Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

story of my life

people are weird

17:25, 7/2/2014 .. 0 comments .. Link

Eigenlijk post ik dit stuk omdat ik het gevoel heb dat deze wereld naar de klote aan het gaan is. Dit gevoel had ik door een bericht van ruim twee jaar geleden.

Eigenlijk post ik dit stuk omdat ik het gevoel heb dat deze wereld naar de klote gaat. Dit gevoel had ik door een bericht van ruim 2 jaar geleden:

Ongeveer 2 jaar geleden kwam er een trending topic op Twitter en die 'Never Forget'-statussen vanwege de kleine belieber die kanker had. Als je al die reacties las, kon je zien hoe 'verdrietig' beliebers waren over de dood van het kleine beliebertje. Niemand kende haar en ze was gewoon een meisje, totdat ze dood was. Ja het gbeurde: ze ging dood. Hoe zielig ik dit ook vind: zo is het leven

In tegenstelling tot de belieber geeft niemand om een jongen die zelfmoord pleegt, omdat hij wordt gepest. Nee, die jongen kon er vast iets aan doen, het was vast zijn eigen schuld dat hij gepest werd, want hij luisterde rare muziek en zag eruit als een zwerfer. DIt kreeg hij als reacties en is zijn dood geworden. Iedereen denkt dat 'de maatschappij' de uiterlijken accepteerd, maar dat doet het dus niet. Ikzelf vind het belangrijk om mensen in hun eigen waarden te laten, en als ik om mij heen kijk ben ik waarschijnlijk de enige die erover denkt. Als ik voorbij een groep 'populaire kinderen' kom en ik One Direction muziek op heb, krijg ik ook allerlei dingen naar mijn hoofd gegooid. Mensen, we zijn niet hetzelfde!

Ik ben waarschijnlijk een idioot in vele ogen, maar ik laat me niet bëinvloeden door anderen. Ik durf mezelf te zijn en ik steek lachend mijn middelvinger naar een agent op als hij voorbijrijdt.

En wie ben Jij: Ben je een rebel die schijt heeft aan andermans mening? Of een schaapje dat braaf alle andere schapen volgt, in de hoop dat hij niet opvalt en een van de 'perfecte' wordt? Misschien ben je wel gewoon 'normaal'

 

Als dat nog bestaat...voorstellen

14:01, 7/2/2014 .. 0 comments .. Link

ik zal dit blog beginnen om mezelf voor te stellen. Ik zal de namen veranderen in verband met privacy en herkenning. Mezelf noem ik Daisy, en dit is gewoon een blog waar ik mijn gevoelens opschrijf en uit. Let op! het kan soms echt een zeurblog worden. Dit is puur voor mezelf, ook om alles soms op een rijtje te krijgen.

Mijn naam is dus Daisy en ik ben 13 jaar. Mijn grootste hobby is voetballen en lol hebben. Ik vind het mooi om quotes te lezen en haat gepest. Veel mensen zouden mijn karakter omschrijven als sociaal en de leraren eerder brutaal. Ikzelf vind dat ik lui ben en veel te druk, maar mijn vriendinnen zeggen dat ze dat juist leuk aan mij vinden. Mijn vriendinnengroep bestaan uit 4 kinderen: Megan, Abigail, Natasha en ik. Ik vind ze geweldig en kan altijd met ze lachen. Mijn vriendengroep bestaat uit: Matse, Sven, Roeland, Mitchell, Justin Joey en Connor. Het is niet dat deze groep gescheiden is, maar mijn vriendinnen gaan liever niet met de jongens om... Ik snap het opzich wel, want ik heb ze leren kennen in het nablijflokaal en daar komen niet de meest lieve kindjes... Maar als je niet over je heen laat lopen, doen ze wel lief.

Ik heb een erg grote familie. als ik kijk naar andere families. Mijn family bestaat uit papa, mama, Lisa (11), Dave en Mitchell (7), en Bo (4). Dit is vaak heel druk, ook omdat Dave ADHD heeft. Mijn ouders zijn heel aardig en worden nergens boos om: een eigenschap die ik heb ge-erft van hun. Dit is vaak heel handig, maar soms ook iritant. Ik laat snel mijn mening zien en ben niet bang voor boze mensen. Ik kan snel hyperventileren en ben een directioner. Ik zal hier niet te veel van ze op zetten, want dat maakt het ook minder leuk. Maar soms kan ik hun namen laten vallen, als het een belangrijk punt is.

Op school haal ik goede cijfers en heb een leuke klas. Ik zit in 2 vwo en doe geen fuck aan mijn huiswerk. Het enige waardoor ik hoge cijfers haal, is omdat ik goed kan leren. Ik hoef het maar een keer te lezen en onthou al de helft. Leraren kunnen hier niet tegen en mogen mij daarom niet. Ze laten mij vaak een brief halen of sturen mij weg. Er zijn maar 2 leraren op de hele school (tot nu toe) die mij mogen, of iets aardigs tegen mij hebben gezegd. Dat zijn de leraarcoördinators en ik kan het goed met ze vinden. Voor de rest kan ik niet wachten totdat ik examen mag doen. Jammer genoeg pas over 4 jaar...

Ik vind mijn voetbalteam geweldig en heb er echt leuke herinneringen aan. We hebben verschillende toernooien in het buitenland gespeeld (spanje, duitsland) en vaak kampioen geworden. Het is vooral een gezellig team, waar niemand wordt buitengesloten. We zijn eerste klasse C en spelen in een meisjesteam (MC1). Ik hou van die mensen en hoop dat we nog lang bij elkaar blijven.

Het meest bijzondere aan onze familie is dat wij een hond hebben. Nu denken jullie vast "een hond? wat is daat bijzonder aan" maar het is een toekomstige blindegeleidehond met de naam Zeca (spreek uit: Zieka) Ze is heel vrolijk en geweldig schattig. Jammer genoeg moet je altijd na een jaar afscheid nemen van deze geweldige beestjes :(. Maar het is uiteindelijk voor een goed doel en het maakt me blij om een blinde man blij te zien met zoiets als een hond

Ik denk dat dit voor het eerste blog stukje wel lang genoeg is. Waarschijnlijk komt morgen of ergens volgende week.

Adios mensen en don't forget: Everything is possible, you just had to believe

D. About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

people are weird
voorstellen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer