Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Thijs

23/7/2006 - Welkom op mijn weblog

Eerste Weblogentry,

 

Zondag, 23 juli, computerzaal Erasmus MC. Naast me zit Elke, schuin tegenover me Willemijn. De rest van de computerzaal is ook gevuld met mensen die zich al dan niet kunnen concentreren. Studie Ontwijkend Gedrag heeft vanaf nu een nieuwe dimensie! Ik ga bloggen. Net als alle topvoetballers, BN-ers en zelf minister-presidenten, ga ik jullie vertellen wat mij dagelijks bezighoudt.

 

Nu dus de studie, ja geneeskunde her-tentamens in de zomer. Heel thema 2.1 overnieuw, ofwel voor het eerst. 2.1A heb ik al eens gemaakt: 4.4 was het gevolg van op goed geluk gokken in de herkansing, terwijl het onderwijs nog nooit mijn netvlies gepasseerd had.

 

2.1B was een soortgelijk drama, waarna bij 2.1C en D ik helaas besloten had om mijn tijd beter te besteden. Hertentamens dus.

 

Nu je dit gelezen hebt denk je vast: goed van die Rutte, dat hij die luie studenten maar eens laat opschieten. Terecht denk ik, alhoewel luiheid niet de oorzaak was van het eerdergenoemde falen. Om op een andere dag nog wat te vertellen te hebben, zal ik mijn zogenaamde extra-curriculaire activiteiten later vereeuwigen.

 

Inmiddels is de studie dus weer op de rails: op Wintersport met Elke is waarschijnlijk de ommekeer gekomen. Ook het intrekken van Tim in mijn huis had positieve consequenties. Thema 2.2 is dan ook op 1 tiende van een punt na helemaal gehaald. (2.2C leverde een 5.4 op, tijdens een verhuizing weliswaar..).  Voor deze prestatie ben ik Tim dan ook nog steeds zeer erkentelijk.

 

Nu dus soggen, buiten de derde hittegolf-in-wording, hierbinnen lekker koel.

 

De volgende zaken zal ik snel laten passeren op mijn web-log.

 

- Van wie ik waarom heel veel hou, alhoewel dat misschien niet iets is wat ik hier in zou moeten typen, dus hou ik het wel bij het eerste, wat trouwens een kort woordje is, dus meteen maar dan: Elke, ik hou heel veel van je.

- Het waarom van de misgelopen tentamens.

- Het weerzien van wat oude vrienden in Schipluiden, hoe kort ook.

- De belevenissen op het werk.

- Inhoudelijke details van de studie.

- Alles omtrent de zojuist afgeronde verhuizing naar de van Meekerenstraat

- NIETS over de inhoud van het Lustrum.

 

Dus: genoeg te SOGGEN.

 

Voor nu: hele dikke groet, ga eventjes wat leptospirose-kennis opdoen.

 

Thijs

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Weblog van Thijs

Recent Posts

Welkom op mijn weblog

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

jasper
Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer