Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De laatste update's van mijn leven.

28/10/2007 - Eind oktober

De eerste week na de herfst vakantie is weer voorbij. En dus ook de eerste week dat ik zelf weer wat doe. En moet zeggen dat dat wel goed ging.

Ben ook maar meteen weer begonnen met hier en daar wat auto rijden (had ik ook al weer maanden niet gedaan) en dat komt nu goed van pas.

De littekens geneze erg mooi. Kan echt merken dat de chirurg zijn best heb gedaan. Gaat dus eigenlijk wel weer "goed".

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

15/10/2007 - Nog even voor ik weg ben.

De litekens genezen super mooi. Zelfs zo mooi dat er op veel plaatsen geen korstje meer opzit. Pijn doet het ook niet. Vind het alleen dood eng  als de kinderen wild op me afkomen. Ik doe alles weer alleen niet te lang achter elkaar. Niet eens echt vanwege de pijn maar als ik bijvoorbeeld een stuk loop dan loop ik waarschijnlijk zo verkrampt dat ik het spaans benauwd krijg. De borst zelf is al aardig geslonken maar vermoed dat hij nog wel wat meer zal slinken wat hij is nog steeds een cup, zo niet twee, groter dan de ander. Maar de dokter had ook gezegd dat hij naar links ook nog maar is moest kijken.
 
Ook de buikwond geneest super. Heb een buikband meegekregen uit het ziekenhuis. Heerlijk een beetje extra steun maar merk dat ik hem steeds vaker af doe. Vooral als de kinderen op bed liggen. En in het begin was dat bijna niet te doen maar nu kan ik een hele avond zonder lopen.
 
Conclusie de eerste paar dagen waren zwaar maar ben nu toch wel heel tevreden over het resultaat en dan ben ik nog niet eens klaar.
Ga vanmiddag voor een weekje naar mijn vriendin in Utrecht. Die heb ook twee kleintjes en die kinderen zijn onderling gek van elkaar dus die gaan zich wel vermaken. Zie wel wanneer ik weer aan mijn web-log toe kom. Tot later
0 Comments Post A Comment! Permanent Link

12/10/2007 - Laatste stand

Het gaat eigenlijk wel goed. Slaap nu goed en het opgezet, door vocht, neemt ook af. Had je me in het ziekenhuis gevraagd of ik er aan was begonnen als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik nee gezegd.

Maar zodra je weer thuis ben denk ik is het toch eigenlijk wel goed te doen. De littekens genezen fantasties dus wat wil je nog meer.

Voor degene die nog langs willen komen maandag middag ga ik met de kinderen (die hebben dan herfstvakantie) een paar dagen naar mijn vriendin in Utrecht

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

8/10/2007 - Uitgebreid verslag

Maandag -

Om 14.00 moest ik me melden in het ziekenhuis. Dat was goede time ing want nu kon ik eerst mijn kindjes nog naar school brengen. Juf van Marjolein zei nog sterkte tegen me en toen merkte ik dat het me allemaal even te veel werd dus gauw Marjolein een kus gegeven en wegwezen. Natuurlijk eerst nog even langs Calvin en toen naar Hoorn.

In het ziekenhuis werd verteld hoe een aantal dingen zouden gaan en ik kreeg een bed aangewezen. Robert is toen weer vertrokken want alle voorbereidingen zouden de volgende ochtend gebeuren. Op de kamer was ook nog een andere mevrouw. Antje heette ze, het klikte meteen echt zo'n gezellige geimporteerde Amsterdammer. Dus aan het eind van de middag zatten gezellig te kaarten.

 

Dinsdag -

Dinsdag weet ik nog dat ze geprobeert hebben infuus aan te leggen maar was niet te doen. Van dat infuus heb ik nu nog last. De rest van de dag is in een roes voorbij gegaan. Weet nog wel dat ik in het donker wakker werd en niet wist waar ik was. Was vreselijk misselijk en had pijn in mijn keel (was geintubeert) Ze hebben een half uur moeten vragen wat mijn voornaam was voor ik me verstaanbaar kon maken. Was trouwens erg luitrugtig op de IC. Vond de Intesive Care dan ook een nare ervaring.

Woensdag -

Woensdag ochtend mocht ik naar de verpleegafdeling. Buurvrouw Antje was al naar huis heel jammer maar ze had haar bloemen achter gelaten voor mij. Woensdag de hele dag nog goed ziek, misselijk, hoofdpijn en vreselijke pijn in mijn rug. Rond een uur of 15.00 was Robert er met de kids. Maar was te ziek. Heb hem gevraagd om weer te gaan. Was ook niet leuk zo voor de kids.

Donderdag - 

Donderdag ging het al een stuk beter. Had ander middel tegen misselijkheid gekregen en migrane pillen dus hield weer wat binnen. Toen knapte ik zienderogen op. 's Avonds veel visite maar kon het wel weer aan. Calvin belde nog om te vertellen dat hij zijn zwembrevet had gehaald en zaterdag mocht afzwemmen voor zijn A, top top top.

Vrijdag -

Vrijdag zou Robert met Marjolein komen Calvin had een feestje. Man wat had ik mijn meisje gemist. Nu was ik niet meer zo ziek als woensdag dus kon ik haar heerlijk knuffelen. Was wel zwaar dat ze vertrokken. "Mama ik wiew niet weg, ik mies jouw!"zei ze. Dat viel zwaar. Had donderdag avond al besloten dat ik zondag wel naar huis mocht dus toen de dokter kwam legde ik hem dat voor ( nog net niet in trannen omdat ik mijn kids miste) toen zei hij dat ik zelfs zaterdag naar huis mocht, maar dat ging mij iets te snel. Dus werd zondag afgesproken.

Zaterdag -

Calvin moest om 9 uur afzwemmen voor zijn A-diploma. Om een uur of 10.30 belde mijn kleine man om te vertellen dat hij geslaagd was. Fantastische, alle zusters hebben het moeten horen van me. Wat was ik trots.

Zondag -

Robert zou de kids om 10.00 bij zijn ouders afzetten en dan komen dus verwachte hem rond een uur of 11.00 maar hij was er al om 10.15. De laatste dingen ingepakt en wegwezen. Eerst naar schoonouders soepie gedaan en toen naar huis.

 

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

8/10/2007 - Weer thuis

Daar ben ik al weer. Lekker thuis. Dokter had gezegd maandag ik zei dan kan het ook wel zondag en toen zei hij ga dan zaterdag maar. Dat ging mij iets te snel. Dus ben zondag thuis gekomen, eerst lekker soepie gedaan bij mijn schoonouders. Toen naar huis tukkie gedaan (ging niet te veel pijn in mijn rug) en toen mijn ouwe lui over de vloer.

Ria heeft even lekker mijn haar gewassen. Hoe je de kleine dingen gaat waarderen

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

5/10/2007 - Zondag naar huis

Als alles goed gaat mag ze zondag naar huis ze mag alleen nog niks doen.
0 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/10/2007 - Het gaat weer beter.

Met Lea gaat het alweer stukken beter ze heeft weer gegeten en voelt zich weer aardig.

En is alweer uit bed geweest .

Ze heeft bezoek gehad en dat ging ook goed.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

3/10/2007 - Met de kids naar Lea

We zijn vandaag met Oma en de kids naar Lea geweest.

Ze is nog erg moe en heeft nog niks gegeten dat is ook niet gek na 10 uur narcose.

Ik hoop dat ze zich morgen beter voelt dan kan ze vrijdag visite ontvangen.

Het is nu eigelijk veel te druk voor haar.

Als het kan dan laat  ik dat nog wel even weten.

Ze ligt op A5/9

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

3/10/2007 - van de IC

Ik ben gebelt met de mededeling dat Lea van de IC is.

Vanmiddag ga ik er naar toe met de kinderen.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

2/10/2007 - Weer op de wereld

Ik kom net bij Lea vandaan alles is goed verlopen volgens de arts.

Ze was alweer wat aanspreekbaar nog wel misselijk en moe .

Ze ligt nog op de IC afdeling ik laat nog wel even weten wanneer ze bezoek mag hebben.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

2/10/2007 - Wachten duurt lang

Het is nu 18:25 ik heb net gebeld ze weten nog niks.

Ik begin me nu echt zorgen te maken.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

1/10/2007 - In het ziekenhuis

Nou daar zit ik dan. Verveel me te pletter. Dus dan nog maar even mijn fans gerust stellen, hi hi hi. Mijn kamer genoot (is een twee persoons kamer) is een goed gehumeurde en praat graage mevrouw van een jaar of 40. Gezellig menssie. Robert is al vrij snel naar huis gegaan er zou vanmiddag verder toch niks meer gebeuren.

Dat was het wel zon beetje. Hou mijn web-log maar in de gaten. En weet dat ik reacties ook van uit het ziekenhuis kan lezen - als ik weer mobiel ben.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

1/10/2007 - Het is zover

Hier mijn laatste berichtje en mijn laatste foto voordat ik het ziekenhuis in ga. Ik kan niet zeggen dat ik zenuwachtig ben, maar leef er dan natuurlijk ook al maanden naar toe. Het enigste wat ik dood eng vind is een narcose van 8 uur. Ik ben gewoon een dag van de wereld, maar mijn taktiek is daar gewoon niet bij nadenken.

Ben gister nog een dagje met alleen Robert op stap geweest (zonder kids, op de moter) dus heb nog niet echt de tijd gehad om zenuwachtig te zijn. Heerlijk dagje gehad. Dat we thuis kwamen 19.30 was ik zo moe dat ik geen puf heb gehad om te piekeren dus was echt een heerlijk dagje.

Nou ik stop er voor nu even mee en hoop dat Robert mijn web-log een beetje bijhoud (maar dat komt wel goed, zo heeft hij beloofd). Aangezien Robert zijn volgende week voornamelijk met ziekenhuis bezoeken en zijn kinderen bezig zal houden zal hij vaak niet telefonische bereikbaar zijn. Je kunt zijn mobiel proberen ( voor degene die het nummer hebben ), je kunt zijn ouders proberen ( ook hier geld dat ze het erg druk zullen hebben want de kids zullen er vaak zijn ), je kunt naar het bezoek uur komen ( als dat in de mogelijkheid ligt ) en de belangrijkste mijn web-log!

Hier probeer ik nog een foto in te voegen en dan stop ik ermee.

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

1/10/2007 - Lea naar het ziekenhuis

Vandaag is het dan zover.

Lea naar het ziekenhuis gebracht ,en nu maar afwachten maar op wat er komen gaat.

Zelf zie ik er best tegen op wat gaan ze allemaal doen en komt het wel goed etc

Ze gaan 8:15 beginnen en zijn als alles goed gaat tien uur later klaar.

Om een uur of 19:00 ga ik naar het ziekenhuis en in de tussen tijd neem ik de telefoon niet op.

Ik zal proberen de weplog bij te houden daarin kunnen jullie zien hoe het gaat.

Ze ligt in het Westfriesgasthuis  op afdeling A5TA  kamer 9

 

Groetjes Robert

 

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

28/9/2007 - Het word spannend

Joh het is nog maar 3 dagen voor mijn opname. Toch wel spannend, alhoewel ik er vrij nuchter onder ben. Ga zondag nog een dagje met Robert op de moter weg dat breekt een beetje. Dan zie je nog niet zo op tegen volgende week omdat ik eerst zondag nog wat leuks heb om naar uit te kijken.

Ben al wel druk bezig met voorbereiden. Extra boodschappen, extra wassen, bedden verschonen en ondertussen gaat het leven gewoon door en moet ik dus zo mijn kids al weer halen. Ach dat houd je bezig, hi hi hi.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

21/9/2007 - Nog even een up date

Nog 1 week. Begin hem best te knijpen. Weet zeker dat ik het wil dus ga ervoor, maar man wat komt het nu opeens dicht bij. Ben op van de zenuwen, slaap slecht, heb het benauwd enz. Loop me dus gewoon op te naaien.

Maar goed alles is geregeld dacht ik zo. Marjolein, Calvin en Robert zijn jarig geweest. Die stomme harddraverij ( sorry voor de fans) hebben we ook weer gehad. Ik ben bij de kapper en vandaag bij de schoonheidsspecialist geweest dus ben weer zo goed als nieuw. Dinsdag nog even snel dag zeggen bij de tandarts en dan klaar.

Even over de details van de ziekenhuis week. Op 1 oktober om 14.00 word ik opgenomen. Op 2 oktober sta ik voor 8.15 ingeroosterd op de opperatie kamer. Het is een opperatie van 8 tot 10 uur. Dus de dinsdag ben ik onderzeil. Mischien dat Robert 's avonds nog even hallo komt zeggen maar denk zelf dat dat wel erg laat word. Robert heeft de kinderen thuis en dus zijn handen vol, dus vermoed dat hij af en toe de telefoon uit zet. De kinderen gaan even voor.

Maar hij heeft wel toegezegd mijn web-log bij te houden. Dus iedereen die op de hoogte wel worden gehouden kijk op de web log.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/7/2007 - Laatste dag Marjolein

Moet zo naar schooltje van Marjolein. Ze is vandaag voor het laatst. Na de zomer vakantie (na twee weken niks) mag ze naar de "grote" school. Man wat gaat dat snel.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

3/7/2007 - Borstreconstructie

Maandag 2 juli belde het ziekenhuis. De datum van mijn borstreconstructie is bekend.

Dinsdag 2 oktober 2007

Ik word smaandags opgenomen in de middag. Dan lig ik dinsdag de hele dag onder het mes. Het is een opperatie van 8 uur

En dan begint het pas. Dan lig ik nog een week in het ziekenhuis. En dan revalideren. Dat duurt ook gemiddeld 6-8 weken. Dat betekent weinig huishoudelijkwerk, in het begin zelfs niet. Niet fietsen dus ik kan de eerste weken niet de deur uit. En mijn grootste straf, geen scouting. Dat is inmiddels mijn favoriete hobby geworden.

Toch ondanks de nadelen weet ik 100% zeker dat ik het wil. Dus bij deze open ik een nieuw hoofdstuk in mijn web-log

 

Borstreconstructie

Ik stuur een keer een aantal mensen een mailtje dat mijn web-log is aangepast. Mochten jullie verder nog bericht willen ontvangen als mijn web-log is aangepast laat het me dan even weten. Dan stel ik namenlijk weer een lijst op. Mocht je nog iemand weten die op deze lijst wil dan hoor ik dat ook graag.

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

11/12/2006 - Hij is er nog

5 Comments Post A Comment! Permanent Link

25/9/2006 - 25 september

Hier ben ik weer eens. Het is erg druk geweest en heb dus geen tijd gevonden om mijn web-log bij te werken.

 

De laatste twee weken van de zomer vakantie zijn we op vakantie geweest naar belgie, net over de grens. We hebben een hoop regen gehad maar tussen de buien door was het heerlijk weer en dus konden we alles doen wat we wilde doen.

 

Zo zijn we naar een openlucht museum geweest waar alles van vroeger was. Klinkt mischien saai maar dat was het zeker niet. Zelfs de kinderen hebben zich prima vermaakt.

 

Verder zijn we de laatste dag nog naar Plopsa land indoors gegaan. Daar zouden we ons dan de hele dag vermaken en dan in een ruk door naar huis. Maar na een paar uur hadden we het wel gezien. Marjolein was overal te klein voor en moest dus elke keer toe kijken. Heel vervelend. Dus waren we uiteindelijk om 5 uur thuis. Ook lekker hoor.

 

Verder is Calvin in groep 3 begonnen. Hij leert nu echt letters. En hij heeft vriendjes. Iets wat ik heerlijk vind. Mijn mannentje vermaakt zich kostelijk in groep +3.

 

Dan heb ik ook nog een schoolreisje van Marjolein gehad. Naar sprookjeswonderland met 15 peuters. Leuk en gezellig maar ook wel erg druk.

 

En Calvin zit nu bij de scouting. Ik ben maar meteen erbij gebleven als leiding want dat heen en weer fietsen is ook niks. En ik vind het gewoon leuk.

 

Tussen door heb ik nog een computer crash en een e-mail provider die er meer stopt. Dit houd in dat ik alle e-mail adressen kwijt ben. Dus

 

Ik moet jullie e-mail adressen hebben!!!!!!!!!!!|

 

En mijn freemail adres bestaat ook niet meer dus als je dat had dan moet je me maar om mijn nieuwe vragen.

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

<- Last Page Next Page ->

About Me

De laatste udate's van mijn leven.

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer