Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The world is what you make of it

Bij het begin beginnen

00:49, 3/10/2011 .. 0 comments .. Link

Hallo vreemden,

Vandaag heb ik besloten om toch maar een blog bij te houden van alle dingen die ik mee maak. Eigenlijk is dit een webblog alleen maar voor mij en voor mensen die mij niet kennen. Ik maak nu zo veel mee en wil mn gedachten graag op papier zetten.

Waar zal ik eens beginnen.. Nou goed, bij het begin dan maar? Mijn naam voor jullie is E.. Ik ben een 20 jarig meisje afkomstig uit Nederland, Den Haag. Ik kom uit een groot gezin, moeder, vader (gescheiden), oudere zus 25 en net een mama geworden, broer 21 en broertje 17. Ik ben in Belgie geboren, heb overgens wel een nederlandse nationaliteit, en heb daar 4 jaar gewoond. Op mn 4e zijn we met z'n alle naar Engeland verhuist waar 3 jaar heb gewoond. We zijn uiteindelijk met het hele gezin naar Nederland verhuist op mn 7e. Mn vader die een engineur is, moest veel verhuizen voor zn werk, dus wij verhuisde elke keer mee.

Nou goed, zal het allemaal even verder kort samenvatten. Door alle verhuizingen was in uiteindelijk klaar met de middelbare school op 20 jarige leeftijd. Heb eerst mavo gedaan (18j) en ben toen uithuis gegaan en heb de havo er aanvast geplakt. Na mijn havo wilde ik wat anders. Ik ben altijd al een wat avontuurlijk type geweest en had zin in een nieuw avontuur. Ik had destijds een 2 jarige relatie en werd allemaal wat te comfortabel.. Wilde de wijde wereld in voordat alles te snel ging. Uiteindelijk heb ik een reis geboekt naar Azie om daar mn avontuurlijke  zomer door te brengen. Mijn reis begon op 2 juli 2011, een dag na mijn Havi diploma uitreiking in Dusseldorf. Hier stapte ik op het vliegtuig richting Beijing na een lange rit in de auto. Ik zwaaide mn moeder gedag en zei dat ik hier over 7 weken weer zou staan. Mn moeder keek me in de ogen aan en zei vlak voor ik door de gate verdween; Hey lieverd, als je nou toch besluit te willen blijven, dan regelen we het samen wel. Dan zeg ik je huur op van je kamer en verhuis je. Volg je hart en geniet lieverd. Die woorden probeerde ik weg te sussen en zei nou mama, ik zie je gewoon over 7 weekjes weer hier in Dusseldorf maar toch bedankt.  Ik kon het mezelf niet toestaan weg te blijven. Ik had alles geregeld in Nederland. Ik had een prachtige zolderkamer in het centrum van Den Haag met keuken en al! Ik wilde net een hoge school gaan uitzoeken om te gaan beginnen met studeren en keek er zo naar uit om ein-de-lijk niet de oudste in de klas te zijn! Man no way dat ik weg bleef.. ik wilde niet nog een jaar missen. Dus ik stapte het vliegtuig in op weg naar mn eerste stop; Beijing.

Eigenlijk was het helemaal niet het plan om een paar dagen in Beijing te blijven maar omdat ik hier een stop had op weg naar Bangkok besloot ik maar mn ticket om te boeken tegen een betaling van 150 euro zodat ik even wat van china mee te maken. Na 6 dagen Beijing was ik werkelijk verliefd geworden op China. Wat was het een speciale plek om te zijn. De eerste paar dagen had ik het gevoel alsof ik in een film was beland. Overal Chinese tekens, overal eet kraampjes, vieze straten, rare mensen die me aanstaarde en met me op de foto wilde. Man wist niet wat me overkwam. De mensen hier leven hier heel anders, heel veel rijke maar ook veel ontzettende arme mensen. Het leven hier is niet te bevatten, alles gaat hier heel snel, het is een fantastische stad en voelde me er meteen thuis. Na een klein weekje van avontuur- en een heftige romanse met een jonge uit Tsjechie die uiteindelijk een lul bleek te zijn omdat hij me op de laatse dag zei dat ik hem niet moch opzoeken (Alsof ik dat wilde??) in zn land-  vertrok ik alweer op weg naar het vliegveld. Op weg naar het vliegveld was ik op de meto aan't wachten en zag ik mezelf in de weerspiegeling van het glas staan op het parron. Ik stond naar in mn eentje met mn backpack op in een land waar ik voor de 6 dagen niemand kende en betrapte mezelf erop dat ik een klein glimlachje op mn gezicht had. Ik was blij dat ik die ontzettend gave stad mocht meemaken al was het voor zo'n korte tijd, maar ook best neergeslagen omdat mn tijd daar er alweer opzat. Op dat moment keek in mezelf in de ogen aan en beloofde mezelf dat ik ooit weer zou terug keren naar China. Het maakte niet uit wanneer, maar terug komen zal ik. Die belofte stelde me gerust en keek alweer uit naar mn nieuwe avontuur, Bangkok, Thailand!

Die zelfde avond kwam ik in Bangkok aan rond 12uur snachts. Ik nam daar een taxi vanaf het vliegtuig naar het appartement van een vriend van een vriend van de famillie. Hele aardige man genaamd Bernhard, 51 jaar en woont en werkt in Bangkok. Hij is Nederlands maar besloot een paar jaar terug naar Bangkok te verhuizen. Eenmaal bij het appartement aangekomen had ik the place to myzelf omdat Bernhard nog in het vliegtuig zat van Nederland naar Bangkok. De volgende dag ariveerde Bernhard en zijn exvriendin (die was ingevlogen vanuit een ander deel van Thailand) en hebben de week met elkaar doorgebracht. Bernhard en zijn ex -Syndear, slim thais meisje rond de 27 jaar van het platteland- waren heel erg aardig en voelde me er meteen thuis. Na een weekje Bangkok zijn Syndear en ik naar haar home town, Chang rai gevlogen om daar een aantal dagen door te brengen. Het zijn er maar 2 gebleven omdat er niet veel te doen was. Heb daar wel op een rijstveld gewerkt tussen de lokals om dat ook maar eens gedaan te hebben. Leuke ervaring maar wel zwaar werk. Uiteindelijk ben ik na 2 dagen dus alleen door gereist en kom mn Thailand avontuur verder gaan in Changmai!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Bij het begin beginnen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer