Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

the story of marieke

Lieve woordjes van Chantal

11:38, 3/7/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke,

Allereerst van harte gefeliciteerd met je 21e, bijna 22e verjaardag! :) Het is wel een late Italian birthday, maar beter late than never! :p Bovendien ben je nog eerder met het vieren van je verjaardag dan ik! xD

We kennen elkaar nu sinds de derde klas, toen ik als Koos Vriendloos bij jullie in de TTO klas kwam. Ik vond het super spannend om in mijn eentje in een nieuwe klas te komen, maar gelukkig werd daar snel verandering in gebracht door Anouk, Jaleesa, Eva niet te vergeten en jou! Nu zijn we inmiddels 7 jaar verder en hebben we de vreemde mensen langzamerhand afgestoten en de coole groep over gehouden.

Inmiddels zitten we allebei op kamers, 217km bij elkaar vandaan, waardoor we elkaar wel wat minder zien en spreken, maar de keren dat we elkaar zien is het weer ouderwets gezellig! Vanaf september zitten we nog maar 24km bij elkaar vandaan, dus dan zullen we elkaar vast weer vaker gaan zien! Maar eerst nog de Italian vakantie!!! Super leuk dat je besloten hebt om toch mee te gaan en volgens mij word jij onze gebouwen-tourguide :p.

Ik vind het super goed van je wat je met je studie allemaal doet en ook super tof dat je gewoon een half jaar naar Zwitserland geweest bent! Wat betreft onze passie voor Zwitser(s)land zitten wij wel op één lijn, haha! Ik kan je heerlijke directe, droge en nuchtere kijk op het leven wel waarderen en ik ben blij dat je het in Delft zo goed naar je zin hebt en je plekje gevonden hebt.

Ga zo door meid!

Liefs,

Chantal

 

PS: het duurde al heel lang voordat ik dit stukje getypt had vanwege m'n gebroken pols, waar we helaas ook een overeenkomst hebben, dus de rest licht ik een andere keer nog wel toe :)

 Lieve woordjes van Anouk

09:17, 3/7/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke,

Allereerst van harte gefeliciteerd met je 21,5e verjaardag! Ik hoop dat je hebt genoten van je eerste maanden als echte volwassene, en dat je je ook een beetje naar je leeftijd hebt gedragen!

We kennen elkaar inmiddels al een aardig tijdje, volgens mijn berekeningen al meer dan 11 jaar, en in die tijd hebben we behoorlijk wat beleefd met zn tweeen! We hebben aardig wat mensen zien komen en gaan, maar wij zijn duidelijk de harde kern van dit stel! Jut en jul, superstud en supernerd, en een diddl plaatje met al onze geheimen! haha. Ik ben enorm blij dat ik jou als vriendin heb. Ook al lijken we soms best verschillend, jij zou dan de serieuze rustige meid zijn, en ik de losbandige vrijgezel, maar ik weet inmiddels dat niet altijd lijkt wat het is, en dat we eigenlijk best wel hetzelfde zijn! Ik ben ook blij dat ik altijd bij je terecht kan als er iets is, want zo'n frisse nuchtere blik helpt vaak enorm! Ik hoop dat er nog veel mooie momenten samen bij komen, om te beginnen in Rome met de mooie italiaanse pizza-bakkers, ijs-scheppers en pasta-makers! 

Als laatste nog een wijsheid van mij, die nog wijzer klinkt in het frans, ik hoop alleen dat google-translate ook heel wijs is...

Profiter de la vie et faire les choses qui vous rendent heureux!

Dikke kus!

AnoukLieve woordjes van Amy

09:10, 3/7/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve lieve Marieke,

Wat een super fantastisch jaar heb jij toch achter de rug. Hop jij dacht ik ga lekker naar Zwitserland, eens kijken wat ze me daar allemaal te bieden hebben op het gebied van bouwkunde en architectuur. Dat het allemaal in het Frans is maakt jou niets uit, want daar ben jij goed in. Ik weet nog bij Zweistra in de klas was je al goed in Frans  ^^. Halverwege krijg je nog eens een prachtig mooi en lief broertje erbij, waar je geloof ik wel wijs mee bent :) Je bent lekker weer gaan batmintonen (of was dat vorig jaar al, dat weet ik niet meer :o) wat je super doet. Strakjes gaan we lekker op vakantie naar Rome waar we het weer super leuk gaan hebben en waar jij weer mooie plaatjes kan gaan schieten net als in Venetië. Vervolgens ga jij met de trein via Zwitserland weer naar huis, hoe stoer is dat?!  Volgend studiejaar ga je dan ook nog eens voorzitter zijn van je batmintonvereniging, lekker al die Chinese namen uit je hoofd leren :P Maar met zo'n gevoel voor taal als jij hebt komt dat helemaal goed!

Mariek ik heb echt bewondering voor jou! Wat jij allemaal doet en kan, dat zijn er niet veel hoor, onthoud dat maar goed ;)

Nu eerst nog een feestje voor jou en dan ga je weer verder naar het volgende spetterende jaar, waarin weer veel leuke dingen staan te gebeuren =D

 

Veel liefs,

AmyLieve woordjes van Corinda

19:04, 1/7/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke,

Het is alweer een tijdje geleden, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je het nog viert op je vertrouwde stekje in Delft! Je hebt hartstikke hard gewerkt dit jaar voor je bachelor en dat is zeker een applausje waard! Ook stoer dat je volgend jaar in het bestuur gaat, alvast heel veel plezier en succes! Maar voor het zo ver is gaan we natuurlijk eerst naar Rome! Ik heb daar al ongelofelijk veel zin in en ik hoop en geloof zeker dat het weer net zo gezellig gaat worden als 2 jaar geleden in Kroati en Veneti. Ik wens je weer het allerbeste toe dit nieuwe levens/ collegejaar en dat we nog maar veel leuke momenten met elkaar zullen beleven!

Liefs CorindaLieve woordjes van Loraine

17:22, 30/6/2014 .. 0 comments .. Link

Een gedichtje voor Marieke :)

 

Marieke, een lieve meid die woont in Delft,

Altijd bezig, doet nooit iets voor de helft.

Een hard werkende student,

Die niet voor een nachtje studeren wegrent.

 

Vandaag komen we bij jou voor een Italiaans diner,

Een super leuk en gezellig idee!

Daarna moedigen we het Nederlands elftal aan,

Met ons harde gejuich zullen ze vast niet afgaan!

 

Ik wens je een hele fijne vakantie, geniet ervan!

Dan spreken we vast nog wel een keer met z'n allen af, dat lijkt me een goed plan!

 

Veel liefs van LoraineMarieke, ons fotomodel!

21:40, 25/6/2014 .. Posted in Pictures of Marieke solo .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke, vrienden, familie en de rest van de wereld, Jaleesa hier!

Ik wil even iets kwijt over onze Marieke...

Sweet
Onze Marieke is erg lief en een goede vriendin! Ze staat altijd voor me klaar en biedt een luisterend oor, wanneer dat nodig is.
Ik kan met haar lachen en huilen en wat kunnen we genieten van het leven! Of dat in de tuin is met een wijntje, pizza eten en naar een twilight film kijken of via de app.
It's always good to talk :)


Brains
Daarnaast heeft onze Marieke ook nog eens brains. Altijd haalde ze hele hoge cijfers en werd ze dus ook wel een sturd genoemd... (nerd/stuud in 1 :D ).
(weet je nog dat ik dat woord heb verzonnen hahaha)

Beauty
MAAAAAAR naast het lieve en het slimme is onze Marieke ook nog eens ontzettend mooi en fotogeniek!
Ik houd jullie niet langer in spanning.. We hebben back in 2010 namelijk een fotoshoot gehouden! So see it yourself! 


Our sparkle, our sunshine, our star!

Marieke fotoshootMarieke fotoshoot 2Fotoshoot Marieke 3Marieke in de prachtige stad Veneti

21:31, 25/6/2014 .. Posted in Pictures of Marieke solo .. 0 comments .. Link

Marieke in VenetiëMarieke on top of the world!

20:59, 25/6/2014 .. Posted in Pictures of Marieke solo .. 0 comments .. Link

Marieke in ZwitserlandMacbook pictures!

20:46, 25/6/2014 .. Posted in Pictures of Marieke with friends .. 0 comments .. Link

Marieke met Anouk, Chantal en Jaleesa in Anouks oude huis op de foto met de geweldige camera van de Macbook Pro!
(jammer genoeg lijkt Chantal op de eerste foto niet op een hamster net als de rest hihi)

macbook 1macbook 4macbook 2macbook 3Lieve woordjes van Dianne

19:37, 25/6/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke,

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat je jarig was, maar natuurlijk moet elke verjaardag gevierd worden. Ik geef je daarom ook groot gelijk dat je het nu lekker in de zomer viert. Hopelijk is het heerlijk weer en kunnen jullie er een prachtig feest van maken.

Helaas kan ik er niet bij zijn omdat ik dan net in de bus opweg naar huis zit. Op zondag zal ik pas thuis komen. Natuurlijk doe ik wel mee met dit super cadeau wat bedacht is door Jaleesa. Ze had helemaal gelijk dat het tijd is dat jij eens een keer flink in het zonnetje gezet wordt. Je heb altijd super originele cadeautjes voor iedereen waar je enorm veel tijd in stopt. De hoogste tijd dat wij eens wat werk steken in een cadeau voor jou!!

Op dit moment ben je nog heel hard aan het werk voor je bachelordiploma van bouwkunde. Hier ga jij ongetwijfeld met vlag en wimpel voor slagen, want als jij iets doet, dan doe je het goed! Nog heel veel succes met de laatste zware loodjes. Laat ze daar in Delft maar eens poepie ruiken.

Lieve Marieke, ik wens je alle goeds toe voor in de toekomst! Dat al je dromen uit mogen komen!

Dikke kus van DianneLieve woordjes van Angela

15:18, 25/6/2014 .. 0 comments .. Link

Hoi lieve Marieke,

Ten eerste, super leuk dat je toch met ons mee op vakantie gaat. Ik kijk er nu al naar uit in het mooie Rome rond te lopen en met elkaar te genieten van pizza, pasta en ijsjes :) ! Dat jij daarna zelf verder reist vind ik super cool! Dit laat maar weer zien dat ook na een heerlijk half jaar te zijn weggeweest je deze mensen weer kunt opzoeken en weer een beetje terug kunt gaan naar het Zwitserland-exchange-gevoel. Je bent dit jaar druk bezig geweest met allerlei projecten waarbij je ook weleen de leider was, als ik het goed onthouden heb! Lekker bezig geweest dus! Een welverdiende vakantie komt er gelukkig aan :) Ik hoop dat we het naar ons zin gaan hebben in Rome, maar dat je ook een heerlijke tijd gaat beleven in Zwitserland.

Even om een herinnering op te halen: weet je nog dat we op mijn (nieuwe) kamer zaten en onze drama's hebben weggeten met pasta en chocolade ijs (in de vorm van hartjes)? Heerlijk om even te zeuren samen, maar ook gezellig te kletsen. Hopelijk komen er nog veel meer van die momentjes, ook al mag het van mij met minder drama :D ;)

Kusjes en knuffels van Angela

Party - girlsWelkom Marieke

19:11, 22/6/2014 .. 0 comments .. Link

Lieve Marieke,

Allereerst van harte welkom op deze blog. Deze blog is speciaal voor jou in het leven geroepen en zal door middel van verschillende verhaaltjes en foto's alle leuke ervaringen met jou weergeven.

Na alle creatieve cadeautjes die jij voor verschillende meiden in onze groep hebt bedacht is het tijd dat jij eens in het zonnetje gezet wordt. Ik hoop dat het een mooie site wordt en wie weet kun je er straks zelf verhaaltjes bij schrijven over wat je allemaal mee maakt. Lijkt ons-in ieder geval hartstikke leuk.

Geniet van alle leuke stukjes en foto's!!

Dikke kus van je vriendinnetjes:

Amy, Angela, Anouk, Chantal, Corinda Jaleesa, Lisanne, Loraine en DianneAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Lieve woordjes van..
Pictures of Marieke solo
Pictures of Marieke with friends

Recent Entries

Lieve woordjes van Chantal
Lieve woordjes van Anouk
Lieve woordjes van Amy
Lieve woordjes van Corinda
Lieve woordjes van Loraine

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer