Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Triootje

Amsterdam, 2 februari 2008

12:36, 19/2/2008 .. 3 comments .. Link

Er was eens........een zaterdag. Nadat F eindelijk op kwam dagen, konden we vertrekken richting Amsterdam. De eerste opdracht was blijkbaar het zover mogelijk van het centrum parkeren, dit was aardig gelukt, maar dankzij de voortreffelijke technische snufjes van R, konden we het eerste adres makkelijk vinden. Maar aangezien P niet goed voorbereid was, want het proeflokaal was gesloten, moesten we verplicht langs één van Nederlands bekende "sigarenzaken" Hajenius bezoeken. Doordat we vrij snel misselijk werden van de jonge kakkers achter de toonbank, vertrokken we al weer vrij snel, dit keer richting auto, om de tweede opdracht te vervullen. De tweede opdracht was het iets dichterbij parkeren, maar je mocht de straat niet verlaten. Ook dit lukte, hoewel we werden opgehouden door een biergooiende blanke Bokito, die elke voorbijganger even de waarheid wilde vertellen.

Poging twee van het bezoeken van Wijnand Fockink pakte positief uit, aangezien ze open waren. Het proeflokaal was in de tussentijd volledig vol en we werden door een oudere vrouw die een lekkere groentensoep ging koken richting de distilleerderij gestuurd.

Daar begon een wazig verhaal over wat de persoon kon vertellen en wat de kosten waren, voor zover ik na een tijdje begreep, 60 euro voor een uur. Toen deden we maar wazig terug en uiteindelijk (hoe weet niemand) hebben we een uitleg/proeverij van een goed uur gehad voor 36 euro. Na het proeven en kopen van wat jenever en likeurtjes, nog even terug gegaan om te testen hoe zo'n likeurtje naast een biertje smaakt.

Na goed wat vocht ingenomen te hebben, moet je uiteraard meteen een stukje gaan rijden. Meteen richting auto en "gassen" maar. Onderweg hadden we nog de pech dat we geflitst werden, gelukkig geen boete in de bus gekregen, aangezien het om een flauwe grap ging van de passagier op de achterbank. We hadden een tussenstop in het charmante Delft. Aan een van de vele grachtjes is het restaurant Borsalino te vinden. Met een kaarsje op tafel was er een zeer romantisch etentje. De  serveerster vond het zo gezellig dat alle personen extra spareribs kregen, zelfs de persoon die helemaal geen spareribs had besteld. Na een overheerlijk en tevens keiharde ananas (wat is dat ook al weer in het Engels?) te hebben laten liggen, moesten we snel door richting Rotterdam.

Doordat we te hard reden, waren we te vroeg in Rotterdam en moesten we onze tijd zien te doden, voor het eindfeest kon beginnen. Dus besloten we om even te gaan poolen in het vergane BreakAway.

Nadat één van de personen de anderen twee, alle hoeken van de tafel had laten zien, wilde de andere 2 noodgedwongen toch alvast vertrekken richting eindbestemming. Het was nog vrij rustig in het normaal zo gezellige GetBack. Maar zo hadden we even tijd om rustig iets te drinken, want we waren redelijk uitgedroogd na zo'n lange dag.

Al snel werd het drukker en drukker, de ene man na de andere kwam binnen en de aandacht van de enkele meiden die er waren, ging naar onze Smaakpolitie-held Rob Geus. Ook onze line-dancer was er niet dus werd het tijd om iedereen persoonlijk gedag te zeggen. F en P wilde toch wel eens gaan slapen, respect voor het feit dat deze heren op hun leeftijd het toch zo lang hebben volgehouden.

Hierbij meteen een dankwoord aan F voor het veilig thuisbrengen van de Vlaardingers en vervolgens zichzelf, aangezien hij nog wel eens in slaap schijnt te vallen met z'n hand.....ach laat maar. Een prima dag en op naar de volgende!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Amsterdam, 2 februari 2008

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer