Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
This is me

Description

of het nou seks is, mannen of gewoon mijn huisdier... hier vindt je het.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

mannen en hun praatjes

 

26-02-20012

 Ik was laats met wat mannen van me werk aan de klets geraakt en ra rara waar hadden ze het toch over. Het bevestigd maar weer dat mannen bijna altijd aan 1 ding denken en zeker als er alcohol bij komt kijken en iemand het onderwerp op het juiste moment aankaart. Bij hun ging het over lingerie, speeltjes, lichtgevende condooms en klaarkomen.

 

Over lingerie hoef ik jullie vast niks te vertellen. Waar houden mannen van….. als je in de leeftijd 20/30 jaar kijkt dan zijn het de bandjes om je boven been. (die men bij het trouwen draagt). Een man van 40 houd meer van kousen met bandjes. Wat mij dus helemaal aan de jaren 70 herinnerde, waar de schoonmaaksters met korte jurkjes door het huis lopen en naaldhakken van minstens 10cm aan hebben.

Kant is echt passé, maar satijn vonden ze toch wel lekker.

 

Om op het onderwerp speeltjes te komen. Ik heb nog nooit mannen zo gebiologeerd naar vrouwen speeltjes zien kijken. Ze waren mij maar druk aan het uitleggen wat wel iets voor mij zou zijn hmmmm. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een paars met zilver gekleurde vibrator. Tja wat moet ik daar van zeggen. Ook hadden ze een pakketje gezien. “kijk vijf lullen voor de prijs van 1. Allemaal in huidskleur, maar verschillende maten. Die gaan we voor jou bestellen” En ja daar sta je dan met je mond vol tanden. Ze willen mij voor me verjaardag een lingeriesetje en een vibrator geven wat nu ….

 

Om het thema even snel te beëindigen begin ik over lichtgevende condooms. Tot mijn verbazing hadden ze er nog niet over gehoord, maar het viel wel meteen goed in de smaak; “haha als die het niet meer doet hou ik hem zo onder de lamp en dan kan die even oplaaien”. De grappigste bewegingen werden gemaakt en ze moesten het natuurlijk even op internet opzoeken.

 

De kers op taart was het onderwerp klaar komen. Bijna elke vrouw weet dat een vrouw tijdens de seks, zo goed als niet kan klaar komen. Daarvoor zijn meer middelen nodig. Toen ik dat aankaartte waren ze van verschillende mening. De een was het helemaal met mij eens en vond dat ik gelijk had en de ander beweerde dat hij toch echt zijn meisje kon laten klaar komen…, maar wat hij daarna meteen wel deed was zijn meisje smsen om het te vragen.

Ik zei tegen hem wat het antwoord zou zijn wat hij terug zou krijgen; Lieve schat je weet toch dat ik altijd bij jou klaar kom, merk je dat dan niet en vanwaar die vraag/ onzekerheid?.

En je raad het al, toen het antwoord kwam ….. had ik gelijk. Hij dacht natuurlijk dat ze het ook echt meende, maar of dat ook echt zo is hmmmm dat betwijfel ik.

 

Vrouwen hebben meer nodig dat alleen seks. Dus niet alleen hup lul er in neuken maar en klaar. Nee wij willen meer. Het hoeft echt geen uren voor spel of na spel te zijn. Wij willen gewoon merken dat we er ook toe doen. Dat we niet alleen bezig zijn om jullie te plezieren. Dus een beetje moeite doen mannen en dan kom je in een wereld van seks die jullie waarschijnlijk nog nooit hebben meegemaakt.


Posted: 20:46, 26/2/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer