Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage week 4

13:48, 29/9/2011 .. 0 comments .. Link

De eerste maand werken is alweer voorbij. Nog 4 weekjes en de stage zit er weer op.

Maandag ben ik met Fred (de eigenaar van Philipsen Tweewielers) naar de Koga dealershow in het Mercure hotel in Nieuwegein geweest. Hier werden alle nieuwe modellen voor het komende jaar tentoongesteld. Door een verkoper van Koga werden we bij alle modellen van informatie voorzien, zoals bijvoorbeeld de wijzigingen ten opzichte van het vorige model. Er was ook de mogelijkheid om de fietsen en promotie materiaal voor het komende jaar te bestellen.
Tijdens mijn stage had ik een opmerking gemaakt over de showroom waar de Koga fietsen staan opgesteld. Deze fietsen zijn te koop vanaf €1000,- en ik vond dat aankleding en opstelling van de showroom niet de klasse van deze fietsen uitstraalde. Op de beurs had Fred daarom besloten om een podium te kopen waarop de fietsen op de dealershow tentoongesteld werden. Het is een soort aquarium met een trap waarop 4 fietsen geplaatst kunnen worden. Ook komen aan beide zijden accessoires te hangen welke als opties te kiezen zijn op de fiets. Dit om de verkoop van accessoires te bevorderen. Ook heeft fred een houten vloer aangekocht welke in het Koga gedeelte gelegd zal worden.

Woensdag is Fred op vakantie gegaan dus ik had het deze week een stuk drukker met de verkoop van fietsen, accessoires en onderdelen. Alleen door het hele mooie weer bleef de topdrukte weg. Ook heb ik reparaties aangenomen voor de werkplaats en kleine spoetreparaties gedaan. In een fietsenwinkel als Philipsen hebben alle medewerkers een allround functie. Er wordt veel onderling gecommuniceerd en zij doen zowel gezamenlijk inkoop, verkoop en reparaties.

Ook deze week heb ik weer aan het rapport gewerkt. Ik heb de inhoudsopgave gemaakt en ik heb mij voorbereid op het interview en een enquete opgesteld.

Met mijn leerdoelen gaat het steeds beter. De verkoop gaat goed en ben al een stuk zekerder. Ook neem ik nog steed goed initiatief. Ik ga niet zitten wachten tot ik weer een opdracht krijg, maar begin in tussentijd een beetje op te ruimen enz.

Dit was het weer voor deze week.
Groeten,
Thomas

 


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 6 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage week 8
Vakantie
Stage week 7
Stage week 6
Stage week 5

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer