Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

T Bakhuys Ede Blogt

About Me

Sinds kort een eigen winkel in Ede, een bakwinkel. 't Bakhuys is aan de Maanderweg 78, tegenover bakker Onnink en naast het Koetshuysch.
Home | Profile | Archives | Friends

Eerste 3 maanden door - 17:11, 23/3/2013

Van 19 december tot en met 19 maart, de eerste 3 maanden! In deze maanden is veel gebeurd. Zo heb ik een nieuwe winkel opgestart in Ede aan de Maanderweg. Had nooit verwacht dat ik in een winkel zou komen te staan en nog minder dat ik de eigenaar zou zijn van de winkel. Maar dat betekent ook wel doorgaan en als er geen klanten zijn jezelf niet gaan vervelen. Nu is er ook wel veel te doen. Van bestellingen tot schoonmaken en elke ochtend wat bakken of chocolade maken. Nu is chocolade maken een vak apart. Opwarmen naar 45 graden, dan af laten koelen naar 27 graden en dan weer opwarmen naar 31 graden. Anders is het zo lastig om de chocolade uit de vorm te krijgen! Voor chocolade is iets heel moois: siliconen bakvormen. Niet om mee te bakken (dat mislukt te vaak) maar om chocolade te maken. Het is lekker en ook nog eens makkelijk. Wat ook heel makkelijk is om te maken: peperemuntkussentjes. 100 gram poedersuiker met 10 ml water en 4 druppels peperemuntolie. Goed mengen tot glad mengsel, sliert van rollen en dan in stukjes snijden. Een kwartiertje in de koelkast en smullen maar. En ook nog eens natuurlijk zonder E-nummers! Komt er een bestelling binnen: Azo-vrije marsepein en rolfondant. Geweldig!

0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer