Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage week 2

13:24, 16/9/2011 .. 0 comments .. Link

Tweede stage week is achter de rug. Een drukke week en ik heb mij zeker niet verveeld. Na mijn stage op het MBO bij een autodealer met meer dan 300 man personeel is het leuk om eens in een klein familie bedrijf te mogen stagelopen. Ik krijg veel verantwoordelijkheden en wordt goed begeleid.  De website die ik gemaakt heb voor het bedrijf is af. Bekijk maar eens hoe mooi deze is geworden.(www.philipsentweewielers.nl) Ik heb deze week fietsen gefotografeerd en deze op de website geplaatst. Ook krijg ik de mogelijkheid om mee te mogen denken om de omzet te vergroten. Zo heb ik aangeraden om wat meer met de tweedehands fietsen te doen. (zoals op de website plaatsen). Verder heb ik marktplaats.nl benaderd of Philipsen Tweewielers misschien in aanmerking zou komen voor gratis adverteer tegoed, zodat ik het bedrijf kennis kan laten maken met het adverteren op het internet. Ik heb deze week al wel een aantal gratis advertenties geplaatst op marktplaats.(en jawel... na 5 minuten ging de telefoon over de aangeboden fiets). Ook heb ik voorbeeld prijskaarten gemaakt die op de tweedehandsfietsen in de winkel kunnen, en deze aan de eigenaar getoond. Hij vond dit een leuk en goed intiatief en waarschijnlijk zullen deze prijskaarten naar zijn zegge er ook echt komen.
Het inkopen zal volgende week maandag aan bod komen, want dan ga ik met de eigenaar (Fred) mee naar de KOGA beurs.(Dit zijn exclusievere fietsen). Hier kunnen dealers de nieuwe collectie bezichtigen en bestellen. 

Met mijn leerdoel initiatief nemen zit het wel goed. Ik kom zelf met ideeën zoals: de nieuwe website, prijskaarten op fietsen, adverteren op internet.
Er wordt ook ervaring opgedan met verkopen, ik help de klanten die komen voor tweedehands fietsen en af en toe een klant voor een nieuwe fiets. Ik ben mij via het internet steeds meer aan het verdiepen in de nieuwe fietsen. Dit omdat de eigenaar over 2 weken op vakantie gaat, en ik dan ook meer klanten voor nieuwe fietsen zal moeten gaan helpen. Ik wil ook zekerder overkomen, dus vandaar het verdiepen in de nieuwe fietsen.

Dit was het weer voor deze week.
Tot volgende week.

Groeten,
Thomas


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 8 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage week 8
Vakantie
Stage week 7
Stage week 6
Stage week 5

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer