Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Take me to the monster ball

Christina VS Gaga

{ 19:10, 1/5/2010 } { 0 comments } { Link }

Christina Aguilera lanceert 'Not Myself Tonight'.. Hebben we dit niet eerder gezien?

Het kan je niet ontgaan zijn, de nieuwe clip van Christina Aguilera is gisteren (30 april) in premiere gegaan op youtube. Als je dacht dat Lady Gaga al porno was.. FOUT! *drukt op zoemer* Christina Aguilera zet een tandje bij en zoekt het nog heftiger op in haar nieuwe clip. Verder zijn verschillende sporen van Lady Gaga en Britney Spears in de video te vinden. Er zijn al verschillende afbeeldingen en filmpjes genaamd: XTINA COPY LADY GAGA.

Het klinkt allemaal wat heftig, CHRISTINA AGUILERA KOPIEERT LADY GAGA. Tijd om het wat te nuanceren, de sporen die erin zitten zijn er niet al te veel. Ze zitten er wel in en zal zich (denk ik) wel hebben laten beinvloeden door Lady Gaga's Bad Romance video. Ik vind het allemaal wel meevallen, je kan wel zeggen dat ze het kopieert, maarja. Zij heeft haar eigen gedachtes over de video, ik vind dat ze ook erg haar eigen draai er aan heeft gegeven. Ach ja, je zou maar eens een gekke outfit aantrekken in een clip, dan krijg je 2 miljoen fans: ZE KOPIEERT GAGA MET HAAR KLEDING. Je komt er gewoon niet omheen, er zijn altijd wel die mensen die roepen zonder na te denken.

De clip van Christina Aguilera is momenteel niet op youtube te zien in nederland. Je kan hem vinden door goed te googlen.

Tonight I'm myself!Parachute

{ 18:12, 10/4/2010 } { Posted in Music } { 0 comments } { Link }

Baby if I got you, I don't need a parachute.. You're gonna catch me, you're gonna catch me if I fall down, down, down..

Al dagenlang luister ik 1 bepaald liedje, een liedje over een parachute. Gezongen en geschreven door Cheryl Cole. Dit geweldige nummer is wat rustiger opgebouwd en heeft een hele mooie tekst. Een lied over de vriend van Cheryl die hoopt dat zij haar opvangt als zij fouten maakt, vrij ironisch: Cheryl en haar vriend zijn net gescheiden, blijkbaar ving hij haar dus niet op. Cheryl, parachute kopen?

De clip en de live-optredens tot nu toe vind ik iets minder denderend. Het is voornamelijk het dansen van een bepaalde dans (ik ben niet bepaald een dans expert dus geen idee wat het is, een tango?), maar deze balled is bijna perfect. Het begin is nogal ruw en ze start direct in het couplet. Dit is misschien wel 1 van de mooiste nummers die ik ooit gehoord heb. Eindelijk een artiets die een nummer als single uitbrengt wat gewoon een echt topnummer is.

Are you my parachute?

 (luister en kijk hier de clip van Parachute)Who's calling?

{ 11:40, 9/4/2010 } { Posted in Music } { 1 comments } { Link }

Hello hello baby, you called I can't hear a thing.. I have got no service..

Telephone, ruim 25.5 miljoen keer bekeken, de clip waar veel over gepraat werd en wordt. Positief en negatief, modieus of gewoon hartstikke lelijk, langdradig of boeiend tot het eind. Terwijl iedereen denkt dat het gewoon een mooie, leuke of juist verschrikkelijke clip is zit er meer achter dan je denkt. Misschien had je de 'pussy wagon' uit de Kill Bill films al herkend? Of de verschillende ingrediënten uit Star Wars? Het heeft allemaal een diepere achtergrond. Jaja, Telephone bevat zo hier en daar zijn achtergronden. De gedachte achter de Telephone video is eigenlijk het afkraken van de consumptiemaatschapij. De cola light blikjes in het haar van Gaga, de amerikaanse kleding in de laatste dans-scene enz.

Telephone, you love or loath it. Mijn nederlands-leraar, meneer Martens (hier zal nog wel een keer een zéér 'positieve' blog over komen) had zijn mening vrij duidelijk gemaakt. Zo hadden de clips van Lady Gaga totaal gaan betekenis. Het lied zelf heeft ook vrij weinig diepgang, de tekst wijst erop dat Telephone gaat over iemand die niet gebeld wilt worden tijdens het uitgaan. Meneer Martens, als u dit ooit gaat lezen, Lady Gaga's clips hebben meer diepgang dan dat u denkt! Het doel was ook het schokken van fans, een heel event.

Ik moet zeggen Gaga, je hebt er een flink event van gemaakt, ik zat om 7 uur 's ochtends voor mijn computer te kijken naar de clip, de schokkende, modieuze en geweldige clip. Ik moet zeggen dat ik een enorme fan ben van Paparazzi, voornamelijk de clip en ik blijf bij mijn standpunt: Paparazzi is en blijft de beste song van Lady Gaga.

 I don't wanna think anymore, I don't wanna talk anymore.. Please stop calling..

(de Telephone-clip klik hier, en schaam je dat je hem nog niet gezien hebt!)About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  October 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories

Actualiteiten
Music

Recent Entries

Christina VS Gaga
Parachute
Who's calling?

Friends

iamfenna
Hosting door HQ ICT Systeembeheer