Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Waarom mensen nou altijd zo interessant zijn

Home - Profile - Archives - Friends

new new

Posted on 9/6/2010 at 180639 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik begin nog maar net of de ellende is al in aantocht. Op het verkeerde knopje gedrukt en alles was weer weg :( , dat overkomt mij ook altijd !

Maar goed ik zal wel weer overnieuw beginnen :D

Dit is mijn eerste blog ever en ik ben benieuwd hoelang ik het vol ga houden.

Waarom ik ben begonnen met blogger ja goede vraag misschien omdat mijn leven momenteel nutteloos is ? Niet dat ik een slecht leven heb ofzo maar mijn tijd zit ik nu gewoon in te vullen met allemaal dingen die ik normaal niet zou doen.

Komt namelijk omdat ik tot 17 juni moet wachten op mijn examen uitslag (havo) Ik heb er alle vertrouwen in ook al waren sommige examens zeeeer lastig, maar we zullen zien, uiteraard laat ik het jullie dan weten of ik geslaagd,gezakt ben of een herexamens moet doen (we gaan uit van het eerste:P)

Om maar even te vertellen waar mijn grote passie ligt, zwemmen dus voor de medezwemmers onder ons vertel me even waar je zwemt/ welke club misschien dat ik je namelijk nog wel in real life tegenkom!  Om dan maar meteen te zeggen dat ik zwem bij De Veene.

Nou eigenlijk vond ik dit wel weer genoeg voor een 2de poging maar als je meer wilt weten voordat mijn volgende blog wordt geplaatst laat het me even weten!

Toedels you all


Hosting door HQ ICT Systeembeheer