Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

suninbox telefoonhoesjes accessoires online

telefoonhoesjes zijn niet alleen decoratief

07:16, 23/3/2015 .. 0 comments .. Link

De meeste mobiele telefoonhoesjes zijn zo slecht ontworpen dat ze gedeeltelijk blokkeren van de antenne, waardoor de telefoon harder werken om een ​​signaal uit te zenden en het intensiveren van de straling die het hoofd en het lichaam van de gebruiker, een nieuw Environmental Working Group analyse toont slaat.
De analyse die vandaag, op basis van door case-maker Pong Research Corp. aan de Federal Communications Commission ingediende gegevens, blijkt dat sommige mobiele telefoonhoesjes op de markt zijn zo slecht ontworpen dat de Specific Absorption Rate - een maat voor de hoeveelheid straling geabsorbeerd door het lichaam - verhoogd met 20 tot 70 procent. Terwijl de jury is nog steeds de vraag of de blootstelling aan gsm-straling nadelige gevolgen voor de gezondheid, een groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal wijst op deze mogelijkheid kan veroorzaken.
Lees het volledige rapport: Heeft uw Cell Phone Case Raise Your blootstelling aan straling?
"Cell telefoonhoesjes zijn niet alleen decoratief," zei Renée Sharp, directeur van het onderzoek EWG's. "Deze accessoires kunnen onze blootstelling aan straling te verhogen en ze in wezen niet geregeld door de FCC. In het verleden heeft de FCC keek in holsters, die veel minder alomtegenwoordig dan cel telefoonhoesjes waren. Op zijn minst, de FCC moet gevallen overwegen wanneer het werkt zijn testen richtlijnen voor blootstelling aan straling grenzen. "

100% telefoonhoesjes online shop,goedkope smartphone hoesjes en accessoires. aangepaste maken ✓ Meer dan 3000 soorten ✓ Webshop keurmerk. http://www.suninbox.nl/ Gegevens Pong Research Corp 'suggereert dat een telefoon geval dat de antenne belemmert maakt de telefoon harder werken om zijn signaal, waardoor dropped calls en afbreken batterij. De tests werden uitgevoerd op drie modellen van de gevallen die door concurrerende bedrijven en worden met een iPhone4. De gevallen - Otterbox Impact, Case-Mate Barely There en Speck Candy Shell - gevarieerd in dikte en samenstelling, als gevolg van het bereik van de producten op de markt. EWG analyse van de gegevens blijkt dat de cel telefoonhoesjes signaalsterkte kan dalen met maar liefst 90 procent.

EWG erkent dat haar analyse niet gebaseerd is op zijn eigen testgegevens, maar eerder de gegevens van tests uitgevoerd door Pong Research Corp.'s gecertificeerde testlaboratoria en door de mobiele telefoonmaker aan de FCC voorgelegd ter beoordeling. Tot op heden is de enige openbare gegevens in de Amerikaanse aangeven hoe gevallen de straling van mobiele telefoons kan beïnvloeden.

Pong Research Corp. concludeert het is gevallen dat er minder straling uitzenden ontworpen. Onderzoeksjournalisten van Wired.com toerde Pong Research Corp.'s faciliteit en kwam tot een conclusie vergelijkbaar met die van EWG. Wired meldde haar zaak technologie inderdaad "de hoeveelheid straling gaande van de iPhone in je hoofd om een ​​derde van wat het zou zijn zonder het geval te verminderen."

De federale overheid heeft geen telefoon fabrikanten nodig om het effect van de gevallen overwegen wanneer ze testen of telefoons voldoen aan de blootstelling aan straling limieten van de FCC. Een telefoon gedragen naast het lichaam en omsloten door een geval dat de antenne kan de gebruiker meer straling dan de wettelijke grens bloot belemmert.

"Bijna 90 procent van de Amerikanen gebruiken smartphones en vele buy gevallen om hun kwetsbare apparaten te beschermen," voegde Sharp. "Echter, de FCC accessoires zijn niet rekening te houden bij het testen voor straling. Dit is des te belangrijker gezien het feit dat recente wetenschappelijke studies ernstige vragen over de veiligheid van gsm-straling positie over de korte en lange termijn hebben gesteld. "

EWG roept de FCC haar richtsnoeren updaten om gevallen in zijn mobiele telefoon testen protocollen omvatten om ervoor te zorgen dat ze niet functioneren van een telefoon in gevaar brengen of te voorkomen dat het voldoet aan de blootstelling aan straling grenzen. Terwijl sommige vertegenwoordigers van het bedrijfsleven hebben zich afgevraagd of de FCC heeft de bevoegdheid om te reguleren mobiele telefoon accessoires, is er precedent. Bijvoorbeeld, de FCC 1996 reglementen beschouwd als het gebruik van mobiele telefoon holsters die niet meer populair.

Rapport EWG's legt op verschillende manieren de FCC kon haar straling normen bij te werken om het probleem van de mobiele telefoonhoesjes pakken. Het agentschap kan:

Sta erop dat geval fabrikanten hun producten te testen met alle compatibele telefoons om ervoor te zorgen dat de telefoons blijven in overeenstemming met de FCC-normen.

Vereisen fabrikanten die maken beide telefoons en gevallen aan te tonen dat hun telefoons voldoen aan de FCC-normen bij gebruik in combinatie met hun zaken.
Test een monster van populaire telefoons met populaire cases te bepalen hoeveel geval vergroot typisch stralingsabsorptie en laat de SAR limiet ten minste dit bedrag in de bijgewerkte normen.
Bij het ontbreken van zinvolle actie van de FCC, EWG adviseert consumenten de volgende vijf stappen te helpen beschermen tegen gsm-straling:

Gebruik een koptelefoon of luidspreker-modus.
Houd de telefoon van het lichaam.
Tekst meer, minder praten.
Gebruik de telefoon niet in een zak of onder een kussen.
Bellen als het signaal sterk is.EVUO smartphone hoesjes accessoires

07:50, 4/1/2015 .. 0 comments .. Link

bij http://www.evuo.nl/ vindt u het grootste aanbod iphone hoesjes en iphone accessoires ✓ gratis verzending ✓ snelle levering ✓ keurmerk.De specialist in iPhone hoesjes en accessoires voor je iPhone 3G, iPhone 3G(S), 4/4s en iPhone 5. Niet goed, geld terug! Wij zijn de iphone hoesjes webshop ...EVUO bestelt u veilig en vertrouwd een iPhone hoesje. Wij hebben iPhone 3G/3GS/4/4S/5/5S/5C Hoesjes. ✓Snelle levering ✓Gratis verzending. iPhone Hoesjes en Accessoires bestel je makkelijk en veilig bij EVUO.NL. Op werkdagen voor 19.00 besteld, dezelfde dag verstuurd. Wat voor iPhone hoesje je ook zoekt, bij ons bestel je de mooiste iPhone Hoesjes goedkoper. Nu een nieuwe iPhone hoes kopen, binnen 24 uur verzonden! VAN: http://www.suninbox.nlAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

www.evuo.simpsite.nl
telefoonhoesjes.startplezier.nl
www.pimpblog.nl/telefoonhoesjes

Categories


Recent Entries

telefoonhoesjes zijn niet alleen decoratief
EVUO smartphone hoesjes accessoires

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer