Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

the break up

The break-up

00:55, 17/8/2009 .. 0 comments .. Link

Niks is zo moeilijk als een relatie die uitgaat. En met mijn 24 jaar jong heb ik toch al aardig wat relaties achter de rug. Relaties waarbij ik gedumpt ben en relaties waarbij er door mij gedumpt werd. Dit is ook de aanleiding van het schrijven van deze blog. Weer een nieuwe break-up en voor mij een totaal nieuwe met een totaal nieuw motief. Deze blog schrijf ik dan ook om eigenlijk mijn gedachtes helder te krijgen en dagelijks een verslag uit te brengen over hoe ik me voel en ik hoe ik met de breap-up omga. En aangezien ik weet hoe moeilijk een break-up kan zijn, schrijf ik mijn gedachtes ook op voor mijn lezers, opdat zij er eventueel wat aan hebben.

10:39 uur, 16 augustus. The break-up, tussen mij en Piet. Na een jaar een long-distance relatie gehad te hebben, eindelijk voor mezelf gekozen. Het dapperste maar ook het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Zoals ik schreef is dit een break-up met een ander motief, namelijk een rationeel motief. En voor mij als emotionele ui is dit ontzettend moeilijk, maar ook erg dapper, al zeg ik het zelf.

Piet en ik hebben elkaar ruim anderhalf jaar geleden leren kennen in Kaapstad. Ik kende hem al vaag uit Groningen, want daar hadden we beiden gestudeerd, maar hij was altijd een stuk ouder dan ik en hebben ook maar even tegelijk in dezelfde stad gezeten. Ik zat in Kaapstad voor mijn stage, Piet was daar op vakantie met zijn ouders en broertje. Zijn broertje was een goed vriendje van mij, dus logisch dat we drankje gingen drinken, inclusief broer Piet. Tijdens dat drankje sloegen de vonken al aardig over tussen mij en Piet, maar er gebeurde niks. Piet bleef alleen langer dan de rest van zijn familie in Kaapstad hangen dus hebben we elkaar nog een paar keer gemeet. ........En uiteindelijk ook gezoend. Ik vond hem eigenlijk helemaal niet zo spannend op dat moment, maar vond hem wel enorm sexy. Onze wegen zijn toen vrij snel weer gescheiden, want hij was op doorreis. Daarna af en toe nog wel gesmst, maar ik hield de boot eigenlijk een beetje af. Pas toen ik hem weer in Groningen zag, waar hij toevallig een avondje was, sprong de vonk echt over. We eindigde die nacht al snel in mijn bed en begonnen daarna druk te daten. Hij woonde op dat moment in Den Haag, ik nog in Groningen. Ik ben naar een aantal maanden naar Amsterdam verhuisd en hij naar Geneve voor zijn werk. Toen pas besloten dat we officieel een setje waren. en verliefd!!! Het straalde er echt vanaf.... Totdat ik Piet steeds beter begon te kennen, of eigenlijk, na een jaar nog steeds zo slecht kende. En dat is ook een beetje de reden van de break-up. Hoe gek en verliefd ik ook op hem ben, ik weet dat hij mij nooit gelukkig kan maken en daardoor ik hem waarschijnlijk ook niet. Piet is het type waar alle vrouwen voor vallen. Ziet er extreem goed uit, heeft een vlotte babbel, is geestig, aanrakerig, etc. Een man die je nooit voor jezelf hebt dus. Maar daarbuiten is hij ook een tikkeltje oppervlakkig en heeft meneer ook nog eens bindingsangst. Een dodelijke combinatie!! Maar desondanks, was ik wel en ben ik eigenlijk nog extreem gek op hem. Toch heb ik besloten voor mijn verstand te kiezen, want zoals ik al zei, ik weet dat ik met hem niet gelukkig wordt.... En waarom dat zo is en waarom ik deze rationele beslissing heb genomen.. Dat komt in mijn volgende blog!!

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

The break-up

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer