Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
T.K.Y. Solutions

Nieuwe week

Posted on 2/4/2012 at 10:48

Na een hartig gesprek met de team op vrijdag zijn we weer aan de slag. Met dhr. Kuwas hebben we afgesproken om een wekelijkse planning te maken. Deze wordt elke dag tijdens een overleg ondertekend met de aantal gewerkte uren.

Ook hebben we vrijdag besloten om elke dag 's ochtends vroeg en aan het einde van de middag een overleg te houden als team zijnde. We zijn nu bezig met onze werkzaamheden zonder problemen binnen het team.

- Baris Yildiz

Windows server installatie

Posted on 29/3/2012 at 13:48

Momenteel zoeken we nog steeds een oplossing om Windows server 2008 te installeren. We hebben nu een ander programma gebruikt om de usb bootable te maken maar ook dit werkte niet. We hebben de foutmelding aan Dhr. Touw laten zien en die wist er ook niet echt raad mee. Hij dacht dat er iets mis kon zijn met de hdd. Wij ga nu de hdd testen op fouten en desnoods een low level format uitvoeren.

Nick en Erdem

Werkzaamheden

Posted on 29/3/2012 at 11:29

Na het vergadering, zijn we opnieuw begonnen met het inrichten van het server, maar het back-up gaf problemen aan, dus hebben we besloten om het server opnieuw te installeren. We willen de server opnieuw installeren, maar ook daar kwamen tegen problemen. We zijn nu bezig met een oplossing.

- Erdem

Downtime server werkzaamheden

Posted on 29/3/2012 at 09:01

UPDATE: Na en gesprek met mevrouw van Kan zijn we weer begonnen met onze werkzaamheden. We hebben heel het project opnieuw samengevat en alle onnodige punten uit het project gelaten. We gaan nu van begin af aan starten met testen.

Wegens een probleem met hardware ( router in dit geval ) kunnen we niet verder werken met de server. Ik ben nu bezig om het met dhr. Silano en dhr. Scharloo op te lossen. Wanneer er weer verder gewerkt kan worden aan de server is op het moment niet vast. Update is TBA.

- Baris Yildiz

Werkzaamheden van de ochtend

Posted on 27/3/2012 at 11:23

We begonnen met de client pc in het domein te hangen. Na een hele tijd dit geprobeer te hebben lukte dit niet. Omdat dat te lang duurde hebben we besloten om de back-up terug te zetten van de server. In de back up zit de volledige installatie en alle updates. Ook is er nog meer informatie opgezocht over de installatie van SCE.

Nick en Erdem

SQL

Posted on 27/3/2012 at 09:14

De SQL is geïnstalleerd op de server. Voordat we het gaan testen, maken we eerst een back up van de client.

- Erdem

SQL server installeren

Posted on 26/3/2012 at 13:08

Op dit moment word de SQL server geinstalleerd. Toen ik het bestand ging downloaden werd hij afgebroken. De 2de keer lukte het wel.

- Nick

Werkzaamheden

Posted on 26/3/2012 at 11:09

In de ochtend heb ik uitgezocht of we gebruik konden maken van SQL server 2008 R2 express. Dit blijkt een lite versie te zijn van SQL server 2008 R2. Dus ik heb voor de zekerheid de volledige versie gedownload, alleen is dit een trial van 180 dagen. Ook had ik nog met Erdem op het school netwerk gekeken of daar een volledige SQL server 2008 R2 op stond. Dit was niet het geval.

Nick

Informatie verzamelen

Posted on 23/3/2012 at 14:27

Ben sinds vanochtend bezig de wensen en eisen van alle docenten hier in romboutslaan te verzamelen om er een stukje over te schrijven in het functioneel ontwerp. Ook wat informatie meegenomen voor het technisch ontwerp.

Heel het functioneel ontwerp herschreven met alle informatie die ik vanochtend heb gekregen van de opdrachtgeefster. Nog een paar pagina's aan tekst over om te maken en de appendix en tekeningen nog die gemaakt moeten worden.

- Baris Yildiz

Client PC

Posted on 23/3/2012 at 13:31

Client PC is voorzien van Windows Xp en de Netwerkkaart is net geinstalleerd. De driver stond niet op de officiele site. Die heb ik via Softpedia gevonden en geinstalleerd.

------------
Nick

Verslag vergadering afgemaakt.

Posted on 23/3/2012 at 13:16

Net klaar met verslag van de vergadering ^^

--------------------
Erdem

Client Updates

Posted on 23/3/2012 at 11:50

Alle updates van de Client installeren. Het zijn ongeveer 128 updates van 172 mb

---------------
Erdem

Nieuwe Blog

Posted on 23/3/2012 at 11:02

Hier is het dan....  Nieuwe Blog.

-----------------------
Erdem


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer