Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

liefde en vriendschap

Ik dacht vroeger altijd dat zoals het in soaps ging het in het echte leven nooit zou kunnen gaan..

Helaas bleek dat bij mij niet zo te zijn..

Een jaar of 8 geleden kreeg ik mijn eerste vriendje en WOW wat was ik gelukkig.. Vroeger was ik het type meisje dat zei: Als je beter kunt krijgen moet je zeker gaan.. Totdat na 4 jaar bleek dat dit meisje mijn vriendinnetje was!! Meer dan een jaar heb ik er ontzettend om gehuild maar altijd zei ik : ik zal als laatste lachen.. En ja hoor ongeveer een jaar geleden hoorde ik dat ze uit elkaar waren.. Zij was vreemdgegaan en nog wel met ZIJN beste vriend (die overigens een vriendin heeft waar zij weer beste vriendinnen mee was geworden)! Hoe bedoel je dit leek GTST wel.

De mannen die ik in mijn leven uitkies zijn min of meer allemaal players.. Meestal blijkt dat ze al een vriendin hebben of dat ze gewoon uit zijn op 1 ding... Zo ook M. M was mijn beste vriendje geworden. Hij leek heel lief en leuk maar na 2 jaar beetje lopen kutten in onze vriendschap (ik was verliefd geworden) en welgeteld het pikken van waar ik van weet 9 andere meisjes barstte de bom.. Hij begon met negeren en hier had ik veel verdriet en last van..

Later bleek dat meneer al een lange tijd een relatie had met een collega die getrouwd was/is en een kind heeft (en die zich voordeed als een vriendin van mij).. Toen ik erachter kwam vielen veel puzzelstukjes op hun plaats... Daarom wilde ze altijd weten wat M. deed en met wie.. Ze vroeg ook altijd eerst naar hem, eigenlijk dus heel handig want M vertelde mij best veel en omdat ik haar vertrouwde wist zij ALLES..

Ik heb ze nooit samen gezien en stiekem hoopte ik altijd dat ze elkaar veel pijn zouden doen!

Totdat dus die dag kwam dat ik hoorde dat hij veel verdriet had.. Ik kan veel emoties opnoemen die ik voelde maar gelukkig was niet 1 van die woorden... Mijn beste vriendje, maatje van vroeger had liefdesverdriet en zo kende ik hem niet, heel vreemd om hem stil en verdrietig te zien.. Het brak mijn hart!

Vaak heb ik gedacht wat hebben die vrouwen wat ik niet heb, wat is er mis met mij.. Maar 1 ding is zo goed als zeker.. Ik heb mijn eigen slechte kanten, maar wat die meiden hebben geflikt zou ik 100% zeker nooit hebben gedaan en dat maakt mij een veel beter persoon

Wat betreft M : Vriendschap heeft soms een breuk nodig om sterker terug te komen!

Ik sta beter in het leven dan een half jaar geleden, heb mijn ups en downs maar ben ontzettend dankbaar dat een goede vriendschap van vroeger is teruggekomen!

Liefs T.

 


Posted: 14:17, 31/8/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer