Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The Secrets Of A Single Boy (nl)

19/5/2013 - Schuldgevoel

Hey Everyone...

Sorry voor mijn tijdelijke afwezigheid, maar ook ik heb soms weleens andere dingen te doen :P
Even waren we namelijk in de ban van het songfestival, maar het is weer zondag, we weten wie er gewonnen heeft en het was niet Anouk met birds maar wel 9de.

Er zitten trouwens mooie nummers bij dit jaar, de cd staat al in mijn i-tunes, misschien ben ik toch echt de ubergay die iedereen mij noemt? maarja niemand die mij kent natuurlijk ;).

Mensen... ik heb iets gedaan wat mijn een ontzettend schuldgevoel geeft, dat is ook meteen het sleutelwoord van deze blog.

Een tijdje geleden vond ik dat het wel weer eens tijd werd om op het forum waar ik op zit te kijken.
Ik zit op een forum om andere homo's te ontmoeten, you never no how the wind can blow( of hoe hun blowen) en misschien hangt er nog wel een vriendje aan vast.

Na mijn laatste drama met koniginne/konings/kronings-dag hoe je het nu ook noemt, was ik dus weer voor het eerst op het forum te vinden...
BAM! +50 berichen :O ik schrok mezelf de tandjes... het ene naar het andere kwam voorbij, van ''Hey hoe is het wat zie je er leuk uit!'' (wat ik me sowieso moeilijk voor kan stellen, ik vindt mezelf namelijk helemaal niet knap ofzo.. i'm just a random boy) tot ''Hey geilerd heb je zin om te... nouja maak het zelf maar af.
Je snapt natuurlijk dat ik die zo snel mogelijk heb overgeslagen.

Nadat ik het allemaal gefilterd had, zaten er toch wel een en ander tussen met wie ik een beschuitje zou kunnen eten (even alleen van de foto's uitgaande).
Juist jullie raden het al.. daar had ik dus absoluut niet alleen vanuit moeten gaan, maargoed.

Tijdje gepraat op whatsapp, facebook uitgeplozen, meer foto's gezien en toch besloten om een x af te spreken, dat was dus vandaag en nu ga ik even de bitch uithangen DAT HAD IK BETER NIET KUNNEN DOEN!

Ik stapte uit de tram en ik wist het meteen, dit is hem niet... de stem.. de kleding.. de uitstraling.. ik wilde het liefst dezelfde tram nog in stappen maarja wij hebben hier een tram die als eenmaal de deuren gesloten zijn ze niet meer open kunnen...
Daarbij komt nog (ik weet het cliche) dat hij me 's ochtends had geappt dat hij had gedroomd dat ik niet op kwam dagen...

Hell daar stond ik dan... beschamend als wat dat ik uberhaupt naast hem moest gaan lopen de komende minimaal half uur en zo gingen we op weg...
Om de details te besparen en mijzelf zodat ik de caramel cream van de Starbucks niet opnieuw boven voel komen, dit kan ik nu al als een van de langste dates van mijn leven beschouwen....

Nu komt het... hij vond mij dus helemaal geweldig (ook weleens leuk om te horen, maar niet van hem!) en hij zei bij afscheid, ik had gezegd dat ik nog ff naar oma ging, (de date had  al van 13:00 tot 14:30 geduurd) ''we spreken snel weer af he!''
Ik heb er net nog een ja uit kunnen kreunen en ben naar mijn tram gegaan.

Eenmaal in de tram heb ik hem gewhatsapped dat ik niks voelde en dat het vriendschap zou worden.
Daar heb ik nu zo'n schuldgevoel over, wat mij dus nu al een paar x is overkomen heb ik nu zelf gedaan.. iemand afgewezen, ach daar worden we hard van ook Secret Single Boy vind niet iedereen op aarde een lekker ding toch.

Ik denk dat ik dan toch liever voor de fashionable no brains man ga, dat word dus weer zoeken binnenkort komen jullie mij misschien wel tegen bij het stappen dus lekkere mannen (gay of geen gay ik turn je wel om) opgepast!

oh en wie ik ben? ;)

Ciao

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/5/2013 - VRETEN

Hey Everyone,

Ligt het nou aan mij, of gooit iedereen zich nu ineens voor mijn voeten :O.
Ontzettend leuk allemaal maar ik heb er even geen zin meer in, dus we kunnen ermee stoppen.

Voorlopig zal ik namelijk eerst weer ff op mijn dieet moeten letten voordat ik uberhaupt weer op een date ga, ik heb de laatste tijd nogal wat last van vreetkicken....

En dan niet een vreetkickje dat ik denk van nou ik heb weleens trek in een stukje boterkoek, nee erger dan gaat het bij mij dus de hele dag door en dan meteen spijt hebben en het proberen goed te maken met water.. dus om even een voorbeeldje te geven..

koekjes (niet een maar een pak)
water (een liter)
chips (een zak)
water (een liter)

en zo maar door, maar wel maatje S blijven houden :S nou is dat natuurlijk voor de meeste een zege ook voor mij, maar ik ben zo bang dat ik over een paar maanden weer 30 kilo zwaarder wordt, niemand mij weer wil en bah ik ga weer veel tre ver door en maak er een zeikblog van geloof ik...

Anyway, het eten is klaar!

oh en wie ik ben? ;)

Ciao

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/5/2013 - BOEM!

Hey Everyone,

Huilend en met mijn mond vol chocola schrijf ik deze blog voor jullie op dit moment.
De bubbel die dromen heet is opnieuw gebroken.

Ik weet het niet meer jongens... iemand nog tips voor liefdesverdriet, of het krijgen van een beter zelfbeeld?
Tot vanmorgen had ik nog 'iemand' en was er nog 'iets', nu is het dezelfde avond en is er nog steeds 'iemand' maar er is 'niets'...
En god wat haat ik die haakjes en wou ik dat er iets was met die iemand, gewoon om te weten dat ik bij iemand terecht kan die er is om te knuffelen, om te strelen, om te zoenen nouja om er te zijn voor mij.
Blijkbaar is dat teveel gevraagd want na 4 x zelf de stoute schoenen aan te hebben getrokken staat de score op :

2x jongen gedate en gezoend (met tong)
1x jongen gedate voor een week (ook knap!)
1x jongen gedate en kus op wang (ook een prestatie)

Nee nu kunnen jullie er wel om lachen, maar zo leuk vindt ik het allemaal niet meer...
Misschien moet ik maar onder een hele grote steen gaan liggen en kijken of er dan iemand op de wereld is die mij mist, dat is voor mij de ware.

Het punt is, het is niet erg dat je word 'gedumpt' dat gebeurd in elk mensenleven en zeg nou eerlijk hoe lang is het maximale dat je daarover kan treuren? een half jaar? dan is er misschien al een nieuw iemand ik bedoel iemand die getrouwd is met een vrouw die kanker heeft is al bezig met een nieuwe relatie (hoe erg ik dat ook vind) maar dan kan ik het ook!

Maar mijn punt is mijn zelfbeeld... ik voel me dan nooit goed genoeg ofzo, ja ik weet nog steeds niet of mijn blog wordt gelezen (daarom zijn comments ook zo welkom!) maar ik wil weleens weten of jullie dat ook hebben."
Ik heb namelijk sowieso altijd dat ik denk dat het aan mij ligt, en er schiet dan van alles door mijn hoofd :

Ben ik nog te dik?
Ben ik te snel met houden van?
Ben ik teveel aan het whatsappen en irriteer ik hem daar mee?
Ben ik misschien niet knap genoeg voor hem?
Ben ik jaloers?

Hmm met de laatste paar dates kan ik die vragen zo beantwoorden :

Nee
Ja
Ja
Nee
Ja

Die ja's zijn natuurlijk nooit goed, maar kom op meiden jullie vinden het helemaal geweldig als een jongen goede morgen appt, als hij ontbijt op bed voor je maakt (dat vind zelfs mijn beste vriendin nog leuk en gaat dat instagrammen)
Waarom vinden homo's dat dan niet leuk? die zeiken alleen maar dat je teveel van jezelf laat horen en zeggen van dat ontbijt op bed dat ze het niet lusten... guys please your GAY show your femmin inside its's legal ;)

Nouja, we worden in ieder geval elke x weer harder van de afwijzing, gaan de nadelen en de voordelen bij de volgende nog beter afwegen en denken nog beter na voordat we zeggen dat we hem toch wel erg leuk vinden..

oh en wie ik ben? ;)

Ciao

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/4/2013 - Ik Mis Je

Hey opa,

Je bent er nu al bijna tien jaar niet meer, maar toch moet ik de laatste weken ontzettend veel aan je denken...
Ik luister de laatste tijd met mijn beste vriendin vaak naar The Script, en die hebben nu een hit met het nummer If You Could See Me Now.

Nou ben ik zo benieuwd... als jij er nog was geweest wat had jij dan van mij gevonden?

Was je trots op mij geweest omdat ik 30 kilo ben afgevallen?
Teleurgesteld om hoe ik af en toe tegen mijn ouders doe?
Trots op wat ik bereik op werk?
Had je met mij meegedaan met de mobieltjes?
Hoe zou je het gevonden hebben dat we alles via internet deden?
En bovenal, had je ermee kunnen leven dat ik uit de kast ben gekomen?

Het antwoord op deze vragen weet ik natuurlijk wel, maar ik had je zo graag nog even gezien, vast gehouden en een goed gesprek met je aangeknoopt.
Ik ben na tien jaar soms vergeten hoe je stem ook al weer klonk... probeer het dan voor me te halen en weer met je aan tafel te zitten met mijn kleurplaat en de tafel vol met kleurpotloden.
Ik moest van jou altijd binnen de lijntjes kleuren, maar ben er in het leven af en toe buiten gegaan de laatste tijd.

Maar opa, ik wil toch via deze weg (mijn gedachten aan jou) je advies vragen over de liefde.
Moet ik ervoor gaan? of het juist laten gaan?

Als er echt een boven is, zie jij dagelijks wat er met mij gebeurd dus weet jij ook wat er speelt.
Kun je niet een beetje zorgen dat het allemaal goed komt, de gedachten van de mensen de goede kant op duwen? of bezit je die krachten in de hemel niet?
Niet iedereen is natuurlijk god...

Opa, nu al bijna tien jaar lang... ik mis je nog steeds al denk ik niet elke dag aan je je zit in een kamer in mijn hart..

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/4/2013 - Verliefd

Hey Everyone,

EINDELIJK!! het weer is sinds mijn vorige blog toch een stukje beter geworden :D niet?

De vogels fluiten, ik heb in de ochtend ook echt weer zin om uit bed te gaan en ik vreet mezelf vol aan de lekkerste dingen (oke dat is een nadeel en een grote ook)
EN, er hangt liefde in de lucht, het is overal.
De veriefde stelletjes op het station, de stelletjes die samen op een terrasje zitten, de stelletjes die samen slenteren over het strand en ik kan er alleen maar kwaad om worden want IK WIL OOK!

Zoals je merkt aan mijn vele Caps Lock gebruik, ik ben gefrustreerd, ik zal eerlijk tegen jullie zijn, er is wel iemand waar mijn hele vorige blog aan is gewijd, en na die blog is hij er nog steeds maar het duurt zo lang voordat ik hem weer zie.

Ik tel de dagen gewoon af dat ik hem weer zie, zijn stem weer hoor (hij kan namelijk op het moment ff niet bellen) en ik hem zelfs weer een kus kan verkopen...

Oke, het klinkt erg klef ik weet het, en vooral omdat er pas een date is geweest, maar zou het kunnen? zou je na een date en whatsapp gesprekken verliefd kunnen zijn op iemand?

Ik vind het moeilijk, wel weet ik dat dit gevoel niet te beschrijven is, mijn vriendin bestempeld dit als echt verliefd zijn, en als dat zo is dan is het zo LAAT MAAR KOMEN IK BEN ER KLAAR VOOR.

Het weer is zonnig, en het wordt tijd voor mijn eigen ritje op een paard, achterop dan in een amazonezit, want voorop zit mijn Prince Charming.

Klef he :P

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

18/4/2013 - Gedachten

Hey Everyone,

Ja hoor de cyclus is naar de klote, nouja zolang ik af en toe maar een stukje blijf schrijven is het goed toch?

Jongens het is nu 18-4-'13 10:00 in de ochtend, zien jullie die grote schijnende bal in de lucht?
Nu schijnt hij wel... en waar is dat ding als hij er zijn moet! (gister bijvoorbeeld)

Mijn gedachten gaan als een waanzinnige vanmorgen, ik kan niet meer.
Niet omdat ik nou zo depressief ben, integendeel Secret Single Boy is op date geweest gisteren en de zon maakt een hoop goed, maar het maakt ook een hoop gedachten los.

Nou hoop ik dat hij deze blog over slaat (hij leest mijn blogs ook, en dat weet ik) maar ik kan er niks aan doen, ik sta niet stil.
Ik zal het jullie haarfijn uitleggen.

Secret Single Boy is snel, heel snel in zijn gedachten en denkt af en toe wat minder na als hij berichtjes stuurt.
Tenminste.. hij denk wel na, maar als hij het berichtje al heeft gestuurd... en dat is juist niet de bedoeling.
Voorbeeldje van mijn gedachten na een date :
'zal ik hem appen?'
'nee dan kom ik te snel over''
'maar ik wil wel dat hij weet dat ik het leuk vond (en hem ook)''
'nee wachten!'

'hij stuurt ook niks....'
'jees hij vind me niks dus'
'mwa misschien is hij gewoon druk'
'of is zijn batterij leeg'
'maar dit duurt wel heel lang'
'oke ik stuur niks meer todat hij wat stuurt'
'maar wat als hij nou niks stuurt?'

En zo maar door...
Maar met hem wil ik het anders aanpakken, ik wil en ga het met hem niet verpesten, ik voelde me gisteren al ongelofelijk lekker bij hem, en dat kan alleen maar beter worden toch?

Laten we maar kijken hoe het loopt, zoals ik al zei hij leest deze blogs ook, en ook dat kan positief of negatief uitvallen, ik kan het alleen maar op deze manier echt goed verwoorden, door achter een scherm te gaan zitten en te gaan zitten typen.

Whatsapp doet het trouwens ook erg goed.

Intussen is er een tweede afspraak gemaakt, en ik kan alleen maar hopen dat het even leuk is als gister, en dat we langzaam aan nouja.. die mag je zelf aanvullen.

De zon blijft schijnen, is het niet buiten is het op moment wel in mijn hoofd.

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/4/2013 - Vrienden

Hey Everyone!

Sorry... de cycles van een dag wel een dag niet schrijven is doorbroken... door omstandigheden (een ontzettend heftige migraine aanval) heb ik even niet kunnen schrijven.

Muhammed, wat ontzettend leuk dat je hebt gereageerd op mijn vraag!
Wel wil ik je vragen het voortaan een x te posten na een x snappen we het wel haha :P.

Waar ik het vandaag over wil gaan hebben, mede door de migraine aanval, is mijn vrienden.
In de ergste periodes van je leven. merk je pas wie ze zijn, wat je met ze kunt en of ze er altijd voor je zullen zijn.

Nou... ik ga namelijk nogal vaak op mijn bek.
Vooral op de middelbare school is dit heel erg geweest.
Ben langdurig gepest geweest omdat ik er niet bij hoorde, ik te dik was, ik van musicals houdt en ga zo maar door, en het enige wat ik kon doen om vrienden te maken is dingen voor hun doen.
Dus daar ging Secret Single Boy aan het huiswerk van de een, en het werkstuk van de ander, en dit allemaal om maar contact te maken met 'een van de populaire' die mij voor kon stellen aan de groep.
Natuurlijk gebeurde het nooit, natuurlijk namen ze het werkstuk aan en dachten ze verder niet meer aan me, maarja je bent nog erg goed van vertrouwen op 14/15jarige leeftijd.

Ja, pesten hoort er nou eenmaal bij bij sommige mensen, het is jammer maar het is niet anders.
Bovendien heb ik wel het mazzel gehad dat hij zich ontzettend schuldig voelde, ik bij zijn groep mocht bij gym en we een medaille wonnen op het voetbaltournooi (homo en voetbal er klopt toch iets niet aan het verhaal maargoed).

Hem heb ik trouwens nog steeds op facebook, en whatsapp en is de laatste tijd verassend geintresseerd in de verhalen die ik heb sinds ik uit de kast ben zou het dan toch.... ne he was a womanizer en nu nog geloof ik... misschien toch een x onderzoeken.

Maar jongens welke vrienden noemen we nou echt vrienden?
De volgers op twitter?
De volgers op Instagram?
De mensen die je na een x gezien te hebben toevoegen op facebook?

Ik geloof niet in vriendschappen die je alleen via een computer of via Social Media kunt hebben, dit bestaat niet, en als het wel bestaat dan zou ik toch een keer benieuwd zijn hoe je er in het echt uit ziet.
Ik bedoel je gaat toch ook niet trouwen met iemand die je alleen maar op de webcam hebt gezien, waarom zou je je geheimen en je vriendschappen dan willen delen met iemand die je nooit echt hebt gezien?

Nee, geef mij maar een vriendschap waarbij ik fysiek kan lachen,huilen en meer want met vrienden moet je de ergste, raarste en vreemdste dingen kunnen bespreken en er niet raar van op kijken, pas dan zijn het echt je vrienden.

Ik ben blij dat ik gezegend ben met een stel vrienden die ik misschien niet elke dag zie, maar waarvan ik weet dat ik ze op kan bellen wanneer er iets is, wanneer ik verdriet heb of zelfs van ze op aan kan als ik ineens niet goed wordt (zondag)  het heeft lang geduurd voordat ik ze had, en ik laat ze nooit meer los...

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/4/2013 - Muziek

Hey Everyone!

Ik heb groot nieuws :D bij mijn vorige blog zijn er (maar liefst) twee comments dus ik word in ieder geval gelezen..!!
ook heb ik via de mail te horen gekregen dat er mensen toch benieuwd zijn naar een blog over muziek, en dan vooral wat mijn top tien is van depressieve en mijn top tien gelukkige nummers.

Ik heb me hier echt op stukgebeten!
Ik luister zo ontiegelijk veel muziek, dat ik af en toe zelf op een jukebox lijk.

Maar waarom trekt het ons zo aan?
Waarom luisteren we allemaal massaal naar nummers als Breakeven van The Script of She Wolf van David Guetta en Sia?
En luisteren jullie nederlands of alleen buitenlands
Laat mij eens weten waarom jullie de muziek luisteren die jullie luisteren!

En waarom zijn we fans van een artiest?
Is het nou echt om de muziek of is het hun uitstraling, hun X-Factor.

Hoe het met jullie zit weet ik niet, maar muziek kan veel met me doen.
Het kan net hetgene zijn wat je niet kunt verwoorden voor die ene speciale persoon, of het kan je helpen jezelf ontzettend uit de put te raken nadat je die ene speciale persoon net bent kwijtgeraakt (tsja ik blijf single he).

ik ben in ieder geval af en toe depressief (of op het randje daarvan) kan liefdesverdriet zijn, niet goed in je vel zitten of gewoon mannelijk ongesteld (lees mijn blog 'periodes' maar even terug) en dan is het heerlijk om in muziek te verdrinken.

Anyway, het ging om mijn top 10 van depressief en gelukkig dus komtie :

Mijn top depressie

1. Beneath Your Beautiful - Emeli Sande
2. Stay - Rihanna
3. Just Give Me A Reason - P!nk
4.Breakeven - The Script
5. My Heart Takes Over - The Saturdays
6. Just A Fool - Christina Aguilera
7. Rivers - Emeli Sande
8. Not Over You - Gavin Degraw
9. Carry On - Fun
10. When I Was Your Men - Bruno Mars

Dit zijn natuurlijk nummers van dit moment, want ja ik ben een top 40er...
Er zit sowieso 1 artiest bij die bijna niemand kent, alleen de mensen die met mij omgaan weten welke muziek dit is.
The Satrudays heb ik ontdekt op mijn reis in Londen.
Dit is een meidenband van vijf, echt ontzettend lekker om naar te luisteren.

Lijst nummero 2 is de geluklijst, die maak ik dan net even met wat meer plezier!

1.Just Dance - Lady Gaga
2.Laserlight - Jessie J
3.Just Can't Get Enough - The Saturdays
4.Skyscraper - Demi Lovato
5. Feel This Moment - Chrisina Aguilera en pitbull
6. Elle Me Dit (nederlands of frans allebei even leuk) - Mika
7. Rock Me - One Direction
8.C'mon - Ke$ha
9.How We Do - Rita Ora
10.Diamonds - Rihanna

zitten er van jullie ook favo''s bij? comment!

en oh ja beandwoord dan ook meteen mijn vraag!

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao. 

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/4/2013 - 'Periodes'

Hey Everyone!

ik heb nu het ritme om om de dag een blog te schrijven, en dit ga ik ook proberen vol te houden maar word niet boos wanneer jullie nog even moeten wachten ;)

Wordt ik trouwens wel gelezen? comments zijn meer dan welkom!

Ik moet vandaag zeggen dat ik blij ben dat ik ergens kwijt kan wat ik kwijt wil (aan diegene die het wel lezen).

Komtie!

Kan een man ongesteld zijn?
Rare vraag misschien, het zou ook iets kunnen zijn wat alleen homo's hebben hoor ik bedoel meestal wordt je dan toch gezien als een half vrouwtje maarja ik heb dat gerommel daarbeneden allemaal niet dus technisch gezien kan het niet.

Maar als ik geestelijk kijk dan kan ik het wel degelijk zijn!
Stom maar waar, ook ik heb mijn 'periodes' en ik merk dat deze er weer aan zit te komen en je dat zelf ook weet maar je er ook niks aan kunt doen!
Om het even heel stom te zeggen, bij mij gaat mijn humeur er echt vanaf hangen en krijg ik stemmingswisselingen.

Blij en in de middag onzeker, in de ochtend lichtelijk depressief (zoiets als luisteren naar just give me a reason van pink) en in de middag dan opkrabbelen (Try zelfde zangeres) en het weer proberen.
Muziek doet trouwens een hoop hoor! dat kan je juist meer of minder in de put laten zitten, maar daar ga ik nog een x een stuk aan wijden binnenkort.

Dan ga je toch op zoek? hoor ik sommige dan zeggen.
En dat is juist wat we niet meer gaan doen.
Ik heb het geprobeerd hoor! ik bedoel in de begin periode dat je uit de kast komt ben je er helemaal op ingesteld dat je nu je er open voor bent het voor de wind gaat, maar het gaat net zoals iedereen en elke straight guy op een manier die je niet voor mogelijk houdt namelijk NIET.

Daar ben ik na 4 keer in de maling te zijn genomen nu wel achter, en langzaam ga ik de trap van mijn hoge ivoren toren weer op, sluit mijzelf op en gooi mijn haar nooit meer naar beneden.

Ik heb gewoon iemand nodig, bij beste vriendinnen kan en mag ik alles kwijt, maar ik kan niet van ze verwachten dat ze een zaterdagavondje met hun arm om me heen bij me gaan zitten en misschien nog gaan zoenen ook.
Dat schijnt voor sommige trouwens ook weinig betekenis te hebben.

Nou, na deze blog denk ik dat jullie wel weten in welke bui ik nu zit...
De Zeikbui, ooit komt die liefde wel en rustig zoek ik verder ik kan het niet laten wachten ik ben eraan toe.
Morgen weer een dag.

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.
Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/4/2013 - zaterdag

Hey everyone! Daar ben ik weer!

Secret Single Boy

Hoop dat ik jullie een beetje nieuwschierig heb gemaakt (en bang voor diegene die zich aangesproken voelen) na mijn vorige blog.
De eerste keer is natuurlijk nooit fijn en dat geld voor meerdere dingen.

Vandaag wil ik goed van start gaan, en wat is er nou leuker om dan lekker eens te gaan zeiken over... juist de zaterdagavond

Allemaal leuk en aardig maar we kennen het allemaal op zaterdagavond heb je eigenlijk geen plannen en je zit met je aller slechtste comfy outfit op de bank.
Wanneer je denkt te weten dat je zo je nest in gaat, en deze klotezaterdag dan lekker snel voorbij is gaat je telefoon.
Vrienden! Of je nog mee gaat stappen...
Eigenlijk heb je geen zin, maar ik weet uit ervaring dat je tegen je vrienden nooit of nauwlijks nee kunt zeggen, dus ga je mee.
Daar begint de ellende al.
Ik steek het niet onder stoelen of banken en hang geen verhalen op ik ben homo en verzorg mezelf dus meer dan menig ander mannelijk schepsel op deze aardbol.

What To Wear O_O op dat moment heb je natuurlijk nooit wat in je kledingkast wat je leuk vind en denk je k#t was ik vanmiddag toch nog maar even naar de stad gegaan om wat nieuws te scoren.
Nadat je wat bij elkaar hebt geraapt, inclusief de skinny jeans die voor een telefoon van tegenwoordig eigenlijk te strak is, maar hij staat zo leuk ga je op pad voor het volgende opstakel.

De verzorging, ik kan deze goed samenvatten, want het is een dagelijks routine, dus hier komtie :
Douche in, douche aan, te heet, douche lager, te koud, douche warmer, tijd vergeten, te laat uit douche, afdrogen, body lotion, kleding aan, haar doen, haarlak in, tanden poetsen.

Zo, die ellende hebben we allemaal overleeft, en ondanks dat ik iets te laat onder de douche uit was (dit was al ingecalculeerd) heb ik nog een minuutje of 15 de tijd om rustig te zitten.
Of toch niet...

Tring!! daar gaat de bel.
Het is zover, je begint er al steeds meer zin in te krijgen, en je stapt in de auto op weg naar de locatie.
in de auto is het dolle pret, je hebt jezelf al bijna 3 keer bezeken van het lachen, en je raakt ook nog eens de weg kwijt maar we komen er wel want we gaan los!!.

Je had het beter niet kunnen doen, want vijf minuten na binnenkomst, zie je hem.
De man van je dromen (van die avond) die je al een tijdje staat aan te staren, maar zeg eens eerlijk wat vind je nou zo leuk aan hem?
Je neemt de stap, loopt naar hem toe en naar mate je dichterbij komt vind je hem steeds minder worden probleem! hij heeft je al gezien, en red je daar maar eens uit.

Opgescheept met een mobiele stalker en een minder leuke ervaring op je hersenpan en je netvlies stap je in de auto en vraag je je af waar heb ik al die moeite toch voor gedaan...

Comments zijn altijd welkom :)

 Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/4/2013 - Eerste x

Hey!

Ik ben nieuw, en bereid jullie voor op wat komen gaat.

Wanneer je niet van roddelen, emoties en drama houd sluit deze blog dan af.
Het gaat heftig worden.

Na een tijdje een paar keer in de maling te zijn genomen, word het tijd, tijd om uit te schrijven wat sommige singles soms voelen wanneer ze in de maling worden genomen, of pijn worden gedaan.
Sommige stukken zullen waarheid zijn, anderen misschien niet, maar wie let daar nou op als het om roddels gaat?

Hoop dat jullie mij met plezier (gaan) lezen.

Oh en wie ik ben? ;)

Ciao.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Alles wat je leest is waarheid, of toch niet?

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Schuldgevoel
VRETEN
BOEM!
Ik Mis Je
Verliefd

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer