Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De wereld van de traplift

Home - Profile - Archives - Friends

Traplift, ideaal voor hulpbehoevenden - Posted at 19:21 on 11/3/2015 by traplift

Wat is een traplift. Door middel van een traplift wordt het hulpbehoevenden makkelijker gemaakt. Om naar boven te gaan. Door middel van het bevestigen van een apparaat aan een bestaande trap, kan de persoon, door plaats te nemen op de stoel, zichzelf naar boven verplaatsen. Dit kan geheel automatisch door middel van een afstandsbediening. Of bij eenvoudigere modellen door middel van een mechanische knop of hendel.

Bij iedere trap is geschikt voor een traplift. Het is daarbij van ondergeschikt belang of dat de trap geheel recht is. Trappen met wending, of zelfs wenteltrappen, kunnen met een aantal kleine aanpassingen geschikt worden gemaakt.

Trapliften zijn er in tal van modellen en uitvoering. Liften met een plateau, liften voor zware mensen. En liften voor kleine kinderen. Ook de uitvoering verschilt. Je hebt goedkope instapliften, gangbare standaard modellen. En zeer luxueuze uitvoeringen.

Een traplift kun je nieuw kopen. Maar ook een tweedehands traplift  behoord tot de opties. Deze trapliften zijn vaak een heel stuk goedkoper. Wil je je verdiepen in deze materie, bekijk dan eens sites als speurders en marktplaats. Ook verkoopkanalen hebben vaak de beschikking over oudere trapliften.

Aan wat voor prijs moet je denken bij de aanschaf van een traplift. De aanschafsprijs van een lift is niet gering. Meestal zijn de liften te leveren vanaf €3000. Het gaat hierbij om een lift, geplaatst op een rechte trap. Voor trappen met een bocht, zult u eerder aan de €10.000 moeten denken. Het kan zijn dat hier nog extra kosten bij komen kijken.

Als je voor jezelf weet, wat voor type traplift je wilt. Dan kun je ervoor kiezen de trapliften te gaan vergelijken. Gelijke modellen voor soms voor verschillende prijzen aangeboden. Ben je helemaal avontuurlijk ingesteld. Dan kan het ook aantrekkelijk zijn, je eenmaal in het buitenland te oriënteren. Zeker in België en Duitslands, liggen de prijzen voor trapliften, vaak een fractie lager. 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer