Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The simple girl 

Zomerbaantje.

15:38, 20/2/2012  ..  0 comments  ..  Link

Vandaag heerlijk weer, oke het is nog geen lente maar het is al beter dan die kou.
Situatie van Prins Friso nog onverandert, vandaag wel zijn jongste dochter bij hem geweest. Zal wel moeilijk zijn geweest. Nu aan het oppassen op de hond van de buren samen met zus. Gister goed gepraat met een vriend van me ( was meer dan een vriend). We gaan het opnieuw proberen. Het is de vorige keer fout gegaan jammer genoeg. Woensdag komt hij langs! Heb er zin in. Heb een baan aangeboden gekregen. Is voor de zomer en kan per direct beginnen. Mijn zus gaat ook mee. Dan gaan we naar 1 van de wadden eilanden. We hopen dat we naar Ameland kunnen. Volgende week maandag hebben we een gesprek in Drachten bij het uitzendbureau. Dan gaan we kijken waar we willen werken en welke functie. Zie er wel naar uit. Heerlijk een aantal maanden weg van huis. Even een andere situatie. Ga natuurlijk wel mijn ouders en mijn hondje missen.
Het feit dat ik lekker een paar maanden in een ander huis zit samen met mijn zus en mischien nog een paar anderen vind ik heerlijk.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Thesimplegirl!Verdriet

13:47, 19/2/2012  ..  0 comments  ..  Link

Jullie hebben vast allemaal gehoord van het ongeluk van onze Prins Friso..wat er is gebeurt is opzich natuurlijk al erg genoeg. De toestand van de prins is natuurlijk kritiek, iets wat wij ( mijn fam) heel goed kennen. 
Mijn oom heeft in dezelfde situatie gezeten ( zonder de sneeuw dan) maar die was s'nachts in zijn huis gevallen en met zijn hooft ergens tegen aangekomen ( we weten nog steeds niet wat) het feit dat hij alleen woont maakt het verhaal dus erger. Mijn oma vond hem de volgende dag in de hal, zij heeft het ziekenhuis meteen gebelt. Gevolg mijn oom werd dus ook in een kunstmatige coma gehouden want hij had dus wel vocht en zwelling in zijn hersenen. Uiteindelijk hebben de artsen zonder mijn moeder te informeren de stekker eruit getrokken. Waarom wij dat wisten komt door het volgende: Mijn moeder heeft alleen nog contact met haar vader mijn opa dus. Mijn opa en oma zijn gescheiden. Mijn oma is een kreng, een secreet. sorry dat ik het zeg maar dat is ze gewoon .Mijn oma heeft vroeger dingen geflikt bij mijn moeder die gewoon weg niet kunnen. Dit is dus haat en nijd tussen die 2. Gevolg de artsen die mijn oom behandelde wisten niet eens dat mijn moeder bestond laat staan dat die een heel gezin had. Mijn oma heeft dat dus niet vertelt. Mijn moeder heeft dus geen afscheid kunnen nemen. Mijn opa heeft niet eens afscheid kunnen nemen van zijn eigen zoon! Allemaal door dat mens. Nu dit gedoe rond Prins frise allemaal op tv is denkt mijn moeder heel erg aan die situatie terug. Gevolg tranen overal. Moeder proberen te troosten hoewel je zelf ook zit te huilen omdat je zelf ook geen afscheid hebt kunnen nemen van je eigen oom. Ik heb zoveel vragen aan hem..hij had namelijk precies hetzelfde als wat ik heb. ( Ppd-nos en nog een andere vorm van autisme). Ik wou dat hij er nu nog was want dat kon ik heb dat allemaal vragen..hoe hij daar mee is omgegaan..maar helaas kan dat niet meer. Wat ik nu ga zeggen klinkt heel hard maar als ik mijn oma ooit een keer tegen kom of ontmoet dan sla ik haar eerst voordat we gaan praten. Zij heeft mijn moeder en opa zoveel verdriet gedaan dat is gewoon onvoorstelbaar. Ik mag mijn oma ook niet zien van mijn moeder. Maar ik ben inmiddels 19 en ze mag me dus niet tegen houden. Ik heb er wel eens over nagedacht. Ben er met mijn vader ook wel eens naar toe gereden ( even vanuit Drenthe naar Zoetermeer rijden). Toen we dus eenmaal daar waren heb ik toch niet het lef gehad om het te doen puur vanwege de reactie die ik zou kunnen krijgen. Gelukkig heb ik zo'n vader die dan ook helemaal niet boos word en er gewoon een lekker dagje uit van maakt. Kan ook toch:) Maar toch blijf je er onbewust mee in je maag zitten. Aan de ene kant haat je haar maar aan de andere is ze toch je oma. je bent toch benieuwd want ik heb haar van af kleins af aan niet meer gezien. ik twijfel soms echt of ik er naar toe zou gaan..maar ik weet niet wat ik dan allemaal los maak en of mijn eigen moeder mij dat wel vergeeft...

Wat zal ik doen?

Thesimplegirl.13:48, 18/2/2012  ..  0 comments  ..  Link

Dit is geschreven door Audrey Hepburn en ik geloof echt in deze tekst.

I believe in pink.

I believe that laughing is the best calorie burner.

I believe in kissing, kissing a lot.

I believe in being strong when everything seems to be going wrong.

I believe that happy girls are the prettiest girls.

I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.
----------------------------------------------------------------------------------

Deze tekst is van het nummer: I won't give up van Jason Mraz.

When I look into your eyes
It's like watching the night sky
Or a beautiful sunrise
There's so much they hold
And just like them old stars
I see that you've come so far
To be right where you are
How old is your soul?

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

And when you're needing your space
To do some navigating
I'll be here patiently waiting
To see what you find

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up

I don't wanna be someone who walks away so easily
I'm here to stay and make the difference that I can make
Our differences they do a lot to teach us how to use
The tools and gifts we got yeah, we got a lot at stake
And in the end, you're still my friend at least we did intend
For us to work we didn't break, we didn't burn
We had to learn how to bend without the world caving in
I had to learn what I've got, and what I'm not
And who I am

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up
Still looking up.

I won't give up on us (no I'm not giving up)
God knows I'm tough enough (I am tough, I am loved)
We've got a lot to learn (we're alive, we are loved)
God knows we're worth it (and we're worth it)

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

Deze tekst betekend veel voor mij omdat dit nummer precies op het goede moment komt, ik heb echt houvast aan dit nummer momenteel.

 My life

13:18, 18/2/2012  ..  0 comments  ..  Link

Hallo,

Ik ben een 'jonge vrouw' van 19 jaar jong ( zoals ze dat zeggen).
Ik woon in een klein dorp ergens in Drenthe. ( een gehucht)
Ik woon samen met mijn ouders,zus en 4 huisdieren.
We hebben als gezin veel meegemaakt. In 2007 mijn opa verloren aan kanker. Daarna is er complete chaos in de familie ontstaan. De ruzies vliegen over en weer. Zelf nu een aantal jaar later nog steeds geen contact met sommige tantes en ooms van mij. Heel jammer natuurlijk. Zou willen dat het anders was maar dat zit er gewoon helaas niet in denk ik.
Vanaf daar gaat het eigenlijk bergafwaarts. In 2009 onze liefe hond in moeten laten slapen. (nou denken jullie waarschijnlijk ach het is maar een hond) maar als het het eerste huisdier is wat overlijd is dat best verwarrend en eng. Zeker voor een jonge meid als mij. (leg ik later meer over uit).
In 2010 verloren allebei mijn ouders hun baan. Mijn moeder heeft meer dan een jaar in de WW gezeten. Mijn vader gelukkig korter. Toch zijn we er qua inkomen ruim 40% op achteruit gegaan. Dat betekend veel achterstand met betalingen en overal regelingen treffen. Dit heeft mijn moeder uitgeput en kapot gemaakt. Ze heeft er een postfobie aan over gehouden. Maatschappelijk werk erbij en pillen om rustig te blijven. In die tijd heb ik mij veel zorgen gemaakt over mijn moeder. Gelukkig had ik school als afleiding en ontspanning. Maar school ging niet goed door alles wat er prive gebeurde. Ik was er niet meer bij met mijn hooft en ging spijbelen daardoor moest ik stoppen met de opleiding. ben toen teruggeplaats naar niv 1. Deze opleiding gelukkig wel afgerond omdat dit een stuk rustiger was. Daar na weer met volle moed begonnen aan niv 2. Helaas moest ik dus 3 week terug stoppen. Het gaat niet. Er is een paar maand terug Ppd-nos geconstateerd. Ik had altijd al het gevoel dat er wat mis was met mij..ik reageerde altijd anders op dingen dan mijn zus. Dit was voor mij dus de bevesteging. Helaas zag mijn school dat anders. Moet nu volgende week een test doen om te kijken wat voor mij nog haalbaar is. Zoniet dan word het zoeken naar werk en gedeelijk een uitkering. Het laatste wat ik wil is een uitkering. Kan dat woord niet meer uitstaan. Dit geeft mijn ouders ook weer stress. Gelukkig steunen ze mij in alles wat ik doe en staan ze altijd achter mij. Ik kan dus echt op mijn ouders leunen en steunen. Alleen wil ik dat zelf niet omdat ze zelf ook nog genoeg andere dingen aan hun hooft hebben. Het financielle stuk. We beginnen nu aardig in te lopen maar hebben nog steeds achterstand. Mijn zus trekt zich er weinig van aan. Die heeft haar vriend en dat is genoeg. Ze wil er niks van weten. Kan ik haar ook niet kwalijk nemen. In de tussen tijd merk je wel dat je een betere band krijgt met je ouders je zit er samen in en je moet er samen uit komen. Het jammere is alleen dat veel vrienden ons hebben laten valllen. Heb zelf ook niet veel vrienden meer. Op zich maakt mij dat niet zoveel uit maar het is wel jammer. Zogauw je mensen vraagt of ze je kunnen helpen zijn ze er opeens niet meer. maar als ze wat van jou willen verwachten ze wel dat jij er voor hun bent..maar zo werkt het niet! Ik doe dat dus ook niet meer. ben nu eerst aan mezelf gaan denken en dat bevalt mij prima! Degene die mij wel steunen kan ik ook altijd bellen. Ik ben dankbaar voor hun. Als je in zo'n positie zit dan ga je de kleine dingen waarderen. Als je geen geld hebt om nieuwe kleren te kopen die je nodig hebt en een maand later sta je ineens met een vriend in de winkel die je mee neemt en je komt thuis met nieuwe kleren dan waardeer je die persoon echt! Of een keer op een zaterdagavond als je met je ouders thuis zit en je kan weer een keer toastjes op tafel zetten met lekkere dingen erbij..als je dat al maanden niet meer hebt gekund en dat kan dan weer opeens dan waardeer en geniet je er veel meer van. Dus mensen geniet van de kleine dingen in het leven. Een simpele arm om je schouder van een goede vriend als het even tegen zit kan al heel goed helpen. Geef niet zoveel om de materiele dingen maar meer om de tastbare en dierbare dingen. Ik ben dolgelukkig met mijn kleine kamer en ook al is die niet altijd netjes ik ben er blij mee. Ik hoef niet in een groot huis te wonen om gelukkig te zijn..Ik ben al 3 jaar niet op vakantie geweest. We gaan proberen om dit wel op vakantie te kunnen. Als dat lukt zijn wij dolgelukkig. Dan gaan we weer naar ons 2de huis toe..Naar griekenland. naar onze vrienden daar die ondanks dat ze zo ver weg wonen nog wel wat van hun laten horen en wel vragen hoe het met je gaat. We gaan zelf in maart een weekendje weg. Cado van de baas van mijn moeder. Dit vond dat wij er eens tussen uit moesten. We zijn er zo blij mee. Eindelijk even weg uit de sleur van de dagelijke dingen even je zinnen verzetten! Dit hebben we echt nodig.

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Liefs, The simple girl.  About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Zomerbaantje.
Verdriet
Untitled
My life

Friends

deportier
Hosting door HQ ICT Systeembeheer