Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The Black Stallion


The Black Stallion is een verhalenreeks die gaat over een prachtige zwarte hengst. Hij maakt vele dingen mee en zijn verhaal is zowel spannend als ontroerend. Er zal telkens een hoofdstuk uit het verhaal hier verschijnen. Veel plezier met lezen, en laat zeker even weten wat je ervan vindt, dat zouden we erg op prijs stellen.

Home | My Profile | Archives | Friends

The Black Stallion - Inleiding

Posted at 12:16 on 10/8/2014

Avalon galoppeerde midden in de nacht over de donkere velden. Niks of niemand kon de vurige, zwarte hengst nog stoppen. Dat dacht hij tenminste. Avalon's gedachten raasden net zo hard als zijn benen. Hij probeerde ze van zich af te zetten, maar dat lukte hem niet. Hij had veel te veel meegemaakt in de afgelopen dagen. Avalon had geen idee waar hij heen ging. Het enige wat hij zag waren de donkere vlaktes en boven hem scheen er een volle maan. Misschien had die er iets mee te maken, zoals Destiny hem had verteld. Maar kon hij haar wel geloven? Destiny vertelde altijd de meest onwaarschijnlijke dingen die niemand geloofde. Maar toch... Telkens als er iets gebeurde scheen er een grote, volle maan boven hem. De nacht dat hij gevangen werd, de nacht dat Zipper hem verliet, en ook toen Yara dat ongeluk had scheen de maan boven hem. Uitgeput zakte Avalon neer op het natte gras. Hij was ontzettend moe, maar hij kon niet in slaap vallen. Verdrietig dacht Avalon nog eens na over alles wat er gebeurd was sinds de dag dat hij hier voor het laatst was.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer