Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?Onze eigen PowerPoint-Presentaties made by Bereboel.
Klik met de muis op het plaatje om te downloaden
De allernieuwste presentatie over ons
Junior SMX Team The Looyen Brothers

GP Varsseveld 15-16 juni 2013Voor de demo's van deze GP hadden we weer Noah Kuijpers gevraagd om Jake te vervangen.Op zaterdagochtend vroeg die kant uit om er een leuk weekend van te maken , ook Team La'Pral zou komen dus dat zat wel goed. Bij voor ons de 1e demo gingen de mannen goed mee met de zwaardere spannen,maar helaas resulteerde dat in een een behoorlijke valpartij waarbij Yarno goed is weg gekomen want het zijspan landde bijna bovenop hem. De EHBO was vlug ter plekke en die vond na Yarno aangehoord te hebben dat het beter was om ff naar de dokter te gaan.

De dokter zei dat het allemaal meeviel en als ie niet misselijk werd of meer hoofdpijn kreeg dat ie dan weer gewoon mocht rijden. Ook het span had wat schade opgelopen en werd met een autokrik weer geprobeerd in de juiste stand te krijgen.

De GP op zaterdag en zondag was er een met veel uitvallers en pechvogels.Bij de rijdersvoorstelling mochten deze keer ook de kids met hun spannen op komen draven en zelf een rondje ( of 2) rijden voor het publiek, hun werden voorgegaan door Jan ten Thije en Bart Notten die samen op het oude span de jeugd voorging. Jake wilde deze kans niet voorbij laten gaan ondanks het gips en ging samen met Yarno en Noah mee met het rondje.

Hieronder nog wat foto van het gelegenheids team Looyen -Kuijpers.Foto vars 5 en 6 Volgende week Genk en ook daar zal Noah ons weer bijstaan in de bak.

 

 

 


Posted: 09:20, 18/7/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Pech tijdens Betuwe CupVorig weekend waren we niet in Heerde aanwezig maar zijn we naar een Dakardag geweest van het Veka team met o.a. Peter Versluis - Marcel v Vliet - Tim Coronel .
De jongens hebben zich daar prima vermaakt door in een Dakartruck mee te rijden en zelf nog ff op een quadje te rijden.

Dit weekend hadden we weer een Betuwe Cup in Neerijnen.
Het weer was prima en de baan lag er goed bij.
De 1e manche werd besloten om alle Quads bij elkaar te laten starten. Dat was voor de jongens ff wennen met die hele snelle erbij, maar ze hebben zich aardig geweerd en zich niet van de wijs laten brengen.
Ze hadden fijn gereden en dat is het belangrijkste tussen dat geweld.


De 2e manche hadden ze toch besloten om de klasses te splitsen.
Er waren helaas al een paar rijders of rijdsters naar huis door de 1e manche, maar de jongens wilden er weer voor gaan.
Helaas maar voor een paar rondjes .
Eerst hadden ze de pech dat ze een handvat verloren,


In een bocht later schoot Jake met de voet van de punt en kon zich niet meer terug in de bak hijsen, vóór het 1e springschansje van de 3, en besloott zich na de schans een maar te laten vallen om erger te voorkomen.
Helaas heeft dit slecht voor hem uitgepakt en bezeerde hij zijn hand.
Eerst werd gedacht dat zijn pink uit de kom was geschoten,  en werd er besloten dat het beter was om ff naar het Ziekenhuis te gaan voor een foto.
Daar kwam vervelend nieuws uit : een breuk in het 5e middenhandsbeentje achter de pink.
Dus het werd gips…
Ze konden niks zeggen over de evt. de duur van de blessure.
Dat gaat as maandag de chirurg doen, dan mogen we weer terug.
Hij baalde hier erg van maar zei meteen tegen z’n broer Yarno.
 “ Dan moet je Noah Kuijpers maar vragen voor Varsseveld en Genk “
En dat wordt dan ook het team dat de demo's daar gaat rijden :
Team Yarno Looijen en Noah Kuijpers.

We hadden de planning om zondag naar hele sterke mannen te gaan kijken in Hoofddorp maar eerst ff afwachten hoe meneertje Jake de nacht door zou komen.
Die kwam om 9.15 uur beneden en had gelukkig nergens geen last van en zo hebben we de dag doorgebracht bij 2013 World Cup Strongman'' Holland got power'' 
Een mooi evenement waar we van hebben genoten.


Posted: 20:57, 13/6/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


3e Betuwecup GeldermalsenGister hadden we de 3e Betuwecup, het was tot s'ochtends spannend of het wel door zou gaan want op veel plaatsen waren er al wedstrijden afgelast.
Het was zelfs zo dat de baan er gewoon perfect bij lag en in de loop van de dag stoof het weer gewoon , haha.
De training verliep goed , het was voor ons ff kijken hoe de schokker het deed maar dat ging goed.
Na er een paar kilo klei af te hebben gehaald en de schokker toch iets te hebben veranderd was het tijd voor de 1e manche,de start ging weer niet vanzelf maar ze hebben zich danig door de kleine 20 minuten heen geknokt met een mooie 8e plaats tot gevolg.Meteen moest Jake naar zijn vlaggenpost want we waren vandaag aan de beurt.
 
Ook de start van de 2e manche was niet best maar ook hier lieten ze zich niet kennen met hun kleine spannetje en de minste inhoud ,het was weer gewoon volle bak de volle tijd en dat was weer een 8e plek. Het was een mooie dag op een toppie baan en het weer heeft ons ook niet in de steek gelaten .

Posted: 17:33, 26/5/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


training Geldermalsen 15-5-2013Helaas hebben we de laatste Betuwe Cup niet kunnen rijden i.v.m. een kapot bakwiel.

Uit de naaf was een stuk uitgebroken en daardoor ook spaken eruit. Na een telefoontje met de bouwers LETO Techniek ( bedankt Michel & Johnny) werd er een ander wieltje voor ons geregeld. Dat werd meegenomen naar Heerde, waar André weer zo vriendelijk was om het deze kant mee op te nemen en het zelfs nog kwam brengen.
De mannen hadden zin om te rijden dus pa zou proberen om het klaar te hebben voor de woensdagmiddag. Het weer zat mee en de baan lag er perfect bij , na de 1e keer rijden konden meteen het wiel en de spaken weer aangedraaid worden , haha.

Na een mooie rups te hebben bewonderd,
en wat gedronken te hebben gingen de mannen weer, maar na 3 rondjes gingen ze eruit. Wij snapten er niks van maar toen we bij de bus terugkwamen was het meteen duidelijk , de schokker was finaal stuk !!

Dit weekend hebben we niks. De 25e is er weer een Betuwe Cup wedstrijd voor ons.


Posted: 15:24, 16/5/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Trainen 27-4-2013 NeerijnenOmdat we volgende week in Neerijnen onze 2e Betuwe Cup hadden besloten we om er nogmaals te gaan trainen zodat ze de baan optimaal konden verkennen. Ook onze fotograaf Andre zou even langskomen om een vergroting te brengen van de schitterende foto van de Y(J)arno's  maar natuurlijk had hij zijn camera ook bij en dat heeft hele mooie en spectaculaire plaatjes opgeleverd, onze stuntpiloten kregen er geen genoeg van , haha
Bekijk zelf het resultaat van mijn foto's en die van André.


Posted: 11:10, 28/4/2013

Comments (0) | Add Comment | Link<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer