Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
tickets Home | Profile | Archives | Friends

Extra concert van Anouk Live At Westerpark op 10 juli7/2/2010
Anouk is de rockchick van dit moment en dit blijkt niet alleen uit de succesvolle verkoop van haar laatste album ‘For Bitter Or Worse’. Het geplande concert van Anouk live at Westerpark dat gepland staat voor 4 juli is namelijk al volledig uitverkocht. Dit betekent dat duizenden fans van Anouk hier niet meer bij aanwezig kunnen zijn. Gelukkig heeft concertorganisatie Mojo aangekondigd dat Anouk nog een extra concert zal geven. Anouk staat dus ook op 10 juli in Westerpark op de planken om haar fans wederom te bewijzen dat zij kan rocken als de beste.


Bron: Extra concert van Anouk live at Westerpark op 10 juli
Tickets Kaartjes is een vergelijkingssite voor al uw concert-, sport-, festival- en theater tickets. Gebruikers kunnen verschillende aanbieders vergelijken en hun kaarten direct bestellen. Tevens kunnen ze via Tickets Kaartjes op de hoogte blijven van het laatste ticket nieuws!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Start verkoop Stereophonics tickets zaterdag 28 november26/11/2009
Voor 6 februari staat het concert van de Stereophonics gepland in de Heineken Music Hall Amsterdam. De verkoop van tickets begint hiervoor aanstaande zaterdag 28 november om 10.00 ís ochtends. Het wordt dus weer dringen bij de verkooppunten voor de officiele Stereophonics tickets, want de vorige keer staat nog vers in ons geheugen gegrift. Al na een uur waren alle tickets uitverkocht en visten vele Nederlandse fans achter het net. Aangezien hun laatste Nederlandse optreden alweer even geleden is, verwachten wij hetzelfde voor het concert op 6 februari. Wees er dus snel bij en als je de mogelijkheid heb, bestel de Stereophonic tickets dan gelijk! Wil je ook graag bij het concert van Stereophonics in de Heineken Music Hall aanwezig zijn? Kijk dan na 10 november op deze pagina en sla je slag met officiele Stereophonic tickets! Bron: Verkoop tickets Stereophonics in HMH aanstaande zaterdag van start Tickets Kaartjes is een vergelijkingssite voor al uw concert-, sport-, festival- en theater tickets. Gebruikers kunnen verschillende aanbieders vergelijken en hun kaarten direct bestellen. Tevens kunnen ze via Tickets Kaartjes op de hoogte blijven van het laatste ticket nieuws!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Michael Buble staat vierkant achter Britney Spears20/11/2009
Michael Bublé vindt het belachelijk dat de Australische fans van Britney verontwaardigd zijn over haar concert op 6 november jongstleden. De fans zijn verontwaardigd omdat Britney alles playbackte en niks live zong. Geen nieuws vind Michael Buble, want als echte fan en muziekliefhebber weet je gewoon dat La Spears niet live zingt tijdens haar optredens. Zo zie je maar weer dat Britney Spears ineens steun krijgt uit onverwachte hoek. Zelf is ze redelijk kapot van de kritieken en zit ze er even helemaal doorheen. Op zo’n moment is het fijn om te horen dat je gesteund wordt door mensen uit dezelfde industrie.

Of Michael Bublé een grote fan is van Britney is onduidelijk in ieder geval is hij wel een voorstander van live optredens, bij zijn eigen Crazy In Love Tour zal hij dan ook niets playbacken. Tijdens deze tour brengt hij ook een bezoek aan Nederland, wij kunnen het dus met onze eigen ogen aanschouwen of deze rising star inderdaad net zo goed is op zijn album als live tijdens het concert van Michael Buble in het Gelredome.

Wil je ook graag aanwezig zijn bij het concert van Michael Bublé in het Gelredome zodat je zijn Crazy In Love Tour 'live' kunt aanschouwen? Bestel dan nu uw Michael Buble Tickets!

Bron: Michael buble staat vierkant achter Britney SpearsTickets-kaartjes is een vergelijkingssite waar u alle informatie kunt terugvinden over artiesten, concerten, festivals, theater etc. Tevens heeft u de mogelijkheid om online verschillende aanbieders van tickets te vergelijken zodat u altijd over de beste kaartjes beschikt voor uw favoriete artiest of evenement. Ook kunt u via deze site op de hoogte blijven van het laatste nieuws over concerten en/of artiesten en kunt u reviews lezen of schrijven van andere gebruikers.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Concert van Blof en Vrienden zeer populair: eerste concert is uitverkocht!19/11/2009
Het concert van Blof en Vrienden dat gepland staat voor 3 en 4 december in de HMH is zeer populair. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat het eerste concert op 3 december al volledig is uitverkocht.

De Nederlanders zien het concert van Blof en Vrienden dus overduidelijk zitten. Maar goed dit komt ook omdat er Pascal en zijn band gaan samenwerken met niet de eerste de beste artiesten. Zo zal het publiek ondermeer Bart van der Weide (zanger van Racoon), Candy Dulfer, Wende Snijders, Tom Baxter, Maria Mena en Daniel Lohues horen en zien. Dit verklaart dan ook zeker de populariteit van deze tickets. Het eerste concert is dus al volledig uitverkocht, maar gelukkig zijn er voor het tweede concert op 4 december nog kaartjes beschikbaar.

Bron: Concert van Blof en Vrienden zeer populair: eerste concert is uitverkocht!Ticket-kaartjes is een vergelijkingssite waar u alle informatie kunt terugvinden over artiesten, concerten, festivals, theater etc. Tevens heeft u de mogelijkheid om online verschillende aanbieders van tickets te vergelijken zodat u altijd over de beste kaartjes beschikt voor uw favoriete artiest of evenement. Ook kunt u via deze site op de hoogte blijven van het laatste nieuws over concerten en/of artiesten en kunt u reviews lezen of schrijven van andere gebruikers.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Nieuw album Kane komt in november uit28/9/2009
Na het laatste album van de Haagse rockband Kane zijn de verwachtingen bij de fans hoog gespannen voor hun nieuwe album. De fans hoeven gelukkig niet meer al te lang in spanning te zitten omdat zeer binnenkort het nieuwe album No Surrender verschijnt.

Vanaf 27 november ligt dit Kane album in de schappen van menig muziekzaak en kan iedere liefhebber van deze Nederlandse rockband weer opgelucht adem halen. Zelf zijn de rockers erg tevreden over het album. Dinand Woesthoff geeft aan dat het wederom een krachtig album is geworden met sterke en bovenal bondige songs.

Het album is afgelopen zomer opgenomen in een studio in Brussel en de heren zijn met name tevreden over de samenwerking. De samenwerking tussen de bandleden heeft ervoor gezorgd dat er weer een knap staaltje werk is afgeleverd. Wij kunnen in de tussentijd niets anders doen dan nagelbijtend afwachten tot het eindelijk zover is en we op 27 november naar de winkel kunnen rennen om te luisteren of het wederom een schitterend album is geworden. Eerdere albums van Kane zijn geroemd met menig muziekprijs waar onder een Edison.

Wanneer je in de tussentijd geen genoeg kunt krijgen van de songs van hun eerdere albums dan raden wij je aan om zeker een ticket te reserveren voor de concerten van Kane in Paradiso. Ook deze concerten beloven weer een waar rockfestijn te worden!

Bron: Nieuw album Kane komt in november uitTickets Kaartjes is een vergelijkings website voor tickets van concerten, theater, sport en festivals. Daarnaast blijft u met Tickets Kaartjes op de hoogte van het laatste nieuws over uw favoriete artiest, optreden of concert zodat u nooit meer iets hoeft te missen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Moby komt in november naar Nederland 28/9/2009
Al eerder dit jaar bracht DJ Moby een bezoek aan diverse Europese landen. Toen heeft hij Nederland jammer genoeg overgeslagen, maar hij maakt dit weer helemaal goed nu is aangekondigd dat Moby dit najaar nog in 013 draait.

Dit maakte 013 in Tilburg deze maandag bekend. Deze wereldberoemde DJ staat in 013 ter promotie van zijn nieuwe album Wait For Me. Een optreden van Moby is beslist geen saaie bedoeling, hij weet namelijk de electro, pop, punkrock en technobeats om te buigen naar een dansbaar geheel waar menig techno en dance een liefhebber van is. Al op 10 november zal Moby in 013 schitteren en zullen zijn fans kunnen genieten van wederom een onvergetelijke avond.

Moby heeft vooral veel fans gekregen door zijn fantastische album Play dat in 1999 zorgde voor een wereldwijde doorbraak. Nog steeds is hij erg geliefd over de hele wereld en zijn nieuwe album en concert tour zal dan ook met open armen ontvangen worden door zijn fans. Doordat het aantal plaatsen beperkt is in 013 in Tilburg doet u er als fan verstandig aan om uw tickets voor Moby in 013 te reserveren voordat de verkoop op 3 oktober aanstaande van start gaat. Wanneer u achter het net vist voor het concert in 013 kunt u altijd nog een ticket bemachtigen voor een van zijn optredens in het buitenland. Ter promotie van zijn nieuwe album zal hij naast Nederland onder andere een bezoek brengen aan Frankrijk, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten.

Bron: Moby komt in november naar Nederland
Tickets Kaartjes is een vergelijkings website voor tickets van concerten, theater, sport en festivals. Daarnaast blijft u met Tickets Kaartjes op de hoogte van het laatste nieuws over uw favoriete artiest, optreden of concert zodat u nooit meer iets hoeft te missen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Andre Rieu voorkomt dat zijn concert op het Vrijthof in water valt14/9/2009
Bij de welbekende violist en orkestleider Andre Rieu, kun je in ieder geval niet zeggen dat hij iets aan het toeval over laat. Zo laat hij ter voorbereiding van zijn concerten op het Vrijthof in Maastricht op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 juli 2010 het gehele Vrijthof nabouwen. Dit doet hij omdat hij wil voorkomen dat het hele muziekspektakel niet plaats kan vinden vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Zoals blijkt is Andre Rieu een echte perfectionist c.q. realist en weet hij als geen ander dat het weer in Nederland zelfs in de zomermaanden behoorlijk onvoorspelbaar kan zijn. Hierdoor kiest hij ervoor om net zoals bij een eerdere concertreeks van hem waarbij hij het hele Schonbrunnpaleis van Wenen heeft laten nabouwen om dit ook te doen bij het karakteristieke Vrijthof van Maastricht. Hij zet alles op alles om zijn personeel en uiteraard zijn fans een droge en bovenal onvergetelijke avond te bezorgen tijdens het concert van Andre Rieu op het Vrijthof.

Bron: Andre Rieu voorkomt dat zijn concert op het Vrijthof in water valt

Tickets Kaartjes is een online vergelijkingsite waar informatie terug te vinden is over artiesten, concerten, sportevenementen, festivals en theater. Per beschikbaar concert en/of evenement wordt een overzicht getoond van verschillende aanbieders zodat u altijd over de beste tickets beschikt. Tevens is het mogelijk om via deze site op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over concerten, evenementen, festivals, theater en sportevenementen, ook kunt u reviews lezen en schrijven over bijvoorbeeld uw favoriete artiest.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Anouk in Ahoy op 12 november14/9/2009
Vorige week heeft Mojo bekend gemaakt dat Anouk dit jaar nog een keer gaat rocken samen met het Nederlandse publiek. Er is namelijk een extra concert ingelast op donderdag 12 november in de Ahoy in Rotterdam.

Anouk heeft in Nederland een zeer succesvolle carriere en weet met haar rocknummers menig fan in vervoering te brengen. Op haar nieuwe album For Bitter Or Worse zit iedereen dan ook in volle spanning te wachten. Haar single van dit album Three Days In A Row laat immers zien dat ze wederom boven zichzelf uitstijgt.

Om Anouk in Ahoy niet te missen is het noodzakelijk dat men op tijd tickets koopt want ook op de kaartjes voor haar concert in poptempel Paradiso is een ware run ontstaan. En dat is slechts een voorbode voor hetgeen we kunnen verwachten voor het concert van Anouk in Ahoy op 12 november!

Bron: Anouk in Ahoy op 12 november

Tickets Kaartjes is een online vergelijkingsite waar informatie terug te vinden is over artiesten, concerten, sportevenementen, festivals en theater. Per beschikbaar concert en/of evenement wordt een overzicht getoond van verschillende aanbieders zodat u altijd over de beste tickets beschikt. Tevens is het mogelijk om via deze site op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over concerten, evenementen, festivals, theater en sportevenementen, ook kunt u reviews lezen en schrijven over bijvoorbeeld uw favoriete artiest.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Andre Rieu tickets worden het best verkocht10/8/2009
Dat de kaarten voor een concert van André Rieu populair zijn weten we natuurlijk al langer dan vandaag, maar dat André de best verkopende mannelijke artiest is, is nieuw. In de ranglijst van best verkopende mannelijke artiest voert hij dankzij zijn laatste tournee namelijk de nummer 1 plaats. Met zijn tournee haalde hij maar liefst 40 miljoen euro binnen.

Als we de cijfers mogen geloven staat hij op een welverdiende vierde plaats in de ranglijst met best verkopende artiesten wereldwijd en laat hij menig grote ster achter zich. De enige artiesten die André Rieu op dit moment voorbijstreven zijn Madonna, Tina Turner en Britney Spears.

Bron: Andre Rieu tickets worden het best verkocht
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Editors kaarten gaan in recordtempo over de toonbank5/8/2009
Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat ook het derde concert van de Britse Indierockband Editors uitverkocht zal zijn. In november van dit jaar treden de Editors, maar liefst 3 keer op in Nederland. Zo zullen zij op 8 november aanstaande rocken in de Melkweg in Amsterdam en daarna Groningen aandoen voordat ze op woensdag 11 november afsluiten in de poptempel van Tilburg 013.

De tickets voor de optredens van de Editors in 013 in Tilburg en de Melkweg in Amsterdam waren binnen een dag al uitverkocht, de verwachtingen zijn dat ook het derde concert binnen no-time zal zijn uitverkocht. Uiteraard is het nog mogelijk om aan kaartjes te komen, maar hiervoor zal men zich vooral op het internet moeten begeven op een van de vele vergelijkings- en verkoopsites van tickets en kaartjes om aan een geldig toegangsbewijs voor de Editors te komen.

Bron: Editors kaarten gaan in recordtempo over de toonbank
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Extra datum Symphonica in Rosso met Diana Ross31/7/2009
Het is Symphonica in Rosso weer gelukt om een ster met internationale allure binnen te halen. Diana Ross zal dit jaar het Gelredome in Arnhem rood toveren. Vanwege de run op kaartjes heeft de organisatie van Symphonica in Rosso besloten om nog een extra concert in te lassen.

Bron: Extra datum Symphonica in Rosso met Diana Ross
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer