Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

19/12/2011 - De hongerspelen- Suzanne Collins (Trilogie)

Het is jaren na deze tijd en de wereld is verwoest door een grote oorlog, waar de dertien districten niet al te goed uitkwamen. Noord-Amerika van tegenwoordig is verwoest en het nieuwe land heet Panem. Twaalf districten 1 Capitool. Het dertiende district is verwoest in de oorlog. Om de districten te straffen voor hun daden moeten er uit elk district 1 jongen en 1 meisje komen die met elkaar in een arena een onmogelijke strijd voeren. 23 sterven, 1 overleefd en word de onbetwiste winnaar. Wanneer het de dag van de boete is en Katniss Everdeen samen met haar zusje Primrose naar de boeten gaan gebeurt het onmogelijke. Prim's naam wordt getrokken. Prim wier het haar eerste jaar is moet de arena in. Katniss wordt verscheurd en bied zichzelf aan als tribuut. Samen met Peeta Mellark, een bakkerszoon uit district 12 gaan ze de arena in. Katniss houdt zichzelf voor te winnen maar als dat niet gebeurt zal haar beste vriend Gale voor haar gezin zorgen. Katniss maakt een kans om te winnen, ze is snel en kan jagen. Haar situatie word steeds uitzichtlozer vooral nu ze gevoelens dreigt te krijgen voor Peeta.

 

Ik zal niet te veel over deze drie boeken vertellen maar ga ze lezen, echt ze zijn prachtig. Alledrie de boeken zijn uit: de hongerspelen, Vlammen en Spotgaai. Persoonlijk vond ik de eerste twee het mooist, maar ja. Het eerste boek wordt verfilmd en komt zo ongeveer in mei 2012 uit.

 

XOXO Aurora Aurelia

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/12/2011 - Fallen- Lauren Kate

De meeste van jullie hebben er vast al over gehoord. Ik kreeg laatst een berichtje met de vraag of ik het boek Fallen wou lezen en daar een revieuw over wou schrijven. Nou had ik het boek al gelezen dus dat was wel prettig.

Het boek Fallen van Lauren Kate is de eerste van de drie al uitgekomen boeken, Kwelling en Passie zijn de andere delen. In het voorjaar van 2012 komt het vierde boek uit Rapture. Het boek gaat over Lucinda Price dat op een verschrikkelijke tuchtschool terecht komt. Ze heeft het in het begin best moeilijk, de tuchtschoolleerlingen staan nou niet bepaald te trappelen om bevriend te raken met Luce. Gelukkig ontmoet ze Pennyweather( bijnaam Penn) met wie ze in de loop van het verhaal goed bevriend raakt. Luce raakt nogal in de war van de vreemde jongen Daniel Grigori, tijdens haar eerste dag nablijven red hij haar leven door een beeld van de begraafplaats weg te duwen. Na dit voorval negeert hij haar. Luce komt in aanraaking met een van de tuchtschooljongeren Cameron. Het is duidelijk dat Cam wat voor haar voelt maar er klopt iets niet. Samen met haar vriendin Penn probeert Luce erachter te komen wat er aan de hand is met Daniel en Cam.

Het was een geweldig boek, Twilight fans opgelet! Deze reeks moet je lezen!

Een zeer verassend einde, wat vond jij ervan?

 

XOXO Aurora Aurelio

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/12/2011 - Hey

Hallo allemaal,

mijn naam is Aurora Aurelio, nou ja niet echt natuurlijk! Op deze blog wil ik boekrevieuws gaan schrijven over boeken  die jullie intereseren. Als jullie graag een revieuw over een bepaald boek willen hebben mogen jullie me altijd een berichtje sturen. Ik ben dus 15 jaar oud en ben dol op lezen. ik zal mijn best doen om alle verzoekjes te lezen en daar een zo goed mogelijke revieuw over te schrijven. Nou veel leesplezier dan maar.

XOXO Aurora Aurelio

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer