Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Team Crisis

Dag 5: 22 april 2008

11:34, 22/4/2008 .. 0 comments .. Link

We hadden vandaag iets later afgesproken op school. Zoals gisteren gezegd moesten we enkel nog wat details afwerken en klaar is kees. Dat hebben we vandaag dan ook gedaan. We hebben alles in het digitaal portfolio gestoken, de posterpresentatie ingestudeerd en op het bord gekleeft en natuurlijk nog even de weblog aangevuld. Ondanks er niet veel moest gebeuren, hadden we toch wat zenuwen over de posterpresentatie, maar eind goed, al goed.

Verder vonden we dit een leuke en leerrijke ervaring. We hebben een goede kennis opgedaan over PRV. Toch zijn we heel moe van een week non-stop te werken om alles op tijd af te krijgen met vier man i.p.v. met zes of zeven. We hebben het gedaan! Nu is het tijd voor een beetje platte rust...

Team CrisisDag 4: 21 april 2008

14:44, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

Het spreekwoord zegt: "De laatste loodjes wegen het zwaarst" en dat hebben we vandaag mogen ondervinden. We hielden ons vandaag bezig met de laatste taken in orde te maken en ook met de posterpresentatie af te maken. De taken zijn zo goed als klaar, morgen nog even de puntjes op de i zetten en de posterpresentatie is vandaag binnen gebracht bij de drukker door Lars. Die zouden we vanavond moeten hebben. Verder hebben we ons ook bezig gehouden met de CV fiches in te vullen en alle formulieren in het mapje. Op het programma stond verder ook nog onze zelfpresentatie die we voor een professionele jury moesten brengen. Om 13.30 mocht Susan als eerste van ons groepje de spits afbijten bij de zelfpresentaties. Het is ons allemaal goed gelukt. Niemand van ons had veel zenuwen, we konden ze allemaal goed onder controle houden.

Het was een vermoeiende dag: zo veel werken terwijl het prachtig weer was. Hopelijk liggen we vanavond allemaal vroeg in ons bedje zodat we er morgen een schitterende posterpresentatie kunnen geven.

Team CrisisDag 3: 18 april 2008

14:46, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link

We hadden vandaag eindelijk een afspraak met Hilde Leemans, onze begeleidster. Door ons ijverig werken, waren we de afspraak van gisteren compleet vergeten, maar dat was niet zo erg. We lieten haar weten hoe ver we stonden met onze taken. Onze hoofdopdracht was zo goed als af en enkele vakopdrachten ook. Toch hadden we nog enkele vragen over sommige vakopdrachten. Die konden we tijdens onze bespreking stellen. Hilde Leemans hielp ons enorm goed; ze gaf ons verscheidene tips en goede raad. Na onze bespreking gingen we ijverig op zoek naar de documenten waarover we tips hadden gekregen. We hebben niet veel gevonden omdat ons thema van de hoofdopdracht al enkele jaren oud is, maar we geven de hoop niet op... We zullen blijven zoeken naar enige documenten die ons verder kunnen helpen.

Verder besloten we, omdat het vrjdag is, wat vroeger naar huis te gaan, maar dit wil niet zeggen dat we niets meer gingen doen. Integendeel, we hebben heel wat klaargespeeld vandaag.

Team CrisisDag 2: 17 april 2008

13:40, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link

Om half 10 hadden we afgesproken in de binnenagora, natuurlijk waren we allen op tijd van de partij, omdat we wisten dat er nog veel werk voor de boeg ging zijn. we zijn er dan ook meteen ingevlogen. vandaag moest en zou de hoofopdracht afgewerkt worden, en daarnaast ook nog wat opzoek werk voor de vakopdrachten, die we reeds verdeeld hadden. Ook hebben we de posterpresentatie besproken, zodat ons creatief brein Lars meteen een ontwerp kon schetsen. Terwijl Lars aan het schetsen was, was Susan ijverig de zender en de doelgroep van de door ons gekozen campagne te bespreken. Tom en Glen waren dan bezig met de andere puntjes van de hoofdopdracht. Ook der vragen van het straat interview werden selectief opgesteld. Om ongeveer 16 uur hielden we het voor bekeken op school, de hoofdopdracht was zo goed als af, nu thuis verder gaan werken aan de vakopdrachten.

Hard labeur, maar de voldoening is des te groter!

Team CrisisDag 1: 16 april 2008

13:52, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vandaag waren Susan, Glen, Lars en Tom al vroeg op post voor de aanvang van de exploratieweek. We verzamelde op de campus Jacob van Plantijn aan de Sint-Jacobsmarkt voor twee korte infosessies over P.R. en reclame. De twee sessies werden gegeven door twee succesvolle oudstudenten van onze school.

Na een korte hap gegeten te hebben kwamen we terug bijeen om meer info te vernemen over het verloop de exploratieweek. We werden er ons ten volle van bewust dat het nóg intensiever ging worden dan de vorige exploratieweek. Na Inge Polders nog kort heropfriste wat precies allemaal op een posterpresentatie moest staan, haastten we ons naar het emi om de verschillende taken te verdelen.

Voor we allemaal de tram, bus of trein naar huis namen, hebben we nog een mailtje gestuurd naar onze begeleidster en deze weblog gemaakt. Morgen zien we elkaar weer en zal er hopelijk al een groot deel van de vakopdrachten afgewerkt zijn.

Wij kijken alvast uit naar de rest van de exploratieweek!

Team CrisisAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dag 5: 22 april 2008
Dag 4: 21 april 2008
Dag 3: 18 april 2008
Dag 2: 17 april 2008
Dag 1: 16 april 2008

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer