Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

TopGozer

15/6/2006 - WK Update

1. Jasper   108
2. Jan Meijer   103
3. perry   97
4. hans van leeu   95
5. De Vries Sr.   94
5. Paul vdv   94
7. Jaap Amsterda   88
8. Henrie van Va   87
9. Eric van Valk   85
10. Jaap Knoops   84
10. Martijn Hitjo   84
10. Simone & Mart   84
13. Françoise Oud   83
14. anke kappers   82
15. Jan ''The Sor   76
16. Annette   73
16. Pauline van V   73
18. Dirk van Valk   72
19.  `Wilhelmien   70
19. Chris Rinckes   70
21. Joanne   68
22. Aeron   66
23. Léon   60
24. jasper engel   57
25. Maarten   47

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/12/2005 - Topgozer

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/11/2005 - Topgozertjes

Managementtraining in de kleuterklas

Steeds meer Engelse scholen brengen kleuters ondernemersvaardigheden bij. Ook voor het aanleren van managementkwaliteiten lijkt de gedachte: u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Belangrijke managementcapaciteiten, zoals goed kunnen luisteren, communiceren en samenwerken worden onvoldoende bijgebracht en getraind op school, is de gedachte achter de nieuwe trend. Dit terwijl deze vaardigheden steeds belangrijker worden in de moderne samenleving.

Kleutertijd
'Het nationale onderwijssysteem is blijven hangen in de 19e eeuw', klaagt hoofdonderwijzer Richard Gerver in de Financial Times. 'Kinderen moeten als sponzen kennis opnemen en daarmee redden ze het niet in de maatschappij. Daarom krijgen de kinderen op zijn lagere school in Derbyshire al in de kleutertijd ondernemerslessen. 'Door het bestieren van bijvoorbeeld hun eigen schoolwinkel creëren we probleemoplossende en onafhankelijke denkers', aldus Gerver.

Complex
Het is een onderwijsopvatting van waar sommigen van gruwen. Maar onderzoekers wijzen erop dat met de steeds hoogwaardiger computers en apparaten ook de communicatie en samenwerking op de werkvloer belangrijker en complexer wordt. Om een tweedeling in de 'werkende massa' te voorkomen is het daarom van groot belang om iedereen al op jonge leeftijd managementskwaliteiten bij te brengen.

Doorleren
Volgens veel academici, waaronder Gerhard Bosch van het Duitse 'Institut Arbeit und Technik' hoeven kleine kinderen niet aan de managementlessen en volstaat het traditionele onderwijs met rekenen en taal. 'Als iedereen goed doorleert, is dat de beste remedie tegen een sociale tweedeling.'

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

31/10/2005 - Stukje media coverage

Weer een TOP-deal van TOPgozers: vanavond een uitgebreid interview met de initiatiefnemers van de TOPgozer weblog en binnenkort te openen SMS dienst.

Dus voor alle TOPgozers die vanavond tot in de late uurtjes op de office zit (en laten we eerlijk wezen, dat zijn er veel), stem af op http://freeteam.nl/patapoe/index.htm, of natuurlijk 88.3 FM. Luisteren van 20:30-22:30.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/10/2005 - Media

Elke nu en dan zit je als TOPgozer weer ergens te powerlunchen of wat te brainstormen. Als we dat een tijdje niet doen dan loop je vast. Maar laatst had ik een verdomd effectieve sessie met wat collega TOPgozers. De verschillende media die tegenwoordig gevolgd moeten worden om op de hoogte te blijven van de verschillende zaken die zich in alle hoeken van de wereld gebeuren. Maar om alles actief te blijven volgen heb of een legertje PA's nodig die je tijdeig en functioneel juist briefen over de zaken die plaatsnemen.
Bij TOPgozer is dat probleem verholpen. Sinds ik de tijdige smsjes ontvang via de SMS-portal heb ik drie PA's kunnen ontslaan.
Ik heb me laten vertellen dat er binnen kort meer mogelijkheden tot het filteren van verschillende info stromen persoonlijke pages zullen worden opgezet: daar zal dan weer een PA gaan.

TOP initiatief van TOPgozers.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/10/2005 - topgozer is er voor jou!

He TOPGOZERS daar in wereld!

 

Waar jullie ook mogen zijn: online, in je TOP auto, op je TOP jacht of gewoon via een wap protocolletje ergens op deze TOP planeet, wij zoeken jou!

 

bloggers.nl/topgozer wil een platform zijn waar topgozers zoals jij met elkaar kunnen communiceren.

Jij als TOPGOZER weet als geen ander wat het is om te scoren. Je werkt hard en speelt nog veel harden. Jij als TOPGOZER bent er helemaal klaar voor.

Jouw enige probleem is dat jij door NIET TOPGOZERS gehinderd wordt om je goals te achieven.

 

bloggers.nl/topgozer gaat jou helpen om deze obstakels uit de weg te ruimen zodat jij nog veel harden gaat scoren!

 

Wij gaan jou een master clkass bieden in het zijn van een TOPGOZER en jij kan alle vragen en opmerkinegn anaar ons sturen

 

TOP

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/10/2005 - Succes: keuze of talent?

Heb jij ook vaak het gevoel dat als je iets meer succesvol bent dan gemiddeld, dat je in Nederland niet wordt getolereerd? Dat je wel mag winnen met een partijtje squash, maar als je professioneel scoort je dat stil moet houden? Waarom kan je in Nederland niet zeggen dat je 3 Balkenendes per jaar opstrijkt. En een bonus die er ook niet om liegt.  Maar daar geef je ook 90 uur per week voor! Wij zijn er voor iedereen die zijn kop boven het maaiveld DURFT uit te steken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

De weblog van Topgozers, door Topgozers, en voor Topgozers!

Recent Posts

WK Update
Topgozer
Topgozertjes
Stukje media coverage
Media

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer