Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage week 6

11:46, 9/10/2011 .. 0 comments .. Link

De ondernemer was weer terug van vakantie en deze week stond in het teken van een winkelverbouwing.
Tijdens mijn stage is veel gecommuniceerd over de winkeluitstraling. Bij Philipsen Tweewielers werken 5 familieleden. De ondernemer wilde een frisse blik van buitenaf en vroeg vaak naar mijn aanbeveling. Zo is er gesproken over de showroom van de Koga fietsen. Deze fietsen zijn te koop vanaf €1000,- maar de fietsen stonden op oude en vieze tapijt tegels. Dit gaf niet de exclusieve uitstraling van Koga.
In de aanbeveling over een nieuwe vloer in het Koga gedeelte kon de ondernemer zich helemaal vinden. Dit was al langer een wens van de ondernemer maar had dit nooit doorgevoerd. Deze week was het dan zo ver. Er werd een houtenvloer van 100 m2 in de Koga showroom gelegd. Het resultaat: de winkel is veel lichter en ruimer en de exclusieve Koga fietsen komen nu veel beter tot hun recht.
Er is deze week hard gewerkt aan de uitstraling van de winkel. Ook zijn de accessoires anders ingedeeld. De kinderzitjes en fietstassen zijn naar de Gazelle showroom en de sport -en raceartikelen zijn naar de Koga showroom verplaatst.

Ik heb deze week een start gemaakt met het schrijven van het rapport. Het verloopt voorspoedig.
Het concept brancheanalyse is al af.

Deze week heb ik mij iets minder bezig gehouden met de verkoop. Dit kwam omdat de ondernemer weer terug van vakantie is, en omdat de verbouwing erg veel tijd in beslag nam.
Met mijn leerdoel initiatief nemen gaat het zeer goed. Ik verveel mij nauwelijks, waardoor ik niet steeds de ondernemer lastig hoef te vallen met: "wat moet ik nu doen?". Wanneer ik even niets te doen heb, ruim ik wat spullen op of plaats ik nieuwe advertenties op het internet.

Dit was het weer voor deze week.

Tot volgende week!

Thomas


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 4 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage week 8
Vakantie
Stage week 7
Stage week 6
Stage week 5

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer