Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage week 5

11:03, 3/10/2011 .. 0 comments .. Link

Ook deze week was de ondernemer nog op vakantie. Het was dus weer een drukke week.
Ik heb een aantal nieuwe en gebruikte fietsen verkocht. Het ging erg goed, en de ondernemer was erg tervreden over de omzet die week.


Ik heb deze week enquêtes afgenomen. De enquête is gehouden onder de klanten van Philipsen Tweewielers en op straat onder consumenten in de wijk Kralingen. Uit de enquêtes kwamen interessante uitkomsten. De zijn verwerkt in het rapport.
Verder heb ik deze week nog veel branche onderzoek gedaan en heb ik de winkels van de 3 directe concurrenten bezocht. Ik heb mij voorgedaan als potentiële klant en ik heb op deze manier informatie over de concurrenten van Philipsen Tweewielers verkregen.

Met mijn leerdoelen gaat het goed. Ik voel mij al zelfverzekerder en merk dat dit ook tot verkoopresultaten leid. Na een aantal verkoopgesprekken te hebben meegeluisterd bij de ondernemer en na het zelf voeren van verkoopgesprekken, weet ik steeds meer te vertellen aan de klanten en kan ik veel vaker de klant zijn vragen beantwoorden zonder daarbij hulp te moeten inschakelen.

Dit was het weer voor deze week.

Tot volgende week!

Groeten,
Thomas

 


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 5 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage week 8
Vakantie
Stage week 7
Stage week 6
Stage week 5

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer