Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Tekenen met Marit

Description

Ik hou van tekenen en deel mijn tekeningen ook graag. Ik zet er ook filmpjes op zodat jullie ze ook kunnen tekenen.


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Arendkop

Vandaag ga ik een arendkop tekenen. Wat je nodig hebt: -papier -potloden in verschillende hardheden -een goede tekenplek -genoeg licht -een gum natuurlijk Je begint met schetsen. Dat doe je door wat simpele lijnen te tekenen. Nu komen er iets meer details bij. Je maakt de snavel en tekent daarnaast een soort neusgat. De twee lijnen die je ernaast hebt getekend, heb je nodig voor het oog. Het oog komt ertussen, maar als hij dan te klein lijkt, zorg dan dat net iets door de onderste lijn gaat, dat is niet verboden. De twee lijnen die je bij de snavel hebt getekend, ga je nu gebruiken. De onderste lijn verbind je met de snavel, en de bovenste lijn gum je even uit. Die komt ongeveer schuin onder het puntje van de snavel, en daarboven zet je nog een klein streepje, zie plaatje: Nu krijgt ook de hals wat meer vorm. Teken lijnen in de richting van de groei van de veren, zie plaatje: Er komen steeds meer details bij. Deze stap is vrij moeilijk uit te leggen, daarom maar weer een plaatje: Nu gaan we hem afmaken. Pak een zacht potlood en breng de schaduw aan. Ook moet je nog wat meer lijnen voor de veren tekenen. Breng de schaduw rond het oog zo aan, dat het oog dieper in het oog komt te liggen. Ook kun je hier en daar de schaduw vervagen, dat kan met een doezelaar of met je vinger.

Posted: 16:25, 18/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Ik

Ik teken steeds vaker. vooral dieren, maar ook gezichten. in het foto album vind je wat van die tekeningen. ik ga ook beschrijven hoe ik mijn tekeningen maak. Zo kan jij ze ook maken.

Posted: 15:29, 18/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer