "- dit is hoe de nieuwe MacBook Pro zaak kan worden gekarakteriseerd. Je krijgt nog steeds de uitstekende indruk van de unibody aluminium behuizing, die bekend is uit de vorige modellen en de rest van Apple's lineup. Stabiliteit, tactiele gevoel en design zijn op het hoogste niveau. De nieuwe en bijzonder dun scharnier is subjectief niet zo heel anders dan de oude. De luidsprekers zijn nu gevestigd naast het toetsenbord en de nieuwe touchpad is veel groter. Apple ook reworked het toetsenbord en het is zeer vergelijkbaar met de kleine 12-inch MacBook . Het verlichte Apple logo op het deksel werd verwijderd wat een dunnere zaak mogelijk en is nu even glanzende Op de 12-inch model. Het onderste scherm wordt nog steeds beveiligd met proprietary Pentalobe schroeven.
Vergeleken met de andere modellen van Apple opstelling, de nieuwe Apple MacBook Pro 2016 heeft veel compactere afmetingen, zowel in vergelijking met de directe voorloper en de MacBook Air 13. tot 17 millimeter op het dikste plaats, de laatste zelfs 2 millimeters dikker dan de nieuwe Pro. Het gewicht van de Air 13 en de nieuwe MacBook Pro is ongeveer op gelijke voet, en de vorige MacBook Pro 13 is ongeveer 200 gram zwaarder. De nieuwe 15-inch model zal de schaal tip ongeveer 1800 gram en 400 gram dus meer dan de 13-inch tegenhanger, maar het zal slechts een millimeter dikker. Accu Asus X72J .
Twee Thunderbolt 3 poorten met een USB type-C-connector en een stereo-aansluiting voor een hoofdtelefoon - dat is het. De twee Thunderbolt poorten zijn echter zeer veelzijdig, tenminste wanneer je de overeenkomstige (dure) adapter. Naast de voeding, kunt u zich ook hechten displays en over te dragen tot 40 GB / s aan data via de haven. De duurdere modellen hebben 4 poorten (de twee poorten aan de rechterkant van het 13-inch model zijn slechts half-snelheid). 
Hier zijn enkele voorbeelden voor adapters van Apple: USB-C-naar-USB-adapter A: $ 19,00, Thunderbolt 3 tot Thunderbolt 2 (MDP): $ 49,00, USB-C naar Gigabit Ethernet: 34,95 $.
De ingebouwde iSight webcam maakt foto's met een resolutie van 1080 x 720. De kleuren zijn goed, maar zowel de resolutie als het geluid gedrag zijn zeer verouderd. Alle gegevens verdwijnen in situaties met weinig licht en de resultaten zijn ook niet erg overtuigend bij daglicht. Er is geen verbetering in deze afdeling nu al jaren. Het is jammer, vooral omdat Apple's iPhones laten zien wat momenteel mogelijk is.
De geïntegreerde AC WLAN-kaart kan meer geen antennes achter een zwart plastic strip gebruiken. Echter, onze WLAN test bevat geen vermoedens dat de prestaties nu wordt verminderd bevestigen. De uitstekende prestaties van de voorganger (in dit geval de 2013 model ) niet wordt bereikt door de nieuwe MBP, maar het is nog steeds sneller dan de snelste Windows notebook, dus dit is kritiek op een zeer hoog niveau.

We merkten enkele verbindingsproblemen wanneer we gebruik gemaakt van een 2,4 GHz AC WLAN van onze Linksys EA8500 router in combinatie met een externe USB-C-apparaat. We hebben gemerkt dat vaak met het Kensington-dock, bijvoorbeeld. Het fenomeen is helaas niet reproduceerbaar de hele tijd en we hadden geen problemen tijdens het uitvoeren van Windows 10, hetzij. We vermoeden dan ook een software-bug van MacOS die hopelijk in de nabije toekomst zal worden vastgesteld.
Met slechts 2 USB-C / Thunderbolt 3 poorten, docking stations zijn in principe een must-have accessoire voor de meerderheid van de gebruikers. We testten de eenvoudige Anker Premium USB-C-hub met LAN, 2x USB-A en vermogensafgifte evenals de duurdere Kensington SD4600P Docking Station met HDMI, DisplayPort, LAN, en de gewone USB-A-poorten. Beide stations werden herkend en werkte onmiddellijk met MacOS en Windows 10. De LAN-poort van het Anker werd pas erkend bij de tweede Thunderbolt-poort, maar werkte zonder problemen na dat. De Kensington kon alleen toegang tot de LAN via driver met MacOS maar dat werkte goed. Een externe 4K-monitor van Asus liep meteen bij 60 Hz met zowel MacOS en Windows 10, maar een extra Full-HD-scherm via HDMI werkte alleen als uitgebreide weergave in Windows 10. Thunderbolt 3 accessoires op basis van de TI 65.982 USB-C-chip, maar , lijken te hebben problemen met de MacBooks. Accu Asus A42-M70 .
De nieuwe MacBooks 2016 gebruik maken van de tweede generatie van het chiclet-toetsenbord, dat werd geïntroduceerd met de 12-inch MacBook. De ondiepe reis zal opnieuw een schok zijn wanneer u het voor de eerste keer. De zeer gelijkmatige takt laat wel een positieve indruk hoor. Deze tweede generatie van de eigen Butterfly Apple's mechanisme merkbaar verbeterd ten opzichte van de 12-inch MacBook, maar je moet nog steeds wennen aan de type-ervaring. Nadat dit gebeurd is, de schakelaar terug naar de oude MacBook Pro is eigenlijk best moeilijk, want we nu vonden het nogal sponzig in vergelijking zijn. Er zijn geen verschillen in typesnelheid vergelijking met de vorige MacBook Pro-modellen merken, en snelle ingangen zonder typefouten waren geen probleem, zelfs in de eerste sessie. De typen geluid zal sterk afhangen van uw verbruik scenario. Het is iets harder in vergelijking met het oude model met tien vingers, maar we zijn niet van mening dat het storend zijn, zelfs in een rustige omgeving. Als u met kracht al typt met slechts twee vingers, zal het geluid veel harder zijn. U kunt een vergelijking in de video onder deze sectie te zien.Vanwege de ondiepe, is het 16 niveau toetsenbordverlichting van de toetsen goed geïmplementeerd in de behuizing en het zal niet verblinden.

Het glazen trackpad van de nieuwe MacBook Pro-modellen is veel groter in vergelijking met de vorige modellen, maar de technologie is verder identiek. Het is nog steeds de referentie voor een touchpad, hoewel Windows-apparaten zoals de Surface 4 Pro start om de kloof te dichten. Dankzij de taptic motor, tactiele klikken identiek over het gehele oppervlak en kan ook leiden tot een steviger "Force Press". Beide systemen werken zo goed dat je niet wilt om terug te gaan naar een conventioneel touchpad met rocker schakelaars. De software ondersteuning van het trackpad (in MacOS) is ook nog steeds ongeëvenaard. Gebaren, Drag & Drop (via tweede vinger in de hoek) en de responstijden waren uitstekend in onze tests. De palm afwijzing werkte goed, maar het is ook nodig vanwege de grotere oppervlakte, omdat je vaak een vinger of twee op de touchpad. Accidental cursorverplaatsingen waren zeer zeldzaam toen we het toetsenbord gebruikt.
Apple heeft geen Retina-display te veranderen en nog steeds maakt gebruik van een 13,3-inch IPS-LED-paneel met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. In tegenstelling tot het vorige model, echter, is de standaard schaling in plaats van 1440 x 900 1280 x 800. Mogelijke alternatieven zijn 1680 x 1050 evenals 1024 x 640. Apple adverteert met een helderheid van 500 nits in de spec sheet, en we kunnen bevestigen de resultaten van onze metingen. De werkelijke resultaten nog beter meer dan 600 neten in het midden. Er is een lichte daling naar de randen, maar de helderheid distributie is nog steeds erg goed op 89 procent. U kunt ook de volledige helderheid op de batterij te gebruiken. De minimale helderheid is zeer laag op 6,8 neten, zodat het scherm is ook zeer comfortabel om te gebruiken in donkere omgevingen. Dankzij de hoge maximale helderheid, de zwartwaarde van 0,57 cd / m leidt tot een zeer goede maximale contrast ratio van 1053: 1 voor de nieuwe MacBook Pro 13-inch.

Onze vergelijking blijkt dat de nieuwe Apple MacBook Pro 13 presteert erg goed. Alle broers en zussen van Apple, maar ook belangrijke rivalen zijn duidelijk geslagen in termen van luminantie. De zwartwaarde is iets hoger dan de voorganger en de andere vergelijking apparaten, maar dit wordt gecompenseerd door de contrastverhouding. Alleen de QHD + paneel van de nieuwe Dell XPS 13 9360 is een beetje beter in dit opzicht.Accu Asus G73J .
Onze eerste evaluatie van de kleurnauwkeurigheid en grijstinten prestaties van het display toont nauwkeurige resultaten af fabriek. Wij kunnen een DeltaE van 2 (max. 2.6) voor de grijswaarden te meten, terwijl de ColorChecker toont een DeltaE van 3,1 met een maximale afwijking van meer dan 7 voor oranje kleuren met de standaard sRGB kleurruimte. De situatie voor de MacBook Pro 13 is veel beter in de DCI P3 kleurruimte met een gemiddelde DeltaE van 1,5 en een maximale afwijking van 2,9 voor blauw. 
Ons model van de nieuwe MacBook Pro 13-inch zonder Touch Bar is uitgerust met de standaard "2,0 GHz dual-core Intel Core i5" processor. Met de specificaties en de hulp van de verschillende instrumenten, kunnen we duidelijk de Intel Core i5-6360U . Deze chip is nog steeds een model uit de Skylake CPU generatie met twee cores, 4 MB L3-cache, en vervaardigd in een 14-nm proces. De CPU is geklokt tussen 2,0-3,1 GHz met een TDP van 15 Watt. De specialiteit van het i5-6360U is een "getweaked" geïntegreerde GPU, de Intel Graphics Iris 540 met 64 MB EDRAM. Intel's Kaby Lake paste niet in Apple's plannen, omdat de nieuwe processors zijn alleen beschikbaar voor een paar weken nu. Als u niet wilt afzien van de Kaby meer voordelen , zult u moeten wachten op nieuwe Apple-apparaten in ongeveer een jaar.
We gebruiken de PCMark benchmarks uitgevoerd op Bootcamp Windows om de prestaties van het systeem te evalueren. Een score van 3280 punten in de Home-v2 test voor de nieuwe Apple MacBook Pro 13 is op gelijke voet met de Razer Blade Stealth en de vorige MBP 13 vanaf 2015 Dell XPS 13 met i7-6560U is een beetje sneller, net als de MacBook Air vanaf 2015 . Zowel de Dell (FHD) en de Air (1440 x 900) profiteren van de lagere resoluties.
De storage oplossing is waarschijnlijk de snelste schijf Apple gebruikt voor zijn laptops tot nu toe. Het heeft de aanduiding Apple SSD AP0256, een opslagcapaciteit van 256 GB en via PCIe bevestigd. Apple maakt gebruik van geheugenchips van SanDisk in combinatie met een eigen controller. De aandrijving wordt op de printplaat bevestigd, maar Apple heeft gebruik van een eigen standaard, zodat het vervangen van de schijf zelf is vrijwel onmogelijk.

Het hoogtepunt in de benchmarks is de extreem hoge sequentiële transfer rate. 2275 MB / s en 1435 MB / s (schrijven) vrijwel ongeëvenaard in de vergelijking. De aandrijving wordt echter geslagen in de 4K-tests en de toegangstijden zijn ook een beetje hoger in vergelijking met de concurrenten.
De grafische adapter van het kleine MacBook Pro 13 is de geïntegreerde Intel Graphics Iris 540 (zie voor meer informatie en benchmarks) . Het heeft 48 EUs loopt op tot 900 MHz. De GPU kan ook gebruik maken van de snelle, maar kleine 64 MB EDRAM, terwijl de rest van het geheugen wordt gedeeld met de LPDDR3 (933 MHz) systeemgeheugen.

Wij controleren de grafische prestaties van de geïntegreerde chip met Windows 10 (via Bootcamp), want we hebben meer vergelijking apparaten. De Iris 540 presteert eigenlijk vrij goed in 3DMark 11 en is net achter de iris 540 binnenin de Surface Pro 4 met een Core i7-6650U (2%). De oude Dell XPS 13 beheert slechts 80% van de prestaties. Ter vergelijking: de nieuwe geïntegreerde grafische eenheid van de onlangs aangekondigde Kaby Lake processors (Intel HD Graphics 620 ) is meer dan 30% langzamer. De huidige 3DMark Cloud Gate test bevestigt de 3DMark 11 resultaten. Accu Asus A32-N61 .
De uitdagende titel Witcher 3 is niet echt speelbaar, zelfs met lage details, maar de nieuwe Apple MacBook Pro 13 kan een groot aantal vergelijkbare of zelfs beter uitgeruste notebooks verslaan. De Aspire V3-372 met de Intel HD Graphics 550 , bijvoorbeeld, is gewoon geslagen, en de HD 540 in de Lenovo 710S is ongeveer 13% achter.Laptop Accu HP HSTNN-LB60 Koop

03:00, 5/11/2016 .. 0 comments .. Link

Na andere fabrikanten van high-end laptops al hun systemen uitgerust met de nieuwste Nvidia GPU generatie, HP nu volgt het Omen-serie en lanceert een gaming machine voor een aantrekkelijke prijs. Maar is de prijs-prestatie verhouding toch? We zullen uitzoeken.
Veel fabrikanten deden het al, en HP volgt hen nu en rust hun gaming laptops met Pascal GPU van Nvidia. Die gaming systeem dragen de benaming "Omen". We hebben net de voorloper met de Maxwell GPU beoordeeld vier maanden geleden, en het gloednieuwe testmodel werd opnieuw ter beschikking gesteld door de online shop Notebooksbilliger. De winkel bevat momenteel zes verschillende SKU's, maar alle modellen zijn uitgerust met dezelfde Intel Core i7-6700HQ . Er zijn verschillen ten opzichte van de grafische kaart ( GTX 1060 versus GTX 1070 ) en / of het geheugen (8 GB vs. 16 GB DDR4).

HP gebruikt ofwel een hybride opslagoplossing uit een conventionele harde schijf en een snelle SSD of slechts 512 GB SSD. Ons testmodel (HP Omen 17-w110ng) wordt geleverd met de snelle Skylake CPU evenals 8 GB DDR4 RAM en de Nvidia GeForce GTX 1070 met 8 GB VRAM. De storage oplossing bestaat uit een 1 TB 2,5-inch harde schijf, evenals een 256 GB SSD-M.2 (2280). De matte 17-inch display heeft de Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Dit pakket verkoopt momenteel voor 1.799 euro, terwijl de entry-level SKU's beginnen bij 1599 euro. Deze laatste zijn uitgerust met de langzamere Nvidia GeForce GTX 1060 . 2199 euro is de prijs voor de duurste HP Omen (17w107ng), en het topmodel wordt geleverd met een UHD paneel (3840 x 2160 pixels) en een 512 GB SSD .

We stellen de limiet prijs voor de vergelijking modellen op 2500 euro. De reden is vrij duidelijk, omdat veel gaming laptops met de Nvidia GeForce GTX 1070 veel meer kosten dan 2000 euro, dus hebben we besloten om de volgende systemen:
Het ontwerp van HP huidige Omen serie is vergelijkbaar met de voorganger, zodat we opnieuw vinden het gaas patroon op het deksel als de handsteun. De rode Omen logo op het midden van het deksel en bevestigt dat dit een gaming laptop van HP. De zwart-rood ontwerp geeft de gaming-systeem en individuele uitstraling en het is vrij gemakkelijk te onderscheiden van andere systemen. Dankzij de rode toetsenbordverlichting, dit ontwerp taal ook blijft wanneer het deksel open is en creëert een algemene indruk handig. Alleen een kijkje zal onthullen kleine wijzigingen in het ontwerp. De optische drive is opgeheven en de batterij is nu geïntegreerd. Accu HP EV06 .

Niets veranderd in termen van kwaliteit, waarvan de nieuwe versie kan niet helemaal aan de verwachtingen betekent. HP maakt alleen gebruik van kunststoffen voor het chassis. Hoofdzaak overgangen zijn zeer schoon en er zijn geen opvallende gaten.

De stabiliteit van de basiseenheid is goed en het kan alleen worden vervormd met veel druk, maar dit verandert als we verhuizen naar het beeldscherm. Het kan vrij gemakkelijk worden gedraaid en dit zal resulteren in een lichte kleur verstoringen op het paneel. We zouden graag een steviger displayframe hebben. De randen zijn gemaakt van zeer dunne kunststof, zodat zelfs lichte druk leidt tot lastig krakende geluiden.

De metalen scharnieren goed werken en houd het display in de stand, maar je moet beide handen om het deksel te openen. Onderaan is een klein onderhoudsluik, die is bevestigd door twee kleine schroeven. Het geeft toegang tot de twee geheugenslots. Toegang krijgen tot alle andere bestanddelen vereist een demontage van de gehele bodempaneel. Deze procedure mag alleen worden uitgevoerd met professionele tools om eventuele schade te voorkomen.
Onze omvang vergelijking blijkt dat de voetafdruk van de rivalen alleen verschilt door een paar millimeter - de Asus G752VS is de enige uitzondering. De dikte verschilt slechts van enkele millimeters ook. De nieuwe HP omen met Pascal GPU ongeveer 3 millimeter dikker dan voorheen, en het gewicht van de 17-inch model werd met ongeveer 500 gram tot 3,3 kg. Dit betekent dat de HP is niet een lichtgewicht meer, maar de Asus G752VS is nog veel zwaarder op 4,5 kg.
De havens van de HP Omen bijna uitsluitend zich aan de rechterkant van het chassis, dat is duidelijk een nadeel voor rechtshandigen, omdat er kunnen botsingen met aangesloten randapparatuur of kabels wanneer u een externe muis te gebruiken. We hebben al vermeld dat de Omen 17-w110ng wordt geleverd zonder optische drive, en er is geen interne lade voor, ook niet. Dit betekent dat je moet een externe DVD of Blu-ray-drive te gebruiken.

Een nadere blik op de haven selectie is een beetje ontnuchterend, omdat HP is niet echt up to date hier. Het ontbreken van een optische drive kan vrij goed worden gecompenseerd, maar slechts drie USB 3.0-poorten zijn onvoldoende in deze klasse tegenwoordig. Externe monitoren kunnen via HDMI of Mini-DisplayPort worden bevestigd. Ze zijn in de nabijheid van de USB poorten aan de rechterkant. De afstand tussen de afzonderlijke havens is ook vrij klein, dus breder USB-sticks kunnen gemakkelijk aangrenzende poorten te blokkeren. Tot slot, HP voorziet het systeem met een Ethernet-poort, twee aparte stereo-aansluitingen voor een hoofdtelefoon en microfoon, evenals een SD-kaartlezer. Accu HP 593554-001 .

We zouden graag verbeteringen zien op het gebied van havens voor de volgende generatie van Omen apparaten.De kaartlezer bevindt zich aan de rechterkant van het chassis. Het ondersteunt alle gangbare standaarden zoals SD, SDHC en SDXC. Ingevoegde kaarten zullen gelijk met het geval zal zijn en niet opvallen. Wij controleren de prestaties van de lezer met onze referentiekaart Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II. We kopiëren 250 identieke jpg-bestanden van de geheugenkaart naar de harde schijf, en de gemiddelde overdrachtssnelheid van drie runs is 76 MB / s. Dit is een goed resultaat, hetgeen ook wordt bevestigd door onze vergelijkingstabel. Alleen de MSI GS73VR valt achter een beetje, al de andere vergelijking apparaten zijn vrij veel op een lijn. We controleren ook de sequentiële leesprestaties met het gereedschap AS SSD en krijg 87 MB / s als gevolg, zodat de HP Omen 17-w110ng alleen valt achter de Gigabyte P57X v6 .

Draadloze communicatie worden afgehandeld door de Intel Dual-Band Wireless-AC 7265 module , die ook ondersteunt Bluetooth. Naast de bekende standaarden IEEE 802.11a / b / g / h / n, de chip ondersteunt ook sneller ac-standaard. De theoretische overdrachtsnelheid is gespecificeerd op 867 Mbps, en de HP Omen 17-w110ng kan een uitstekend resultaat van 676 Mbps (ontvangen) en 529 Mbps (stuur) in onze praktische WLAN-test te beheren. De laatste is een beetje lager in vergelijking met de MSI GS73VR 6RF , maar het voordeel van de MSI (stuur) is zo klein dat beide systemen zijn in principe op een lijn. De subjectieve prestaties indruk is vergelijkbaar, en de kwaliteit van het signaal was erg goed tijdens onze tijd met het apparaat. Zelfs grote hoeveelheden gegevens werden snel en betrouwbaar overgedragen.

Naast de mogelijkheid om draadloze netwerken te gebruiken, kan de HP Omen 17-w110ng ook worden gebruikt met bekabelde netwerken via Gigabit Ethernet-poort. Er is geen kritiek hier, hetzij.
De accessoires zijn zeer beperkt. De box bevat alleen de laptop zelf, een 230 Watt stroomadapter, een snelstartgids en een aantal diensten brochures. Nuttige aanvullingen zou een schoonmaakdoekje en een USB-station met de belangrijkste drijfveren zijn. Gezien het ontbreken van een optische drive, zou een externe schijf ook leuk zijn. Nexoc doet dat met de G734III .

U kunt alleen onderhouden van het systeem nadat u het onderste paneel hebt verwijderd. De laptop heeft een onderhoud luik, maar het toont alleen de twee DDR4-RAM-modules. Je moet heel voorzichtig zijn wanneer u het paneel te verwijderen, omdat er nog tal van plastic clips nadat u alle schroeven hebt losgedraaid. Ze kunnen gemakkelijk remmen, dus je moet zeker gebruik maken van het juiste gereedschap voor verdere demontage.
HP heeft het toetsenbord geen verandering ten opzichte van het vorige model. De chiclet ingang nog goed geïntegreerd in de basiseenheid met een subtiele rode achtergrondverlichting, die ook kan worden uitgeschakeld. We hebben echter niet aan dat in de praktijk, omdat de rode belettering is anders moeilijk te lezen. Witte letters een betere keuze zou zijn geweest.

De afmetingen van de toetsen (15 x 15 mm) is goed, en de typen geluiden niet overdreven luid, maar niet stil, ook. Alle toetsen zijn op een niveau en hebben een afstand van 3 millimeter. Het oppervlak van de toetsen is mat, maar niet opgeruwd. Drukpunt evenals een beroerte zijn duidelijk waarneembaar, maar een beetje steviger zou kunnen zijn voor een betere feedback. Een beetje ongewoon zijn de kleine verticale richting toetsen. Er is geen ruimte tussen de twee, dus typos zijn niet ongewoon. Een voordeel van de HP notebook is de speciale numerieke toetsenblok.
Nadat u het deksel van de Omen 17-w110ng opent, zul je snel merken de touchpad. We wilden meteen te vragen HP als ze ernstig. De afmetingen zijn vrij klein voor een 17-inch-systeem. De breedte is eigenlijk goed bij 12 centimeter, maar een hoogte van slechts 6,5 centimeter heeft invloed op de wegligging. De fabrikant denkt waarschijnlijk dat je een externe muis de meeste van de tijd toch zal gebruiken. Accu HP EV03 .

Het gebrek aan stabiliteit is nog steeds het grootste probleem. Het touchpad laat een goedkope indruk, die wordt ondersteund door het klikkend geluid. De gelijkenis vertoont met de sleutels en ontvangen goede glij vermogen. Gebaren werken goed, maar dit kan niet bespaart de algehele indruk.
HP heeft geen risico's in termen van het scherm te nemen en maakt gebruik van een goed panel van LG. Het is een mat 17-inch IPS scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor een pixeldichtheid van 127 PPI. Het systeem is ook leverbaar met een 4K scherm (HP Omen 17-w107ng). Ons testexemplaar niet hoeft te verbergen met een gemiddelde helderheid van 342 nits, en de helderheid van de distributie (87%) is ook goed. Dit betekent dat de HP kan houden vrij goed de concurrenten, hoewel sommige van hen zijn veel duurder. Al met al kunnen we het systeem niet te bekritiseren. HP echt uitgerust de Omen 17-w110ng met een zeer goede panel voor deze prijsklasse.

Het panel verdient ook lof voor het ontbreken van PWM, omdat het scherm flikkeren veroorzaakt door pulsbreedtemodulatie is geen probleem hier. Dat we niet kunnen opmerken geen achtergrondverlichting bloeden is een ander positief aspect.
De beeldkwaliteit is meer dan voldoende dankzij de goede resultaten. De hoge contract ratio (1168: 1) en de typische zwartwaarde (0,31 cd / m²) voor een IPS-paneel niet resulteren in een ongelegen grijze tint, maar het creëren van een rijk beeld met goede kleuren en zwarten. We kunnen meten DeltaE-2000 afwijkingen van meer dan 3 ex-works (ColorChecker 4.5, grijstinten 3,48), maar een kalibratie verbeterden de resultaten (ColorChecker 3.25, grijstinten 0,99). We gekoppeld aan de overeenkomstige ICC-profiel in het bovenstaande vak.

We kunnen een lichte gele kleur van de IPS scherm zien, maar niet in de praktijk lastig. De kalibratie verbeterden het een beetje, ook. De FHD paneel kan betrekking hebben op de sRGB referentie met 84%, en slechts 55% voor de ruimere AdobeRGB-kleurruimte. Toch moet deze voldoende amateur bewerken zijn.

Zoals gewoonlijk voor een IPS-scherm, de kijkhoek stabiliteit is zeer goed. U kunt het testbeeld te zien zonder noemenswaardige verstoringen vanuit alle hoeken, wat niet het geval is voor TN-panelen.
De outdoor prestaties van de HP Omen 17-w110ng profiteert van de hoge helderheid van 342 nits, dus je kunt zelfs werken vrij comfortabel in lichte omgevingen. Het oppervlak matte panel speelt ook een rol en voorkomt hinderlijke reflecties op het scherm.
De prestaties van ons testexemplaar is uitstekend. De snelle Intel Core i7-6700HQ processor zorgt voor voldoende prestaties, en er is momenteel geen spel dat niet goed zou lopen in 1080p dankzij de Nvidia GeForce GTX 1070 . Dit betekent dat de HP is zeker een gaming notebook. Een klein probleem kan het geheugen apparatuur, omdat ons testmodel is 'slechts' uitgerust met 8 GB DDR4-RAM. Subjectief, is dit voldoende, maar 16 GB zou beter op de lange termijn zijn.Accu HP HSTNN-OB60 .

HP heeft geen snellere CPU's bieden voor de Omen-serie, en hetzelfde geldt voor de GPU. Een betaalbaar alternatief voor de GTX 1070 is de GTX 1060 .
De snelle quad-core processor wordt geleverd door Intel en heeft de benaming Core i7-6700HQ . De prestatie gebruik van de gesoldeerde 14-nm model is zeer goed bij de HP voorteken. Onze Cinebench R15 resultaten tonen dat het gebruik Turbo perfect. Echter, het voordeel is Vey klein in vergelijking met de concurrenten, zodat u waarschijnlijk geen verschil in de praktijk merken. Alleen de Asus G752VS is sneller, maar dit is niet verwonderlijk als je de meer krachtige overwegen Core i7-6820HK met zijn vrije multiplier.

De kern i7-6700HQ is gebaseerd op de Skylake architectuur en heeft een TDP van 45 Watt. De vier fysieke cores kan gelijktijdig uit te voeren om acht threads en de nominale klok is 2,6 GHz. De laatste kan worden verhoogd tot 3,5 GHz (1 kern), 3,3 GHz (2 cores) en 3,1 GHz (vier kernen) via Turbo Boost.
De HP Omen 17-w110ng laat een goede indruk in het systeem benchmarks. De notebook is weer op de tweede plaats achter de Asus G752VS in PCMark. De moderne M.2-SSD zorgt voor een snelle opstarttijden en een responsieve systeem. Onze eerste bezorgdheid over het geheugen zijn niet bevestigd in de praktijk. Ondanks 8 GB RAM-geheugen, zijn er geen merkbare vertraging wanneer je veeleisende toepassingen te laden. Dit kan in de toekomst veranderen echter, wanneer er games die 16 GB RAM-geheugen nodig.

HP maakt gebruik van een hybride opslagsysteem bestaat uit een Solid State Drive in combinatie met een harde schijf. Het besturingssysteem en kleine toepassingen worden opgeslagen op de SSD. Het is een M.2-2280 model van Samsung wth een capaciteit van 256 GB. AS SSD bepaalt goede gemiddelde overdrachtsnelheden (lees: 1339 MB / s, schrijven: 277 MB / s), waarin de specificaties van de fabrikant voor de NVMe-aandrijving vrij goed weerspiegelen. De schrijfsnelheden kan beter en kan worden verbeterd door het vervangen van de standaard SSD ander station.

De HP Omen 17-w110ng is ook uitgerust met een 2,5-inch harde schijf van HGST om games of video's, bijvoorbeeld op te slaan. De harde schijf is betrouwbaar en werkt met 7200 omwentelingen per minuut. HD Tune bepaalt een gemiddelde doorvoersnelheid van 111 MB / s, wat gemiddeld is voor dit type aandrijving.

Vergroting van de opslagcapaciteit is alleen mogelijk door het vervangen van de standaard componenten, omdat ons model heeft geen vrije slots hebben. Je moet ook overwegen dat je de hele onderste paneel te verwijderen. Het onderhoud luik - zoals we eerder hebben gezegd - geeft alleen toegang tot het geheugen slots.

Nog een opmerking over de geïntegreerde Samsung SSD: HP niet verzonden het systeem met de betreffende driver. De prestaties waren aanzienlijk lager zonder een "update", maar je moet gewoon om Samsung's NVMe drivers te installeren.
Zoals verwacht, HP maakt nu gebruik van een grafische kaart uit de nieuwe Pascal generatie Nvidia's. Ons testmodel is uitgerust met de GeForce GTX 1070, die is gesoldeerd op het moederbord. De prestatie voordeel ten opzichte van de vorige generatie met de GeForce GTX 965m op basis van Maxwell is vrij aanzienlijk. De 3DMark resultaten tonen een vrij duidelijk beeld, omdat het nieuwe model is tussen 150-170 procent sneller.

Al met al is de situatie vergelijkbaar met de PCMarks en de resultaten goed. Asus G752VS opnieuw komt vooruit, gevolgd door HP Omen de GPU Pascal.

De speciale 16-nm model wordt geleverd met 8 GB GDDR5-VRAM, wat vooral goed voor triple-AAA titels 2015-2016. De GeForce GTX 1070 wordt geklokt op 1443-1645 MHz standaard. Alle games kunnen vloeiend gespeeld worden in Full-HD en maximale details. VR is geen probleem voor de Omen 17-w110ng, hetzij, hetgeen wordt bevestigd door de SteamVR Prestatie test.

De zuivere gaming prestaties van de laptop is zeer goed. Alle geteste games draaien soepel en de prestaties van de GPU is vaak zelfs voldoende is voor 4K. De enige uitzonderingen zijn XCOM 2 en Mafia 3 tot nu toe. De laatste in 4K is nog steeds een uitdaging voor desktop-systemen uitgerust met high-end GPU's. Slagveld 1 anderzijds, die net werd vrijgegeven, is geen probleem UHD. Accu HP HSTNN-LB60 .

De beschikbare prestatie is echt goed voor deze klasse van apparaten. Als u nog meer frames per seconde wilt, moet je op zoek naar een systeem met de GeForce GTX 1080 . Anders zijn er ook SLI-configuraties, maar dit zou ook betekent een veel hogere prijsklasse.
Het geluid ontwikkeling moet niet per se het belangrijkste aspect voor een gaming notebook. Het gemiddelde geluidsniveau van 45 dB (A) in 3DMark 06 is een beetje hoger in vergelijking met het oude model. De metingen zijn goed binnen de high-end concurrentie, vooral omdat ons testmodel is relatief dun op 33 millimeter. Alle rivalen zijn binnen +/- 10% gemiddeld, dus er is geen duidelijke winnaar of verliezer in deze sectie.Kopen Laptop Accu Dell Latitude E6430

16:47, 31/10/2016 .. 0 comments .. Link

Sleek looks, mobiel internet en goede prijzen maken het Lenovo Tab 3 10 bedrijven een geschikte partner voor kantoren. In deze review zullen we ontdekken hoe geschikt deze tablet is voor privé gebruik.
De Lenovo Tab 3 10 Ondernemen is speciaal ontwikkeld voor het kantoor: conservatief, maar toch elegant en uitgerust met USB OTG voor gelijktijdige synchronisatie en opladen met mobiel internet. De tablet is ook uitgerust met stereo speakers en een scherm met hoge resolutie. Het apparaat maakt gebruik van de mogelijkheden van Android 6.0, zoals systeembeheer of hardware-encryptie, die gebruikers voorziet van een zekere mate van veiligheid, zelfs op de werkplek. Een model zonder LTE is ook beschikbaar voor 50 euro minder.

Deze tablet heeft geen andere bijzondere kenmerken hebben, zoals de Lenovo Yoga Tab 3 . We zullen het vergelijken met andere apparaten van een vergelijkbare prijsklasse en observeer of de Lenovo Tab 3 10 Business kan carve out een voordeel. De vergelijking apparaten zijn de HP Pro Tablet 10 EE G1 , de Samsung Galaxy Tab 10.1 A , de LG G Pad II 10.1 en de Huawei MediaPad M2 .
De zaak ziet er erg waardig: zwarte voorkant en een grijze, enigszins ruw rug, die comfortabel aanvoelt. Het gatenpatroon van de luidspreker grill is het meest opvallende kenmerk van de zaak. All-in-all, is de Lenovo Tab 3 10 Zakelijke zeer gereserveerd in het ontwerp, maar dit ontwerp keuze is nog steeds aantrekkelijk. De tablet aan het gemiddelde gewicht en afmetingen van de industrie apparaten en voelt goed in de hand. Het materiaal verschillen zijn zelfs.

Ondanks dat het niet een tank, zoals de HP Pro Tablet , ons testmodel heeft nog een aantal verdediging in de vorm van Gorilla Glass, die het scherm veilig houden tegen beschadiging. Helaas, zoals we weten uit andere tablets, het glas is niet ongevoelig. De tablet is IP 52 gecertificeerd, wat betekent dat het kan omgaan met stof en waterdruppels, maar je moet niet nemen tijdens het duiken. Accu Dell Latitude E6430 .

De stevigheid van de zaak is fatsoenlijk. De druk van de voor- en achterzijde zorgt ervoor dat zichtbare scherm vervormingen. Het buigen van de tablet veroorzaakt hoorbaar kraakt. 2 GB RAM is voldoende voor de meeste taken. De 32 GB intern geheugen kan worden uitgebreid met een microSD-kaart (tot 64 GB).USB-OTG is on-board en kan gebruikt worden via de microUSB-poort voor externe apparaten aan te sluiten. Een FM-radio is aanwezig.

NFC staat gebruikers toe om transacties met apps, zoals Android Pay te voeren, of om gegevens met andere apparaten. Bluetooth 4.0 is inbegrepen, maar is iets verouderd.
Lenovo gebruikt stock Android 6.0, wat geweldig is voor bedrijven die werken met Android-apparaten is. Lenovo heeft niet gemaakt geen grafische veranderingen.

Het vooraf geïnstalleerde software is beperkt tot enkele applicaties worden geen programma voor reclame omvatten. Het doel van de "Scan" App was ons niet duidelijk: het is bedoeld om een ​​document scanner, maar als het eenmaal is geopend toont een zoektocht, die de gebruiker in staat om documenten in de lokale opslag en op het web te vinden .. .

Yozo Note is een klassieke Office-suite, ShareIt kun je de inhoud te delen met computers en andere apparaten en SYNCit synchroniseert contacten tussen de tablet en de Lenovo Cloud. Alle nuttige apps, maar ze bieden alleen basisfunctionaliteit en een onderneming reeds gebruik maken van andere apps voor deze doeleinden.

De "Business Kenmerken" van Android geadverteerd door Lenovo niet verwijzen naar een aangepaste versie van Android. Deze functies zijn reeds opgenomen in de voorraad Android 6.0 installatie en omvatten hardware-encryptie en toegang op afstand.
De Lenovo Tab 3 10 bedrijven heeft een WLAN-module die de 802.11 a / b / g / n / ac standaarden ondersteunt en kan worden bediend op de 5 GHz frequentie. De module biedt fatsoenlijke snelheden tijdens onze WLAN test, die het testmodel een meter geplaatst van onze referentie router, de Linksys EA8500 en overgebracht of ontvangen 4 MB datapakketten. High-end smartphones, zoals de iPhone 7 of de middenklasse OnePlus 3 , kan ons testmodel verslagen in termen van snelheid.

Zoals eerder vermeld, ons testmodel biedt mobiel internet. Dit stelt gebruikers in staat om het te gebruiken voor gesprekken via Voice-over-IP-programma's, zoals Skype. De mobiele draadloze module vereist een micro-SIM-kaart en verbindt via Edge, 3G of LTE. De verbinding is goed en in stadsgebieden hadden we 3/4 bars met het Vodafone-netwerk. Vaak hadden we volledige signaalsterkte. Accu Dell Precision M4600 .
De GPS kan ons niet binnen te lokaliseren en buiten het duurt een tijdje om het signaal te vinden. Het heeft een nauwkeurigheid van 4 meter, dat is heel goed.

We voerden een praktijktest met de GPS door het nemen van onze fietsen voor een rit langs een 12 km strip. De Lenovo Tab 3 10 Zaken en de vergelijking apparaat, de professionele Garmin Edge 500, werden vastgebonden op. De twee apparaten het oneens over de lengte van de reis: 12,16 km volgens Garmin, maar de Lenovo tablet beweert dat het slechts 11,64 km. Echter, wordt het mysterie gemakkelijk opgeruimd als de tablet lijkt een paar shortcuts te nemen door de bossen en, volgens de kaart, zetten ons boven water. De Garmin-apparaat is zeer nauwkeurig en altijd hield ons op het pad.

De GPS functionaliteit van de tablet kan niet professionele kwaliteit, maar het volstaat voor thuisgebruik.
Camera in tabletten vaak een zwak punt: aan de ene kant zijn ze niet erg belangrijk, want niet zullen ze worden gebruikt voor foto's vaak, maar anderzijds moeten zij in staat zijn een foto of twee grafiek , wanneer nodig. De Lenovo Tab 3 10 bedrijven heeft een goede camera's (op papier): 8 MP achterste camera met auto-focus en 5 MP camera aan de voorkant.

De foto van de belangrijkste camera een blauwe tint, waardoor de kleuren zeer koud. Cross-verlichting kan leiden tot randen zeer helder weergegeven. Wanneer ingezoomd, vaak de foto's een single-gekleurde onscherpte geworden. Hoogwaardige camera's van smartphones, zoals de OnePlus 3, een betere baan. Donkere gebieden van foto's ontbreken details, maar ondanks alle kritiek: dit hoofdcamera is fatsoenlijk voor een tablet. Wilt u af en toe snap te nemen, dan is dit het toestel voor u.

Video's kunnen worden opgenomen met de hoofdcamera in Full HD met 30 frames per seconde. De kwaliteit is nogal slecht en de details verschijnen alsof ze hadden een aquarel filter op hen van toepassing. De auto-focus moet regelmatig worden aangepast ..

De camera aan de voorkant heeft ook problemen met de verlichting. Foto's zullen nooit kijken scherp, maar de camera zou voldoende moeten zijn voor de occasionele videogesprek of momentopname zijn.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.
Om de beeldkwaliteit van de camera te controleren, we namen foto's van onze referentie kaart met gereguleerde verlichting. Op het eerste gezicht lijkt de camera om een ​​goede baan te doen. Sommige tekst verschijnt wazig op een gekleurde achtergrond. Van dichtbij, de tekst heeft grote kleur aberraties op de achtergrond. Aan de randen is het beeld nog meer vervagen, dat in het midden. Accu Dell Vostro V130 .
De HP Pro Tablet omvat, maar de Lenovo Tab 3 10 maakt het optionele: een stevige koffer met een kickstand, die het apparaat kan beschermen tegen vallen tot 1,5 meter. Een docking geval is ook beschikbaar en kan worden omgezet in een tabel staan. De zogenaamde "T-Hub" met een micro-USB naar USB / OTG adapter kan de tablet verbinding met andere apparaten. Lenovo heeft nog niet aangekondigd de prijzen, zoals de tablet is niet te koop is vrijgegeven in de online shop.

De garantie voor de tablet duurt één jaar met Lenovo. Toch zal de verkoper moeten 24 maanden garantie bieden.Lenovo gebruikt de standaard Google virtuele toetsenbord, dat is een goede keuze: het toetsenbord bevat vele optionele functies, maar biedt nog steeds een duidelijk overzicht en snel typen.

Het touchscreen reageert zelfs in de verste uithoeken. Back, overzicht en het menu zijn de drie zachte knoppen op het scherm. De enige hardware knoppen zijn de stand-by-toets en de volume rocker. De knoppen waren heel moeilijk te duwen bij de start omdat zij niet erg groot, maar ze bieden een duidelijk drukpunt.
Het 16:10 formaat display van de Lenovo Tab 3 10 bedrijven heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels, wat zich vertaalt naar een pixeldichtheid van 224 ppi. Dit is de standaard waarde voor tablets, want zelfs de HP Pro Tablet 10 kan overeenkomen ondanks het feit dat een lagere resolutie.

De helderheid van 425 cd / m² is vrij hoog en verlichting van 92% is zeer evenwichtig. Je moet heel goed kijken om eventuele ongelijkmatige helderheid patches.
De zwartwaarde van 0,34 cd / m geruststellend laag en leidt tot een contrastverhouding van 1279: 1. De "Miravision" tool laat de gebruiker toe om de scherpte, kleurtemperatuur en contrast in de instellingen aan te passen. Het display lijkt te sterke kleuren en contrast hebben, maar het kan niet overeen met de schittering van een OLED-scherm.

Om een ​​nauwkeurige evaluatie van het scherm te maken, gebruikten we de Calman gereedschap en een spectrofotometer. De gemiddelde afwijkingen van de kleurnauwkeurigheid en grijze niveaus zijn zeer laag. Een blauwe tint is zichtbaar met de grijswaarden. Als gevolg van de 97,8% dekking van de sRGB-kleurruimte, kunnen professionals werken met dit apparaat.
Voor gebruik buitenshuis, missen we een lichtsensor, die automatisch het scherm zou passen. Als zodanig, moeten we vaak reguleren onszelf als de helderheid te hoog of te laag. Globaal kan de tablet buiten worden gebruikt, zolang men vermijdt direct zonlicht.
Lenovo heeft zijn apparaat uitgerust met een entry-level SoC, de Mediatek MT8735. Het draait op 1,3 GHz en heeft 4 cores. Google heeft een zeer glad OS, die ook werkt goed op tragere processors zijn ontworpen. In de benchmarks, is het duidelijk dat de Lenovo Tab 3 10 bedrijven achterblijft bij de concurrentie. Soms testmodel is aan 50% langzamer.

De grafische chip van het testmodel is een ARM Mali-T720 MP2 , die niet kan tippen aan de grafische prestaties van andere apparaten. In feite is de kloof wordt breder met deze chip. Geen verrassingen: officieel de SoC ondersteunt alleen schermen tot 1280 x 800 pixels. We zullen ingaan op de impact van deze beperking in de sectie "Games".
Tijdens het surfen, de lagere prestaties van ons testmodel is duidelijk, vooral bij het laden van websites met veel veeleisende technologieën, zoals HTML 5 of JavaScript. Helaas, in alle relevante benchmarks, de test model valt op de laatste plaats, want het heeft veel tijd om te maken of proces berekeningen. In het dagelijks gebruik, de snelheid van de tablet valt in de langere tijd die nodig load website stotteren animaties. Soms is het zelfs noodzakelijk om een ​​eenvoudiger versie van een HTML 5 website, die video's niet over kiezen. Accu Dell Vostro V13 .
Interne geheugen is langzamer dan die van andere apparaten. We maken gebruik van onze referentie-kaart, de Toshiba Exceria Pro M401, om de snelheid van de microSD-reader te bepalen: de overdracht snelheden zijn erg traag, zoals de Samsung Galaxy Tab Een ons apparaat kan overboden door het dubbele van het bedrag.

De SD-kaart kan worden geformatteerd als intern geheugen voor onze apparaat. Als u het voor externe opslag, kunt u Apps niet over te dragen aan het.
Gaming is niet echt leuk op de Lenovo Tab 3 10 Commercieel: veeleisende racing games, zoals "Asfalt 8", stotteren zwaar. Zodra ze zijn ingesteld op "zeer laag" gegevens, de gameplay verbetert. De hoge schermresolutie kan hier het probleem te zijn. De strategie spel, " Banner Saga 2 ", heeft ook problemen soepel op ons testmodel.

Ten minste de positie sensor en touchscreen werken goed. Tijdens het afspelen "Asfalt 8", merkten we dat het spel is geoptimaliseerd voor smartphones in plaats van tablets, wat betekent dat we de tablet in- veel aan de auto te leiden.
Zelfs bij volledige belasting, het apparaat warmt nauwelijks op. Max 35,3 graden Celsius, het verschil tussen de tablet of uitgeschakeld is en wanneer deze bij vollast, is zeer gering.

Langere periodes van lading niet de prestaties van de SoC verminderen. We getoetst aan het smoren met de batterij test van GFXBench, waarin een sequentie 30 keer maakt. De afwijkingen van het frame rates zijn minimaal.
De sprekers van de Lenovo Tab 3 10 kan worden gedekt door een stijlvol gat ontwerp op de rug, maar, volgens de fabrikant, ze zijn front-facing. We waren het niet eens met deze stelling, want na een paar tests, werd duidelijk dat de luidsprekers duidelijk duw geluid aan de achterkant. Bovendien, het geluid is nog duidelijker, wanneer de tablet wordt opgehaald uit de tabel.

Over het algemeen, het geluid ontbreekt bas, maar de speakers kan nogal luid. De Dolby Atmos App kan de gebruiker om aanpassingen met behulp van de equalizer en de instellingen. De equalizer preset "Full" is erg leuk, want het verhoogt de bas. Hoewel het misschien nog niet claer zijn, het geluid is in ieder geval meer in evenwicht, omdat de hoge tonen zijn niet overbelast. De speakers zijn prima voor het bekijken van YouTube-video's, maar wij raden externe luidsprekers voor langdurig gebruik.
Er is niets om over te klagen: het testmodel heeft fatsoenlijk stroomverbruik niveaus en is vergelijkbaar met de concurrentie. In feite is het nog minder veeleisend dan sommige, zoals de HP Pro Tablet en de LG G Pad II . Wij willen het lage verbruik terwijl het apparaat is uitgeschakeld of in de standby-modus. Echter, een Samsung Galaxy Tab A is veel krachtiger, maar toch minder energie dan ons testmodel (vooral bij hoge belasting) vereist.
Het gemiddelde verbruik gecombineerd met de zwakke 26,6 Wh batterij van de Lenovo Tab 3 10 bedrijven resulteert in een slechte run tijden. In de WLAN test wordt de helderheid op 150 cd / m en websites worden in een cyclus geladen. Het apparaat duurt 10:01 uur. Dit kan niet slecht zijn, maar zelfs de Huawei MediaPad 10 M2 , die een veel zwakkere batterij heeft, duurt 97 minuten langer.

Algemeen, kan de gebruiker het apparaat op voor twee dagen, mits deze niet continu wordt gebruikt.De Lenovo Tab 3 10 bedrijven heeft een aantal grote voordelen: het scherm is groot en biedt verschillende instellingen. De temperaturen zijn erg goed en de WLAN of mobiel internet betrouwbaar zijn. Boven alles: de tablet kost 300 euro.

Er is een groot nadeel: de prestaties van de tablet is veel lager dan die van de vergelijking apparaten. Gaming is moeilijk op dit apparaat en zelfs surfen traag zijn.

Gelukkig heeft Lenovo niet inbegrepen spam Apps, maar biedt wel een fatsoenlijke camera en een betrouwbare GPS-module. Het apparaat is ook gecertificeerd tegen stof en waterdruppels. Natuurlijk, het is niet een tablet voor de bouwindustrie, maar in ieder geval biedt enige bescherming. Als u op zoek bent naar een dergelijk apparaat, adviseren wij de Ruggedized Tablet von Panasonic of de HP Pro Tablet 10 . Accu Dell Precision M4700 .

De Lenovo Tab 3 10 Business is een goede, goedkope kantoor tablet. Niet veel prestaties, maar de meeste functies zijn includedt.Zijn conservatieve looks zijn de grootste troeven. Particuliere gebruikers, die graag surfen en spelletjes spelen, zal willen kijken naar de Samsung Galaxy Tab 10.1 A .vervanging Accu Voor HP COMPAQ nx7400

16:52, 26/10/2016 .. 0 comments .. Link

Het principe goed en zeer langlopende premium-range convertible struikelt -. Van alle dingen - via zijn vernieuwde scharnieren. De fabrikant moet deze functie te herwerken, omdat een wankele display met behulp van het in de Laptop-modus voorkomt. Dat is alles dat moet worden bekritiseerd, omdat de nieuwe ZenBook heeft veel te bieden.
Asus ZenBook serie in het bijzonder staat voor mobiele notebooks, ultrabooks en convertibles die altijd komen in high-kwaliteit te kijken, cool aluminium kozijnen. Een opvallend kenmerk is de concentrische, geborstelde metalen afwerking op de achterkant (cirkelvormig patroon), waar Asus-logo siert het centrum. Onze recensie monster is vernoemd Asus ZenBook Flip UX360UA-C4159T, en behoort tot het bereik van de 360-graden scharnier convertibles die gebruikt kunnen worden in verschillende modi, zoals laptop , tablet of Stand voor presentaties. In de tablet-modus, de input devices zijn aan de onderzijde en de Asus 'Fliplock moet daadwerkelijk uit te schakelen, maar dit werkte niet in de test.

In termen van de configuratie, hoewel de nieuwe ZenBook ontbeert zoals beveiligingsfuncties zoals een TPM chip of vingerafdruk-scanner, het kan nog steeds worden ingedeeld in de bovenste kantoor of bedrijf bereik. De geïnstalleerde Intel Core i7-6500U zorgt voor behoorlijke rekenkracht, die adequaat wordt ondersteund door 8 GB RAM-geheugen. De Intel HD 520 GPU die is geïntegreerd in de processor zorgt voor de grafische berekeningen. Het scherm in onze beoordeling steekproef is een glossy, Full HD IPS-paneel. Een royale 512 GB SSD fungeert als opslagapparaat. Windows 10 Home is voorgeladen.

Zes verschillende UX360UA modellen met prijzen variërend van 900 tot 1200 Euro (~ $ 979 tot ~ $ 1305) werden genoteerd op een grote Duitse prijsvergelijking website op het moment van testen. Onze recensie monster is de duurste, met de hoogste configuratie. Volgens de website van Asus ', is het ook mogelijk om een iets tragere selecteren Core i5-6200U , tot 16 GB RAM-geheugen, ander scherm (zie hoofdstuk Display), en SSD's met een capaciteit van 128 of 256 GB. De modellen hebben alle andere configuratie gemeenschappelijke kenmerken.

Aangezien de grootte van de 12 en de 13-inch apparaten zijn zeer vergelijkbaar, hebben we apparaten met identieke prijzen en innovaties geselecteerd ter vergelijking. De volgende cabrio zijn gebruikt ter vergelijking in dit rapport:
Acer en HP's apparaten maken gebruik van verschillende constructies, terwijl Lenovo's Yoga beschikt ook over een 360-graden scharnier. Op het moment van testen in januari van dit jaar, Lenovo's apparaat was niet helemaal in de lijn in termen van prijs met een prijskaartje van ongeveer 1500 Euro (~ $ 1632), maar sindsdien zijn prijs is gedaald en past nu goed in de prijsklasse van de rivalen. Accu HP COMPAQ nc8430 .
Naast de typische ZenBook rug, de kleur die de fabrikant noemt als "Rose Gold" ( "Quartz Gray" is ook beschikbaar) en de afgeronde hoeken, Asus claimt dat het de scharnieren die nu in zijn gekleurd is herontworpen een bijzonder in het oog springende koperen toon. De scharnieren zijn ook de grootste punt van kritiek in deze test.

Hoewel de converteerbare gemakkelijk te openen met één hand, het los getrokken scharnieren gewoon niet het deksel bepaalde hoeken houden. Het apparaat schakelt bij het openen tot ongeveer slechts 45 °. Wanneer het deksel wordt geopend tot ongeveer 135 ° van 180 °, valt het deksel naar 180 °. En, de kleinste bewegingen en stoten zijn genoeg om het deksel per ongeluk rocken. Niet alleen is dit niet te rechtvaardigen in deze prijsklasse, is de tester nooit meegemaakt, zelfs in 300-Euro (~ $ 326) apparaten. We hebben Asus gevraagd commentaar te geven op deze of stuur ons een vervanging voor dit probleem te verduidelijken voor deze test, en we zullen de resultaten in een update te publiceren. Ongeacht deze, geven we de scharnieren een sub-score van 1,5 van de 5 mogelijke punten voor de huidige, en we hebben ook het verminderen van de overkoepelende behuizing sub-rating met 10%.

Wij vonden de solide basis beter. Hoewel het dun kan worden vervormd in zeer geringe mate met enige moeite, en slechts soms licht kraakte tijdens onze pogingen. Het deksel is niet bijzonder sterk en draait slechts licht in de aluminium achterkant gebied, blijkt zeer bestand tegen druk zijn. Net als de zeer vergelijkbaar kijken nog veel goedkoper Asus ZenBook UX360CA dat we getest in juni, het scherm is float-gemonteerd in de ring, die schade veroorzaakt door deksel vervormingen voorkomt. Er is geen reden tot criticizm in termen van de kwaliteit, vakmanschap blijkbaar eerste klas.
We vervangen onze vergelijking cabrio's met een aantal 13-inch apparaten voor een betere vergelijkbaarheid van de in deze sectie. Zoals duidelijk zichtbaar, onze beoordeling steekproef is één van de lichtste en dunste apparaten in het veld. De ZenBook UX360CA-FC060T zustermodel is slechts marginaal zwaarder en dikker, terwijl de Dell Inspiron 13 5368 weegt ongeveer 400 gram (~ 14 oz) meer en is vooral veel dikker. Lenovo's Yoga Pro 3 weegt bijna net zoveel als de ZenBook UX360UA maar het is ongeveer een centimeter (~ 0,4 in) breder. De 1,5 kg (~ 3.3 lb) Acer Aspire R13 is de zwaarste hier.
Door zijn grootte, de ZenBook biedt slechts een beperkte selectie van connectiviteit opties. Naast de twee gebruikelijke USB 3,0 poorten, tenminste een USB 3.1 type C Gen.1 aanwezig. Bovendien voldoende ruimte beschikbaar was voor een standaard HDMI, het maken van een adapter overbodig. Afgezien van een USB 3.0, alle poorten zijn aan de rechterkant en gelegen aan de achterkant en midden gebieden aan de zijkanten. Dit is een ergonomisch voordeel bij gebruik bijvoorbeeld een externe muis.
We testten de kaartlezer overdrachtsnelheden met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing geheugenkaart. De resultaten zijn ontnuchterend, omdat het niet groter is dan de USB 2.0-standaard. Gebruikers die vaak grote hoeveelheden foto's over te dragen aan de Asus moet investeren in een externe USB 3.0 kaartlezer voor weinig geld. Accu HP COMPAQ nc8230 .
De ongeveer twee jaar oude Intel Dual Band Wireless-AC 7265 verantwoordelijk is voor draadloze communicatie. Zoals de naam al doet vermoeden, het ondersteunt IEEE 802.11 ac die uitsluitend uitzendt in de minder bezochte 5 GHz-band, evenals in de traditionele b, g en n normen in de 2,4 GHz-band. Een maximale bruto datasnelheid van 867 Mbit / s (MIMO 2x2) werd bereikt in de 5 GHz-band. Zoals altijd, Bluetooth is geïntegreerd. Het kan worden gebruikt nadat het stuurprogramma naar versie 4.2 uiterlijk.

Hoewel HP Spectre x2 is uitgerust met dezelfde Wi-Fi module, dat achterblijft bij de review-exemplaar van ongeveer 13 tot 38% onder identieke, ideale omstandigheden. Gezien de overhead, kan niet meer worden verwacht dan wat onze ZenBook levert - zeer goed.
De doos bevat alleen de fundamentele zaken zoals de gebruikelijke garantie en installatie-instructies en de voeding. Aangezien geen herstel media is opgenomen, moet de recovery-partitie ongemoeid worden gelaten.

Een onderhoud luik of een batterij die van buitenaf kan worden verwijderd moet niet in een 13-inch convertible worden verwacht. De ingewanden kan alleen worden bereikt na de ontmanteling van de bodemplaat. Asus maakt dit nog moeilijker te doen met behulp van Torx-schroeven.

Asus is voorzien van een 24-maanden fabrieksgarantie (pick-up & return). Natuurlijk, de garantie van de juridische retailer van toepassing is. Meer informatie vindt u hier .
Een drie-niveau, wordt gelijkmatig verlicht, en onberispelijk letters chiclet-toetsenbord geïnstalleerd. Het is net zo breed als een standaard desktop model (zonder numeriek toetsenblok). De vlakke, anti-slip toetsen zijn voldoende groot, en niet te krap. Omdat de lay-out niet voor verrassingen te houden, de tester behaalde een behoorlijke typesnelheid.

Het toetsenbord mat kunnen worden ingedeukt in het centrum en naar rechts, maar dit is niet merkbaar bij normaal typen op het. De lage drop, merkbaar nog niet precies fris drukpunt, en de relatief zachte slag te definiëren het sponsachtige type-ervaring. Asus 'ZenBook UX360UA is niet helemaal geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen, aangezien de grote toetsen gekletter hoorbaar in vergelijking met de kleinere.
Met betrekking tot de afmetingen van de behuizing is, wordt de ClickPad zonder fysiek gescheiden toetsen aangenaam formaat. Het is echter niet aanraakgevoelig in de buitenranden. De tester had wat problemen met de glijdende eigenschappen, want net iets of zelfs normaal vochtige vingers de neiging vast te houden aan de strakke oppervlak. De muiscursor kan nauwkeurig worden verplaatst, maar soms is het niet snelle bewegingen uit te voeren. Mouse gestures met maximaal drie vingers zijn meestal betrouwbaar uitgevoerd. Accu HP COMPAQ nx7400 .

De low-drop vervanging muistoetsen hebben niet veel feedback. De druk punt is misschien een beetje zacht, maar een aangenaam gedefinieerd akoestische terugkoppeling wordt geproduceerd wanneer geactiveerd.

We hadden geen problemen met de 10-punts touchscreen in de test. Het is aanraakgevoelig in de hoeken, nauwkeurige en responsief.
Een glanzende, IPS-gebaseerde, Full HD touchscreen is geïnstalleerd. De bijna 2 miljoen pixels, verdeeld over 13,3 inch resulteren in een fatsoenlijke pixeldichtheid van 166 PPI. De tester kan niet klagen over een korrelig reproductie, zelfs close-up met zijn nieuwe bril. De scherpte kan niet worden verweten. Volgens ZenBook website van Asus ', de volgende panelen zijn beschikbaar:
Asus heeft geen zwakke punten in termen van helderheid en contrast te laten zien - integendeel. In aanvulling op de uitstekende maximale helderheid van 326 cd / m², de zeer lage zwartwaarde van slechts 0.27 cd / m² is verantwoordelijk voor de uitstekende contrast ratio van 1274: 1. Het scherm van de ZenBook's niet bijzonder opvalt in het testveld. Ondanks de iets lagere helderheid, Acer Aspire haalt een enorme contrast van 1882: (!) 1 dankzij het fantastische zwartwaarde van 0,17 cd / m², terwijl de HP Spectre haalt "slechts" 802: 1 omdat het zwartniveau van 0,44 cd / m² is hier iets te hoog.

De gemeten verlichting van 86% is onopvallend eerst. Zichtbare achtergrondverlichting bloeden wordt gezien in zowel de linker hoeken en aan de rechterkant bij het kijken naar een volledig zwart scherm met een maximale helderheid. Echter, in de praktijk zijn ze alleen opgemerkt in zeer donkere scherminhoud.
Afgezien van de achtergrondverlichting bloeden, zwart ziet er subjectief rijk. (: 60% AdobeRGB), dat is afgestemd voor de meeste foto opname en weergave apparaten in de consument bereik, zelfs als ambitieuze foto-editors normaal liever grotere monitoren, zullen ze blij zijn met de grote, 93% dekking van de kleine sRGB kleurruimte zijn . Onze Acer Aspire kan nog een paar kleuren weer te geven, want het realiseert 98% van de sRGB en 65% van de grote AdobeRGB-kleurruimte.

Acer converteerbare schijnt ook met kleurnauwkeurigheid in de staat van de levering. Het dicht bij de ideale snelheid van minder dan DeltaE 3, wat niet helemaal waar voor de evaluatie monster. Bijgevolg kan een lichte en niet erg zichtbare kleur tint in de richting van het licht groen worden waargenomen in onze review-exemplaar. Met behulp van het kleurprofiel verbonden in het vak zou dit te elimineren.
De altijd aanwezige reflecties ergonomisch beperkt het gebruik van de laptop in de buitenlucht zelfs op een bewolkte dag als de laptop niet nauwkeurig is geplaatst om lichte gebieden te voorkomen zoals de lucht (linker afbeelding), van wordt weerspiegeld op het scherm. De juiste screenshot die we gefotografeerd met de deur in de rug laat zien wat er mogelijk is in het omgevingslicht. Accu HP COMPAQ 8710p .
In termen van kijkhoek stabiliteit, hebben we te maken met een goede, maar niet uitstekend panel voor IPS omstandigheden. Als de hoek foto's van onze collage toont, maakt niet uit hoe plat de kijkhoek is horizontaal of verticaal (!) - Kleuren slechts lichtjes vervormen als we kijken naar het scherm van boven. Helderheid, contrast en dus verliezen worden binnen strakke grenzen gehouden bij normaal bewegen in de voorkant van het scherm en worden alleen opgemerkt in het bijzonder vlakke hoeken. Dit scherm is onvoorwaardelijk geschikt voor de Tablet Mode.
De prestaties van Asus 'ZenBook Flip UX360UA principe maakt het een versterkte-up office computer die omgaat met zelfs geavanceerde software, zoals Adobe Photoshop, dankzij het haalbaar dual-core CPU met Hyperthreading, voldoende geheugen, en een grote SSD die meestal zorgen voor een absoluut soepel draaiende systeem. De enige twee bestaande fysieke cores en vooral de zwakke processor graphics zal dwarsbomen spelen up-to-date 3D-games.
Waarschijnlijk is er niet zo veel van een meetbare prestatiewinst met de hogere geklokte Intel Core i7-6500U (2x 2,5-3,1 GHz, Hyperthreading, TDP: 15W) in vergelijking met de goedkopere elementaire i5-6200U CPU (2x 2,3-2,8 GHz, Hyperthreading TDP: 15W), waarvan wij geloven ook voldoende zijn, gezien de converteerbare doel routinegebruik. De efficiënte Skylake dual-core model dat geschikt is voor nog slanker modellen dan de review-exemplaar haalt een maximale Turbo snelheid van 3,0 GHz als beide cores worden geladen. Hoewel voor de eerste keer DDR4 RAM-steun aan boord is, heeft Asus gekozen voor de langzamere DDR3-geheugen. De CPU is de strakke TDP met de geïntegreerde delen Intel HD 520 grafische eenheid.

Veeleisende software is niet echt een probleem voor de processor zolang het geen duidelijke verbetering vier of meer fysieke kernen door hoge parallellisatie, zoals het geval is in veel huidige games. Vergeleken met andere laptops gebaseerd op dezelfde CPU, de prestaties binnen het verwachte bereik. Turbo bezettingsgraad was niet helemaal bevredigend in onze Cinebench R15 multi-core loop. De klok varieerden 2,7-3,0 GHz met een gemiddelde van bijna 2850 MHz. De scores veranderen niet op batterijen werkt.
Zoals verwacht gezien de configuratie van de bijgeleverde SSD, de prestaties van Asus ZenBook UX360UA meer dan glad. Koude start en opening programma's zijn snel, en overmatig gebruik van multitasking diverse tabs in het geheugen gedreven Chrome browser (verbeteringen zijn aangekondigd) nauwelijks laat de laptop struikelen.

De scores van PCMark 8 voor evaluatie op het niveau van vergelijkbaar geconfigureerde laptops. De resultaten zijn vrij dicht bij elkaar in het gebied van de vergelijking laptops; Alleen HP Spectre x2 blijft duidelijk achter met zijn aanzienlijk trager 4,5 watt CPU.
Aangezien de geïnstalleerde Hynix SSD is aangesloten via SATA 3, tarieven overdragen van meer dan 500 MB / s mag niet worden algemeen verwacht. Volgens CrystalDiskMark 3.0, deze limiet is ongewoon duidelijk undercut in sequentiële lees- processen. Zo eindigt Hynix in de laatste plaats hier zonder dat het routinematig gebruik aanzienlijk. Dan weer, de SSD scores in de sequentiële schrijfprestaties. Het is precies andersom met de SSD in HP Spectre x2, die de voorkeur omdat de leesprestaties is veel belangrijker. Accu HP COMPAQ nx9420 .

De leesprestaties van de kleine, willekeurige datablokken (Lees 4k) als typisch voor OS en programma begint is ook interessant. We kunnen een "Good" bij 30 MB / s te geven in deze test, maar de ZenBook mist alleen dat. Een leesprestaties van ongeveer 40 MB / s en hoger zou heel goed zijn. Over het algemeen, kunnen de prestaties van Hynix SSD gemiddeld te noemen, hoewel het natuurlijk elke conventionele harde schijf zal overtreffen.{ Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

HP Envy 13 Accu online Kopen
Asus X71Q Laptop Accu
Koop Accu Asus X53SV
nieuwe Laptop Accu Asus G75V
Accu Asus X52F online kopen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer