Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

En toch zo onverwachts..

21:48, 9/9/2009 .. 0 comments .. Link

Ja... Hoop.. daar schreef ik net nog over. Ik weet zeker dat veel mensen gehoopt hebben dat deze man mocht blijven leven. Net zoals andere mensen dat ook hopen over iemand waar ze van houden.

De telefoon ging. Mijn vriend pakte op en kreeg te horen dat zijn oom overleden is. Vreselijk om dat te horen! Hij was al een tijd ziek en is afgelopen maandag geopereerd. Ze dachten dat het goed gegaan was.. maar nee..

Deze man heeft vorig jaar samen met zijn vrouw en zoon  zijn ander zoon verloren. Zijn zoon is omgekomen bij een duikersoefening... vreselijk.. Zijn moeder is nu dus ook haar man kwijt. Ze was er nog lang niet bovenop dat haar zoon overleden is en nu is haar man ook overleden.

Gelukkig kunnen we onze troost bij Hem vragen en Hij zal ons helpen. Met als onze zorgen, tranen, verdriet en blijdschap kunnen we bij Hem terecht!

Sterkte voor ierdereen die een groot verlies te verwerken heeft!

 

 ik hoop..

17:50, 9/9/2009 .. 0 comments .. Link

Woensdag 9 september 2009

''Ik hoop dat het vandaag mooi weer wordt'' , ''ik hoop dat ik genezen kan worden'', ''Ik hoop dat ik bij mn vriend in de klas kom'', ''Ik hoop dat mijn broek uitgewassen is'', of ik hoop dat ik wordt aangenomen'' zijn uitspraken die totaal verschillend zijn. Voor de ene persoon is de uitspraak meer van levensbelang dan voor de ander.

Zo zijn er veel dingen waar mensen op hopen. Voor de een heel belangrijk, terwijl de andere persoon er geen waarde aan hecht. Het licht er aan hoe die persoon zich op dat moment voelt en hoeveel er daardoor veranderd in zijn leven.

Op dit moment hoop ik toch echt dat mijn tante genezen wordt van de vreselijke ziekte kanker! Ze wordt door ons zoveel mogelijk gesteund, maar ze moet dit dragen zonder een echtgenoot. Die (ex) echtgenoot mag haar het leven dan wel zuur maken, maar toch.. een schouder om op de huilen is altijd welkom. Ook hoop ik dat mijn nichtje beter wordt. De dokter weten niet wat ze heeft, maar je ziet haar uit het leven verdwijnen..  

Ook hoop ik dat ik een vaste baan krijg waar ik nu invalwerk doe. En waar ik nu nog het meeste mee zit is dat ik naar een bruiloft ga van mijn oude stagebegeleider, maar dat ik die al een tijd niet heb gesproken. Ik heb haar een ''hyves'' bericht gestuurd en op andere manieren contact gezocht, maar ik krijg geen reactie.  Ik had gehoopt dat het contact zou blijven toen ik na mijn vakantiewerk weg ging. Ik baal er van en zit er erg mee omdat ik zo'n goede band had. Vrijdag over een week is de bruiloft al.

Als ik het vergelijk met waar ik nog meer op hoop stelt dit natuurlijk niets voor. Maar soms hoop je op dingen en ben je diep teleurgesteld als het niet aan je verwachtingen voldoet. Je bent teleurgesteld in  mensen waarvan je meer verwacht had.  ach.. hier kom ik zo over heen en ik moet het accepteren. Ik zal mijn hoop overhouden voor nuttigere dingen. Dingen waar het gaat om levens van andere mensen!

Waar hoop jij op?

LiefsAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

En toch zo onverwachts..
ik hoop..

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer