Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The road to a friend's computer is never long...

Dag meisjes!

19:54, 28/9/2008 .. 0 comments .. Link
Ik vond 't erg gezellig vrijdagavond.. Heel leuk om elkaar weer allemaal te zien.. althans, dat vind ik maar ik ga ervanuit dat jullie het unaniem met me eens zijn!

Zat zo is te denken.. de 21e november moet absoluut blijven staan natuurlijk, maar dat is wel 2 maanden ver weg! Misschien kunnen tussentijds nog eens een keertje afspreken.. Ik zal er eens overna denken!

En Har.. wat een cool verhaal! Je zal je wel helemaal romantisch hebben gevoeld dit weekend! Leuk zeg!

Liefs!

Marije

Hallo vriendinnetjes!

21:52, 10/9/2008 .. 1 comments .. Link

Hey meides...

Ik durf niet terug te zoeken wanneer ik voor het laatst iets op onze site heb gezet...langer dan 100 jaar zal het in ieder geval niet zijn, toen hadden ze natuurlijk nog geen blog, maar het is al wel weer veel te lang.

Dus bij deze, een update vanuit Reeuwijk!

Met mij gaat het goed! Ben al weer 3 weken aan het werk, heb het heel erg naar mn zin, leuke werk, leuke collega's elke pauze tafelvoetballen, kortom..helemaal leuk. Drukke periode staat natuurlijk voor de deur nu, ben benieuwd...6 dagen 5 avonden werken is een beetje de standaard..

En verder volleybal ik vrolijk verder, ga ik nog braaf naar de kerk meestal, ben ik nog steeds vrijgezel, soms hopeloos op zoek, soms helemaal niet..kortom...eigenlijk alles nog hetzelfde

En hoe is het met jullie? Iedereen weer veilig, uitgerust en opgeruimd terug van vakantie?

Ireen, hoe was Griekenland? Zon, zee, knappe mannen?  Of nee natuurlijk niet..Fabian!! Hoe is het daar mee? Vertel vertel!!

En Dian..hoe is het met jou? Lekker dik aan het worden weer? Hoe voel je je? Carmen weer naar school? Leuk gehad in France? Had je mn smsje nog gehad? Je kreeg de groetjes van Wilske!

En Marij, jou heb ik zondag weer even gezellig gesproken, dus ik ben helemaal op de hoogte van je lekkage...wat een gedoe hè! Hoe is het nu? Al een schade-expert geweest? Wat ik trouwens niet kon terug lezen, maar misschien heb ik er over heen gelezen; is het allemaal nog gelukt met je hypotheek enzo? Was voor je vakantie nog even spannend maar weet eigenlijk helemaal niet hoe dat nou afgelopen is!

Mariek, hoe is het met jou? Hoe was Kreta? Wat spook je allemaal uit op dit moment? Blond was je toch hè

En jij als laatst natuurlijk Har, want van jou ben ik helemaal op de hoogte natuurlijk na Terschelling! Ik heb wel veel aan je gedacht hoor..hoeveel stranddagen heb je nou uiteindelijk gehad...1? Dat weekeind dat het zo mooi was had je natuurlijk vrijgezellenfeestje... Shit toch altijd hè, dat je zo afhankelijk bent van het weer! Ben je inmiddels ook weer begonnen? Heb je de 26e al gereserveerd in je agenda? Je bent er toch wel h`? Zou gezellig zijn...

Pfff...meer vragen dan dat ik echt wat te vertellen heb geloof ik..en ik heb toch echt diep nagedacht maar echt meer weet ik zo even niet..

Ik kan natuurlijk vertellen van die enorm leuke jongen die ik maar tegen het lijf aan bleef lopen op Terschelling en die ik niet aan durfde te schieten, maarja..geen happy end dus laat maar

Hé lieverds, tot de 26e..voor die tijd zal ik me even goed inlezen, dan kleur ik tenminste niet als iemand verteld dat ie een huis gekocht heeft of zwanger is bijvoorbeeld..

 

 

 

 Even een hele korte update!

22:30, 26/8/2008 .. 0 comments .. Link
Hallo meisjes!

Heel binnenkort zal ik een heel verhaal typen over mijn vakantie en de enorme lekkage hier in huis, maar eerst ga ik zo lekker slapen, want ik ben heel moe!

Wat wel even handig is om te vertellen.. Mijn telefoon had het zo leu op vakantie dat zij heeft besloten om in Italie te blijven! Ik heb dus vanaf de vakantie al geen telefoon meer (als je me dus hebt gesmst en je dacht al - wat een trut, die reageert ook niet!!) dan weet je nu hoe dat komt! Ik heb even tijdelijk de telefoon van Johan, 0628652105, en hij gebruikt nu zijn werktelefoon.. Tis wat!

Goed.. wordt vervolgd dus!
Hebben jullie trouwens ook zo'n zin in ons volgende etentje!?

Kussen!

Marije

Hoiii

19:55, 8/7/2008 .. 0 comments .. Link

Zo, toch ineens weer wat nieuwe stukjes! LEUK!! We moeten de site maar niet opheffen en accepteren dat we geen van allen trouwe schrijvers zijn..hopelijk kijkt iedereen wel regelmatig?!

Maar..hoe is het met jullie? Dian, groei je al? Gaat het een beetje? Lukt het een beetje met alle verhuizingen binnenshuis? Maak je jezelf niet te druk? Goed oppassen hè..

En Marij..buuf..superleuk van je huis!! Ben echt heel benieuwd! Welk nr is het? Ga ik een keer kijken..  Natuurlijk wel jammer voor mij..mn buuf weg! Gelukkig heb ik een auto, ben ik er zo!!! Voel je je lekker vrij en opgelucht met diploma op zak? Echt heerlijk hè.. zonder schuldgevoel genieten van je vrije tijd!! Nu nog druk met de laatste 1,5 week zeker? Daarna lekker 6 weken vrij...

Anneriek, hoe zijn jouw tentamens gegaan? Alles gehaald? Moet wel..je hebt zo hard geleerd! En verder..je leventje? Stoppen met de studie? Verder werken? Nog contact met Alexander gehad? Hoe voel je je daar nu onder? Nog tevreden met je keuze of ook soms twijfels?!

En jij Har..al trouwplannen? Horen we het dan wel??  Ook bijna vakantie zeker? Lekker hoor! Jammer dat je de 18e niet mee kunt..

Mariek, had jij nog gekeken of je de 18e kunt?

Gezellig de 18e...ik reserveer om 20.00u bij Humprey's! Leuk even bijkletsen en lekker eten..wat willen we nog meer!

Tja..met mij verder alles goed! Heb n autootje..zoals de meesten al weten.. Ben er echt superrrblij mee! Scheur er lekker mee rond! Heb in 2 weken ruim 1000 km. gereden... Dure hobby, maar wel erg leuk!! Verder ben ik, voor degenen die t nog niet weten, al een tijdje leuk aan het daten!! Ken m al een tijd...en het is erg leuk!! Uiteraard horen jullie het als er meer te vertellen valt.. Ik vind het altijd lastig zulke dingen om het een naam te geven! We hebben het nu gewoon erg leuk, doen leuke dingen en zien elkaar regelmatig..  Verder zoals altijd..druk druk.. Nog 5,5 week werken, dan lekker vakantie!

Nou, tot de 18e!!

Liefs Irene...

19:46, 4/7/2008 .. 1 comments .. Link
YEAH, GELUKT!!!

??????

19:38, 4/7/2008 .. 0 comments .. Link

Ik zou toch zweren dat ik vanochtend een berichtje op deze site heb geschreven. Zie hem nu echt niet staan.... Dan nog maar een keer.

Het was een reactie op het leuke nieuws van Marije.

Gaaaf!!! Gefeliciteerd!! Echt heel erg leuk nieuws!! Op welk bedrag zijn jullie nu uit gekomen?? Je vertelde (op je afstudeer feestje) dat die mensen niet echt toegevelijk waren.... Ik vind het echt geweldig leuk voor jullie. Kan je hier nu lekker al je creativiteit op los laten, zonder in je achterhoofd dat je eigenlijk voor school moet werken. Heerlijk zeg voor je!! Is johan ook helemaal blij??

Heb je nog een mooie ring uitgekozen?? Krijgen we hem de 18de te zien??

Hoe is het met jou Ireen?? Lekker aan het rond crossen in je auto??

Tot snel!!

Dikke kus Dian

PS: Ben benieuwd of ik dit berichtje wel op de site krijg, Hoe moeilijk kan het zijn....Nog een poging..

20:13, 1/7/2008 .. 0 comments .. Link
Ik vraag me af of we de site maar moeten opdoeken... Ik heb niet echt het idee dat er nog iemand kijkt of reageert..

Maar goed! Ik zet er nog maar een nieuwtje op (en kijk je wel.. dan ben je weer ff op de hoogte!

We hebben het huis gekocht, in rotterdam blijdorp, op de van beuningenstraat.. Echt cool! Vandaag kwamen we tot een overeenkomst! Nu nog even de financiering regelen.. maar dat moet geen probleem zijn. Zo heerlijk.. lekker afgestudeerd, huisje.. Fijn!

En anneriek.. hoe is het gegaan met leren? Succes morgen met je toets.. ik hoop dat alles lukt.. en heb je daarna vakantie?
Wel jammer dat je niet ff een halfuurtje pauze kon nemen om vrijdag langs te komen, had ik leuk gevonden! Maar zet'm op!

Irene en Dian.. ik vond het heel leuk en attent dat jullie er waren (ook al is attent een ouwevrouwenwoord :))

Liefs!!
En voor de rest.. ik zie jullie allemaal  de 18e? Gezellig.. heb er heeeeeeeeel veel zin in!Hoera voor Sem!

10:40, 16/6/2008 .. 0 comments .. Link
Vandaag is hij natuurlijke echt jarig.. maar ik vond het gister zéér gezellig! (Is het nog gelukt met  leren Anneriek?) Het was echt boffen met het weer.. Dianne is waarschijnlijk nu heel hard aan het stofzuigen en poetsen.. of ben je daar alweer klaar mee! Zal een behoorlijke klus zijn!

Voor wie het nog niet wisten.. Wij hebben voor het weekend een bod gedaan op een huis! Na het weekend zouden we een reactie krijgen.. ik ben dus de hele dag al benieuwd..! Maar wie weet horen we morgen pas wat! Ik hou jullie op de hoogte!

Ik hou het even kort.. want helaas helaas moeten er ook nog nuttige dingen worden gedaan.. :S

Liefs!

MarijeEn alweer reactie uit Reeuwijk!!

13:02, 30/5/2008 .. 0 comments .. Link

Hey meiden..

Alweeeeeer reactie uit Reeuwijk, ik doe het best goed toch?

Hier alles goed. Blaf momenteel de longen uit m'n lijf..erg gezellig ook voor de omgeving...maar overleven we wel weer! Verder alles goed. lekker aan het werk, ben regelmatig op het strand aan het beachen, allemaal leuke dingen!! Ben wel laatst weer naar het ziekenhuis geweest voor controle van mn neus enzo..ik ruik dus sinds die operatie niks meer..beetje jammer wel weer, want zit dus sinds 2 weken weer aan de medicijnen..elke dag zo'n fijne neusspray en elke dag een pilletje..moet helaas bekennen dat ik nog geen verschil merk. Als dat zo blijft moet ik weer een foto laten maken en wat er dan weer moet gebeuren...zucht..ik denk dat ik gewoon vraag of hij niet gewoon geamputeerd kan worden..zit er 1 groot gat, heb ik èn een hoop lucht en ruik ik ook alles weer

Ben er opzich wel over uit dat het goed is dat het uit is tussen mij en Alexander (ff asl reactie op Irene dr vraag) ..maar word er nog wel veel mee geconfronteerd. Op mn werk zijn ze allemaal fanatieke beachvolleyballers, dus ben al 2 keer in 2 weken tijd naar Scheveningen geweest..kom daar natuurlijk op allerlei plekken waar ik ook met Alex ben geweest (hij woont 3 straten van het strand af) dus word je weer heerlijk aan alles herinnerd. Maarja.. dat slijt wel denk ik...

En verder zoek ik een hoop afleiding, werkt voor mij ook wel. Zondag bijv. naar Leeuwarden, wordt mn nichtje gedoopt..09.30 kerk..07.00 in de auto!!!

Wat een verhalen van New York Ireen! Wat een leventje heb jij toch hè! Straks weer naar Griekenland..lekker man!

Hé maar wat vervelend dat het weer minder met je gaat? Je berichtje was van 16 mei, hoe is het nu inmiddels? Moet je inderdaad weer aan de medicijnen? Zou inderdaad wel balen zijn.. Hou ons op de hoogte ké?

Gaaf dat je Remi en Tinka belijdenis hebben gedaan! En tja..snap best dat ze heel erg met kinderen bezig zijn..hoop echt dat ze gauw in verwachting is en dat het allemaal goed gaat..als je er teveel mee bezig bent schijnt het ook vaak niet te lukken..we wachten maar af!

Gefeliciteerd Har, dat je in Waddinxveen kan blijven..Erg lekker. Een nieuwe baan, nieuwe collega's is altijd weer wennen en afwachten hoe je het gaat vinden, hier heb je het naar je zin dus mooi!! Met Peter ook alles goed?

En hoe staat het inderdaad met de huizenjacht..jullie zijn niet erg trouw in het bijhouden van de site hoor hihi ik hoor jullie reacties al!!

Hoe is het met Sem en Carmen? Alweer bijna een jaar joh, dat ventje..wat gaat dat hard hè!! En Carmen, nog steeds naar dr zin op school?

En hoe is het met Marije? Droomhuisje al gekocht? Nog naar je zin op je werk? Gelukkig zie ik jou nog af en toe in Gouda in de kerk..moesten jullie allemaal eens doen, naar Gouda naar de kerk

En Mariekje..leef je nog? Still in love? Al een datum? Met je studie alles goed?

18 juli gaan we gezellig uit eten hè..iedereen kan hè?!!!

Nog ff iets anders..ik lees de 'new entries' vaak wel, maar mis misschien wel eens wat comments..is het anders een idee om sowieso, ook al het een comment is, er een new entry van te maken? Op die manier missen we niks...

Hé schatjes, tot gauw weer, sterkte weer met alles wat jullie bezighoud enne..ik kijk binnekort weer op de site om aaaaal jullie reacties te lezen!!

 

 

 

 

 

 Update uit Rotterdam.. (nr. 12b :D)

22:48, 16/5/2008 .. 0 comments .. Link

Lieve meiden,

Hier ben ik ook weer ns.. Hoe is het met jullie? Har..echt jammer dat ik je verjaardag gemist heb en daardoor jullie allemaal niet gezien heb!  Blijft jammer dat we elkaar maar zo weinig zien...gelukkig hebben we door de kids van Dian weer wat verjaardagen erbij waarop we elkaar kunnen zien!

Marij..vertel vertel over je huizenjacht! Nog steeds in de race voor jullie droomhuisje?! Waar is het, welke wijk, straat, nummer.. (kan ik m vast uit mn hoofd leren..!) En al belangstelling voor jullie eigen huis? En hoe is het in je klasje?! Houden ze zich nog een beetje rustig, na de vakantie, of is het weer flink aanpoten!? In de vakantie nog gelukt wat voor je afstuderen te doen? Hoop voor je dat je snel klaar bent..

En Dian..jullie plannen al wat meer concreet? Al iets op het oog? En die mensen voor jullie huis nog gereageerd? Mc Leod's is leuk hè... Kan echt voor elke aflevering wel smsen..  (Moeten jullie allemaal kijken...echt geweldige serie!!!!)

Tante Anneriek..jullie familie breidt zich echt uit hè?! Leuk man..een meisje erbij!! Kan je leuke jurkjes en rokjes kopen..  Vind je het nog moeilijk, dat het uit is met Alexander? Nog twijfels, of toch de goede beslissing geweest? Blijft lastig hè.. The right guy komt vanzelf voorbij joh!

Har..jij gefeliciteerd met je baan..echt lekker dat je gewoon hier kan blijven! Weer wennen op een nieuwe plek is altijd lastig vind ik! Nog steeds helemaal gelukkig met Peter? Ben nog erg nieuwsgierig naar m hoor..heb ik ook je verjaardag nog ns gemist!  Is jouw moeder trouwens weer helemaal opgeknapt trouwens of niet?

Mariekje..lees jij de site nog wel eens? Ben zo benieuwd naar jouw liefdesstory's! Still in loveee??

Deze keer typ ik gewoon vanaf mn computertje thuis, ben (helaas) al weer een poosje terug uit New York! Het was echt helemaal geweldig.. Veel gezien, gedaan en geshopt uiteraard! Kleine greep uit alles wat we gezien hebben: hebben een Harlem Gospel tour gedaan, de donkere wijk zeg maar..naar een echte echte negerkerk geweest, echt helemaal super! Zijn bij Ground Zero geweest, indrukwekkend! Zijn met de boot naar het vrijheidsbeeld en Ellis Island geweest, erg tof! Hebben de Brooklynn Bridge gezien en hebben door Wallstreet gelopen.. Lekker ontbeten en gewandeld in Central Park..echt superrrmooi was dat. Naar 't Guggenheim geweest en de Sex and the City tour gedaan, was ook superleuk! Grand Central Station gezien..erg groot en een doolhof! Verder Carnegie Hall gezien, naar t Museum of Modern Art geweest...was echt geweldig.. Empire State Building opgeweest, het hoogste gebouw op dit moment van NY. Heel vet uitzicht! Verder Madison Square Garden gezien, het stadion van de Knicks. Natuurlijk veel gewinkeld..Fifth Avenue, Broadway, Timessquare, Park Avenue, Madison Avenue, 42nd street...alles helemaal geweldig!! Ook naar de wijken SoHo, NoHo, Chinatown, Greenwich Village, The Meatpackers District geweest...dat was eigenlijk echt het tofste gedeelte! Leuke huizen, met van die trapjes erlangs.. Je herkent echt alles uit films en series..hebben ook veel filmopnames gezien. Wij steeds foto's maken, maar voor de mensen daar lijkt het allemaal gewoon normaal! Alles bij elkaar echt een super ervaring.. Wil er echt wel weer terug, zeker ook om te shoppen!!  De koers van de dollar is nu zooo gunstig en alles is sowieso al redelijk goedkoop, dat je echt gek wordt in alle winkels...Alles bij elkaar had ik terug 8 kilo meer dan heen!!

Nu even weer een tijdje geld verdienen.. De volgende trip staat gepland voor 19 augustus! Dan ga ik 15 dagen naar Samos, Griekenland. Lekker chillen en van de zon genieten!

Dan nog wat kleine nieuwtjes hier vandaan.. Afgelopen zondag hebben Tinka en Remy belijdenis gedaan. Erg mooie en bijzondere dienst! Ze zijn nog steeds erg bezig met kinderen.. Tinka was deze maand weer overtijd, maar is inmiddels na 1,5 week toch ongesteld geworden. Dus voor hen weer even een teleurstelling. Met mij gaat t lichamelijk ook even iets minder.. Heb de laatste tijd steeds vaker en ergere reumatische klachten. Deze week ging dat even zo slecht dat ik gister het ziekenhuis heb gebeld. Ik kon vanochtend gelijk komen. Ben helemaal onderzocht en bloedonderzoeken enzo gehad.. Ze denken wel dat er ontstekingen zitten, maar het komt nog niet echt naar buiten, de pijn zit vooral van binnen en das moeilijk te onderzoeken. Nu moet ik over 2 weken weer komen. Dan krijg ik weer n onderzoek en hebben we de uitslagen van de andere onderzoeken. Dan moeten we verder kijken..kan erop uit komen dat ik toch weer vast aan de medicijnen moet helaas.. Hopelijk valt het allemaal mee! Dan nog gewoon een leuk, normaal nieuwtje.. Ik ga een autootje kopen! Wil toch wat mobieler zijn..lekker overal heenscheuren waar ik wil! Dus via mn ouders is nu iemand die verstand heeft van auto's voor me op zoek naar het ideale autootje. Zal gewoon een kleintje worden, maar wel van binnen gewoon relaxte dingetjes.. Dus jullie zien me binnenkort wel een keer voorbij rijden!

Nou, ik ga maar eens slapen..morgen weer werken!

Fijn weekend allemaal en hopelijk tot snel.

Dikke kus, IreneLiefs vanuit Reeuwijk

19:23, 11/5/2008 .. 2 comments .. Link

Ha meiden,

Pfff wat was ik lang niet online geweest...kan natuurlijk een berg excuses bedenken, maar eigenlijk is er geen 1 goed genoeg natuurlijk!

Ben nu weer helemaal op de hoogte, dat Marije een dikke villa gaat kopen, dat Irene nog in Amerika zit omdat ze haar verdachten van smokkel wegens die enorme bagage die ze mee had en dat Dianne gezellig in Reeuwijk komt wonen!! Nou..ben ik op de hoogte!!??

Van mij eigenlijk weinig nieuws...had vorige week nog een inzinking, dat ik toch wel ging twijfelen of ik misschien te snel de knoop doorgehakt had, maar dan is het weer maandag en dan heb ik helemaal nergens meer aandacht voor dan de dingen die er staan die week. Dus al met al is het gewoon beter zo, het was een leuke gast, hij had een leuk huis en woonde leuk dicht bij het strand...maar helaas pasten we niet bij elkaar!

Verder alles zn gangetje, werk erg leuk, studie valt nog steeds vies tegen dus ga mn prop halen maar niet verder. Heb het heel erg naar mn zin op mn werk, het is lastig te combineren en voor dit moment heb ik er toch geen plannen mee. Daarbij..die school is verschrikkelijk..had pas weer een broek aan...heb soms gewoon dwarsliggerige neigingen... en werd daar natuurlijk op aangesproken...heb ze toen maar even gezegd wat ik van ze vond..christelijke school, maar als je geen refo bent word je er op aangekeken en veroordeeld!! Lang verhaal..maar ik ga mn propedeuse halen kan ik er altijd nog een later moment op een andere school mee verder.

En hoe is het nu met jullie? Ireen, volgende reisje alweer geboekt? Wat dacht je van Brazilië? Land van the wax

Har..nog steeds deeply in love? En Mariekje natuurlijk ook...moet ik ook toch eens meemaken hoor, hoe dat is

En My en Dian verhuisplannen...ben benieuwd!!

Goed plan trouwens My, alsnog je verjaardag vieren..wie kan komt, en wie niet kan...mist gewoon een leuk feestje!! Ik hoor wel welke datum het wordt! (Niet weekeind van 6-8 juni, dan ben ik op kamp..)

Hé schatjes...ik ga mn best doen wat trouwer te lezen en schrijven..enne tot gauw weer!

 

 

 

 

 

 

 Hoi meisjes!

09:35, 10/5/2008 .. 0 comments .. Link
Wat een weertje he?? Ongelofelijk.. diegenen met een tuin zullen er wel heerlijk van genieten denk ik zo!! Jaloers jaloers!! :)

Maar.. wij hebben een huis gezien! Een heleboel eigenlijk maar één.. wow! Ik ben er helemaal verliefd op (ik denk er vaak aan, als ik ga slapen die ik het weer helemeaal voor me, in mijn dromen ben ik aan het inrichten.. zucht) We hebben de makelaar laten weten dat we geintereseerd zijn (ik had niet gedacht dat ik al zosnel iets tegen zou komen) en we hebben een aantal stukken opgevraagd en volgende week gaan we nog een keer kijken en dan gaat Mark, vriend van Johan mee, hij is makelaar dus wieweet ziet hij net even wat dingen die ons ontgaan ofzo! Cool he? Ik ben alleen bang dat iemand ineens nu het hus koopt ofzo.. want als belangstellende weet je natuurlijk niks van andere partijen ofzo, dat is wel lastig, maar we zullen zien wat er allemaal gaat gebeuren!

De mensen wonen er nu nog in, dus het kan misshcien nog wl een paar maanden duren, wat prettig is voor de verkoop van ons eigen huis..

En Dian, hoe is het bij jullie? Wordt het Reeuwijk-Dorp? Of toch Gouda.. ben je er al uit??

Nou.. schatjes, geniet van deze mooie dagen!

Kus!

Marije....

19:50, 29/4/2008 .. 1 comments .. Link

Hey Marije en Irene....

Dat is lang geleden zeg, ik lees wel alles maar schrijf alleen niets... Om heel eerlijk te zijn heb ik echt een HEKEL aan computers, ik moet me zelf er dus echt toe zetten. Ik vind het wel erg leuk om dingen te lezen van jullie, maar moet dan natuurlijk ook zelf wat schrijven.

Hoe is het met jullie?? Ireen, je hebt het ongetwijfeld wanzig leuk gehad, zoals ik hier al las. Nog een leuke man aan de haak geslagen?? Kan je al mee doen met 'Grenzeloos verliefd'? Of ken je dat programma niet? Wat wordt je volgende bestemming??

Marij, hoe is het met jou? Al vooruit gang geboekt met je huizenjacht?? Ik hoop echt dat je zo snel mogelijk kan afstuderen, dan zal er een hele last van je schouders vallen denk ik.

Met mij is alles goed. Met Carmen en Sem ook. Carmen is nu echt een groot meissie aan het worden, lekker kletsen veel vertellen. Ze is vandaag naar de kapper geweest, ze voelde zich net een prinses, ze was zo blij. Sem is zo leuk, hij moet eigenlijk altijd lachen, zo lief!!! Hij wordt ook alweer bijna 1 jaar...

Ik zie jullie vrijdag denk ik!!

Liefs dianne

 

 liefs uit NY

19:40, 23/4/2008 .. 0 comments .. Link
lieve meiden.. Even snel een berichtje van mij uit NY! Heb wifi internet op mn ipod dus kan zo iedereen een beetje op de hoogte houden! :) Het is hier echt ge-wel-dig!! Heb al superveel gezien en gedaan! Maar natuurlijk ook geshopt! Alles is zoooo goedkoop en tof en de winkels zijn tot 22u open..ideaal dus! Mn koffer gaat bomvol mee terug.. :) Zou echt nog wel weken willen blijven! Mytje..kop op he..als ik terug ben even een thee-avondje houden?! Met de rest alles goed? Har..hoe bevalt t..23 zijn? :) Nou, ik ga verder genieten! Hoop jullie allemaal snel weer te zien.. Dikke kus Irene

...

20:00, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link
Dag meissies!

Hoe is het met jullie?
Ff een update vanaf de Amelandseplein.. Zaterdag zijn we verhuist. En tja, daar zit ik weer dan..
Woensdag hebben we mijn oma begraven.. Ik had julie op de bruiloft van Kim verteld dat ze die middag was overleden. Het was een prachtige dienst, ik heb nog een gebed gezongen en dat ging gelukkig goed! (was bang dat als ik iedereens traanoogjes zou zien.. ik dan ook zou gaan, maar gelukkig..) Alleen dat moment dat de kist naar beneden zakt he? Is wel heel naar..  Heb nu dus helemaal geen grootouders meer, mijn ouders geen ouders meer. Raar hoor, een hele generatie weg..

Ik ben heel druk met mn nieuwe klas.. groep 6/7, heftig groepie, dus afsuderen is nu nog steeds niet gebeurd! Wordt er wel een beetje heel erg zat van hoor.. dat schiet ook maar niet op!

Dit huis staat inmiddels echt te koop.. staat op funda, dus ben echt heel benieuwd hoe dat zal gaan lopen! We hadden wel een huis op het oog..  helemaal geweldig! Compleet naar mijn zin en op een locatie. Wow! Johan belde vanmorgen.. is ie al verkocht!!! :( Het zit niet mee!
Maar we houden vol; woensdag gaan we weer ergens kijken.. de foto's waren mooi, t'huis is heel groot (schandalig eigenlijk!) We will see!

Dus van mijn kant niet alleen maar leuke nieuwtjes, eigenlijk alleen maar stomme! Zo voelt het ook wel, vind er echt niets meer aan! Maar goed.. dag voor dag.. :)
Deze week hoor ik of ik op Het Kompas kan blijven werken na dit schooljaar.. Is even spannend! Ligt aan de boventalligheid op buurscholen (als daar een leerkracht over is, omdat er het komende schooljaar minder kinderen komen gaat die persoon vóór mij, omdat die waarschijnlijk langer in dienst is bij de organisatie) dus.. ik hoop dat mijn ongeluk nu zal keren.. en dat ik kan blijven!

Ik heb eigenlijk niets leuks verder te vertellen! Maar zodra ik dat wel heb.. kom ik zeker bij jullie terug!

Maar was blij te horen dat Mariek zo verliefd is.. en Har ook en Annerieke (alhoewel iets verdekter) ook!
Hoe is het met Carmen en Sem Dian? Zijn jullie lekker aan het genieten van het weer? Is wel super he? En heb je al een besluit genomen over evt verhuizen?? Ben je er al een beetje uit?? Of nog maar wat nachtjes over slapen?

En.. hoeveel zou Irene al hebben gekocht?? 

Kus! MarijeNew York

10:28, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link

Ik schrijf maar weer ns wat... Lezen jullie het over 6 weken wel!

Morgen ga ik naar New York!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vandaag laatste dagje thuis, alles inpakken, huis opruimen en vanavond al naar Eline. Morgenochtend vroeg vanaf Utrecht met de trein naar Schiphol en dan de oceaan over!! Heb echt onwijs veeel zin!!! Mn vader heeft net een hele vette camera gekocht en die mogen we mee..heb dus echt een gigantisch fototoestel met telelens om mn nek hangen...

De foto's moeten jullie maar snel komen bekijken als ik terug ben!!

Met jullie alles goed?

Tot snel! Kus, IreneAlicia Keys!!

01:21, 29/3/2008 .. 0 comments .. Link

Hoii meiden!

Ben ik weer...  Weten jullie allemaal nog dat we een site hebben!?

Ik heb weer wat te vertellen...dus typ maar weer even wat! Afgelopen maandag ben ik namelijk naar het concert van Alicia Keys geweest! Was echt zooo gaaf! Echt een onwijs mooi concert.. Gave show..ze heeft ruim  2 uur op t podium gestaan! Veel nummers van de nieuwe CD, maar ook veel oude nummers..echt supergoed! Ze heeft zo'n onwijs mooie stem!

Heb filmpjes op mn telefoon gemaakt, dus laat t nog wel een keer horen! (je hoort mij er wel op de achtergrond doorheen brullen..maar goed..)

Had je nog gebeld, mariek...toen ze Superwoman deed!! Echt geweldig!! Maar kreeg steeds geen verbinding, je tel. stond uit!

Hoe ist met alle mannen trouwens?! Kunnen er even wat updates op de site komen?? Ben heel benieuwd!!

Nou, ik ga naar bed, morgen weer werken..

Trusten! Kus, Ireneupdate!

15:00, 22/3/2008 .. 0 comments .. Link
Hoii lieve meiden,
 
Ik heb tegenwoordig internet op mn werk..hartstikke handig, dan kan ik gewoon op de site terwijl ik werk...ideaal!
Allereerst: Anneriek, van harte gefeliciteerd!!! Ben je al verwend? Wat heb je van Alexander gehad?? Echt superjammer dat we het vandaag niet met zn allen kunnen vieren, en natuurlijk Alexander kunnen bewonderen!! Ik hoop dat je een leuke dag hebt!!
 
(dit gedeelte is enkel bestemd voor 18+ )
Verder wil ik jullie weer even op de hoogte brengen van mijn brasian ervaring!!
Gistermiddag was het moment van de waarheid.. Ik was echt enorm zenuwachtig!! Ging samen met Nurcan, een vriendin van school nog..en gelukkig gingen we samen, anders had ik denk ik allerlei smoezen voor mezelf bedacht om niet te gaan!  Maar ja, het moest toch gebeuren, want dat oerwoud moest toch op een bepaalde manier weg!  Nou, daar zaten we dus..bibberend van de zenuwen.. Nurcan ging eerst en halverwege mocht ik ook naar een apart kamertje komen. Daar zat ik heel ongemakkelijk van onder naakt te wachten..en ondertussen hoorde ik Nurcan in het andere kamertje zachte uitroepjes doen: '...au....ohhh...au....zooo!' 
En toen kwam ze bij mij..het ging echt allemaal heel snel..maar wel echt heeeeeeeel pijnlijk! Ze was zo vlug dat ik haast geen tijd had om erover na te denken hoe ongemakkelijk en apart het was om daar met mijn benen wijd te liggen..en die gedachten werden ook echt overstemt door de enorme pijn!! Het deed echt heel zeer.. Ik heb gelukkig niet gegild ofzo, maar heb wel echt zacht 'au' geroepen en over die bank gekronkelt!! Die vrouw deed echt of t de normaalste zaak van de wereld was en zei maar steeds: 'als je de volgende keer komt, doet het veeel minder pijn'. Die gedachte en het idee dat het daarna allemaal glad zou zijn hielden me op de been, maar ik heb halverwege echt op het punt gestaan om te roepen: 'STOPPPP...ik wil niet meer!!'
Maar goed..ik heb dus volgehouden en ben nu toch wel erg blij!! Het is echt helemaal goed geworden.
Nu is het dus de bedoeling om het bij te houden en dan zou het allemaal steeds minder moeten terug komen..hmmm..ben benieuwd!!
Hoop niet dat ik de andere enthousiastelingen onder ons heb afgeschrikt!!  Ik voelde me heel trots achteraf dat ik het volgehouden heb, dus dat kan ook een drijfveer zijn hè...
 
Dan nog even een vervolgnieuwtje over mn zus..even iets heel anders.
Sinds maandag is het zwangerschapshormoon gezakt! Das eigenlijk erg goed nieuws. Woensdagavond is ze toch nog weer naar t ziekenhuis gegaan omdat ze erge buikpijn had, toen was het nog weer verder gezakt.. Dus zeer waarschijnlijk stoot haar lichaam het nu toch uit zichzelf af! Dat betekend dat ze dus niet geopereerd hoeft te worden en ook dat ze nu eindelijk dit allemaal een beetje kan verwerken en haar lichaam rust kan krijgen!!
Nare gebeurtenis, alles bij elkaar.. Volgens het ziekenhuis, de medische wereld, zijn 2 miskramen toch nog 'normaal' te noemen dus verder hoeft ze nog geen behandeling of verder onderzoek oid..
We hopen dus heeel erg dat het een volgende keer wel goed gaat!!
 
Nou lieve meiden..we moeten echt echt echt snel weer afspreken hoor!! Hebben heel wat te vieren, want ook marij dr verjaardag moet natuurlijk nog uitgebreid gevierd worden!!
 
Fijn weekend nog!
Dikke kus, Irene


Brasilian

17:52, 19/3/2008 .. 0 comments .. Link

Hoiii meiden!!

Wilde hierbij even meedelen dat ik a.s. vrijdag de brasilian wax zal ondergaan!! Aaaaaaaaaahhh!! Zie er heel erg tegenop..maar ben wel blij dat het eindelijk gaat gebeuren! Het was niet meer houdbaar...

Ik zal jullie uiteraard helemaal op de hoogte brengen of ik het er levend vanaf heb gebracht!!

Hoe is het met jullie allemaal trouwens???

xxxxxxxxxxxxx.....

20:19, 10/3/2008 .. 2 comments .. Link

Enorm gezellig op deze site...

D{ Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dag meisjes!
Hallo vriendinnetjes!
Even een hele korte update!
Hoiii
...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer