Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage week 1

13:17, 9/9/2011 .. 0 comments .. Link

De eerste stage week is bijna achter de rug. Nog 1 dagje en dan is het weekend! Even wennen om na zo'n heerlijke vakantie weer aan het werk te gaan.
Ik loop stage bij Philipsen Tweewielers. Ik loop mee met de verkoop - inkoop en marketing. 
Na een interview voor CVH presenteren over het starten van een webshop naast de fysieke winkel heb ik gevraagd om stage te mogen lopen bij het bedrijf onder de voorwaarde dat ik ook een website zou verzorgen. Dus in mijn eerste weeek heb ik met een goede kennis een website opgebouwd. Het is nog niet af, maar het begint al ergens op te lijken. (www.philipsentweewielers.nl) Ook heb ik klanten in de winkel geholpen die opzoek waren naar accessoires en heb ik klanten geholpen die op zoek waren naar een 2e hands fiets. Het leuke is dat deze klanten de volgende dag terug zijn gekomen en deze fiets hebben gekocht bij m'n collega.
Ik heb het erg druk gehad voor m'n eerste stage week en weinig tijd gehad voor school opdrachten. Ik ga dit morgen maar eens bespreken met m'n begeleider zodat dit niet meer op het laatste moment hoeft. Vanavond en morgenochtend weer verder aan m'n PVA.
Ik ben benieuwd hoe de dagen er volgende week uit zullen zien.

Tot volgende week.

Groeten Thomas


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 9 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage week 8
Vakantie
Stage week 7
Stage week 6
Stage week 5

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer